Aten-Ra Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, Herald said: Με rt.... Έχει το tlou rt? Τώρα δεν θέλουμε RT ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 11 minutes ago, Aten-Ra said: Τώρα δεν θέλουμε RT ?? Θέλουμε αλλά δεν υπάρχει κάρτα σε αυτά τα χρήματα να τα πάει καλύτερα από την 4060ti, οπότε και rt να θες, αναγκαστικά σε 8gb κάρτα θα πας. Στο review του hwunboxed δοκίμασε και rt, δες τι τάφο τρώει η 6700xt και σε f1 23 και σε Cyberpunk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 12 minutes ago, Herald said: Θέλουμε αλλά δεν υπάρχει κάρτα σε αυτά τα χρήματα να τα πάει καλύτερα από την 4060ti, οπότε και rt να θες, αναγκαστικά σε 8gb κάρτα θα πας. Στο review του hwunboxed δοκίμασε και rt, δες τι τάφο τρώει η 6700xt και σε f1 23 και σε Cyberpunk. Σε άλλα RT Games τρώει τάφο η 4060Τι (Requiem , FarCry 6 κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Σε άλλα RT Games τρώει τάφο η 4060Τι (Requiem , FarCry 6 κλπ) Δεν το λες και τάφο στο far cry 6 Και στο metro μεγάλες πτώσεις η 6700xt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 18 minutes ago, Arkin said: Δεν το λες και τάφο στο far cry 6 Μην βλέπεις μόνο τα Average 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 27 minutes ago, Aten-Ra said: Σε άλλα RT Games τρώει τάφο η 4060Τι (Requiem , FarCry 6 κλπ) Ναι οκ γιαυτό κοιτάμε το σύνολο και όχι μεμονομενα παιχνίδια όπως κάνεις εσύ. Στα 45 απτά 50 παιχνίδια έχει καλύτερες επιδόσεις, ειτε με rt είτε χωρίς. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζεις σε κάτι που απλά είσαι λάθος. Έλεος ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Μην βλέπεις μόνο τα Average Την 6650xt γιατι την εχει τοσο χαμηλα? Ειναι 14% κατω απο 6700xt αρα η 6700xt ειναι καπου στα 50fps με 25fps min? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, Herald said: Ναι οκ γιαυτό κοιτάμε το σύνολο και όχι μεμονομενα παιχνίδια όπως κάνεις εσύ. Στα 45 απτά 50 παιχνίδια έχει καλύτερες επιδόσεις, ειτε με rt είτε χωρίς. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζεις σε κάτι που απλά είσαι λάθος. Έλεος ρε συ Εγώ από την αρχή μίλησα για τα καινούργια παιχνίδια και αυτά που θα βγουν από εδώ και πέρα. Παλιότερα παιχνίδια δεν έχουν θέμα με 8GB και δεν μίλησα για αυτά. 1 hour ago, Aten-Ra said: Γιατί ΔΕΝ είμαστε στο 2015/2016 που βγήκαν κάρτες με 8GB για τα 1080p και πρέπει να ανέβουμε επίπεδο για να έχουμε καλύτερα γραφικά. Πολλά από τα ΑΑΑ παιχνίδια του 2023 και αρκετά από τα μελλοντικά θα χρησιμοποιούν πάνω από 8GB. 2 minutes ago, Arkin said: Την 6650xt γιατι την εχει τοσο χαμηλα? Ειναι 14% κατω απο 6700xt αρα η 6700xt ειναι καπου στα 50fps με 25fps min? 8GB Vram 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, Aten-Ra said: Εγώ από την αρχή μίλησα για τα καινούργια παιχνίδια και αυτά που θα βγουν από εδώ και πέρα. Παλιότερα παιχνίδια δεν έχουν θέμα με 8GB και δεν μίλησα για αυτά. 8GB Vram Η 4060 πόση ram έχει και βγάζει τα διπλάσια minimum? Rofl Στα καινούργια amd sponsored συμφωνώ, δεν θα φτάνουν τα 8gb vram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Εγώ από την αρχή μίλησα για τα καινούργια παιχνίδια και αυτά που θα βγουν από εδώ και πέρα. Παλιότερα παιχνίδια δεν έχουν θέμα με 8GB και δεν μίλησα για αυτά. 8GB Vram Σωστος ναι η 4060ti παρολο τα 8gb καταφερνει να κρατησει average πολυ παραπανω απο 6650xt αλλα στα low πεφτει. Κατσε τωρα ειδα οτι η 4060 ειναι πολυ πανω στα lows αρα κατι παιζει εδω στο run. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 27 minutes ago, Arkin said: Σωστος ναι η 4060ti παρολο τα 8gb καταφερνει να κρατησει average πολυ παραπανω απο 6650xt αλλα στα low πεφτει. Κατσε τωρα ειδα οτι η 4060 ειναι πολυ πανω στα lows αρα κατι παιζει εδω στο run. Τα low της 4060 πρέπει να είναι λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Τα low της 4060 πρέπει να είναι λάθος Η τα lows της 4060ti ενα απο τα 2 συμβαινει. Κατσε να βρω καποιο live benchmark να δουμε τι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Herald είπε Αν οι κάρτες με core performance και χαμηλή μνήμη αποδίδουν πολύ καλύτερα στο 95% των παιχνιδιών τότε γιατί είναι πρόβλημα? 1) Γιατί δεν είναι το 95% των νέων AAA τίτλων αλλά κάποιων τίτλων που σε βολεύουν για να βγάλεις το ποσοστό αυτό. 2) Γιατί και οι επόμενοι τίτλοι τους οποίους θα θες να παίξεις με την νέα σου κάρτα θα απαιτούν περισσότερη μνήμη. 3) Γιατί δεν κοιτάμε μόνο το AVG FPS ούτε το MAX FPS αλλά κοιτάμε και πόσο συχνά υπάρχουν drops. Αν κάθε φορά που τραβάω το σπαθί μου, βρίσκω εχθρούς μπροστά μου, αλλάζω δωμάτιο πέφτω κάτω απ' τα 60 το παιχνίδι γίνεται unplayable. 4) Και λίγο nostalgia. Γιατί όταν παλαιώτερα αγοράζαμε μια νέα κάρτα γραφικών τουλάχιστον παίζαμε τα games στα 1080p60fps μαξαρισμένα. Τώρα δίνει 800€ για να παίζεις στα mid, εκτός κι αν δεν σε νοιάζει το 3. Επιμένω ότι στην 3070 το REV έγινε playable με περισσότερη μνήμη. Αν υποθέσουμε ότι το παραπάνω ποσοστό ότι είναι πραγματικό ( που δεν είναι ) γιατί να χάσω ένα 5% των παιχνιδιών για 20€ για μια κάρτα που έχω δώσει 500€+. Το εικοσαρικάκι θα με κόψει; Όχι φυσικά. Την Nvidia την κόβει γιατί τώρα αν θες perfomance θα πας στην 4070. 1 ώρα πριν, Herald είπε Εγώ βλέπω ότι η κάρτα με 8gb και δυνατό πυρήνα τα πάει κάργα καλύτερα από κάρτες με παραπάνω vram και αδυναμο πυρήνα. Τα αποτέλεσματα κρίνω όχι τις κραυγές σας. Νομίζω ότι έχουμε δείξει εκατοντάδες φορές το ανάποδο. Άρα κάποιο άλλο είναι το κριτήριο σου. 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Με βάση τις καινούργιες κάρτες που έχουμε αυτή την στιγμή στην αγορά, και όχι με βάση το τι θα ήθελε ο καθένας, τι κάρτες να προτείνουμε/να κοιτάζει ο κόσμος για 1080p αφού τα 8gb δεν μας κάνουν? Να βάλουμε και ένα budget; ; Έτσι όπως το θέτεις θα σου πω 4090. 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Η Amd δεν έχει τίποτα και η nvidia έχει από 4070 και πάνω, δηλαδή 600+ευρώ. Τι εννοείς δεν έχει τίποτα; Η 6700xt 12GB στα 350€-400€ για παράδειγμα δεν είναι πάνω των 8; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Τα low της 4060 πρέπει να είναι λάθος Στο 39.14 εχει live που παιζει σε 1440p με RTX on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Arkin said: Η τα lows της 4060ti ενα απο τα 2 συμβαινει. Κατσε να βρω καποιο live benchmark να δουμε τι γινεται. Τα Low της Ti συμβαδίζουν με τις κάρτες που έχουν 8GB, τα low της 4060 είναι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα