dpolal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Έχω γραμμή VDSL με το εν λόγο μηχάνημα από τον πάροχο, συγκεκριμένα το: ΖΤΕ ZXHN H267A V1.0 V1.0.2_VDFT21. Δεν έχω ip τηλεφωνία και δεν σκοπεύω ακόμα να πάω σε fiber παρόλο που πριν από έναν μήνα πέρασαν στην πολυκατοικία γραμμή οπτικών ινών από Cosmote. Πρόσφατα αγόρασα ένα Mikrotik hAP AC2 router προκειμένου να κάτσω να ξεστραβωθώ λίγο με τα δίκτυα και να στήσω κάτι καλύτερο και ασφαλέστερο για το σπίτι αφού πλέον οι ανάγκες και οι συσκευές που «βγαίνουν» εκτός είναι πολλές. Προς το παρόν κατάφερα και έστησα το Mikrotik να παίζει πίσω από το ZTE (lan to lan) και έχω ίντερνετ αλλά με συμβούλεψαν ότι είναι καλύτερα να «γυρίσω» το ΖΤΕ σε bridge mode και να στήσω μία γραμμή PPPoE στο Mikrotik προκειμένου το πρώτο να είναι να εντελώς dummy και όλη τη δουλειά να την κάνει το καινούργιο. Κατάλαβα ότι το ΖΤΕ είναι κλειδωμένο και δεν μπορείς να κάνεις πολλά αλλά τράβηξα το config.bin, το πέρασα από το routerpassview, βρήκα το root/password και πλέον μπορώ να συνδεθώ σαν root account που σου δίνει περισσότερες δυνατότητες. Δεν κατάφερα όμως να βρώ οδηγίες πώς θα κάνω τις αλλαγες στο ΖΤΕ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση jkoukos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Επειδή είμαι από κινητό, δες τον παρακάτω οδηγό από γειτονικό φόρουμ. Αν έχεις θέμα, ρώτα πάλι και θα σου δώσω σχετικές πληροφορίες. https://www.adslgr.com/forum/threads/1079809-ZTE-ZXHN-H267A-bridge-mode-με-ASUS-DSL-AC87VG?p=6490627#post6490627 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, jkoukos είπε Επειδή είμαι από κινητό, δες τον παρακάτω οδηγό από γειτονικό φόρουμ. Αν έχεις θέμα, ρώτα πάλι και θα σου δώσω σχετικές πληροφορίες. https://www.adslgr.com/forum/threads/1079809-ZTE-ZXHN-H267A-bridge-mode-με-ASUS-DSL-AC87VG?p=6490627#post6490627 Ευχαριστώ, θα το δώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Στις 30/3/2023 στις 10:11 ΜΜ, jkoukos είπε Επειδή είμαι από κινητό, δες τον παρακάτω οδηγό από γειτονικό φόρουμ. Αν έχεις θέμα, ρώτα πάλι και θα σου δώσω σχετικές πληροφορίες. https://www.adslgr.com/forum/threads/1079809-ZTE-ZXHN-H267A-bridge-mode-με-ASUS-DSL-AC87VG?p=6490627#post6490627 Καλημέρα, ακολουθώντας τις οδηγίες κατάφερα και το ρύθμισα ✊. Το Mikrotik βέβαια δεν έχει καμμία σχέση με το Asus, πολύ ποιό περίπλοκο 😒 στις ρυθμίσεις του, αλλά τουλάχιστον μέχρι το σημείο που έγινε η σύνδεση με το ΖΤΕ και πήρε ip όλα δούλεψαν ρολόι. Και πάλι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα