Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 minutes ago, Fulgore said:

Και το ξαναγράφω, το παρόν νήμα σύμφωνα και με τον ίδιο του τον τίτλο αφορά τις επιπτώσεις της όχι αρκετής Vram στα ιδια τα παιχνιδια , όπως πχ το παραπάνω παράδειγμα του Far Cry.

Το πρόβλημα σου είναι ότι έπρεπε να ανοίξουμε καινούργιο topic για να μιλήσουμε για τις επιπτώσεις της Vram στο benchmarking και στα Review και κακός το αναφέραμε εδώ ??

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε

Κάντο 200€ και είμαστε μέσα

image.png.de13b0b70a474a631fceb27a1f69c63d.png

image.png.47e59538bb84d7f50d38f434fc396acb.png

Ναι λάθος μου είδα τις τιμές της 4060 ti.

Όπως και να χει. μια κάρτα κάτω των 300€ αλλά μέχρι εκεί δεν είναι κακό να έχει 8GB VRAM. Θεωρώ ότι θα ακολουθήσει και την ίδια πορεία τιμής και η 4060 αλλά είναι αρκετά φρέσκια ακόμη.

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Herald είπε

Ναι αλλά για ποιο λόγο να γίνεται αυτο? Έφτανε η vram στην 1 ώρα να κάνει render την Χ σκηνή αλλά σε 3 ώρες δεν έφτανε? Memory leak / κακό διαχείριση είναι αυτό, κάπου κάτι έμενε φορτωμένο χωρίς να χρειάζεται. 

Αυτό συμβαίνει και στο CP 2077. Όταν τα βάζω ΟΛΑ τέρμα, προφανώς δεν φτάνουν τα 8 GB VRAM και αρχίζουν τα κολλήματα. Αν μετά από λίγο, ρίξω τις ρυθμίσεις (π.χ. κλείσω εντελώς το RT) συνεχίζει και κολλάει, προφανώς γιατί κάτι έχει μείνει φορτωμένο χωρίς να χρειάζεται. 

Αν όμως αρχίσω και το παίζω εξ αρχής με RT Off πάει μπάλα το παιχνίδι, εννοείται με DLSS Quality και 1440p, όση ώρα και αν το παίζω.

Γενικώς η μηχανή γραφικών του είναι ΓΤΠ.

1 ώρα πριν, AlexandrosKle είπε

Η RX 7600 των 8 GB είναι πένα δεν έχει κανένα θέμα.😁

Και να έχει όμως πρόβλημα δεν πειράζει, είναι φθηνή αυτή οπότε όλα κομπλέ. Α είναι και κόκκινη, το πιο βασικό.

Η κατά 30€ - 40€ ακριβότερη 4060 όμως απαγορεύεται να έχει το οποιοδήποτε θέμα. Είναι πράσινη. Τώρα τι DLSS/FG/DLDSR/REFLEX και ιστορίες τώρα. Native με ultra textures και άγιος ο θεός.💪🏻

🧨🧨🧨

👍👍👍

7 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Και δυστυχώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός μόνο καμία 6700xt αξίζει σε αυτές τις κατηγορίες όποτε πρέπει να λες και ευχαριστώ … καλα fg σε αυτήν την κατηγορία με 8gb vram γελάνε και τα δερμάτινα του συμπαθέστατου κατά τα αλλά σχιστοματι 😂

Μια χαρά είναι το FG και με 8 GB, τουλάχιστον στο Cybercrap 2077. Βοηθάει αρκετά αν έχεις λίγα καρέ.

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Όπως είπαμε ξανά και ξανά, δεν υπάρχει τίποτα άξιο λόγου στην 7600. Οριακά ανεκτή είναι μόνο λόγω τιμής.

Από την άλλη, εκεί να βγει αξιοπρεπής η 8ρα 4060 και πολύ περισσότερο η Τι.

Βάλε dlss κι όλα τα υπόλοιπα σε1080...μαγεία.

Η RTX 4060 Ti είναι μέτριο προς κακό προϊόν. Αλλά δυστυχώς είναι μονόδρομος πλέον στο middle-range μιας και αν πας σε RX 6700 XT, χάνεις DLSS, FG, RT και Power Efficiency. 

Προσωπικά για μένα, είτε έχεις σε ένα παιχνίδι 50-60 fps σε 1440p και πτώσεις στα 40 (RX 6700 XT) είτε...20 fps λόγω έλλειψης VRAM ( RTX 4060 Ti) είναι το ίδιο μιας και είναι unplayable έτσι κι αλλιώς. Προτιμώ να βάλω τα γραφικά στα High και να έχω 80 fps παρά στα Ultra και να έχω 60. 

Οπότε και την RX 6700 XT να έπαιρνα πάλι στα High θα έριχνα τα γραφικά. Ε, με τα γραφικά στα High πιο ελκυστική είναι η RTX 4060 Ti νομίζω. 

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 2
Δημοσ.

Η 6700ΧΤ έχει ημερομηνία λήξης. Η 4060ti έστω και η 8GB, ναι μεν έχει 8GB, αλλά ρίχνεις textures, έχεις όμως DLSS και FG να βοηθάει τον πυρήνα αν χρειαστεί. Εγώ δοκίμασα FSR2 σε 1440p monitor αλλά πάλι δεν μου φαίνεται καλό. Πείτε με biased, πείτε με ψείρα, ίσως να είναι επειδή έχω δει και το DLSS από κοντά και κάνω τη σύγκριση, αλλά είναι unusable και σε 1440p. Έχει shimmering και εμένα το μάτι μου πάει εκεί. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Το πρόβλημα σου είναι ότι έπρεπε να ανοίξουμε καινούργιο topic για να μιλήσουμε για τις επιπτώσεις της Vram στο benchmarking και στα Review και κακός το αναφέραμε εδώ ??

Το πρόβλημα μου είναι ότι υπάρχει ένα θέμα με συγκεκριμένο σκοπό, αλλά η πλειοψηφία των σελίδων είναι άσχετα με αυτό σχόλια.

Που κολλάνε τα benchmarks στο εδώ θέμα ή τα review των καρτών γραφικών ή και οι τιμές στις κάρτες???

Το εδώ θέμα έπρεπε να αφορά πως συμπεριφέρονται οι κάρτες με Χ Vram ανεξαρτήτως μοντέλου/εταιρείας(κοινώς παλιές και καινούργιες), όταν αυτή δεν είναι αρκετή, όπως το παράδειγμα με το Far Cry.

Οτι δηλαδή είχες γράψει και εσύ ο ίδιος παλιότερα(ασχέτως που ούτε εσύ το τηρείς)....

Και δυστηχώς είναι συχνό φαινόμενο αυτό στο PC hardware, με αποτέλεσμα τα θέματα να γίνονται άνω κάτω, και να μην υπάρχει μετά συμμετοχή από άλλους.

2 ώρες πριν, AlexandrosKle είπε

Η RX 7600 των 8 GB είναι πένα δεν έχει κανένα θέμα.😁

Και να έχει όμως πρόβλημα δεν πειράζει, είναι φθηνή αυτή οπότε όλα κομπλέ. Α είναι και κόκκινη, το πιο βασικό.

Η κατά 30€ - 40€ ακριβότερη 4060 όμως απαγορεύεται να έχει το οποιοδήποτε θέμα. Είναι πράσινη. Τώρα τι DLSS/FG/DLDSR/REFLEX και ιστορίες τώρα. Native με ultra textures και άγιος ο θεός.💪🏻

Βασικά η πλειοψηφία των Amd καρτών που έχει ο κόσμος, με 8gb Vram είναι.

Αυτά που  εδώ και πόσες σελίδες λέγανε κάποιοι οριακά/μη αρκετά ακόμα και για 1080p. Αλλά ξαφνικά τώρα είναι μια χαρά/δεν έχεις θέμα.

Ειναι οπως αυτό που είχα γράψει παλιότερα με τα περί Vram, τι κάρτες τελικά να προτείνουμε στον κόσμο μετά από όλες αυτές τις σελίδες.

Γιατί σύμφωνα με τα γραπτά ορισμένων, για 1080p έπρεπε να προτείνουμε μόνο 12gb κάρτες δηλαδή 6700xt/6750xt/4070/3080ti κλπ, ενώ για 1440p κάρτες με 16gb δηλαδή 6800xt/6900xt/4080 κλπ.

Κοινώς ότι να ναι.

Δεν πιστεύω να απορεί κανείς γιατί πάλι οι ίδιοι σχολιάζουμε.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Η RTX 4060 Ti είναι μέτριο προς κακό προϊόν. Αλλά δυστυχώς είναι μονόδρομος πλέον στο middle-range μιας και αν πας σε RX 6700 XT, χάνεις DLSS, FG, RT και Power Efficiency. 

Προσωπικά για μένα, είτε έχεις σε ένα παιχνίδι 50-60 fps σε 1440p και πτώσεις στα 40 (RX 6700 XT) είτε...20 fps λόγω έλλειψης VRAM ( RTX 4060 Ti) είναι το ίδιο μιας και είναι unplayable έτσι κι αλλιώς. Προτιμώ να βάλω τα γραφικά στα High και να έχω 80 fps παρά στα Ultra και να έχω 60. 

Οπότε και την RX 6700 XT να έπαιρνα πάλι στα High θα έριχνα τα γραφικά. Ε, με τα γραφικά στα High πιο ελκυστική είναι η RTX 4060 Ti νομίζω. 

Η κουβέντα πριν λίγο ήταν για την 4060 τη σκέτη, αφού η σύγκριση εκείνη τη στιγμή γινόταν με την 7600.

Η Τι είναι εντελώς άλλη κατηγορία προϊόντος, δεν θα έπρεπε με κανένα τρόπο να μπαίνει στην κουβέντα, αλλά δυστυχώς λόγω των τραγικών επιλογών της πράσινης σε μνήμη + δίαυλο, καθόμαστε και λέμε ότι είναι καλύτερη από τις άλλες 2 ή υπό ποιες προϋποθέσεις αφήνει πίσω της κάρτες 3ετιας/γενιάς.

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, Fulgore said:

Που κολλάνε τα benchmarks στο εδώ θέμα ή τα review των καρτών γραφικών ή και οι τιμές στις κάρτες???

Ένας από τους τρόπους που βλέπεις πως επηρεάζει η Vram τα Games είναι και τα Benchmarks, δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις πρόβλημα με τα benchmark στο συγκεκριμένο topic. Μέσα από τα Review των καρτών βλέπουμε πως επηρεάζονται τα παιχνίδια από την Vram , παράδειγμα η RTX3070 8GB με την A4000, η πρόσφατα η 4060Ti 8GB με την 16GB κλπ κλπ.  

18 minutes ago, Fulgore said:

Το εδώ θέμα έπρεπε να αφορά πως συμπεριφέρονται οι κάρτες με Χ Vram ανεξαρτήτως μοντέλου/εταιρείας(κοινώς παλιές και καινούργιες), όταν αυτή δεν είναι αρκετή, όπως το παράδειγμα με το Far Cry.

Οτι δηλαδή είχες γράψει και εσύ ο ίδιος παλιότερα(ασχέτως που ούτε εσύ το τηρείς)....

Αν έχουν πρόβλημα οι σημερινές κάρτες με 8GB είναι προφανές ότι θα έχουν και οι παλιές, τι θέλεις να αναφέρουμε όλες τις κάρτες με 8GB που έχουν βγει στην αγορά από το 2015 και μετά ?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Herald είπε

Όπου χρειάζεται όλους τους κράζω. Μακριά από εμένα τα fanboyilikia. Πριν 3 χρόνια που εβγαζε καλα cpu η amd την intel έκραζα πρωί μεσημέρι βραδυ 😁

το λέω άσχετα με το αν έχεις δίκιο η άδικο, συμφωνώ η όχι.. τυχαίνει να κράζεις amd δε βλέπω όμως τον συμφορουμίτη να αγανακτεί με τη δικη σου κριτική 

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τι ακριβώς να γράψω για τους συγκεκριμένους, οι οποίοι το έχουν παραδεχτεί ότι δεν την πάνε την κόκκινη και είναι οπαδοί της άλλης πλευράς?

Ο άλλος συμφορουμίτης όμως(οπως και ορισμένοι άλλοι) τάχα μου το παίζει αντικειμενικός και ουδέτερος, γιαυτό και τρώει όλο το κράξιμο.

κανεις λάθος όλοι αντικειμενικοί λένε ότι είναι κανένας δε λέει ότι είναι οπαδός

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Και το ξαναγράφω, το παρόν νήμα σύμφωνα και με τον ίδιο του τον τίτλο αφορά τις επιπτώσεις της όχι αρκετής Vram στα ιδια τα παιχνιδια , όπως πχ το παραπάνω παράδειγμα του Far Cry.

Το εδώ νήμα δεν είναι γνα να κρίνουμε τις εταιρείες για τις κάρτες που βγάζουν.

Η πλειοψηφία των σελίδων/σχολιων ειναι off topic/άσχετα πράγματα(όπως και η πρόσφατη κουβέντα περι benchmarks)...

το παρόν νήμα μιλάει για τη vram και τις επιπτώσεις δεν είμαστε robot να γράφουμε μέχρι εκεί και να σταματάμε, γράφονται και τα ανάλογα μηνύματα με βάση αυτό το πλαίσιο για την εκάστοτε εταιρία... ούτε μπορούμε να ανοίγουμε 10000 νήματα για το κάθε τι διαφορετικό-παραπλήσιο που αναφέρετε... πχ ένα νήμα ποσο κακή είναι η τιμή τις 7600 ένα νήμα εδώ κράζουμε τη vram της 4060ti ένα άλλο η 4070 θα θα έπρεπε να λέγεται 4060τι αλλα έχει scam όνομα για να είσαι χαρούμενος αλλα το πρόβλημα σου φιλε δεν είναι άμα γράφονται για τις εταιρίες γενικά, αλλα για την ΠΡΑΣΙΝΗ μόνο...

5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ειναι κατα τα άλλα που το εδώ θέμα υποτίθεται αφορά ΟΛΕΣ τις κάρτες ΟΛΩΝ των εταιρειών, και σε μόνιμη βάση ασχολούμαστε με συγκεκριμένες κάρτες της πράσινης.

Ε ρε με τι ασχολείται ο κόσμος καλοκαιριάτικα....

οποτε άσε τις κωλοτούμπες τώρα και πάμε παρακάτω....

1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Μια χαρά είναι το FG και με 8 GB, τουλάχιστον στο Cybercrap 2077. Βοηθάει αρκετά αν έχεις λίγα καρέ

το cyberpunk κάνει πολλά κουλά... κάνει pop in πράγματα από το πουθενά κάνει textures πλαστελίνες και αλλα διαφορα αστείο bench κατά τη γνώμη μου.... το fg χρειάζεται vram για να δουλέψει, ίσως άμα παίζεις σε 1080p να σε φτάνει οριακά με dlss αυτό μένει να το δούμε σε κάνα παιχνίδι τύπου requiem-stalker που θα είναι αμιγώς current gen εκεί θα φανεί ποσα πιδιά βάζει ο σάκος

Επεξ/σία από Tambas91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

το παρόν νήμα μιλάει για τη vram και τις επιπτώσεις δεν είμαστε robot να γράφουμε μέχρι εκεί και να σταματάμε, γράφονται και τα ανάλογα μηνύματα με βάση αυτό το πλαίσιο για την εκάστοτε εταιρία... ούτε μπορούμε να ανοίγουμε 10000 νήματα για το κάθε τι διαφορετικό-παραπλήσιο που αναφέρετε... πχ ένα νήμα ποσο κακή είναι η τιμή τις 7600 ένα νήμα εδώ κράζουμε τη vram της 4060ti ένα άλλο η 4070 θα θα έπρεπε να λέγεται 4060τι αλλα έχει scam όνομα για να είσαι χαρούμενος αλλα το πρόβλημα σου φιλε δεν είναι άμα γράφονται για τις εταιρίες γενικά, αλλα για την ΠΡΑΣΙΝΗ μόνο...

οποτε άσε τις κωλοτούμπες τώρα και πάμε παρακάτω....

ΡΙξε μια ματιά στις κοντά 100σελίδες του εδώ θέματος και πές μου πόσες από αυτές είναι πάνω σε αυτό, και πόσες είναι τα τάχα μου αναλογα μηνύματα, τα οποια στην πράξη ειναι ''να κάνουμε ντα την κακια Nvidia για την vram των 3070/ti, 4060/ti κλπ''. 

Για την δε Vram πχ της 3070, από το 2020 διαβάζουμε για αυτή. Πόσα χρόνια ακόμα θα ασχολούμαστε και πόσες ακόμα σελίδες θα γεμίσουν με αυτή?

Εδώ και 2+μήνες διαβάζουμε συνέχεια για την λίγη Vram της 4060ti.... 

Πόσο δύσκολο είναι να πούμε 2 κουβέντες και να πάμε παρακάτω??

Για παράδειγμα βγήκε η 4060ti. Ειναι καλή? Οχι. Ειναι future proof τα 8gb της? Οχι.Αξίζει αν πέσει αρκετά η τιμή της στο μέλλον. Ισως. 

Τόσο απλά. 

Οπως απλά είναι τα πράγματα στην ενότητα που προτείνει κόσμος κάρτα γραφικών..

Τέλος εννοείται και το πρόβλημα μου είναι για την πράσινη μόνο. Βλέπεις να ασχολούνται πολλοί στο θέμα της κόκκινης για να έχω πρόβλημα με τα της Amd? Στην Πράσινη είναι που πέφτει το σπαμάρισμα σύννεφο σε κάθε γενιά και γεμίζουν σελίδες επι σελίδων(όπως εδώ καλή ώρα).

Και παλιότερα στα θέματα της πράσινης είχαμε και τα περισσότερα κλειδώματα θεμάτων λόγω των VS και παράπονα από κόσμο, έτσι δεν είναι ή τα ξεχάσαμε αυτά?

Λες και δεν ξέρουμε απο παλιότερα ότι η nvidia τσιγκουνεύεται την Vram ή ότι ειναι φαρμακείο στις τιμές. 

2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Ένας από τους τρόπους που βλέπεις πως επηρεάζει η Vram τα Games είναι και τα Benchmarks, δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις πρόβλημα με τα benchmark στο συγκεκριμένο topic. Μέσα από τα Review των καρτών βλέπουμε πως επηρεάζονται τα παιχνίδια από την Vram , παράδειγμα η RTX3070 8GB με την A4000, η πρόσφατα η 4060Ti 8GB με την 16GB κλπ κλπ.  

Αν έχουν πρόβλημα οι σημερινές κάρτες με 8GB είναι προφανές ότι θα έχουν και οι παλιές, τι θέλεις να αναφέρουμε όλες τις κάρτες με 8GB που έχουν βγει στην αγορά από το 2015 και μετά ?

Υποτίθεται στο εδώ θέμα έπρεπε να αναφέρουμε τι έχουμε δει οι ίδιοι στα παιχνιδια, όχι να σχολιάζουμε τι λένε youtubers/benchmarks που ήδη γίνεται ούτως ή άλλως και στα κεντρικά θέματα.

Μου θυμίζεις αυτό που σου είχα γράψει παλιότερα για το last of us.

Η Vram της κάρτας που έχεις δεν ήταν αρκετή για αυτό το παιχνιδι day one, και εσένα σε απασχολούσε περισσότερο να κράξεις την Vram της 3070, αντί να σε απασχολεί περισσότερο πως τρέχει στην κάρτα σου....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

ΡΙξε μια ματιά στις κοντά 100σελίδες του εδώ θέματος και πές μου πόσες από αυτές είναι πάνω σε αυτό, και πόσες είναι τα τάχα μου αναλογα μηνύματα, τα οποια στην πράξη ειναι ''να κάνουμε ντα την κακια Nvidia για την vram των 3070/ti, 4060/ti κλπ''. 

Για την δε Vram πχ της 3070, από το 2020 διαβάζουμε για αυτή. Πόσα χρόνια ακόμα θα ασχολούμαστε και πόσες ακόμα σελίδες θα γεμίσουν με αυτή?

Εδώ και 2+μήνες διαβάζουμε συνέχεια για την λίγη Vram της 4060ti.... 

Πόσο δύσκολο είναι να πούμε 2 κουβέντες και να πάμε παρακάτω??

Για παράδειγμα βγήκε η 4060ti. Ειναι καλή? Οχι. Ειναι future proof τα 8gb της? Οχι.Αξίζει αν πέσει αρκετά η τιμή της στο μέλλον. Ισως. 

Τόσο απλά. 

Οπως απλά είναι τα πράγματα στην ενότητα που προτείνει κόσμος κάρτα γραφικών..

Τέλος εννοείται και το πρόβλημα μου είναι για την πράσινη μόνο. Βλέπεις να ασχολούνται πολλοί στο θέμα της κόκκινης για να έχω πρόβλημα με τα της Amd? Στην Πράσινη είναι που πέφτει το σπαμάρισμα σύννεφο σε κάθε γενιά και γεμίζουν σελίδες επι σελίδων(όπως εδώ καλή ώρα).

Και παλιότερα στα θέματα της πράσινης είχαμε και τα περισσότερα κλειδώματα θεμάτων λόγω των VS και παράπονα από κόσμο, έτσι δεν είναι ή τα ξεχάσαμε αυτά?

Λες και δεν ξέρουμε απο παλιότερα ότι η nvidia τσιγκουνεύεται την Vram ή ότι ειναι φαρμακείο στις τιμές. 

κουβέντα κάνουμε! την έχουμε κράξει επίσης την κόκκινη τι άλλο θες να πούμε? θες να γράψεις εσύ την άποψη σου για την κοκκινη? ελευθερα... γκρινιάζατε ότι κάποιοι σπάνε κακάλα στο νήμα των 4000 φτιάχτηκε αυτό το νήμα γι αυτό το λόγο να μη σπαμαρει κανεις εκεί τώρα ήρθες εδώ και πάλι γκρινιάζεις εσύ ότι δε κράζουμε τηn amd αρκετά... άβυσσος η ψυχή σου ρε μάγκα

• Like 2
Δημοσ.
33 minutes ago, Fulgore said:

Υποτίθεται στο εδώ θέμα έπρεπε να αναφέρουμε τι έχουμε δει οι ίδιοι στα παιχνιδια, όχι να σχολιάζουμε τι λένε youtubers/benchmarks που ήδη γίνεται ούτως ή άλλως και στα κεντρικά θέματα.

Δεν ξέρω που το είδες αυτό αλλά δεν θυμάμαι κανέναν να έχει γράψει ότι το topic είναι μόνο για προσωπικές εμπειρίες με την Vram.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

κουβέντα κάνουμε! την έχουμε κράξει επίσης την κόκκινη τι άλλο θες να πούμε? 

γκρινιάζατε ότι κάποιοι σπάνε κακάλα στο νήμα των 4000 φτιάχτηκε αυτό το νήμα γι αυτό το λόγο να μη σπαμαρει κανεις εκεί τώρα ήρθες εδώ και πάλι γκρινιάζεις εσύ ότι δε κράζουμε τηn amd αρκετά... άβυσσος η ψυχή σου ρε μάγκα

Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, ή δεν γράφουμε καθόλου γιαυτό(πχ Vram 3070)ή πολύ απλά γράφουμε για κάτι άλλο, δεν ανακυκλώνουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Το νήμα αυτό υποτίθεται δεν ανοίχτηκε για να κράξουμε καμια εταιρεία, αλλά για να σχολιάσουμε χρήση Vram σε σύγχρονα παιχνίδια, ασχέτως που γύρισε σε κράξιμο για 8άρες nvidia κάρτες.

Να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή και να διαβάζουμε/κουβεντιάζουμε για τίποτα άλλο πέρα από τα ίδια και τα ίδια. Ούτε μόνιμο κράξιμο σε nvidia/amd.

Βγηκε ένα κακο μοντελο οπως η 4060ti?Την σχολιάζουμε τις πρώτες 1-2ημέρες και μετά ασχολούμαστε με πιο ενδιαφέρουσες κάρτες.

Ετσι λειτουργούσε παλιότερα το forum και υπήρχε μεγαλύτερη συμμετοχή.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιπτώσεις όταν δεν φτάνει η vram σε games: 

1. Stuttering

2. Δεν φορτώνουν τα textures σωστά

Ένα απ' τα δύο συμβαίνει ανάλογα το game. Thread closed.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.

επίσης όποιος έχει να πει κάτι (αρνητικό κατά προτίμηση) για amd να το πει τώρα αλλιώς να σιωπήσει για πάντα...

για πέτσινο δε μας επιτρέπεται να μιλήσουμε άλλο από το νόμο :( 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...