Hacker?pcs Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, jimtriol said: 2ον.Και κώνειο να σας πει η Σονάρα να πιείτε,όχι μόνο θα το ρουφηξετε αλλά θα το λουστειτε κιολας οπότε εσείς με διασκεδάζετε για να σχολιάζω.Νταξ;;; Εννοείται η συζήτηση για το VR γίνεται για κανονικό VR με Valve Index, Oculus κτλ, όχι για την γελοιότητα της Sony που είναι κατευθείαν για τα σκουπίδια μόνο από το ότι είναι PS5 exclusive. Άμα αποφασίσει να ασχοληθεί ποτέ η Sony με το VR με multi platform και να συναγωνιστεί με τους υπόλοιπους πιο προηγμένους στο χώρο τότε θα συζητήσουμε, το PS5 (ή PS6/PS5 Pro/whatever) exclusive VR είναι για το χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με το Virtual boy της Nintendo που θα έχουν ίδια τύχη Επεξ/σία 2 Απριλίου 2023 από Hacker?pcs
MrZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, Chocobo είπε Καλά μας τα λες αλλά δεν μας είπες αν έμεινες στο δανεικό ή αν τα έσκασες για δικό σου.Ένα το κρατούμενο. Πολλά demo διαβάζω.Πέραν τον demo γράψε μου 10 δυνατά games που έπαιξες. Η σύγκριση με gpu εντελώς λάθος.Με το ένα παίζεις τα πάντα με το άλλο ένα πολύ συγκεκριμένο library.Επίσης το VR δεν παίζει μόνο του..χρειάζεσαι και μια κονσόλα τον 550€….επίσης δεν δουλεύει με το pc τον εν λόγω… Τώρα για πονοκέφαλο ναυτία κλπ.Οκ εγώ έχω δώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για gaming headset διότι δεν μπορώ να φοράω κάτι βαρύ.VR για πάνω απο 1 ώρα με πεθαίνει.Μη πιάσουμε τώρα και τα καλώδια κλπ… Είναι ενα niche προιόν και εκεί τελειώνουν όλα. Κοίτα, δεν έχω χρόνο για videogames πλέον. Μέσα στην καραντίνα αγόρασα PS4 και όταν τελείωσε η καραντίνα, τελείωσαν τα παιχνίδια. Οπότε αν έπαιρνα δικό μου, απλά θα έπιανε σκόνη δίπλα στην κονσόλα. Δυστυχώς δεν έχω τόσο χρόνο ελεύθερο για να παίξω τα περισσότερα νέα games που αν δεν φτάσεις στο σημείο Α, δεν σε αφήνουν να κάνεις save και να κλείσεις. Κάποιος που δεν έχει PC, αλλά μόνο PS4/5 γιατί να μην τα σκάσει για το VR και να έχει μια μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών να παίξει; Εγώ δεν έχω θέμα με το βάρος. Logitech 935 έχω και το έλιωσα. Κρίμα που με το VR μπορείς να φοράς μόνο ακουστικά ψείρες. Τα καλώδια ναι, έχεις δίκιο. Αλλά αν δεν είχε καλώδια, θα είχε μπαταρίες για να δουλέψει wireless και νομίζω θα ήταν πολύ μεγάλες και βαριές για να ανταπεξέλθουν. Νομίζω έχω δει φώτο με παλιά VR που έχουν τσάντα πλάτης για τις μπαταρίες. Ίσως στο μέλλον να δούμε κάτι πιο φορητό. Και τα πρώτα κινητά τηλέφωνα, με μπαταρία αυτοκινήτου λειτουργούσαν😅 1
Chocobo Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, MrZ είπε Κοίτα, δεν έχω χρόνο για videogames πλέον. Μέσα στην καραντίνα αγόρασα PS4 και όταν τελείωσε η καραντίνα, τελείωσαν τα παιχνίδια. Οπότε αν έπαιρνα δικό μου, απλά θα έπιανε σκόνη δίπλα στην κονσόλα. Δυστυχώς δεν έχω τόσο χρόνο ελεύθερο για να παίξω τα περισσότερα νέα games που αν δεν φτάσεις στο σημείο Α, δεν σε αφήνουν να κάνεις save και να κλείσεις. Κάποιος που δεν έχει PC, αλλά μόνο PS4/5 γιατί να μην τα σκάσει για το VR και να έχει μια μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών να παίξει; Εγώ δεν έχω θέμα με το βάρος. Logitech 935 έχω και το έλιωσα. Κρίμα που με το VR μπορείς να φοράς μόνο ακουστικά ψείρες. Τα καλώδια ναι, έχεις δίκιο. Αλλά αν δεν είχε καλώδια, θα είχε μπαταρίες για να δουλέψει wireless και νομίζω θα ήταν πολύ μεγάλες και βαριές για να ανταπεξέλθουν. Νομίζω έχω δει φώτο με παλιά VR που έχουν τσάντα πλάτης για τις μπαταρίες. Ίσως στο μέλλον να δούμε κάτι πιο φορητό. Και τα πρώτα κινητά τηλέφωνα, με μπαταρία αυτοκινήτου λειτουργούσαν😅 Δεν διαφωνώ πέραν εκεί που λες “ γιατί να μην τα σκάσει αν έχει ps4-5 “ Για την τιμή τον όπλων να σβήσουμε το ps4 καθώς είναι outdated και μη συμβατό με το vr 2. Οπότε το να τα σκάσουμε 600€ για να παίξουμε γύρο στα….4 παιχνίδια δεν είναι καλό value. Όλα τα προσπερνάς ( no backwards , no pc , ακριβό , καλώδια ) αρκεί να έχει ποιοτικό game library.Απο τη στιγμή που δεν έχει , απευθύνεται στους λίγους που θέλουν να υπερπληρώσουν την εμπειρία για 3-4 παιχνίδια.
SabotazNic Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Chocobo είπε γύρο στα….4 παιχνίδια χωρις τα upcoming που ειναι καμια 10αρια Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από SabotazNic 1
Chocobo Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε χωρις τα upcoming που ειναι καμια 10αρια Αν και νομίζω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ 4 games ας το ξεκαθαρίσω.4 αξιόλογα games.Αν συμπεριλάβουμε οτι σαβούρα υπάρχει έχει αρκετά.Βέβαια τα περισσότερα απλά πουλάνε experience δεν θα τα έλεγα καν games. Βέβαια υποκειμενικό όλο λογικά εσύ θα μου κάνεις παράθεση μετά απο αυτό μια λίστα με 15 games που τα βρήκες επικά….το θέμα είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν τα βρίσκει.
MrZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, Chocobo είπε Αν και νομίζω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ 4 games ας το ξεκαθαρίσω.4 αξιόλογα games.Αν συμπεριλάβουμε οτι σαβούρα υπάρχει έχει αρκετά.Βέβαια τα περισσότερα απλά πουλάνε experience δεν θα τα έλεγα καν games. Βέβαια υποκειμενικό όλο λογικά εσύ θα μου κάνεις παράθεση μετά απο αυτό μια λίστα με 15 games που τα βρήκες επικά….το θέμα είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν τα βρίσκει. Θα συμφωνήσω στο "υποκειμενικό". Φίλος με PSVR παίζει ΜΟΝΟ beat saber. Σε προηγούμενα post διάβαζα κάτι για horror games που εγώ δεν έπαιζα ποτέ. Μου είχαν δανείσει και ένα game με όπλο, δεν θυμάμαι πως το έλεγαν. Το οποίο είχε multiplayer arena. Επίσης ενθουσιάστηκα, αλλά δεν είχαμε δεύτερο PSVR στην παρέα τότε για να κάναμε party. Αν δεν υπήρχε κοινό για όλα τα games, δεν θα έβγαιναν τόσα genres. Άλλη κουβέντα αυτή. 1
Lotof Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 PlayStation VR2 launch sales may be outpacing original PSVR1 headset 1 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Ετσι, να εχουμε και λιγο επισημες αναφορες σχετικα με το Psvr2 PSVR2 Sales at 600,000 Six Weeks After Launch, Sony Confirms 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα