Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, loukanikas είπε

Έχεις βάλει τον 12100f αυτό σημαίνει χωρίς γραφικά,έχεις κάποια κάρτα?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niko13 είπε

Έχεις βάλει τον 12100f αυτό σημαίνει χωρίς γραφικά,έχεις κάποια κάρτα?

oχι θελω ενσωματωμένη( ευχαριστώ για την διόρθωση)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, loukanikas είπε

oχι θελω ενσωματωμένη( ευχαριστώ για την διόρθωση)

Από τον 12100 έχει σε καλύτερη τιμή το eshop τον δυνατοτερο σε γραφικα 5600g ,εκτός κι αν θες ιντελ οπωσδηποτε..

Επεξ/σία από niko13
  • Like 3
Δημοσ.

O 12100f που έχεις διαλέξει δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά ενώ ακόμα και οι πιο απλές κάρτες γραφικών είναι κάπως ακριβές

5600g εδώ και πάρα πολύ καιρό οτι πιο vfm, εξίσου δυνατός, 6πύρηνος και με πολύ δυνατά ενσωματωμένα.

Δυστυχώς το eshop δεν έχει am4 μητρικές, τουλάχιστον όχι σε λογικές τιμές, οπότε κοιτάμε εναλλακτικά σε άλλο μαγαζί

• Like 3
Δημοσ.

ότι πιο value for money (αν amd είναι καλύτερη επιλογή)

μαγαζί δεν με νοιάζει ποιό , απλά να είναι από ένα και συναρμολογημένο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Mgmanager, σχετικά καλά parts, στο budget που επιθυμείς, 99% κι αν δεν κάνω λάθος συναρμολογούν δωρεάν

Screenshot2023-03-30212727.png.1a2114c204ba2a9506c43ae3cecce23c.png

ευχαριστώ πολύ!!!

• Like 1
Δημοσ.

Oλα καλα, μονο που το ι σοπ, αν χρειαστεις εγκυηση, ουτε που σε ξερουν. Αν με τα πολλα καταφερεις να βγαλεις γραμμη για το σερβις βγαινει το λογιστηριο και σου λεει, αφησε μειλ και θα επικοινωνησουν μαζυ σου. Οποτε περιμενεις μεχρι να ληξει η εγκυηση του προιοντος. Μετα ... αγοραζεις αλλο απο αλλου

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chris2756 είπε

αν χρειαστεις εγγυηση, ουτε που σε ξερουν.

Έχω διαφορετική άποψη, και μάλιστα παραπάνω από μία φορές...

• Like 4
Δημοσ.

Κρατω την ιδια αποψη για παραπανω απο 2 φορες, με τα προιοντα, τα μειλς που εστειλα με τις ημερομηνιες και τις αποδειξεις αγορας. Μπορει να μου κανουν μηνυση, να μην εχω αποδειξεις για το δυκαστηριο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris2756 είπε

Oλα καλα, μονο που το ι σοπ, αν χρειαστεις εγκυηση, ουτε που σε ξερουν. Αν με τα πολλα καταφερεις να βγαλεις γραμμη για το σερβις βγαινει το λογιστηριο και σου λεει, αφησε μειλ και θα επικοινωνησουν μαζυ σου. Οποτε περιμενεις μεχρι να ληξει η εγκυηση του προιοντος. Μετα ... αγοραζεις αλλο απο αλλου

Σε εμένα τουλάχιστον συνέβη ακριβώς το αντίθετο, όσες φορές χρειάστηκε η εγγύηση για κάτι ήταν άψογοι. Συνολικά και στις 3 περιπτώσεις που έτυχαν μου αντικατέστησαν τα προϊόντα με νέα (θερμαντικό σώμα, gpu, μνήμες ram).Πήρα πρόσφατα έναν hdd που ήταν doa και περιμένω να τον τσεκαρουν και να μου στείλουν νέο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chris2756 είπε

Βρίσκεσαι σε περιοχή που δεν έχει e-shop point?

Γιατί εάν έχεις, ούτε τηλέφωνα κάνεις, ούτε περιμένεις E-mail.

Απλά τσιμπάς το ελαττωματικό σου hardware και περνάς και τους το αφήνεις.

3-4 φορές που μου έτυχε την τελευταία 2ετια, είτε αντικαταστήσανε το προϊόν, είτε δώσανε πιστωτικό(που εαν δεν θέλεις να ψωνίσεις από εκεί απλα επιμείνεις σου επιστρέφουν τα χρηματα)

Γενικά εχω πολύ θετική άποψη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Chris2756 είπε

Όσες φορές τους χρειάστηκα δεν είχα ποτέ πρόβλημα και μάλιστα πολλές φορές αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή αγοράζω από εκεί για την εγγύηση.

Πρόσφατο... Πριν 10 ημέρες αγόρασα έναν ssd, την επόμενη διαπίστωσα ένα πρόβλημα (πολύ δευτερεύον, άλλος μπορεί να μην το πρόσεχε) τον έδωσα σαν DOA στο eshop point και σήμερα πήρα μήνυμα ότι στέλνουν καινούριο.

Μπορώ να τους κατηγορήσω για την διαθεσιμότητα (από τότε που έγιναν super market μειώθηκαν τα προϊόντα τεχνολογίας), για καθυστερήσεις στην παράδοση (αν και τελευταία βλέπω μια βελτίωση) , ότι αν ψάχνεις κάτι και βάλεις φίλτρα τουλάχιστον τα μισά προϊόντα εξαφανίζονται.....  αλλά με εγγυήσεις και doa δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.

Aβλεπι, πελατης τους για 15-18 χρονια, ουτε που θυμαμαι. Πανω απο 20 υπολογιστες σε εξαρτηματα, απο αυτους. Εδω και τρια- τεσερα χρονια δεν ειναι πλεον το ιδιο κατ/μα. Πολλα αναξιοπιστα προιοντα, λαθος διαθεσημοτητες, καθυστερησεις παραδωσεων / επιστροφων προκαταβολων, αδυνατη επικοινωνια με σερβις. Δειτε στο ιντερνετ ποσα παραπονα και αρνητικες κριτηκες  υπαρχουν σε βαρος τους. Τες πα δικαιομα του καθενος που θα ξοδεψει τα χρηματα του. Δικαιομα μου να αναφερω και την κακιστη εμπειρια μαζυ τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...