lucidsteve Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, enlightened είπε 🚨🚨‼️‼️ALERT: Το κατάστημα μόλις έβγαλε δώρο το ΦΠΑ σε όλες τις τηλεοράσεις άνω των 499€! Άρα ήρθε η ώρα να κάνω την κίνηση! Ουσιαστικά το budget μου εκτοξεύτηκε στα 1858€! Δε νομίζω ότι περιμένουμε κάτι άλλο για τηλεοράσεις, τουλάχιστον από το συγκεκριμένο κατάστημα, οπότε πρέπει να αποφασίσω μέχρι αύριο! Όντως η LG δεν θα πάει στο δρόμο των QD-OLED. Τα χρώματα στην S95C με το άπειρο μάτι μου να σου πω την αλήθεια τα είδα πολύ ΟΚ. Δεν είδα κάτι off τύπου cartoonish χρώματα κλπ. Κι όμως, η τεχνολογία QD-OLED είναι της Samsung, που μάλιστα έκανε πρόταση στην LG να της πουλήσει τα πάνελ για τη δική της σειρά όπως τα έδωσε στη Sony αλλά η LG αρνήθηκε κατηγορηματικά. Θα κινηθώ σε OLED σίγουρα. Δεν μπορώ μετά από τόσα χρόνια να πάω σε backlit panel για κανένα λόγο 😋. Να'σαι καλά για την ενημέρωση. Θα έχω ενημέρωση απο τη s95b που παρείγγηλα. Πήγα στο public λοιπον και είδα και τη C2 και την S95b απο κοντά. Εντυπώσεις:' Και οι 2 παίζανε HDR περιεχόμενο. C2: απίστευτη η τηλεόραση. Τα μαύρα είναι κατράμι μαύρο, τα χρώματα σε καμια περίπτωση δεν τα λες "ξεθωριασμένα" σε σύγκριση με την s95b. Σίγουρα το βιντεάκι που έπαιζε ήταν saturated για να το κανει πιο ωραίο.Δεν τη λες σκοτεινή, αντιθέτως έχει άπλετη φωτεινότητα! Η τηλεόραση είναι legit καλή επένδυση και δε θα απογοητεύσει κανέναν ακομα και αν την πάρει στα τυφλά. Αποψη μου: Σε ανθρώπους που δεν έχουν δει OLED ξανά, έχει το wow factor έντονο. S95b: Την είχαν σε ειδικό εκθεσιακό χώρο χαμηλότερης φωτεινότητας , προφανώς ειναι χορηγός η εταιρεία. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, παρότι OLED, έχει raised blacks. Οχι επειδη ενεργοποιούνται τα pixel αλλά γιατι της λείπει το πολωτικό φίλτρο. Συνεπώς δεν έχει το κατράμι μαύρο της C2 - όχι κατι το ιδιαίτερο και σε καμια περίπτωση δε μοιάζει με μια QLED στα μαύρα. Το έλεξγα ξανά και ξανά. Αυτο που λενε στο ιντερνετ ειναι οτι λόγω της έλλειψης του φίλτρου, το φώς του περιβάλλοντος κάνει σκέδαση μέσα στην οθόνη και βγάζει αυτή την απόχρωση. Η βασική διαφορά με τη C2 είναι τα χρώματα και η φωτεινότητα. Πόση ειναι η διαφορά; Όχι τρομακτική! Παρόλαυτα, είναι αρκετή για να αρχίζει να σκέφτεσαι μήπως αξίζει να δώσεις τα 200ε παραπάνω. Πώς φαίνεται: Τα χρώματα ξεπετάγονται παραπάνω απο το σύνηθες, με αποτέλεσμα να σου μαγνητίζει το βλέμμα. Σε τελείως σκοτεινό δωμάτιο, σε μικρές αποστάσεις θα χρειάζεσαι γυαλιά ηλίου ή να μειώσεις το peak brightness. Με την s95b νιώθεις πως θες να ξαναδείς παλιό content ξανά για να δεις πως θα φαίνεται. Η C2 δεν μου το έβγαλε αυτό, παρότι ειναι υπέροχη και αποτι φαίνεται πιο ακριβής στη χρωματική της απόδοση! 1 2
panospeter Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, enlightened είπε 🚨🚨‼️‼️ALERT: Το κατάστημα μόλις έβγαλε δώρο το ΦΠΑ σε όλες τις τηλεοράσεις άνω των 499€! Άρα ήρθε η ώρα να κάνω την κίνηση! Ουσιαστικά το budget μου εκτοξεύτηκε στα 1858€! Δε νομίζω ότι περιμένουμε κάτι άλλο για τηλεοράσεις, τουλάχιστον από το συγκεκριμένο κατάστημα, οπότε πρέπει να αποφασίσω μέχρι αύριο! Μας μπιπ αδερφέ. Για δυο βδομάδες διαφορά αντί να έπερνα την QE55Q70B θα μπορούσα να πάρω την QE55QN85B με τα ίδια λεφτά (ή να πάρω την πρώτη 160€ φθηνότερα). Ας όψεται η κυρά που κάηκε η 17 ετών 40'' samsung που είχα και μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό μπας και χάσει την αγαπημένη της σειρά.
enlightened Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, tkin73 είπε Πάντως φέτος τα πρώτα τεστ δείχνουν ότι η lg με την g3 και την mla τεχνολογία παίρνει κεφάλι από την s95c. Φυσικά περιμένουμε και την α95l και mz2000. Η g3 έχει κάνει μεγάλο άλμα και στην φωτεινότητα και στο χρώμα. Μάλλον η lg λόγω του ανταγωνισμού με την Samsung και το περσινό μπασιμο της στις oled αναγκάστηκε να ρίξει 1 ή και 2 χρόνια νωρίτερα την τεχνολογία που ετοίμαζε για να παραμείνει στην κορυφή... Πολύ καλή επιλογή αλλά ξεφεύγει πολύ στο budget. Το θέμα του ανταγωνισμού μόνο εμάς εξυπηρετεί όποτε είναι για καλό ! 2 ώρες πριν, lucidsteve είπε Να'σαι καλά για την ενημέρωση. Θα έχω ενημέρωση απο τη s95b που παρείγγηλα. Πήγα στο public λοιπον και είδα και τη C2 και την S95b απο κοντά. Εντυπώσεις:' Και οι 2 παίζανε HDR περιεχόμενο. C2: απίστευτη η τηλεόραση. Τα μαύρα είναι κατράμι μαύρο, τα χρώματα σε καμια περίπτωση δεν τα λες "ξεθωριασμένα" σε σύγκριση με την s95b. Σίγουρα το βιντεάκι που έπαιζε ήταν saturated για να το κανει πιο ωραίο.Δεν τη λες σκοτεινή, αντιθέτως έχει άπλετη φωτεινότητα! Η τηλεόραση είναι legit καλή επένδυση και δε θα απογοητεύσει κανέναν ακομα και αν την πάρει στα τυφλά. Αποψη μου: Σε ανθρώπους που δεν έχουν δει OLED ξανά, έχει το wow factor έντονο. S95b: Την είχαν σε ειδικό εκθεσιακό χώρο χαμηλότερης φωτεινότητας , προφανώς ειναι χορηγός η εταιρεία. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, παρότι OLED, έχει raised blacks. Οχι επειδη ενεργοποιούνται τα pixel αλλά γιατι της λείπει το πολωτικό φίλτρο. Συνεπώς δεν έχει το κατράμι μαύρο της C2 - όχι κατι το ιδιαίτερο και σε καμια περίπτωση δε μοιάζει με μια QLED στα μαύρα. Το έλεξγα ξανά και ξανά. Αυτο που λενε στο ιντερνετ ειναι οτι λόγω της έλλειψης του φίλτρου, το φώς του περιβάλλοντος κάνει σκέδαση μέσα στην οθόνη και βγάζει αυτή την απόχρωση. Η βασική διαφορά με τη C2 είναι τα χρώματα και η φωτεινότητα. Πόση ειναι η διαφορά; Όχι τρομακτική! Παρόλαυτα, είναι αρκετή για να αρχίζει να σκέφτεσαι μήπως αξίζει να δώσεις τα 200ε παραπάνω. Πώς φαίνεται: Τα χρώματα ξεπετάγονται παραπάνω απο το σύνηθες, με αποτέλεσμα να σου μαγνητίζει το βλέμμα. Σε τελείως σκοτεινό δωμάτιο, σε μικρές αποστάσεις θα χρειάζεσαι γυαλιά ηλίου ή να μειώσεις το peak brightness. Με την s95b νιώθεις πως θες να ξαναδείς παλιό content ξανά για να δεις πως θα φαίνεται. Η C2 δεν μου το έβγαλε αυτό, παρότι ειναι υπέροχη και αποτι φαίνεται πιο ακριβής στη χρωματική της απόδοση! Χαχαχα! Θεός με την περιγραφή. Κι εγώ τελικά τράβηξα την σκανδάλη στην S95B! Είχε -24% ΚΑΙ δωροεπιταγή 100 ευρωπουλάκια οπότε από 1500€ ουσιαστικά τη χαρίζουνε στα 1100! Το θέμα των raised blacks δεν μπορούσα να το δω γιατί στο δικό μου κατάστημα ήταν η κλασική περίπτωση φωτισμού μεσημέρι 15αυγουστου που δεν καταλαβαίνεις Χριστό. Ελπίζω να μην πάθω πολιτισμικό σοκ από το απόλυτο μαύρο της LG σε ιμιτασιόν μαύρο-γκρι…. Ωχ Θεέ μου!… Επειδή εγώ θα την παραλάβω από βδομάδα περιμένω τις εντυπώσεις σου! 1 ώρα πριν, panospeter είπε Μας μπιπ αδερφέ. Για δυο βδομάδες διαφορά αντί να έπερνα την QE55Q70B θα μπορούσα να πάρω την QE55QN85B με τα ίδια λεφτά (ή να πάρω την πρώτη 160€ φθηνότερα). Ας όψεται η κυρά που κάηκε η 17 ετών 40'' samsung που είχα και μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό μπας και χάσει την αγαπημένη της σειρά. Τι είναι 160€ μπροστά στο να φας παντόφλα ή να κοιμηθείς στο δρόμο; Χαχαχα. Είναι κοινό μυστικό ότι το πρώτο πράμα που σκοτώνουν κλασικά στις περιόδους εκπτώσεων είναι οι τηλεοράσεις! 101! Πάντα Black Friday, Χριστούγεννα, Πάσχα είναι τα πρώτα που μπαίνουν σε γερές, αληθινές εκπτώσεις και προγράμματα επιστροφής. Έπρεπε να περιμένεις λίγο ρε ‘σύ!
lucidsteve Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, enlightened είπε Πολύ καλή επιλογή αλλά ξεφεύγει πολύ στο budget. Το θέμα του ανταγωνισμού μόνο εμάς εξυπηρετεί όποτε είναι για καλό ! Χαχαχα! Θεός με την περιγραφή. Κι εγώ τελικά τράβηξα την σκανδάλη στην S95B! Είχε -24% ΚΑΙ δωροεπιταγή 100 ευρωπουλάκια οπότε από 1500€ ουσιαστικά τη χαρίζουνε στα 1100! Το θέμα των raised blacks δεν μπορούσα να το δω γιατί στο δικό μου κατάστημα ήταν η κλασική περίπτωση φωτισμού μεσημέρι 15αυγουστου που δεν καταλαβαίνεις Χριστό. Ελπίζω να μην πάθω πολιτισμικό σοκ από το απόλυτο μαύρο της LG σε ιμιτασιόν μαύρο-γκρι…. Ωχ Θεέ μου!… Επειδή εγώ θα την παραλάβω από βδομάδα περιμένω τις εντυπώσεις σου! Τι είναι 160€ μπροστά στο να φας παντόφλα ή να κοιμηθείς στο δρόμο; Χαχαχα. Είναι κοινό μυστικό ότι το πρώτο πράμα που σκοτώνουν κλασικά στις περιόδους εκπτώσεων είναι οι τηλεοράσεις! 101! Πάντα Black Friday, Χριστούγεννα, Πάσχα είναι τα πρώτα που μπαίνουν σε γερές, αληθινές εκπτώσεις και προγράμματα επιστροφής. Έπρεπε να περιμένεις λίγο ρε ‘σύ! Τα raised blacks έχουν ως εξής: Στη C2 το bezel απο την οθόνη δε μπορείς να το καταλάβεις (κυριολεκτικά). Στην 95b η μετάβαση ήταν εμφανής. Bezel: 100% μαύρο, οθόνη: Ελαφρως γκρί. Ναι θα γράψω όταν τη παραλάβω με το καλό. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από lucidsteve
panospeter Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 4/4/2023 στις 12:17 ΠΜ, enlightened είπε Τι είναι 160€ μπροστά στο να φας παντόφλα ή να κοιμηθείς στο δρόμο; Χαχαχα. Είναι κοινό μυστικό ότι το πρώτο πράμα που σκοτώνουν κλασικά στις περιόδους εκπτώσεων είναι οι τηλεοράσεις! 101! Πάντα Black Friday, Χριστούγεννα, Πάσχα είναι τα πρώτα που μπαίνουν σε γερές, αληθινές εκπτώσεις και προγράμματα επιστροφής. Έπρεπε να περιμένεις λίγο ρε ‘σύ! Τελικά έκανα λάθος. Την αγόρασα 40€ πιο ακριβά. 1ον ξέχασα να βάλω τα 5 έτη εγγύηση στο καλάθι. 2ον Έκαναν αύξηση στην τηλεόραση από 799€ στα 899€ και στην εγγύηση +20€.
astavlas Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλημέρα. Η 95b έχει το connect box και η 95c (του 2023) δεν το έχει?
enlightened Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, panospeter είπε Τελικά έκανα λάθος. Την αγόρασα 40€ πιο ακριβά. 1ον ξέχασα να βάλω τα 5 έτη εγγύηση στο καλάθι. 2ον Έκαναν αύξηση στην τηλεόραση από 799€ στα 899€ και στην εγγύηση +20€. Ε καλά, λαμόγια… Τουλάχιστον δεν είναι τραγική η διαφορά εν τέλει, δες το έτσι 1 ώρα πριν, astavlas είπε Καλημέρα. Η 95b έχει το connect box και η 95c (του 2023) δεν το έχει? Όχι, ακριβώς το αντίθετο. Η S95B (2022) έχει κανονικά την «κοιλίτσα από πίσω», ενώ η S95C (2023) έχει εντελώς ομοιόμορφο και πιο στιβαρό design χωρίς να «φλεξάρει» το πάνελ τόσο εύκολα και όλα τα components φεύγουν στο one connect box. Επίσης η S95C έχει ακόμα πιο φωτεινή οθόνη, 70W ηχεία από 40W που έχει η S95Β και 144Hz οθόνη VS 120Ηz. Γενικά αποτελεί σημαντική αναβάθμιση από την S95B…. Αλλά η τιμή εντελώς απαγορευτική τουλάχιστον προς το παρόν. Κάτι μου λέει ότι μέχρι black friday θα έχω πουλήσει την δική μου για να την πάρω… Δες διαφορά στο design: Στις 4/4/2023 στις 9:21 ΠΜ, lucidsteve είπε Τα raised blacks έχουν ως εξής: Στη C2 το bezel απο την οθόνη δε μπορείς να το καταλάβεις (κυριολεκτικά). Στην 95b η μετάβαση ήταν εμφανής. Bezel: 100% μαύρο, οθόνη: Ελαφρως γκρί. Ναι θα γράψω όταν τη παραλάβω με το καλό. Ωχ ωχ … Αν έχεις νεότερα περιμένουμε με ανυπομονησία! Στην S95C άραγε άλλαξε αυτό με τα raised blacks; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από enlightened
astavlas Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι το καλώδιο είναι κοντό και αν κρεμαστεί στον τοίχο η tv, δεν μπορείς να έχεις πολύ μακριά το connect box...
enlightened Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, astavlas είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι το καλώδιο είναι κοντό και αν κρεμαστεί στον τοίχο η tv, δεν μπορείς να έχεις πολύ μακριά το connect box... Έχει 2 καλώδια μέσα, ένα κοντό 30εκ και ένα μακρύ 2,5 μέτρα. Νομίζω δε θα ‘χεις θέμα
astavlas Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Α οκ, δεν το ήξερα... Κι από burn in, πως τα πάει άραγε?
enlightened Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, astavlas είπε Α οκ, δεν το ήξερα... Κι από burn in, πως τα πάει άραγε? Έχει ωριμάσει τόσο η τεχνολογία πια που πρέπει να προσπαθήσεις για να γίνει burn in. Αν δεν παίζουν συνέχεια στατικά είδωλα και η τηλεόραση γενικά κλείνει ανά 4ωρο δε θα έχεις κανένα θέμα. Πάρε και την 5ετή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
lucidsteve Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, enlightened είπε Ωχ ωχ … Αν έχεις νεότερα περιμένουμε με ανυπομονησία! Στην S95C άραγε άλλαξε αυτό με τα raised blacks; Και η 95c έχει ελαφρώς raised blacks υπο φως. Για να γίνει διευκρίνηση, ειναι το πάνελ που αντανακλά το φως και όχι τα pixel. Δηλαδή και κλειστή να έχεις τη τηλεόραση πάλι το πάνελ με φώς δε φαίνεται μαύρο κατράμι. Στο σκοτάδι δε θα πρέπει αυτό να ειναι εμφανές. Η διαφορά ειναι οτι η LG έχει βάλει φίλμ που δεν επιτρέπει τη σκέδαση. Φαντάζομαι πως ειναι τα γυαλια ηλίου που τα μαυρίζουν ολα.
enlightened Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lucidsteve είπε Και η 95c έχει ελαφρώς raised blacks υπο φως. Για να γίνει διευκρίνηση, ειναι το πάνελ που αντανακλά το φως και όχι τα pixel. Δηλαδή και κλειστή να έχεις τη τηλεόραση πάλι το πάνελ με φώς δε φαίνεται μαύρο κατράμι. Στο σκοτάδι δε θα πρέπει αυτό να ειναι εμφανές. Η διαφορά ειναι οτι η LG έχει βάλει φίλμ που δεν επιτρέπει τη σκέδαση. Φαντάζομαι πως ειναι τα γυαλια ηλίου που τα μαυρίζουν ολα. Αυτό γιατί δεν το κάνει και η Samsung και περνάει και στη δεύτερη γενιά αυτό το κουσούρι; Έχει να κάνει με την τεχνολογία QD-OLED ή θέλουν να βγάλουν απ’ τη μύγα ξύγκι; 💵💵 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από enlightened
lucidsteve Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, enlightened είπε Αυτό γιατί δεν το κάνει και η Samsung και περνάει και στη δεύτερη γενιά αυτό το κουσούρι; Έχει να κάνει με την τεχνολογία QD-OLED ή θέλουν να βγάλουν απ’ τη μύγα ξύγκι; Αν δεν κάνω λάθος, το κάνουν με σκοπό να δείχνει πιο φανταχτερά, αλλιώς με το φίλτρο όλα σκουραίνουν. Δεν ειμαι και απόλυτα σίγουρος βέβαια.
Skywalker333 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2023 στις 7:34 ΠΜ, astavlas είπε Α οκ, δεν το ήξερα... Κι από burn in, πως τα πάει άραγε? Στο νεο ενταντικο τεστ του Rtings, S95B και SonyA95K στον τεταρτο μηνα του τεστ εχουν ηδη εντονο burn in. Σε αντιθεση με αυτες, οι LG C2/G2 δεν εχουν τιποτα. Προφανως το τεστ ειναι υπερενταντικο καθως προσπαθουν σε 2 χρονια να δωσουν χρηση που θα δεις σε 8-10, δεν αφορα απλη χρηση που θα καναμε εμεις σε λιγους μηνες. Αλλα το οτι το βλεπουν ηδη τοσο εντονο burn-in στις QD OLED και οχι στις "κλασσικες" WOLED, ειναι πολυ σημαντικη ενδειξη οτι η QD OLED τεχνολογια οχι μονο δεν εχει λυσει το συγκεκριμενο προβλημα (οπως ελπίζαμε πολλοι) αλλα οτι τα πρωτα μοντελα τους απο το 2022 (τουλαχιστον αυτα, γιατι δε ξερουμε ακομα πως θα ειναι τα φετινα) ειναι με σαφεστατα χειροτερη αντοχη αποτι ο ανταγωνισμος. Εδω ειναι αυτο που λεγαμε πριν μερικους μηνες, οτι δυστυχως υπαρχει μεγαλο ρισκο οταν αγοραζεις πρωτος πρωτος μια νεα τεχνολογια και αυτα που ειναι στα χαρτια πολλες φορες δεν βγαινουν οντως αληθινα. Καθε νεα τεχνολογια, θελει καποια χρονια για να τεσταριστει κ να δουμε πως θα παει. Στις 6/4/2023 στις 12:54 ΜΜ, enlightened είπε Αυτό γιατί δεν το κάνει και η Samsung και περνάει και στη δεύτερη γενιά αυτό το κουσούρι; Έχει να κάνει με την τεχνολογία QD-OLED ή θέλουν να βγάλουν απ’ τη μύγα ξύγκι; 💵💵 Κανεις δε ξερει σιγουρα αλλα οι εικασιες ειναι οτι γλιτωνουν λεφτα απο τη μια και απο την αλλη, σε ιδανικες συνθηκες η ελειψη του polariser πιθανων να αφήνει λιγο εντονοτερο χρωμα κ φως οποτε να εντυπωσιασει ετσι παραπανω στα συγκριτικα τεστ. Τα συζητουσαμε πριν καποιους μηνες παλι, οταν ειχα κανει την ερευνα για ενα μεγαλο αρθρο και εχοντας δοκιμασει τοτε τα περισσοτερα premium OLED μοντελα σε πραγματικους χωρους χρησης, με κανονικο φωτισμο (και μη) και φυσικα οχι με τα υπερβολικα πειραγμενα settings που τα εχουν στα καταστηματα (αυτο το εχουμε ξαναπει, δεν προσφερει και πολλα το να δεις αυτες τις οθονες σε ενα πολυκαταστημα, ειναι τερμα πειραγμενα τα settings σε vivid mode για να εντυπωσιαζουν, δε παιρνεις καθολου καλα την πραγματικη εικονα απο εκει) Σε περιπτωση που βλεπεις ταινια και δεν εχεις σχεδον απολυτο σκοταδι στο δωματιο, διπλα διπλα η S95B με την C2, βλεπεις ανετα τη διαφορα στα μαυρα, με την S95B να γκριζαρει ελαφρα. Και μονη της το προσεχεις λιγακι αλλα διπλα διπλα φαινεται πιο εντονα. Απο εκει κ περα, να σας πω την αληθεια και με τις δυο τηλεορασεις, αν βλεπεις με σκοταδι, πονανε τα ματια σου με το ποσο εντονο μπορει να γινει το φως οποτε ο φωτισμος και τον δυο ειναι υπεραρκετος Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από Skywalker333 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα