Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε μπορεί να μη σου φορτώνει όλα τα objects η τα textures Όντως, τώρα?
Aten-Ra Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 49 minutes ago, Herald said: Διαβαζωντας τα ποστ σας εγώ αυτό καταλαβαίνω. 44 minutes ago, Πέτρος said: Sorry, δεν φταίω εγώ για αυτό. Διάβασε τα δικά μου, είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο το τί πιστεύω. Έχω εξηγήσει 100 φορές ότι εδώ δεν κάνουμε vs τις κάρτες αλλά μιλάμε για την Vram και τα 8GB, αλλά εκεί επειδή τα πινακάκια έχουν την 6700ΧΤ μέσα μερικοί νομίζουν ότι κάνουμε vs τις κάρτες. Όταν βάζω φωτογραφίες από 3700 8GB vs Α4000 16GB εκεί δεν μιλάει κανένας, άκρα του τάφου σιωπή…… 4
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Μην κοιτάς allocation στη VRAM, κοίτα πραγματική χρήση. Σε 1080 περίπου το τρέχεις κι εσύ (πόσο είναι το dlssq, στα 1440?), με υφές στο hi (έχει και παραπάνω, υποθέτω). Μέχρι High είναι οι υφές. 7 λεπτά πριν, Tambas91 είπε στο συγκεκριμένο απ ότι είχα δει δε θα σου κάνει stutters αλλα μπορεί να μη σου φορτώνει όλα τα objects η τα textures δοκίμασε άμα έχεις και το dying light 2 να μας πεις πως τα πάει Μια χαρά τα φορτώνει. Δυστυχώς δεν έχω το DL2. 5 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν είναι βαρύ σε vram το CyberPunk. Δοκίμασε hogwarts 😁 Δεν παίζω σκουπίδια και ειδικά Harry Potter. 1
Herald Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Aten-Ra said: Έχω εξηγήσει 100 φορές ότι εδώ δεν κάνουμε vs τις κάρτες αλλά μιλάμε για την Vram και τα 8GB, αλλά εκεί επειδή τα πινακάκια έχουν την 6700ΧΤ μέσα μερικοί νομίζουν ότι κάνουμε vs τις κάρτες. Όταν βάζω φωτογραφίες από 3700 8GB vs Α4000 16GB εκεί δεν μιλάει κανένας, άκρα του τάφου σιωπή…… Ok, τα 8gb δεν φτάνουν, αλλά η καλύτερη κάρτα μέχρι 400 msrp είναι με 8gb vram. Οποτε ποιο το συμπέρασμα?
Aten-Ra Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, Herald said: Ok, τα 8gb δεν φτάνουν, αλλά η καλύτερη κάρτα μέχρι 400 msrp είναι με 8gb vram. Οποτε ποιο το συμπέρασμα? Δεν με νοιάζει, ρώτησε το σε άλλο topic
Tambas91 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Όντως, τώρα? το ίδιο γινόταν με το warzone όταν γέμιζε η vram έτρεχε το παιχνίδι απλά πράγματα κάναν popin και έβλεπες σαν πλαστελίνες τα textures 5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Μέχρι High είναι οι υφές. Μια χαρά τα φορτώνει. Δυστυχώς δεν έχω το DL2. χωρίς να ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο ακριβώς μπορεί να γίνετε και να μη το έχεις καταλάβει γιατί συμβαίνει στο backround είχα δει ένα video που το λέγαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι άμα το βρω θα το ποστάρω
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε το ίδιο γινόταν με το warzone όταν γέμιζε η vram έτρεχε το παιχνίδι απλά πράγματα κάναν popin και έβλεπες σαν πλαστελίνες τα textures χωρίς να ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο ακριβώς μπορεί να γίνετε και να μη το έχεις καταλάβει γιατί συμβαίνει στο backround είχα δει ένα video που το λέγαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι άμα το βρω θα το ποστάρω Ναι, το έχω παρατηρήσει αλλά μου το έκανε και με την προηγούμενη κάρτα (RTX 2060 12 GB). Πρέπει να φταίει η μηχανή γραφικών του παιχνιδιού, δεν είναι και ότι καλύτερο. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ότι συμβαίνει στο CP 2077.
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε το ίδιο γινόταν με το warzone όταν γέμιζε η vram έτρεχε το παιχνίδι απλά πράγματα κάναν popin και έβλεπες σαν πλαστελίνες τα textures Καλή φάση...αλλά σε benches κλπ, είμαστε οι καλύτεροι.
just_a_dude Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 31 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ναι τερματίζει η VRAM. Αλλά παραδόξως δεν βλέπω κάποιο κόλλημα ή drop. Γράψε λάθος. Βλακείες λέω. Έχω το HD Reworked Mod που τρώει vram. Άρα γενικά μεταξύ 8 και 9 είναι σε πραγματική χρήση. Όχι allocated 31 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Μην κοιτάς allocation στη VRAM, κοίτα πραγματική χρήση. Σε 1080 περίπου το τρέχεις κι εσύ (πόσο είναι το dlssq, στα 1440?), με υφές στο hi (έχει και παραπάνω, υποθέτω). μέχρι high πάει 1
Herald Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Tambas91 said: το ίδιο γινόταν με το warzone όταν γέμιζε η vram έτρεχε το παιχνίδι απλά πράγματα κάναν popin και έβλεπες σαν πλαστελίνες τα textures χωρίς να ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο ακριβώς μπορεί να γίνετε και να μη το έχεις καταλάβει γιατί συμβαίνει στο backround είχα δει ένα video που το λέγαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι άμα το βρω θα το ποστάρω Στο cp το κάνει εδώ και χρόνια δεν είναι θέμα vram. Μείωσαν το lod πάρα πολύ, στις αρχικές εκδόσεις έσφαζε τα cpu στο γόνατο. Τότε είχα έναν καημένο 11600k και έχανε τα 60 σχεδόν παντού, μετά το patch που μείωσαν το lod πήγαινε σιφουνας Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από Herald 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Στο Warzone βασικά είχες drops στα FPS και αργότερα άρχιζαν τα stutters. High textures έβαζες μόνο με 16άρες+ κάρτες. Θυμάμαι με την 2080Ti αλλά και με την 3080 αργότερα να ψάχνομαι γιατί ξαφνικά πέφτουν τα FPS τόσο και ήταν λόγω VRAM..
just_a_dude Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο CP77 όταν είχα την 2060 6GB όταν δεν έφτανε η vram το gpu usage ήταν κανονικά 99% και τα ρολόγια τέρμα, αλλά έπεφτε το power draw και τα fps πολύ. Και νόμιζες ότι απλά δεν τραβάει ο πυρήνας, αλλά ήταν η vram φυσικά. Γενικά σε κάθε game όταν τελειώνει η vram γίνονται διαφορετικά πράγματα. Σε άλλα πέφτει το perf τέρμα, σε άλλα δεν φορτώνουν τα textures, κτλ Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από just_a_dude 2
Tambas91 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, Herald είπε Στο cp το κάνει εδώ και χρόνια δεν είναι θέμα vram. Μείωσαν το lod πάρα πολύ, στις αρχικές εκδόσεις έσφαζε τα cpu στο γόνατο. Τότε είχα έναν καημένο 11600k και έχανε τα 60 σχεδόν παντού, μετά το patch που μείωσαν το lod πήγαινε σιφουνας σε ένα video που είχα δει το λέγαν... cyberpunk δεν έχω ασχοληθεί, λίγο που το έβαλα πάντως δεν είδα να μου κάνει κάτι τέτοιο εμενα όπως στο βιντεάκι που πόσταρα τώρα στο φίλο που λέει ότι του γεμίζει τη vram ίσως το κάνει σε μεγαλύτερο βαθμό !?! όταν είχα πάντως την 980 που είχε 4gb σε αρκετά παιχνίδια πιο καινούργια μου τύχαινε μετά από λίγη ώρα να μη φορτώνει textures η να φαίνονται πράγματα σαν πλαστελίνες χωρίς να χάνω καθόλου σε fps
just_a_dude Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Σίγουρα πάντως έχουν χαλάσει το lod στο CP77. Το βλέπω και εγώ. Μακρινά κτήρια φαίνονται σαν να μην έχουν φορτώσει τα textures, ενώ η vram δεν είναι ούτε στα 9GB used. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα