IamBatman2506 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, είμαι 23 χρονών και σαν πρώτο αυτοκίνητο θα ήθελα να κάνω την επένδυση να αγοράσω ένα 116d στα 50.000 χιλιόμετρα αυτόματο.. Το θέμα είναι πως φοβάμαι μη γίνει τίποτα με τα μπεκ ή έχει κάποιο θέμα λόγο του πετραιλέου.. ξέρω είναι καλή μάρκα η bmw αλλά και πάλι φοβάμαι. Θα το έχω και για μέσα στη πόλη άλλα και όταν πατάω το πόδι μου σε ευθεία ή εθνική το ανοίγω να ξεμπουκώσει.. καλό πετραίλεο στην shell ... παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Επένδυση σε αμάξι δεν υφίσταται . Μεταχειρισμένο και αυτόματο και ντίζελ ......παίζεις λίγο τζόκερ Για τι λεφτά μιλάς; 3
vs_skg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Αυτό με τα μπεκ δεν κατάλαβα τι θες να πεις ποιητή, αν μιλάμε για τον N47 τα συχνά θέματα είναι με την καδένα και κάποια πλαστικά που λιώνουν. Τώρα BMW -> καλή μάρκα πάλι δεν ξέρω τι πιστεύεις ότι σημαίνει, η BMW ταυτίζεται με καλή οδηγική συμπεριφορά, όχι απαραίτητα καλή αξιοπιστία ή ποιότητα κατασκευής, ειδικά στη σειρά 1 που είναι η φτηνότερη. 4
mak3don Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Την τελευταία δεκαετία μπορείς να πεις πως είναι και αναξιόπιστη εταιρεία σε θέμα μηχανικών βλαβών.. όσο για τα μπεκ και το αυτόματο αν όντως τα χιλιόμετρα είναι αυτά που λες δεν θα έχεις θέμα 2
andreas-d Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, mak3don είπε Την τελευταία δεκαετία μπορείς να πεις πως είναι και αναξιόπιστη εταιρεία σε θέμα μηχανικών βλαβών.. όσο για τα μπεκ και το αυτόματο αν όντως τα χιλιόμετρα είναι αυτά που λες δεν θα έχεις θέμα Άμα το συντηρείς καλά το αυτοκίνητο μια χαρά είναι, άσε που άμα πάρεις μια φορά bmw δύσκολα πας σε άλλο αυτοκίνητο.
liakinen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, andreas-d είπε άσε που άμα πάρεις μια φορά bmw δύσκολα πας σε άλλο αυτοκίνητο. Αυτό μπορεί να ισχύει για πάρα πολλές μάρκες Toyota, Mercedes, Alfa Romeo, Audi... 5
iml Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, andreas-d είπε Άμα το συντηρείς καλά το αυτοκίνητο μια χαρά είναι, άσε που άμα πάρεις μια φορά bmw δύσκολα πας σε άλλο αυτοκίνητο. Ισχύει και το: Αν είσαι όλη την ωρα στα συνεργεία, που να μείνουν λεφτά για άλλο αυτοκίνητο 2023, κυκλοφορούν και άλλα αυτοκίνητα που προσφέρουν καλή οδηγική εμπειρία (selling point της bmw κάποτε). Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από iml
andreaspA Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στις 30/3/2023 στις 11:05 ΜΜ, IamBatman2506 είπε Καλησπέρα, είμαι 23 χρονών και σαν πρώτο αυτοκίνητο θα ήθελα να κάνω την επένδυση να αγοράσω ένα 116d στα 50.000 χιλιόμετρα αυτόματο.. Το θέμα είναι πως φοβάμαι μη γίνει τίποτα με τα μπεκ ή έχει κάποιο θέμα λόγο του πετραιλέου.. ξέρω είναι καλή μάρκα η bmw αλλά και πάλι φοβάμαι. Θα το έχω και για μέσα στη πόλη άλλα και όταν πατάω το πόδι μου σε ευθεία ή εθνική το ανοίγω να ξεμπουκώσει.. καλό πετραίλεο στην shell ... παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ευχαριστώ 50,000χλμ ειναι ελαχιστα. Μην σε ανησυχουν τα μπεκ. Και βεβαια μην βαζεις ποτε Shell πετρελαιο. Ειδικα το φθηνο. Εχει 10% τηγανολαδο μεσα. ΕΚΟ AVIO ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις. Και το Crystal της ΕΛΙΝ παει πολυ καλα. Με το απλο Shell , απο τα 190 αλογα πρεπει να πεφτω στα 150.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 3 hours ago, andreaspA said: 50,000χλμ ειναι ελαχιστα. Μην σε ανησυχουν τα μπεκ. Και βεβαια μην βαζεις ποτε Shell πετρελαιο. Ειδικα το φθηνο. Εχει 10% τηγανολαδο μεσα. ΕΚΟ AVIO ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις. Και το Crystal της ΕΛΙΝ παει πολυ καλα. Με το απλο Shell , απο τα 190 αλογα πρεπει να πεφτω στα 150. 10% τηγανόλαδο,σχεδόν 20% μείωση απόδοσης με το κανονικό Diesel.Τα εχεις μετρήσει;Σε όλα τα Shell,όχι σε κάποια συγκεκριμένα. Τα ελληνικά πρατήρια Shell είναι απαράδεκτα,λόγω της πολιτικής τους.Και προτρέπω τον καθένα να τα αποφεύγει. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν γνωρίζω αν έχει θέματα,αλλα η BMW δεν έχει ανάγκη το τι λέει ο καθένας σε φόρουμ.
kalmik Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Προφανώς πρόκειται για μεταχειρισμένο έτσι δεν είναι. Λοιπόν δεν ξέρω τι χρονιάς είναι αλλά 50.000 χλμ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποκλείεται. Στην Ευρώπη από την οποία μάλλον θα έλθει το μτχ. diesel παίρνουν όσοι κάνουν minimum 30K το χρόνο (και λίγα λέω). Πολλαπλασίασε με τα χρόνια κυκλοφορίας και θα βρεθείς κοντά στα αληθινά χλμ. Επίσης τα diesel BMW δεν είναι τα πλέον απροβλημάτιστα. Και παρακαλώ ας γράφουμε το πετρέλαιο με σωστά ελληνικά....
andreaspA Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 hour ago, jmmys said: 10% τηγανόλαδο,σχεδόν 20% μείωση απόδοσης με το κανονικό Diesel.Τα εχεις μετρήσει;Σε όλα τα Shell,όχι σε κάποια συγκεκριμένα.Ειπαμε να λέμε καμμία κοτσάνα.αλλα το τερμάτισες. Τα ελληνικά πρατήρια Shell είναι απαράδεκτα,λόγω της πολιτικής τους.Και προτρέπω τον καθένα να τα αποφεύγει. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν γνωρίζω αν έχει θέματα,αλλα η BMW δεν έχει ανάγκη το τι λέει ο καθένας σε φόρουμ. https://www.shell.com.my/business-customers/commercial-fuels/biodiesel.html Ολα τα diesel εχουν τηγανόλαδο , θεωρητικα σε περιεκτικότητα 5-7%. Το shell diesel εμπεριεχει τουλαχιστον 10% bio diesel στην Ελλαδα, σε αντιθεση με αλλα απλα πετρελαια που βρισκονται σε γενικές γραμμές στο 5% και το ενισχυμένο ΕΚΟ AVIO σε 0%. Υπαρχουν και πληροφορίες ότι το απλο shell έχει μέχρι και 20% τηγανόλαδο Το δικο μου αμαξι τουλαχιστον το λεει με μεγαλα μεγαλα γραμματα στο πορτακι του πετρελαιου. ΟΧΙ ΒΙΟ DIESEL.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, andreaspA είπε https://www.shell.com.my/business-customers/commercial-fuels/biodiesel.html Ολα τα diesel εχουν τηγανόλαδο , θεωρητικα σε περιεκτικότητα 5-7%. Το shell diesel εμπεριεχει τουλαχιστον 10% bio diesel στην Ελλαδα, σε αντιθεση με αλλα απλα πετρελαια που βρισκονται σε γενικές γραμμές στο 5% και το ενισχυμένο ΕΚΟ AVIO σε 0%. Υπαρχουν και πληροφορίες ότι το απλο shell έχει μέχρι και 20% τηγανόλαδο Το δικο μου αμαξι τουλαχιστον το λεει με μεγαλα μεγαλα γραμματα στο πορτακι του πετρελαιου. ΟΧΙ ΒΙΟ DIESEL. Εσυ κόλλησες με το τηγανόλαδο.Κάποια προτίμηση; 55 λεπτά πριν, andreaspA είπε Για απλό Diesel μιλάμε.Αν λέω κουταμάρες ας το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν αυτά που γράφουμε. Το ελληνικό Diesel είναι σκάρτο,δεν είναι προνόμιο της Shell.Ρώτησε φορτηγατζήδες διεθνών μεταφορών.25 χρόνια είμαι στο κλάδο. Απο τα 190 αλογα πας στα 150,αντε 160,αντε 170,απορώ πως τα βγάζεις αυτά τα νούμερα. Και εγώ κατά της ελληνικής Shell είμαι. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από jmmys
andreas-d Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, kalmik είπε Λοιπόν δεν ξέρω τι χρονιάς είναι αλλά 50.000 χλμ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποκλείεται. Στην Ευρώπη από την οποία μάλλον θα έλθει το μτχ. diesel παίρνουν όσοι κάνουν minimum 30K το χρόνο (και λίγα λέω). Πολλαπλασίασε με τα χρόνια κυκλοφορίας και θα βρεθείς κοντά στα αληθινά χλμ. Φίλε μην είσαι απόλυτος έχω bmw e90 325 του 2005 με 137000 χιλιόμετρα και ζω στη Γερμανία. Έχω επίσης και toyota c hr 2.0 hybrid πολύ καλό αμάξι αλλά σαν την bmw που είναι και γριά πλέον δεν είναι άλλο επίπεδο η μπέμπα.
Maurikycli Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, jmmys είπε Τα ελληνικά πρατήρια Shell είναι απαράδεκτα,λόγω της πολιτικής τους.Και προτρέπω τον καθένα να τα αποφεύγει. Τι πολιτική έχουν τα πρατήρια της shell?
tsaltinho Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Ποιος κινητηρας ειναι, και ποιας χρονολογιας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα