Aten-Ra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, Herald said: Το διπλάσιες επιδόσεις το αναφέρω για την Vram, γιατί προφανώς αυτό την κόβει την 7600 και βγάζει 2 fps εκεί πέρα. Να σου δείξω που κόβει η Vram, NVIDIA vs NVIDIA , Last Gen vs New Gen 3060 12GB = 36.2fps 4060 8GB = 11.6fps 2
Herald Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 minute ago, just_a_dude said: To Requiem δεν ζητάει vram χωρίς λόγο. Έχει γραφηκάρες. Το RE3 ζητάει χωρίς λόγο. Θέλει παραπάνω και απ' το CP77 με RT. To Requiem χωρίς rt είναι αν όχι το ομορφότερο, από ομορφότερα Game, και κάνει PEAK στην χειρότερη περιοχή του Game στα 6.5gb vram. Κατά μέσο όρο είναι κάτω από 5gb vram. Αυτό όσον αφορά τη vram και πόσο σημαντική είναι 😁 3
_Theo_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είναι όλα στο μαξ ειδικά με κάρτες τύπου RTX 4060 Ti. Λες και υπάρχουν εμφανείς διαφορές μεταξύ Very High και Ultra... 4
Herald Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Aten-Ra said: Να σου δείξω που κόβει η Vram, NVIDIA vs NVIDIA , Last Gen vs New Gen 3060 12GB = 36.2fps 4060 8GB = 11.6fps Μα προφανώς, εγώ το ανέβασα το πινακακι, τι μου το ανεβάζεις να μου δείξεις? 20% κάτω είναι η 8αρα από την 16αρα 4060ti σε 4k rt κατά μέσο όρο. Άλλο είναι το point. Το point είναι ότι τα 8gb της nvidia δεν είναι ίδια με τα 8gb της amd. Το σύρσιμο στα 2 fps της 7600 νομίζω το δείχνει ξεκαθαρα. 1
Aten-Ra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, Herald said: Είναι προφανές ότι είναι nvidia Sponsored. Χωρις RT ζητάει 5 gb vram. Το amd sponsorship ζυγει κάπου 5-7 gb vram extra. 😂😂😂 Nvidia sponsored = 9-10gb με RT AMD Sponsored = 12-14 gb χωρίς RT. Legit Δεν περίμενα να σχολιάσεις το ότι η ίδια κάρτα με 16GB βγάζει 60fps ενώ η ίδια κάρτα με τα 8GB απλά δεν μπορεί να παίξει το παιχνίδι με αυτά τα settings. 2
_Theo_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε To Requiem χωρίς rt είναι αν όχι το ομορφότερο, από ομορφότερα Game, και κάνει PEAK στην χειρότερη περιοχή του Game στα 6.5gb vram. Κατά μέσο όρο είναι κάτω από 5gb vram. Αυτό όσον αφορά τη vram και πόσο σημαντική είναι 😁 Σωστά αλλά είναι και θέμα προγραμματισμού του εκάστοτε game.
Herald Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Just now, Aten-Ra said: Δεν περίμενα να σχολιάσεις το ότι η ίδια κάρτα με 16GB βγάζει 60fps ενώ η ίδια κάρτα με τα 8GB απλά δεν μπορεί να παίξει το παιχνίδι με αυτά τα settings. Αυτό είναι κάτι που έμαθες σήμερα? Πόσες φορές το έχω πει ότι hogwarts και PT Ultra textures + rt δεν παίζουν σε 8αρες? Οπότε τι να σχολιάσω?
just_a_dude Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Herald είπε To Requiem χωρίς rt είναι αν όχι το ομορφότερο, από ομορφότερα Game, και κάνει PEAK στην χειρότερη περιοχή του Game στα 6.5gb vram. Κατά μέσο όρο είναι κάτω από 5gb vram. Αυτό όσον αφορά τη vram και πόσο σημαντική είναι 😁 E ναι. Και το RDR2 με όλα δεξιά με το ζόρι περνάει τα 6GB σε 1440p native. Σίγουρα θα μπορούσε να δώσει περισσότερη vram ο πέτσινος αλλά είναι και τα studios που βγάζουν σαπίλες ή μέτρια γραφικά και θέλουν ένα κιλό vram. Ενώ έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να βγει φοβερό αποτέλεσμα με λογική χρήση vram. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από just_a_dude 2
Herald Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Just now, _Theo_ said: Σωστά αλλά είναι και θέμα προγραμματισμού του εκάστοτε game. Οχι δεν είναι θέμα προγραμματισμού. Είναι θέμα sponsorship. Ότι γράφει amd στο κουτί ζητάει απλά διπλάσια vram για χειρότερα γραφικά. Αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον 1
just_a_dude Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Δεν περίμενα να σχολιάσεις το ότι η ίδια κάρτα με 16GB βγάζει 60fps ενώ η ίδια κάρτα με τα 8GB απλά δεν μπορεί να παίξει το παιχνίδι με αυτά τα settings. ε λογικό να μην μπορεί, αφού δεν φτάνει η vram.
Aten-Ra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Just now, Herald said: Αυτό είναι κάτι που έμαθες σήμερα? Πόσες φορές το έχω πει ότι hogwarts και PT Ultra textures + rt δεν παίζουν σε 8αρες? Οπότε τι να σχολιάσω? Επειδή δεν έχεις κάτι να σχολιάσεις πρέπει να τρολλάρεις με 4Κ RT σε κάρτες όπως η 7600/4060/4060Ti ?? 3
Herald Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 minute ago, just_a_dude said: E ναι. Και το RDR2 με όλα δεξιά με το ζόρι περνάει το 6GB σε 1440p native. Σίγουρα θα μπορούσε να δώσει περισσότερη vram ο πέτσινος αλλά είναι και τα studios που βγάζουν σαπίλες ή μέτρια γραφικά και θέλουν ένα κιλό vram. Ενώ έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να βγει φοβερό αποτέλεσμα με λογική χρήση vram. Το πρόβλημα είναι ότι και να δώσει 12 ο πέτσινος στην 4060ti σαν base model, θα βγάλει η amd την δικιά της με 16 και πάλι τα amd sponsored θα ζητάνε πάλι από 12. Δεν υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα με την Vram από τον πέτσινο. Η amd πρέπει να σταματήσει τις τρολιες κάποια στιγμή. Εδώ και 3 χρόνια τις ίδιες Παπατζες 1
azazil1190 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 11 minutes ago, Aten-Ra said: AMD Sponsored game , από αυτά που ζητάνε παραπάνω Vram χωρίς λόγο. Ίδιες κάρτες, 16GB vs 8GB (για να μην έχουμε τα AMD card vs NVIDIA card) ……… oups NVIDIA sponsored είναι. Κάτι δεν πάει καλά στην μέτρηση της 8αρας. 39c μόνο και gpu power 78.9w 2
_Theo_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Οχι δεν είναι θέμα προγραμματισμού. Είναι θέμα sponsorship. Ότι γράφει amd στο κουτί ζητάει απλά διπλάσια vram για χειρότερα γραφικά. Αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον Θέλω να δω πάντως αν θα μου τρέχει το Starfield. Θα πέσει γέλιο...😂
Herald Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Aten-Ra said: Επειδή δεν έχεις κάτι να σχολιάσεις πρέπει να τρολλάρεις με 4Κ RT σε κάρτες όπως η 7600/4060/4060Ti ?? Μανιτσα μου εγώ σου δείχνω ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις vram μεταξύ nvidia και amd. Πράγματα που τρέχουν με 8gb vram σε nvidia ξεμείνουν από vram σε 8gb amd. Αυτό συμβαίνει εδώ και 10 κοντά χρόνια τουλάχιστον, έχει καλύτερο compression η nvidia. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα