whiteman7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα εφτιαξα το πρώτο μου PC και δηλώνω υπερήφανος 😁 Το σύστημα μου είναι στημενο πάνω στην μητρική της MSI PRO Z790-A wifi και με τον επεξεργαστη I5-13600k Ολα στηθηκαν μια χαρα και το μηχανημα δουλευει άψογα...ομως Διαπίστωσα ότι η AIO (Be Quiet! Pure Loop 2 FX 360mm) δουλευει κανονικά αλλά...χωρίς rgb lights Προσπάθησα να καταφέρω κάτι με Mystic Light όμως τζίφος Καθε ανεμιστηράκι εχει ρεύμα κανονικα (ρυθμιζονται και οι στροφές) μέσω Sata σε PSU και όλα τα argb είναι πάνω στο Hub. Φυσικά το Hub συνδεδεμενο στην motherboard και το aRGB cable στο 3pin (εχει 3 τα οποια δοκιμαστηκαν όλα) Ευκολη συνδεσμολογια ακόμα και για αρχαριο - κατι που δεν ειμαι... Πριν μου προτεινετε λυσεις να σας πω ότι καθε fan το σύνδεσα ξεχωριστά στην mobo όπου δεν είχα αποτέλεσμα κανένα Μεχρι και reset bios εκανα αλλα τίποτα.... Κάθε βοηθεια ευπροσδεκτη παιδια Υ.Γ στην πρώτη φ'ωτο βλεπετε απο mystic Light ότι αναγνωριζει την συνδεσμολογια αλλα δε δίνει ...ΦΩΣ !!!!! Υ.Γ στο βιντεο βλεπετε οταν κάνω apply στο Mystic Light οτι κανει Green Blinking VID_20230330_230408 (1) (1) (1) (1) (1).mp4 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από whiteman7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα εφτιαξα το πρώτο μου PC και δηλώνω υπερήφανος 😁 Το σύστημα μου είναι στημενο πάνω στην μητρική της MSI PRO Z790-A wifi και με τον επεξεργαστη I5-13600k Ολα στηθηκαν μια χαρα και το μηχανημα δουλευει άψογα...ομως Διαπίστωσα ότι η AIO (Be Quiet! Pure Loop 2 FX 360mm) δουλευει κανονικά αλλά...χωρίς rgb lights Προσπάθησα να καταφέρω κάτι με Mystic Light όμως τζίφος Καθε ανεμιστηράκι εχει ρεύμα κανονικα (ρυθμιζονται και οι στροφές) μέσω Sata σε PSU και όλα τα argb είναι πάνω στο Hub. Φυσικά το Hub συνδεδεμενο στην motherboard και το aRGB cable στο 3pin (εχει 3 τα οποια δοκιμαστηκαν όλα) Ευκολη συνδεσμολογια ακόμα και για αρχαριο - κατι που δεν ειμαι... Πριν μου προτεινετε λυσεις να σας πω ότι καθε fan το σύνδεσα ξεχωριστά στην mobo όπου δεν είχα αποτέλεσμα κανένα Μεχρι και reset bios εκανα αλλα τίποτα.... Κάθε βοηθεια ευπροσδεκτη παιδια Υ.Γ στην πρώτη φ'ωτο βλεπετε απο mystic Light ότι αναγνωριζει την συνδεσμολογια αλλα δε δίνει ...ΦΩΣ !!!!! Υ.Γ στο βιντεο βλεπετε οταν κάνω apply στο Mystic Light οτι κανει Green Blinking VID_20230330_230408 (1) (1) (1) (1) (1).mp4 540.57 kB · 0 downloads Στο site της MSI πρέπει να υπάρχουν οδηγίες για να κάνεις update στο LED Firmware , δοκίμασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Το εχω κανει ήδη φίλε μου με το tool firmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση whiteman7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Τα κατάφερα Το Switch Led ήταν στο Off Απιστευτο, μου πηρε 5 μέρες.... Ευχαριστώ... Locked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα