Herald Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Πέτρος said: Για δείξε μου που γράφω εγώ (όχι τι "κατάλαβες", δείξε μου που το γράφω) ότι είναι καλύτερη σαν κάρτα η 6700ΧΤ. Σαν επιλογή, ίσως να είναι, ανάλογα τα υποκειμενικά κριτήρια του καθενός. Σαν "hw", σαφώς και δεν είναι. Θα είχαν πέσει κλούβια αυγά αν έχανε καθολικά η 40...εκτός βέβαια από κάτι βαμμένους που μας δουλεύουν ψιλό γαζί ότι είναι αντικειμενικοί (δεν αναφέρομαι σε εσένα). Κοίτα, είτε δες όλο το video, είτε αν δεν έχεις χρόνο/όρεξη/σκοπό, μην το σχολιάζεις άλλο. Στο hog είναι είτε πίσω (ελάχιστα, αλλά πίσω) σε raster, είτε μπροστά σε RT, αλλά πλήρως unplayable σε 1440 (και οι δύο) ενώ και σε 1080 με dlssq στέκεται. Θα υποθέσω ότι το θέμα με τα on/off textures λύθηκε πια, αλλιώς σίγουρα θα το ανέφερε ο κοκκινοφρουρός HU. Τώρα, όταν βρεις την 4060Τι σε ίδια τιμή με την 6700ΧΤ, πες το και σε εμάς. Είμαι σίγουρος ότι κάπου κάποιο κατάστημα θα την έχει σε κάποια κουλή/ξεχασμένη τιμή, θα το βρεις. Το θέμα με τα textures δεν λύθηκε, απλά ο Steve τρέχει σε High preset. Ultra textures δεν μπορούν να τρέξουν οι 8αρες κάρτες μαζί με rt στο hogwarts. Μόνο χωρίς RT. Διαβαζωντας τα ποστ σας εγώ αυτό καταλαβαίνω. Με την δικιά μου λογική, αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν μόνο αυτές οι 2 κάρτες στο πλανήτη, αν η διαφορά τιμής είναι 20% και κάτω, πας σε 4060ti. Αν είναι πάνω από 20%, μάλλον πας σε 6700xt. Ότι απτά 2 και να διαλέξεις θα πρέπει να προσέξεις / έχεις κατά νου τι παραχωρήσεις χρειάζονται, γιατί και οι 2 κάρτες θα κάνουν παραχωρήσεις. Η μία σε textures σε κάποια Games, η άλλη σε features και rt. Σε ίδιες τιμές για εμένα προσωπικά είναι no btainer η 4060ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Herald είπε Το θέμα με τα textures δεν λύθηκε, απλά ο Steve τρέχει σε High preset. Ultra textures δεν μπορούν να τρέξουν οι 8αρες κάρτες μαζί με rt στο hogwarts. Μόνο χωρίς RT. Έτσι...400+€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 25 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Η κάρτα είναι ανεπαρκής από την κυκλοφορία της, εκτός κι αν σε αυτή την τιμή (απο)δεχόμαστε ότι είναι για 1080p μόνο ή recon και τα μυαλά σουβλάκια (και να παρακαλάμε να μη στεγνώνει από μνήμη και δεν φτουράει ούτε το recon/fg). btw μια μικρή παρένθεση το fg τρώει κάνα gb μνήμη όταν το ανοίγεις (δοκιμασμένο στο tw3) η 4060ti αν δε κάνω λάθος θα είναι η πρώτη κάρτα τις nvidia που θα έχει μόνο 8gb vram είμαι πραγματικά περίεργος να δω σε κάνα ολοκαίνουργιο παιχνίδι τύπου stalker πως θα τρέχει με fg ανοιχτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Herald είπε Διαβαζωντας τα ποστ σας εγώ αυτό καταλαβαίνω. Sorry, δεν φταίω εγώ για αυτό. Διάβασε τα δικά μου, είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο το τί πιστεύω. 6 λεπτά πριν, Herald είπε Ότι απτά 2 και να διαλέξεις θα πρέπει να προσέξεις / έχεις κατά νου τι παραχωρήσεις χρειάζονται, γιατί και οι 2 κάρτες θα κάνουν παραχωρήσεις. Ναι, το ξέρουμε, το έχουμε όλοι κατανοήσει. Μια γενιά πίσω με χαμηλότερη τιμή ή τωρινή με υψηλότερη. Για τα "αν"...είτε Παπακαλιάτης είτε τα γνωστά με τη γιαγιά και τις κεραίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Πέτρος said: Έτσι...400+€. Μα δεν έχει να κάνει με την τιμή ρε μαν, και πιο ακριβές καρτες ΔΕΝ μπορούν να τρέξουν πχ Ultra + rt. Η 6800 ας πούμε με τα 16gb νομίζεις καλά τα πάει με Ultra + rt ultra? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε btw μια μικρή παρένθεση το fg τρώει κάνα gb μνήμη όταν το ανοίγεις (δοκιμασμένο στο tw3) η 4060ti αν δε κάνω λάθος θα είναι η πρώτη κάρτα τις nvidia που θα έχει μόνο 8gb vram είμαι πραγματικά περίεργος να δω σε κάνα ολοκαίνουργιο παιχνίδι τύπου stalker πως θα τρέχει με fg ανοιχτό Αυτό περιμένουμε να δούμε όλοι, ακριβώς αυτό. Αν το fg ακυρώνεται στην ουσία λόγω λειψής μνήμης (ναι, δεν θα ισχύει καθολικά, το κατανοοούμε) εκεί που όντως θα έκανε την ουσιαστική διαφορά (κι όχι από τα 70fps στα 100-120), ξαφνικά θα "μάθουμε" ότι για αυτό βγήκε η 16ρα (αν δεν έχουμε τίποτα τραγικότητες κι εκεί λόγω διαύλου). 1 λεπτό πριν, Herald είπε Μα δεν έχει να κάνει με την τιμή ρε μαν, και πιο ακριβές καρτες ΔΕΝ μπορούν να τρέξουν πχ Ultra + rt. Η 6800 ας πούμε με τα 16gb νομίζεις καλά τα πάει με Ultra + rt ultra? Βούρτσα με χταπόδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, Πέτρος said: Sorry, δεν φταίω εγώ για αυτό. Διάβασε τα δικά μου, είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο το τί πιστεύω. Ναι, το ξέρουμε, το έχουμε όλοι κατανοήσει. Μια γενιά πίσω με χαμηλότερη τιμή ή τωρινή με υψηλότερη. Για τα "αν"...είτε Παπακαλιάτης είτε τα γνωστά με τη γιαγιά και τις κεραίες. Δεν έχει αν, η διαφορά τιμής αυτή τη στιγμή είναι περίπου στο 20%. Το όριο δηλαδή που πιστεύω ότι αξίζει η 4060ti. Το προηγούμενη με το καινούργια γενιά είναι αδιάφορο για τον επίδοξο αγοραστή, τιμές και επιδόσεις κοιτάει. 7 minutes ago, Tambas91 said: btw μια μικρή παρένθεση το fg τρώει κάνα gb μνήμη όταν το ανοίγεις (δοκιμασμένο στο tw3) η 4060ti αν δε κάνω λάθος θα είναι η πρώτη κάρτα τις nvidia που θα έχει μόνο 8gb vram είμαι πραγματικά περίεργος να δω σε κάνα ολοκαίνουργιο παιχνίδι τύπου stalker πως θα τρέχει με fg ανοιχτό Προφανώς άμα πας ταυτόχρονα για Ultra textures και rt και fg, με 8gb σε πολλά παιχνίδια θα τρως χαστούκι. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να το δούμε, είναι δεδομένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν έχει αν, η διαφορά τιμής αυτή τη στιγμή είναι περίπου στο 20%. Το όριο δηλαδή που πιστεύω ότι αξίζει η 4060ti. Το προηγούμενη με το καινούργια γενιά είναι αδιάφορο για τον επίδοξο αγοραστή, τιμές και επιδόσεις κοιτάει. Έλα, σε έχω φτιάξει https://www.bestprice.gr/item/2156560189/gigabyte-radeon-rx-6700-xt-12gb-gaming-oc.html?qo=6700xt&from=cat&filter=in-stock%3A1 Οι διαφορές των 2 καρτών, είναι αστείες και ανάξιες λόγου, εκτός από κάποιες περιπτώσεις RT (το οποίο φυσικά βγαίνει εκτός μάχης σε αρκετά -όχι όλα- παιγνίδια, γιατί είναι unplayable απλά) και του όποιου bonus θα δώσει το dlss/fg (το οποίο πιθανότατα όπως ήδη αναφέρατε θα φάει κι αυτό σκαμπίλι). Είναι κακή επιλογή (και οι δύο, εκτός κι αν μιλάμε για κάπου στα 300€), από όπου και να το πιάσεις, εκτός κι αν συνειδητά είσαι στα 1080 (ελπίζοντας πως δεν θα ξεκινάς να κόβεις ακόμα και εκεί υφές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Herald είπε Προφανώς άμα πας ταυτόχρονα για Ultra textures και rt και fg, με 8gb σε πολλά παιχνίδια θα τρως χαστούκι. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να το δούμε, είναι δεδομένο. δε μιλάω μονο για ultra ούτος η άλλως ultra με very high είναι 99% ίδια εικόνα αλλα αν χρειαστεί να κατέβεις ακόμα ένα σκαλί αρχίζει να φαίνεται διαφορα... φαντάσου τώρα σε καινούργια κάρτα που κάνει 400+ να πας να βάλεις ένα game σε 1080p και να χρειάζεται να ρήξεις και ρυθμίσεις για να δουλεύει το fg ποσο αντιφατικό θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε δε μιλάω μονο για ultra ούτος η άλλως ultra με very high είναι 99% ίδια εικόνα αλλα αν χρειαστεί να κατέβεις ακόμα ένα σκαλί αρχίζει να φαίνεται διαφορα... φαντάσου τώρα σε καινούργια κάρτα που κάνει 400+ να πας να βάλεις ένα game σε 1080p και να χρειάζεται να ρήξεις και ρυθμίσεις για να δουλεύει το fg ποσο αντιφατικό θα είναι Το πιο βαρύ παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Στο μέλλον και ειδικά σε παιχνίδια AMD sponsored (Starfield) δεν ξέρω τι θα γίνει. Το πολύ πολύ να ρίξω μια σκάλα τα textures. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Σε 1440p RT Psycho DLLS Q + FG στο CP77 βλέπω και 9+ used vram σε gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Σε 1440p RT Psycho DLLS Q + FG στο CP77 βλέπω και 9+ used vram σε gameplay. Ναι τερματίζει η VRAM. Αλλά παραδόξως δεν βλέπω κάποιο κόλλημα ή drop. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ναι τερματίζει η VRAM. Αλλά παραδόξως δεν βλέπω κάποιο κόλλημα ή drop. Μην κοιτάς allocation στη VRAM, κοίτα πραγματική χρήση. Σε 1080 περίπου το τρέχεις κι εσύ (πόσο είναι το dlssq, στα 1440?), με υφές στο hi (έχει και παραπάνω, υποθέτω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ναι τερματίζει η VRAM. Αλλά παραδόξως δεν βλέπω κάποιο κόλλημα ή drop. στο συγκεκριμένο απ ότι είχα δει δε θα σου κάνει stutters αλλα μπορεί να μη σου φορτώνει όλα τα objects η τα textures δοκίμασε άμα έχεις και το dying light 2 να μας πεις πως τα πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, _Theo_ said: Ναι τερματίζει η VRAM. Αλλά παραδόξως δεν βλέπω κάποιο κόλλημα ή drop. Δεν είναι βαρύ σε vram το CyberPunk. Δοκίμασε hogwarts 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα