abarth Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 18 ώρες πριν, bonorov είπε amd. Επίσης αν η amd έδινε τα features της Nvidia δεν θα πουλουσε κάρτα η Nvidia(λόγω τιμών). Αύριο να έδινε η nvidia την 4090 στην amd και να την πουλούσε με τιμή 4080 πάλι διπλάσιες πωλήσεις θα έκανε η nvidia. Θες marketing θες θέματα με drivers (παλαιότερα) ότι και να κάνει η amd δεν θα δει ποτέ 50-50. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, abarth είπε Αύριο να έδινε η nvidia την 4090 στην amd και να την πουλούσε με τιμή 4080 πάλι διπλάσιες πωλήσεις θα έκανε η nvidia. Θες marketing θες θέματα με drivers (παλαιότερα) ότι και να κάνει η amd δεν θα δει ποτέ 50-50. BS. Όλοι amd θα είχαμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 3 minutes ago, Herald said: BS. Όλοι amd θα είχαμε. Σε αυτό συμφωνώ, απλά δείτε τον Ryzen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Σε αυτό συμφωνώ, απλά δείτε τον Ryzen Απίστευτο συμφωνήσανε η αποκάλυψη είναι κοντά Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Tambas91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Εγώ πχ απλά ήθελα τη πιο δυνατή κάρτα, περίμενα το λιζακι να ανακοινώσει τις νέες κάρτες Δεκέμβρη, είπε μέχρι 4080 θα κοντράρουμε, ευχήθηκα πάντα επιτυχίες και προχώρησα στην αγορά, αν είχε η amd αυτή τη κάρτα και πιο φτηνά δε τίθεται καν ερώτηση τι θα αγόραζα, ίσως σε πιο χαμηλές κατηγορίες τιμής να ισχύει πάντως αυτό που λένε τα παιδιά το χω δει από γνωστούς, nvidia να ναι και ότι να ναι 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Στις 6/6/2023 στις 10:12 ΠΜ, Herald είπε Tα AMD fanboys υπερασπίζονται την τακτική της amd να έχει ανεπαρκή RT με αποτελέσμα να πρέπει να αγοράσουμε nvidia με λιγότερη vram. Αμά είχαν ίδιες RT επιδόσεις AMD θα αγόραζα Αυτό βέβαια σύμφωνα με τα λεγόμενα σου πάει πάνω από 4070ti όπου εκεί η NVIDIA έτσι κι αλλιώς είναι μονόδρομος. Στις 6/6/2023 στις 11:26 ΠΜ, Tambas91 είπε κατά τη γνώμη μου η 4060ti έπρεπε να έχει τουλάχιστον 10gb μιλάμε εν έτη 23 σου δίνει τη vram που είχε η 1070 7 χρονια πριν που είναι τραγικό... τώρα αν δούμε όλα τα παιχνίδια ζητάνε παραπάνω θες κακό optimization θες amd sponsored θες ο ανάδρομος ερμής ένα και το αυτό το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... εγώ πάντως αν έπαιρνα κάρτα θα ήθελα να έχει τουλάχιστον 12gb σαν της 4070 τα παραπάνω πάντως τα έβαλα επειδή ακούγεται ξανά και ξανά ότι άμα ρήξεις textures χαλάει το iq ότι άμα ανοίξεις dlss επίσης το ίδιο... προκαλώ οποιον θέλει να έρθει σπίτι μου να του βάλω να παίξει ότι θέλει σε native με ultra και σε dlss με high textures... φιλε χαμπάρι δε θα πάρει, ψάχνουμε να βρούμε διαφορες σε φωτο διπλα διπλα με 300x zoom και πάλι ΔΕΝ ποσο μάλλον την ώρα που παίζεις Ακριβώς αυτό λέω και γω με αυτό που λες στην πρώτη παράγραφο. Όσον αφορά την δεύτερη οι διαφορές, δεν είναι τεράστιες. Αλλά έστω και με τις μικρές αλλαγές φαίνονται, πχ στην αντανάκλαση του φεγγαριού, η οποία by the way δεν έχει κανένα νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 59 λεπτά πριν, manolis940 είπε Αυτό βέβαια σύμφωνα με τα λεγόμενα σου πάει πάνω από 4070ti όπου εκεί η NVIDIA έτσι κι αλλιώς είναι μονόδρομος. Γιατί κάτω από την 4070ti έχει καλύτερο RT η AMD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 4 minutes ago, Herald said: Γιατί κάτω από την 4070ti έχει καλύτερο RT η AMD? Ανεπαρκή RT έγραψες , κάτω από την 4070ti δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ανεπαρκή RT έγραψες , κάτω από την 4070ti δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Δεν έχει ανεπαρκή RT κάτώ από την 4070ti? Δεν καταλαβαίνω τι λέτε σόρρυ, να πιώ καφέ πρώτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Ακριβώς αυτό λέω και γω με αυτό που λες στην πρώτη παράγραφο. Όσον αφορά την δεύτερη οι διαφορές, δεν είναι τεράστιες. Αλλά έστω και με τις μικρές αλλαγές φαίνονται, πχ στην αντανάκλαση του φεγγαριού, η οποία by the way δεν έχει κανένα νόημα. αν κάτσεις να ψειρίζεις τις εικόνες διπλα διπλα με zoom κτλπ μικροδιαφορές θα βρείς χωρίς αυτό όμως να συνεπάγεται ότι η μια έχει χειρότερο iq από την άλλη... το dlss ας πούμε διορθώνει πολύ το aliasing σε καλώδια, σύρματα αλλα υστερεί σε γρήγορες σκηνές που δημιουργεί ghosting εγώ το ανοίγω πάντα γιατί τα οφέλη του overall είναι περισσότερα.. τώρα για τα textures άμα δεν έφτανε η vram θα τα έριχνα ένα κλικ πάλι δε μου φαίνεται κάτι τραγικό να κάθομαι να σκάω γι αυτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 44 minutes ago, Herald said: Δεν έχει ανεπαρκή RT κάτώ από την 4070ti? Δεν καταλαβαίνω τι λέτε σόρρυ, να πιώ καφέ πρώτα? Ίσως να μας εξηγήσεις καλυτέρα τι εννοείς με το “ανεπάρκεια” ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ίσως να μας εξηγήσεις καλυτέρα τι εννοείς με το “ανεπάρκεια” ?? Να είναι πολύ πίσω σε επιδόσεις από την αντίστοιχης κατηγορία nvidia κάρτα. Βέβαια εδώ που φτάσαμε ορισμένοι θεωρούν ανταγωνιστική την AMD όταν τρώει 50% στο κεφάλι, ειτε σε cpu είτε σε gpu, οπότε περί ορέξεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Το 50% από πού βγαίνει στην αντίστοιχη κατηγορία? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από Aris-leme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Το 50% από πού βγαίνει στην αντίστοιχη κατηγορία? Από 30 έως 50 είναι στο πινακάκι που έβαλες... Επίσης ο μέσος όρος δεν ξέρω τι παιχνίδια χρησιμοποιεί, στα βαριά με rt βλέπεις πάνω από 40% Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Herald είπε Δεν έχει ανεπαρκή RT κάτώ από την 4070ti? Δεν καταλαβαίνω τι λέτε σόρρυ, να πιώ καφέ πρώτα? Πάρε τον χρόνο σου, δεν σε πιέζει κανείς να απαντήσεις 3 ώρες πριν, Tambas91 είπε αν κάτσεις να ψειρίζεις τις εικόνες διπλα διπλα με zoom κτλπ μικροδιαφορές θα βρείς χωρίς αυτό όμως να συνεπάγεται ότι η μια έχει χειρότερο iq από την άλλη... το dlss ας πούμε διορθώνει πολύ το aliasing σε καλώδια, σύρματα αλλα υστερεί σε γρήγορες σκηνές που δημιουργεί ghosting εγώ το ανοίγω πάντα γιατί τα οφέλη του overall είναι περισσότερα.. τώρα για τα textures άμα δεν έφτανε η vram θα τα έριχνα ένα κλικ πάλι δε μου φαίνεται κάτι τραγικό να κάθομαι να σκάω γι αυτό Δεν είναι ψίρισμα ακριβώς. Είδα κάτι ότι δεν φαίνεται καλά στην μία εικόνα και πήγα στην άλλη να δω πως φαίνεται. Πάντως όπως και να χει φυσικά οι προσωπικές προτιμήσεις για τον καθένα είναι διαφορετικές, αλλά δεν μπορούν οι δικές μου προσωπικές προτιμήσεις να γίνουν κανόνας για τους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα