Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν η αλλαγή κάρτας SIM παλαιάς τεχνολογίας λόγω αναβάθμισης του τοπικού δικτύου σε 4G, με κάρτα SIM συμβατή με LTE υπόκειται σε χρέωση;

Στο site της Vodafone διαβάζω:

Οι συνδρομητές μπορούν να ελέγξουν τον τύπο της τεχνολογίας της συσκευής τους (δηλαδή εάν είναι 2G, 3G, 4G ή 5G) καθώς και την κάρτα SIM τους σε οποιαδήποτε κατάστημα της Vodafone. Η Vodafone έχει φροντίσει ώστε όλοι οι συνδρομητές της που χρησιμοποιούν κάρτα SIM παλαιάς τεχνολογίας, να μπορούν να την αντικαταστήσουν άμεσα και δωρεάν στα ίδια σημεία.

https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20211222-i-vodafone-elladas-anakoinonei-tin-katargisi-tou-diktyou-3g/

Σε κατάστημα που επισκέφτηκα μου είπαν πως δε γνωρίζουν για δωρεάν αλλαγή και πως το κόστος είναι 7 €.

Δημοσ.

η καρτα σιμ αλλαζει μονο οταν εχει λειτουργικο προβλημα. Εαν δεν υπαρχει κακη συνεργασια αναμεσα σε καταστημα και πελατη, ειναι δωρεαν. Εχω αλλαξει 2 φορες καρτα χωρις χρεωση. Κοβουν αποδειξη που γραφει τιμη 1€, χωρις ποτε να το πληρωσω.

εχω ακομα αλλαξει καρτα, λογο μεγεθους που ηθελα, και ειχα γνωστο πωλητη σε αλλη εταιρεια, παλι δωρεαν.

σχετικα με το λινκ που εχεις βαλει, μπορεις να το αναφερεις ωστε να αποφυγεις την χρεωση. Στα δυσκολα κανε αναφορα στο καταστημα για αρνηση εξυπηρετησης

Δημοσ.
1 minute ago, lneam said:

η καρτα σιμ αλλαζει μονο οταν εχει λειτουργικο προβλημα. Εαν δεν υπαρχει κακη συνεργασια αναμεσα σε καταστημα και πελατη, ειναι δωρεαν. Εχω αλλαξει 2 φορες καρτα χωρις χρεωση. Κοβουν αποδειξη που γραφει τιμη 1€, χωρις ποτε να το πληρωσω.

εχω ακομα αλλαξει καρτα, λογο μεγεθους που ηθελα, και ειχα γνωστο πωλητη σε αλλη εταιρεια, παλι δωρεαν.

Σε Vodafone έχεις αλλάξει; Συγκεκριμένα για την αλλαγή λόγω ασυμβατότητας με 4G στο site λέει ότι η αντικατάσταση είναι δωρεάν. Στο κατάστημα μου είπαν πως δεν έχουν ενημέρωση για δωρεάν αντικατάσταση.

Δημοσ.

Σε Cosmote που έχω μια αρχαία κάρτα SIM σε dumbphone ήρθε κάποια στιγμή μήνυμα πριν από κάπου 2 χρόνια ότι είναι παλιά η κάρτα και πρέπει να γίνει αλλαγή της και αν θυμάμαι καλά υποτίθεται ότι θα έπρεπε στο κατάστημα να τους δείξω αυτό το μήνυμα στο κινητό για να μην χρεωθώ την αντικατάσταση της κάρτας. Δεν το έχω κάνει ακόμα οπότε δεν ξέρω, δουλεύει ακόμα μια χαρά.

Δημοσ.
2 minutes ago, Giama said:

Σε Cosmote που έχω μια αρχαία κάρτα SIM σε dumbphone ήρθε κάποια στιγμή μήνυμα πριν από κάπου 2 χρόνια ότι είναι παλιά η κάρτα και πρέπει να γίνει αλλαγή της και αν θυμάμαι καλά υποτίθεται ότι θα έπρεπε στο κατάστημα να τους δείξω αυτό το μήνυμα στο κινητό για να μην χρεωθώ την αντικατάσταση της κάρτας. Δεν το έχω κάνει ακόμα οπότε δεν ξέρω, δουλεύει ακόμα μια χαρά.

Σίγουρα δουλεύει. Δεν υποστηρίζονται συγκεκριμένες δυνατότητες, πιθανόν όπως το WiFi Calling. Ίσως και η ταχύτητα σύνδεσης στο Internet.

Δημοσ.

Σημερα πηγα σε καταστημα Vodafone να αλλαξω μια καρτα. Μου ανεφεραν χρεωση 10 ευρω. Οταν τους ανεφερα την ανακοινωση περι δωρεαν αντiκαταστασης sim, μου απαντησαν οτι δεν ξερουν τιποτα και να παρω το 13830. Απο το 13830 μου ειπαν οτι η αντικατασταση sim ειναι 7 με 10 ευρω. Συμπληρωσα μια φορμα επιλυσης διαφορας στο vodafone.gr και περιμενω να με ενημερωσουν. Παντως υπαρχει και πιο προσφατη ανακοινωση (23 Ιανουαριου) https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20230120-stadiaki-apenergopoiisi-tou-diktyou-3g/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@dimitris234
Επικοινώνησα με την υποστήριξη πελατών μέσω του chat στη σελίδα της Vodafone.

Με δική τους οδηγία η αλλαγή της κάρτας έγινε δωρεάν, αφού ενημέρωσαν πρώτα το κατάστημα της επιλογής μου.

Επεξ/σία από techPro
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...