manolis940 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Το ότι ξαφνικά φέτος έχουμε ορισμένα κακογραμμένα sponsored πολλές φορές παιχνίδια που ζητάνε ότι θέλουν, δεν είναι θέμα Vram αλλά καθαρά development. Το είδαμε αυτό πολύ πιο έντονα και στο περιβόητο last of us, τι ζητούσε day one και τι ζητάει όσο παίρνει τα patch το ένα πίσω από το άλλο. Οχι οτι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να λέμε μπράβο για 8gb Vram το 2023, αλλά δεν υπάρχει λόγος για καταστροφολογία με βάση κάποια κακά παραδείγματα. Βολικό το AMD Sponsored και το κακό Development για να υποστηρίξουμε την μετοχή μας λέγοντας ότι όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Τόσοι πολλοί όμως AAA τίτλοι είναι εναντίον της Nvidia περίεργα τα πράγμα. Εγώ γι αυτό έχω άλλη θεωρία και θα κρατήσω την τελευταία πρόταση σου. Καθώς τα 8gb είναι λίγα για 2023 είπαν και οι devs άι σιχτίρ Nvidia. Οπότε και δεν υπάρχει κανένας χρηματοδότης από πίσω. 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Πραγματικό πρόβλημα με 8gb δεν υπάρχει σε κανένα τωρινό παιχνίδι, τουλάχιστον σε 1080p. Που να δεις τι γίνεται στα 720p. Μπορούμε να κατεβάσουμε κι άλλο τις αναλύσεις αν σε βολεύει. 1 ώρα πριν, Herald είπε Απτα 50 παιχνίδια στα 49 θα είναι πιο γρήγορη 49 απ' τους 50 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν μόνο ARIEL.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Βολικό το AMD Sponsored και το κακό Development για να υποστηρίξουμε την μετοχή μας λέγοντας ότι όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Τόσοι πολλοί όμως AAA τίτλοι είναι εναντίον της Nvidia περίεργα τα πράγμα. Εγώ γι αυτό έχω άλλη θεωρία και θα κρατήσω την τελευταία πρόταση σου. Καθώς τα 8gb είναι λίγα για 2023 είπαν και οι devs άι σιχτίρ Nvidia. Οπότε και δεν υπάρχει κανένας χρηματοδότης από πίσω. Δεν είναι έτσι αφού τα AMD sponsored παιχνίδια είναι στο site της AMD. Επίσης το TLOU πλέον(Στο launch όχι) τρέχει σε 8αρες κάρτες με high textures που αυτό λέει πολλά.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, manolis940 είπε Βολικό το AMD Sponsored και το κακό Development για να υποστηρίξουμε την μετοχή μας λέγοντας ότι όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Τόσοι πολλοί όμως AAA τίτλοι είναι εναντίον της Nvidia περίεργα τα πράγμα. Εγώ γι αυτό έχω άλλη θεωρία και θα κρατήσω την τελευταία πρόταση σου. Καθώς τα 8gb είναι λίγα για 2023 είπαν και οι devs άι σιχτίρ Nvidia. Οπότε και δεν υπάρχει κανένας χρηματοδότης από πίσω. Που να δεις τι γίνεται στα 720p. Μπορούμε να κατεβάσουμε κι άλλο τις αναλύσεις αν σε βολεύει. 49 απ' τους 50 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν μόνο ARIEL. Συμφορουμίτη, η πλειοψηφία των Amd καρτών αυτή την στιγμή που έχει ο περισσότερος κόσμος είναι με 8gb Vram αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Η πιο πρόσφατη 7600 είναι με 8gb Vram. Επίσης ανέφερα πιο πίσω το RE4. Πείτε μας λοιπόν εσείς οι ''αντικειμενικοί'' τι κάρτες να προτείνουμε στον κόσμο από δω και πέρα για 1080p αλλά και για 1440p ,αφού ούτε τα 8, ούτε τα 10, ούτε τα 12 μας κάνουν??? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από Fulgore
Aten-Ra Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 16 minutes ago, Fulgore said: Επίσης ανέφερα πιο πίσω το RE4. Πείτε μας λοιπόν εσείς οι ''αντικειμενικοί'' τι κάρτες να προτείνουμε στον κόσμο από δω και πέρα για 1080p αλλά και για 1440p ,αφού ούτε τα 8, ούτε τα 10, ούτε τα 12 μας κάνουν??? Τα 12GB για 1080p έπρεπε να είναι το standard μέσα στο 2023.
Herald Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 28 minutes ago, manolis940 said: Βολικό το AMD Sponsored και το κακό Development για να υποστηρίξουμε την μετοχή μας λέγοντας ότι όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Τόσοι πολλοί όμως AAA τίτλοι είναι εναντίον της Nvidia περίεργα τα πράγμα. Εγώ γι αυτό έχω άλλη θεωρία και θα κρατήσω την τελευταία πρόταση σου. Καθώς τα 8gb είναι λίγα για 2023 είπαν και οι devs άι σιχτίρ Nvidia. Οπότε και δεν υπάρχει κανένας χρηματοδότης από πίσω. Όλα αυτά θα τα πίστευε κανείς αν δεν έβλεπε ότι όλα τα non RT games που έχουν θέμα με την vram είναι amd sponsored. Και κατά τραγελική σύμπτωση, μετά από patch όχι μόνο διπλασιάστηκε η ανάλυση των textures, αλλά έπεσε και το vram usage στο μισό.
Arkin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 42 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Τα 12GB για 1080p έπρεπε να είναι το standard μέσα στο 2023. Κοιτα σε οτι εχω παιξει δυσκολα να δω πανω απο 11gb vram στα 3440x1440 τα παντα max με rt. Και αν δω κουμπωνω dlss 2 quality και πεφτω κοντα 2gb σε vram. Στο RE 4 με τερμα textures εχω κατω απο 11gb vram usage και αν ειχε dlss θα επεφτα στα 9 με 10. Για πια 12gb για 1080p μιλαμε.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Τα 12GB για 1080p έπρεπε να είναι το standard μέσα στο 2023. Δεν μιλάμε για το τι είναι ιδανικό για κάθε ανάλυση.. Πάλι αποφεύγεις να δώσεις απάντηση σε αυτό που γράφω(οπως και ο απο πάνω συμφορουμίτης που μιλάει για μετόχους), προφανώς γιατί δεν θέλετε να πείτε τα πράγματα όπως είναι. Γιαυτό ας ξαναγυρίσουμε στο κράξιμο για την 4060ti, παρόλο που είναι αδιάφορη σαν κάρτα για τους περισσότερους του forum. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από Fulgore 1
Herald Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Fulgore said: Δεν μιλάμε για το τι είναι ιδανικό για κάθε ανάλυση.. Πάλι αποφεύγεις να δώσεις απάντηση σε αυτό που γράφω(οπως και ο απο πάνω συμφορουμίτης που μιλάει για μετόχους), προφανώς γιατί δεν θέλετε να πείτε τα πράγματα όπως είναι. Γιαυτό ας ξαναγυρίσουμε στο κράξιμο για την 4060ti, παρόλο που είναι αδιάφορη σαν κάρτα για τους περισσότερους του forum. Eίναι σημαντική η vram, και τα 12 πρέπει να είναι standard, για αυτό ο συμφορουμίτης αναβάθμισε από τα 12gb της 3060 στα 10 της 6700 🤪 Έχουμε και το RE4 με γραφικά 15ετίας να θέλει 12gb vram. Μια χαρά, καλά πάει το πράμα Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από Herald
pirmen56 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Herald είπε Eίναι σημαντική η vram, και τα 12 πρέπει να είναι standard, για αυτό ο συμφορουμίτης αναβάθμισε από τα 12gb της 3060 στα 10 της 6700 🤪 Έχουμε και το RE4 με γραφικά 15ετίας να θέλει 12gb vram. Μια χαρά, καλά πάει το πράμα Εσένα σου αρέσουν οι πλαστελίνες CP2077 με τα φωτάκια. Δεν θες AMD φωτορεαλισμό.
Herald Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, pirmen56 said: Εσένα σου αρέσουν οι πλαστελίνες CP2077 με τα φωτάκια. Δεν θες AMD φωτορεαλισμό. Aν το game δεν ζητάει 80gb vram δεν δείχνει ωραίο. Το PT παίζει να είναι από τα ομορφότερα παιχνίδια της γενιάς, 4.5-6 gb vram ζητάει.. Το RE4 που έχει γραφικά ps2 θέλει 12. Μιλάμε ρεαλιστικά πράγματα.
manolis940 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Συμφορουμίτη, η πλειοψηφία των Amd καρτών αυτή την στιγμή που έχει ο περισσότερος κόσμος είναι με 8gb Vram αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Ποιος μιλάει γι αυτές που υπάρχουν τώρα; Μιλάμε για το τι θα αγοράσουμε. 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η πιο πρόσφατη 7600 είναι με 8gb Vram. Είπε κανείς που υποστηρίζει ότι τα 8gb δεν είναι πολλά ότι η συγκεκριμένη κάρτα είναι καλή επιλογή; Βέβαια πρέπει να περιμένουμε να δούμε και πραγματικές τιμές. Σαν πρόβλεψη θα πω ότι θα κοστίζει το ίδιο με την 6700xt. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο κανένας να πάει στην 7600 17 λεπτά πριν, Fulgore είπε Επίσης ανέφερα πιο πίσω το RE4. Πείτε μας λοιπόν εσείς οι ''αντικειμενικοί'' τι κάρτες να προτείνουμε στον κόσμο από δω και πέρα για 1080p αλλά και για 1440p ,αφού ούτε τα 8, ούτε τα 10, ούτε τα 12 μας κάνουν??? Τι αντικειμενική απάντηση περιμένεις εδώ; Όλος ο κόσμος των games είναι το RE4; Τι budget διαθέτουμε για να δούμε για πια κατηγορία θα μιλήσουμε; Αν έχεις την επιλογή να φύγεις στα 12GB κατέφυγε εκεί. Αν μπορεί να πας σε 4070ti πας εκεί. Εξαρτάτε πολύ απ' το κασέρι η επιλογή.
panoskatos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Τα 12GB για 1080p έπρεπε να είναι το standard μέσα στο 2023. Τι άκυρη τοποθέτηση είναι αυτή; Μόνο αν κατασκευάζεις και πουλάς τσιπακια μνήμης θα είχε κάποια βάση αυτό που γράφεις!
manolis940 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν είναι έτσι αφού τα AMD sponsored παιχνίδια είναι στο site της AMD. Το αναφέρω ότι χρησιμοποιείτε σαν δικαιολογία. Εκεί που σταματάνε τα 8GB μας φταίει το AMD Sponsored. Λες και οι εταιρείες δεν θέλουν να βγάλουν λεφτά και κάνουν το χατήρι στην AMD να μην παίζουν στα άλλα PC. Αν υποθέτουμε ότι η AMD τα σκάει στα games αυτά χοντρά γι αυτό τον λόγο θα πρέπει να αναλογιστούμε το τι ποσό θα ζητούσαν οι εταιρείες για να καλύψουν τον τζίρο που κάνουν απ' το τεράστιο στρατόπεδο της Nvidia και αν είναι σε θέση να το καλύψει η AMD, όχι για 1 και 2 παιχνίδια αλλά για καμιά 500αριά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μα δεν χάνουν λεφτά οι εταιρείες, σου έχουν settings low-ultra και requirements. Ανάλογα με το τι έχεις, θα έχεις και ανάλογη εμπειρία(υποτίθεται πάντα). Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από Psycho_Warhead
manolis940 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, panoskatos είπε Τι άκυρη τοποθέτηση είναι αυτή; Μόνο αν κατασκευάζεις και πουλάς τσιπακια μνήμης θα είχε κάποια βάση αυτό που γράφεις! Δεν είναι καθόλου άκυρη. Κάποια απ' τα σημερινά games αν τα maxάρεις δεν τους φτάνουν τα 8GB στα 1080p πχ. hogwarts legacy. Και αν είναι λίγα τα σημερινά, τα παιχνίδια του αύριο πιθανών να ζητάνε περισσότερα. Ένα 20ρικο κοστίζει σε ένα repair shop πάνω κάτω το chip μιας μνήμης οπότε σε μια εταιρεία που θα προμηθευτεί σε παλέτα ή κονταίνερ εκατοντάδες χιλιάδες πολύ λιγότερο. Γι αυτό το ποσό αυτή την στιγμή όσοι έχουν για παράδειγμα μια 3070 έχουν αποκλειστεί απ' τα "AMD sponsored" ή όπως θες πες τα παιχνίδια και γι αυτό το ποσό γίνεται όλη αυτή η συζήτηση. 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μα δεν χάνουν λεφτά οι εταιρείες, σου έχουν settings low-ultra και requirements. Ανάλογα με το τι έχεις, θα έχεις και ανάλογη εμπειρία(υποτίθεται πάντα). Εγώ πχ δεν αγοράζω παιχνίδια όπως το Hogwards Legacy γιατί δεν θέλω να το παίξω σε low ή σε mid. Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα