Amper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Παρακαλώ τα φώτα σας, Πήρα την υδρόψυξη corsair H150i στην πλεξούδα σύνδεσης έχει και μια φύσα τρίπινη που πάει μόνο ένα καλώδιο και γράφει (1 LHE) δεν ξέρω που να το συνδέσω, η μητρική ASUS PRIME Z690-P δεν εχει κανένα τρίπινο πιν είναι όλα τετράπινα, όποιος γνωρίζει ζητάω της γνώσεις του, Ευχαριστώ
niko13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Amper είπε Παρακαλώ τα φώτα σας, Πήρα την υδρόψυξη corsair H150i στην πλεξούδα σύνδεσης έχει και μια φύσα τρίπινη που πάει μόνο ένα καλώδιο και γράφει (1 LHE) δεν ξέρω που να το συνδέσω, η μητρική ASUS PRIME Z690-P δεν εχει κανένα τρίπινο πιν είναι όλα τετράπινα, όποιος γνωρίζει ζητάω της γνώσεις του, Ευχαριστώ Από ότι βλέπω στο manual η υδροψυξη σου έχει ένα sata για ρεύμα και ένα 3pin για τις στροφές της αντλιας.Η corsair προτείνει να το συνδέσεις στο cpu fan ,ώστε αν τα φτύσει η αντλία να βαρεσει συναγερμός.Μην σε απασχολεί που έχει 3 pin ,ευθυγραμμισε την εγκοπή που έχει και βάλτο.Δεν βάζουν πλέον 3pin headers στις μητρικές. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από niko13
Amper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Ευχαριστώ για την απάντηση, στο FAN CPU δεν κουμπώνει το (1 LHE) στο 1 pin, κουμπώνει στο 2 pin που είναι το -πλην, εχει όμως η μητρική και AIO_PUMP τετράπινο που κουμπώνei το τρίπινο (1 LHE) στο 1 pin. Ξέρω ότι το (1 LHE) δίνει εντολή στο BIOS, και εάν χάσει στροφές η αντλία θα σβήσει ο υπολογιστής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα