Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το vr είναι το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιων...  Με το πρώτο vr στο ps4 ένιωθα σαν μικρό παιδί όπως κάποτε με τις πρώτες κονσόλες..  Η τιμή θα πέσει κατακόρυφα κάποια στιγμή όπως κ στο πρώτο..  Και το 3d μου αρέσε πολύ και με ενοχλεί που το βγάλανε κ από τις τηλεοράσεις αλλά κ δεν είχε ούτε στο vr1 όταν το συνδέουμε στο ps5 ενώ στο 4 υπήρχε  κ ούτε στο vr2 έχει, ενώ άλλες εταιρείες το έχουν..   Έπρεπε να βγάλουν κ άλλα παιχνίδια στο λανσάρισμα δυνατά..  Απαράδεκτο αυτά που αγοράσαμε για το vr1 να μην αφήνουν με κάποιο τρόπο να τα έχουμε κ για το vr 2..  Ίσως με τιμή στα 450 λανσάρισμα να ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα στις πωλήσεις  αλλά θα αναγκαζονταν να το πάνε 300 ευρώ αν δεν ξεκινούσε καλά κ στα 450.. Ενώ τώρα από τα 600 θα το πάνε στα 450 λέω εγώ..   Θα είχε καλύτερες πωλήσεις αν έπαιζε κ σε pc αλλά είναι η αντγωνιστρια της κ θέλει να φέρει επιπλέον κόσμο στο PlayStation 5  

• Like 2
Δημοσ.

δεν πειράζει, κάποια στιγμή σε 3-4-10 χρόνια θα κάνω εδώ screenshots όλες τις φορές που είπα ότι δε θα φτουρίσει η φάση του VR.

Μέχρι τότε, ελάτε όλοι και πείτε μου ότι έχω άδικο.

Απλά πείτε μου πότε να βάλουμε deadline για τα screenshots, θέλετε σε 5 χρόνια ή σε 10. Ότι μου πείτε εσείς, θα βάλω alert στο κινητό να μου χτυπήσει.

13 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Το vr είναι το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιων... 

οκ... το μαζεύω και αυτό για τα screenshots. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πολλά που πούλησε......................................🤷‍♂️ 

Δηλαδή σοβαρά τώρα ; Πίστεψε πραγματικά ποτέ κανείς, ότι το VR2 θα έκανε πάταγο ας πούμε?????
Το PlayStation VR και το PlayStation VR2, (όπως και όλα τα Virtual Reality Headsets) είναι μια τεχνολογία τόσο πολύ πρώιμη και σε τόσο νηπιακό στάδιο ανάπτυξης, που ακόμα ΔΕΝ 
δεν αξίζει να ασχοληθεί κανένας στη φάση που είναι.

Το VR είναι καταδικασμένο να αποτύχει όπως το 3D, ”σχεδόν” για τον ίδιο λόγο. (και εξηγώ)
Εφόσον αναγκάζεις τον εκάστοτε χρήστη να βάλει στο κεφάλι του κατί πρόσθετο, τότε αυτομάτως γίνεται μη πρακτικό – άβολο και ενοχλητικό μετά από λίγο.
Στην εποχή μας θέλουμε αμεσότητα – ταχύτητα και άνεση. Όποιοδήποτε VR εκεί έξω και να πάρεις, θα δεις ότι είναι μπελάς να παίξεις εφόσον θέλει χώρο και προετοιμασία. 
Ακριβώς εκεί είναι λοιπόν, και το σημείο κλειδί που αποτυγχάνουν όλα τα VR όσο εξελιγμένα τεχνολογικά και αν είναι.

Όταν το VR, (κάποια μέρα έτσι) αποκτήσει την αμεσότητα του σημερινού μας π.χ χειριστηρίου (δλδ το παίρνεις στα χέρια σου και παίζεις αμέσως) Τότε θα είναι και η σωστή στιγμή 
του να αγοράσεις Virtual Reality Headset!
Μέχρι τότε όμως, η SONY, (και η κάθε SONY δλδ) δεν θα καταφέρει τίποτα απολύτως………Για μένα σπαταλάει αδίκως χρήματα αλλά και πόρους, σε τεχνολογία που ΔΕΝ κάνει για το GAMER!

Επεξ/σία από Makis101
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ashvill είπε

Υπομονή θα φέρει τρελά παιχνίδια alux και δικα τους δε θα αφήσει τέτοια επένδυση στον αέρα τουλάχιστον οχι ακόμα.Θα πέσει και κάνα παιχνίδι στην συνδρομή τους .έχει ακόμα.

Είναι ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο να πείσεις μετόχους να επενδύσουν εκατομμύρια για αγοραστικό κοινό 300.000 ατόμων. 

Δημοσ.

Το VR θέλει πολύ καλή ανάλυση για να αξίζει και μεγάλη επεξεργαστική ισχύ για να τρέχει και όχι μόνο ακόμα δεν το έχουν, όσα το πλησιάζουν είναι πανάκριβα. Οι δε εικονικές εφαρμογές τους κοστίζουν χρήματα στον κόσμο και δεν προσφέρουν τίποτα σημαντικό τουλάχιστον όχι τώρα και για την επόμενη δεκαετία.

Τους κάνει εντύπωση που είναι πιο φτηνό να πας στην εξοχή ή στην παραλία να περάσεις όμορφα αντί να συνδεθείς σε ένα πονοκέφαλο μαραφέτι για να βλέπεις τρισδιάστατα γραφικά δυστοπικού περιβάλλοντος που κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά. Καλή προσγείωση σε όλη την τεχνολογική ελίτ που δεν έχει επίγνωση του πραγματικού κόσμου.

Δημοσ.

Εχω πόσα παιχνίδια στο VR που θέλω να παίξω αλλά ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει ουτε το Half life Alyx που είναι must και παιχνιδάρα. Το έχω αφήσει στην μέση και δεν ακούμπησα το Oculus Rift S εδώ και 2 και βάλε χρόνια. Εμένα δεν με πειράζουν ούτε τα καλώδια, ούτε οι τιμές. Παίζω παιχνίδια για να χαλαρώσω και το VR είτε απλά με κουράζει, είτε μου προκαλεί ζαλάδα και ανακατωσούρα και μου χαλάει όλη την υπόλοιπη μέρα.

Οπότε όταν γυρίζω κουρασμένος προτιμώ  να κάτσω σε μια πολυθρόνα και να απολαύσω μια ταινία ή το αγαπημένο μου παιχνίδι παρά να πιαστώ με το VR όρθιος για μια ώρα με τα γυαλια στο κεφάλι.

• Like 3
Δημοσ.

Ας μην βιαστούμε να του κάνουμε το μνημόσυνο. Μετά την πρώτη "φουρνιά" παιχνιδιών η Sony θα κάνει σίγουρα μια ακόμα "καλή" προσπάθεια να το προωθήσει. Αν δεν πιάσει ούτε αυτή,τότε όντως θα έχει αποτύχει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- τιτλοι... τελους

- συμβατοτητα γιοκ

- οχι pc

- τιμή καλή σε σχέση με άλλα, αλλά απαγορευτική για όσους παίρνουν ps5 με 500 και απολαμβάνουν ένα σορό παιχνίδια....

πιστεύω να κάνει τρομερή καμπάνια, νόμιζε ότι θα πουλήσει λόγο του ότι είναι το πιο φθηνο VR εκεί εξω και επειδή είναι Sony. Αλλά δεν θα το βάλει κάτω... τόσα λευτα να το φτιάξει δεν θα κάτσει να κλάψει

Επεξ/σία από dreamerchris
  • Like 1
Δημοσ.

Το βασικο προβλημα του VR αυτη την στιγμη ειναι οτι δεν ειναι συμβατο με τον ανθρωπινο εγκεφαλο.Οταν καταφερουν να το λυσουν τοτε θα ειναι το μελλον .Μεχρι τοτε απλα ψαχνουν για μπετα τεστερ-χρηματοδοτες .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Το vr είναι το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιων...  Με το πρώτο vr στο ps4 ένιωθα σαν μικρό παιδί όπως κάποτε με τις πρώτες κονσόλες..  Η τιμή θα πέσει κατακόρυφα κάποια στιγμή όπως κ στο πρώτο..  Και το 3d μου αρέσε πολύ και με ενοχλεί που το βγάλανε κ από τις τηλεοράσεις αλλά κ δεν είχε ούτε στο vr1 όταν το συνδέουμε στο ps5 ενώ στο 4 υπήρχε  κ ούτε στο vr2 έχει, ενώ άλλες εταιρείες το έχουν..   Έπρεπε να βγάλουν κ άλλα παιχνίδια στο λανσάρισμα δυνατά..  Απαράδεκτο αυτά που αγοράσαμε για το vr1 να μην αφήνουν με κάποιο τρόπο να τα έχουμε κ για το vr 2..  Ίσως με τιμή στα 450 λανσάρισμα να ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα στις πωλήσεις  αλλά θα αναγκαζονταν να το πάνε 300 ευρώ αν δεν ξεκινούσε καλά κ στα 450.. Ενώ τώρα από τα 600 θα το πάνε στα 450 λέω εγώ..   Θα είχε καλύτερες πωλήσεις αν έπαιζε κ σε pc αλλά είναι η αντγωνιστρια της κ θέλει να φέρει επιπλέον κόσμο στο PlayStation 5  

Γιατι δεν εχει 3D το PSVR1 στο PS5;

Backwards compatibility απο τα Lidl;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, user2163 είπε

Καμία σχέση το AI είναι το μέλλον, το VR όχι.

Παλι ειναι ασχετα μεταξυ τους. Το AI μπορει να ειναι το μελλον σε καποια πραγματα, οπως μπορει να ειναι και το VR και καποια αλλα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filipprin είπε

Το βασικο προβλημα του VR αυτη την στιγμη ειναι οτι δεν ειναι συμβατο με τον ανθρωπινο εγκεφαλο.Οταν καταφερουν να το λυσουν τοτε θα ειναι το μελλον .Μεχρι τοτε απλα ψαχνουν για μπετα τεστερ-χρηματοδοτες .

NeuraLink

Το VR παντα αποτυχια θα ειναι σε αυτο το (οντως πολυ σοβαρο) θεμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"...

και ώθησε την εταιρεία, όπως και τα στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών της, να βοηθήσουν στην ταχεία ανάπτυξη των νέων ακουστικών εικονικής πραγματικότητας. Η ανάπτυξη παιχνιδιών ωστόσο έμεινε συγκριτικά πίσω.

«Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο έχουν να αντιμετωπίσουν το ολοένα αυξανόμενο κόστος ζωής, την αύξηση των επιτοκίων και τις αυξανόμενες απολύσεις» δήλωσε ο Francisco Geronimo, Αντιπρόεδρος Δεδομένων και Ανάλυσης της IDC. «Τα ακουστικά VR δεν είναι στο μυαλό των περισσότερων καταναλωτών υπό το τρέχον οικονομικό κλίμα».

Tι είναι αυτά τα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας ρε παιδιά ? Αν τα δω κι αυτά, θα μπορώ να πεθάνω ήσυχος, γιατι θα τα έχω δει πια όλα...  :) :) :)

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...