Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, DestinyGR είπε Έβαλες ξεκάθαρα σενάρια που ευνοούν τις πράσινες σε ορισμένα games. Επίσης στο γράφημα που έβαλες δεν έχει καμία 2060 super (έχει RTX 4060 ti, RTX 3070, RTX 3060ti & Rx 6700xt). Έτσι πήρα και εγώ το ένα παράδειγμα που βρήκα πρόχειρα και στο παρουσίασα ως επιχείρημα με την rx 7900 xtx η οποία και προφανώς δεν είναι καλύτερη απο την 4090. Η λογική του ότι παίρνω ως δεδομένο μόνο αυτό μου με συμφέρει και αγνοώ όλους τους υπόλοιπους παράγοντες είναι λάθος από όποια πλευρά και αν το πιάσεις. Αν αδυνατείς να το κατανοήσεις δεν έχει νόημα η συζήτηση που κάνουμε. Τι ξεκάθαρα σενάρια, έβαλα 4 παιχνίδια maxed out σε 1440p. Ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό? Το review αν δεις το Video έχει και 2060s. Το έχω ανεβάσει παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 14 minutes ago, Herald said: Α στο plague tale δεν σε πειράζει που είναι nvidia sponsored. Επιλεκτική ενόχληση το sponsorship βλέπω 😁😁 Σε αυτό το νήμα βλέπουμε το πόσο επηρεάζει η Vram τις επιδόσεις και το Game play, το να βάζεις παιχνίδια που δεν τραβάνε πολύ Vram είτε γιατί έχουν χαμηλότερης ανάλυσης Textures η για άλλους λόγους δεν μας ενδιαφέρει τόσο, αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα βάλεις στο άλλο νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Σε αυτό το νήμα βλέπουμε το πόσο επηρεάζει η Vram τις επιδόσεις και το Game play, το να βάζεις παιχνίδια που δεν τραβάνε πολύ Vram είτε γιατί έχουν χαμηλότερης ανάλυσης Textures η για άλλους λόγους δεν μας ενδιαφέρει τόσο, αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα βάλεις στο άλλο νήμα. Ρε φίλε πόσα παιχνίδια είναι που έχουν θέμα με vram? Χωρίς RT μόνο το tlou, το οποίο βελτιώθηκε αβέρτα, σε σημείο που και λιγότερη vram ζητάει και τα textures δείχνουν πολύ καλύτερα πλέον. Δεν ξέρω αν πλέον οι 8αρες παιζουν Ultra αλλά παίζουν σίγουρα high το οποίο πλέον δείχνει άψογο. Με RT είναι το hogwarts και το Plague tale. Το hogwarts έτσι και αλλιώς δεν είναι ότι παίζει καλά / καλύτερα σε κάρτες με παραπάνω vram. Έχω δει την 3090 να δυσκολεύεται για 60αρι σε 1080p, θα το παίξεις με 6700xt ας πούμε? Για το Plague tale δνε έχω ιδεα δεν το έχω ψάξει, το έχω τελειώσει το παιχνίδι πολύ πριν βγει το rt update. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, Herald said: Ρε φίλε πόσα παιχνίδια είναι που έχουν θέμα με vram? Μερικά που θυμάμαι τώρα Resident Evil 4 Plaque Tale Requiem Doom Eternal Far Cry 6 Hogwarts Legacy The Last Of Us GodFall Forspoken Watchdogs Legion Forza Horizon 5 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 35 λεπτά πριν, Dantε είπε Ε αρα η ουσια ειναι οτι δεν αυξανεται. Αν εχεις καρτα αρκετα δυνατη να τρεχει RTX τερμα και να μη χρειαζεται DLSS τοτε προφανως θα εχει και ενα κιβωτιο VRAM. Στη πλειοψηφια των περιπτωσεων που θα ανοιξεις και το DLSS μαζι με το RTX η διαφορα ειναι αμελητεα. Λίγα ξέρω από Game Development, αλλά ας πούμε ότι χρειάζεται να κάνω memory allocation στην 500mb σε μία GPU που είναι σχεδόν γεμάτη η δεν υπάρχει καν ο χώρος, τότε η ενέργεια αυτή θα κατευθυνθεί στην RAM. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν όλο αυτό γίνεται αυτόματα απ' την GPU ή αν χρειάζεται να το φτιάξει ο ίδιος ο developer manual, αλλά λίγη σημασία έχει, καθώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Πιστεύω ότι γίνεται το δεύτερο γι αυτό και δεν βλέπεις πάνω από 7300 πότε γιατί οτιδήποτε από εκεί και πάνω πάει πάει στην RAM σου, ή στην swap memory ανάλογα. Το Control μπορεί να "ρισκάρει" περισσότερο οπότε και την φτάνει στα όρια της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Tambas91 said: η κάρτα πάντως είναι γενικά κακή και όχι μονο λόγο μνήμης... 2 χρονια μετά έχει παρόμοιες επιδόσεις με 3070 με μονα + το fg και λίγο καλύτερη κατανάλωση, μιλάμε για κάρτα που έπρεπε να λέγεται 4050ti και να κοστίζει 300 max Η κάρτα είναι κακή λόγο MSRP, αν είχε 250-280 USD δεν θα μιλάγαμε τώρα. Η 16ρα στα 300-330 USD θα ήταν μια χαρά και αρκετά καλό upgrade για όσους είναι με 3060 και κάτω. 500 USD για επιδόσεις 3070 μετά από τρία χρόνια είναι απλά τραγικό μόνο και μόνο για να σου δώσει 16GB και DSLL 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Μερικά που θυμάμαι τώρα Resident Evil 4 Plaque Tale Requiem Doom Eternal Far Cry 6 Hogwarts Legacy The Last Of Us GodFall Forspoken Watchdogs Legion Forza Horizon 5 Ναι άμα τα ρίξεις όμως στα mid με DLSS Perfomance και συλλέξεις πέντε βατραχοπόδαρα και δύο τούφες από μαλιά παρθένας μια χαρά παίζουν! 144fps κλειδωμένα. Οπότε δεν φταίει η κάρτα που δεν έβαλε VRAM και σκοτώνει ότι core perfomance έχει, αλλά φταις εσύ που επειδή πήρες νέα κάρτα, όχι low budget θες να παίξεις σε High και σε Ultra παιχνίδια 2 και 3 χρόνων 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Μερικά που θυμάμαι τώρα Resident Evil 4 Plaque Tale Requiem Doom Eternal Far Cry 6 Hogwarts Legacy The Last Of Us GodFall Forspoken Watchdogs Legion Forza Horizon 5 Με godfall και forspoken δεν ξέρω δεν ασχολουμε. Από τα υπόλοιπα πάνω απτά μισά που αναφέρεις αντιλαμβάνεσαι ότι παίζουν πολύ καλύτερα πχ σε μια 3060ti η μία 3070 (μιλάμε για έως και 30% πάνω επιδόσεις) με ένα κλικ κάτω τα textures από ότι πχ σε μια 6700xt? Εσύ ο ίδιος έχεις ανεβάσει Video που μου είχε την 3070 στο doom eternal με Τα textures Στο Ultra να είναι 40% πάνω από την 6700xt. Το ίδιο ισχύει και στο hogwarts. 9 λεπτά πριν, manolis940 είπε Ναι άμα τα ρίξεις όμως στα mid με DLSS Perfomance και συλλέξεις πέντε βατραχοπόδαρα και δύο τούφες από μαλιά παρθένας μια χαρά παίζουν! 144fps κλειδωμένα. Οπότε δεν φταίει η κάρτα που δεν έβαλε VRAM και σκοτώνει ότι core perfomance έχει, αλλά φταις εσύ που επειδή πήρες νέα κάρτα, όχι low budget θες να παίξεις σε High και σε Ultra παιχνίδια 2 και 3 χρόνων 😋 Όχι very low πρέπει. Ότι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Η κάρτα είναι κακή λόγο MSRP, αν είχε 250-280 USD δεν θα μιλάγαμε τώρα. Η 16ρα στα 300-330 USD θα ήταν μια χαρά και αρκετά καλό upgrade για όσους είναι με 3060 και κάτω. 500 USD για επιδόσεις 3070 μετά από τρία χρόνια είναι απλά τραγικό μόνο και μόνο για να σου δώσει 16GB και DSLL 3 πέρα από την κακή τιμή που δυστυχώς όλα τα προϊόντα έχουν ανέβει.. ακόμα και η ονομασία της είναι παραπλανητική στο video του herald φαίνεται σε σενάρια να τρέχει στα ίδια και χειρότερα με την 3060ti... μιλάμε για κάρτα που έπρεπε να λέγεται 4050ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 27 λεπτά πριν, manolis940 είπε Λίγα ξέρω από Game Development, αλλά ας πούμε ότι χρειάζεται να κάνω memory allocation στην 500mb σε μία GPU που είναι σχεδόν γεμάτη η δεν υπάρχει καν ο χώρος, τότε η ενέργεια αυτή θα κατευθυνθεί στην RAM. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν όλο αυτό γίνεται αυτόματα απ' την GPU ή αν χρειάζεται να το φτιάξει ο ίδιος ο developer manual, αλλά λίγη σημασία έχει, καθώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Πιστεύω ότι γίνεται το δεύτερο γι αυτό και δεν βλέπεις πάνω από 7300 πότε γιατί οτιδήποτε από εκεί και πάνω πάει πάει στην RAM σου, ή στην swap memory ανάλογα. Το Control μπορεί να "ρισκάρει" περισσότερο οπότε και την φτάνει στα όρια της. Η vram allocation απο οσο γνωριζω γινεται απο τους drivers. Δε νομιζω πως πεφτει λογο στο παιχνιδι. Μπορει και να μαι λαθος. Παντως εχω δει περιπτωσεις σε αλλα παιχνιδια να πηγαινει πανω απο τα 7300ΜΒ. Αρα και να αφηνει για καποιο λογο σχεδον το 10% της vram ανεκμεταλλευτο και παλι θεμα του παιχνιδιου ειναι (αν με καποιο τροπο το αποφασιζει αυτο). Οπως και να χει στη περιπτωση μου δε βλεπω ανεπαρκεια vram ειτε εχω RTX on ειτε off ,γιατι κανοντας δοκιμες επαιξα καποια ωρα με ολες τις επιλογες. Ακομα και με Native αναλυση, δηλαδη DLSS off και RTX Ultra, η vram δε γεμιζε. Εκει δημιουργουσε θεματα η engine του παιχνιδιου λογω του οτι οπως εγραψα δεν εχω τα latest patches.Σε fps ημουν καπου στα 40-50 που υπο συνθηκες ειναι playable. Αλλα το DLSS δεν ειδα να χειροτερευει τη ποιοτητα της εικονας οποτε δεν ειχα λογο να μη το ανοιξω. Στο control πχ που ειναι παιχνιδι του 2019 ,το DLSS χειροτερευε αισθητα τη ποιοτητα οποτε το ειχα κλειστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, Dantε είπε Η vram allocation απο οσο γνωριζω γινεται απο τους drivers. Δε νομιζω πως πεφτει λογο στο παιχνιδι. Μπορει και να μαι λαθος. Παντως εχω δει περιπτωσεις σε αλλα παιχνιδια να πηγαινει πανω απο τα 7300ΜΒ. Αρα και να αφηνει για καποιο λογο σχεδον το 10% της vram ανεκμεταλλευτο και παλι θεμα του παιχνιδιου ειναι (αν με καποιο τροπο το αποφασιζει αυτο). Οπως και να χει στη περιπτωση μου δε βλεπω ανεπαρκεια vram ειτε εχω RTX on ειτε off ,γιατι κανοντας δοκιμες επαιξα καποια ωρα με ολες τις επιλογες. Ακομα και με Native αναλυση, δηλαδη DLSS off και RTX Ultra, η vram δε γεμιζε. Εκει δημιουργουσε θεματα η engine του παιχνιδιου λογω του οτι οπως εγραψα δεν εχω τα latest patches.Σε fps ημουν καπου στα 40-50 που υπο συνθηκες ειναι playable. Αλλα το DLSS δεν ειδα να χειροτερευει τη ποιοτητα της εικονας οποτε δεν ειχα λογο να μη το ανοιξω. Στο control πχ που ειναι παιχνιδι του 2019 ,το DLSS χειροτερευε αισθητα τη ποιοτητα οποτε το ειχα κλειστο. Δηλαδή δνε τα παίζεις όλα medium με dlss performance οπως μας λέει ο φίλος μας? Μήπως λες ψέμματα ρε συ? 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Dantε είπε Η vram allocation απο οσο γνωριζω γινεται απο τους drivers. Δε νομιζω πως πεφτει λογο στο παιχνιδι Γιατί όχι; Και στις κανονικές εφαρμογές απ' την εφαρμογή γίνεται. Δεν της λέει κάποιος Driver ή το OS ότι θα πάρεις 10MB και πολύ σου είναι. Ζητάς 100MΒ και αν υπάρχουν σου τα δίνει. Η διαφορά μάλλον που υπάρχει στην αντίστοιχη διαδικασία της swap και της RAM στο OS είναι ότι η διαδικασία αυτή είναι αυτοματοποιημένη. Στις κάρτες γραφικών η εναλλαγή μεταξή VRAM και RAM δεν είναι. 2 ώρες πριν, Dantε είπε Παντως εχω δει περιπτωσεις σε αλλα παιχνιδια να πηγαινει πανω απο τα 7300ΜΒ. Αρα και να αφηνει για καποιο λογο σχεδον το 10% της vram ανεκμεταλλευτο και παλι θεμα του παιχνιδιου ειναι (αν με καποιο τροπο το αποφασιζει αυτο). Εδώ ίσως αφήνει το game χώρο, για κάτι που θα πρέπει να το λάβει πολύ γρήγορα και μπορεί η καθυστέρηση του όχι απλά να προκαλέσει drop στα fps αλλά freezάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, manolis940 είπε Γιατί όχι; Και στις κανονικές εφαρμογές απ' την εφαρμογή γίνεται. Δεν της λέει κάποιος Driver ή το OS ότι θα πάρεις 10MB και πολύ σου είναι. Ζητάς 100MΒ και αν υπάρχουν σου τα δίνει. Η διαφορά μάλλον που υπάρχει στην αντίστοιχη διαδικασία της swap και της RAM στο OS είναι ότι η διαδικασία αυτή είναι αυτοματοποιημένη. Στις κάρτες γραφικών η εναλλαγή μεταξή VRAM και RAM δεν είναι. Εδώ ίσως αφήνει το game χώρο, για κάτι που θα πρέπει να το λάβει πολύ γρήγορα και μπορεί η καθυστέρηση του όχι απλά να προκαλέσει drop στα fps αλλά freezάρισμα. Δε το εξηγησα καλα. Το πως θα διαχειριζεται ενδεχομενη ανεπαρκεια της vram εννοω πως δε πεφτει λογος στο παιχνιδι απο οσο γνωριζω. Αυτο θα ζητησει 10 gb, αν τα εχει το συστημα τα δινει, αν οχι κανει τα δικα του. Το να αποφασισει το παιχνιδι οτι θελει για καποιο λογο να χρησιμοποιει τη μιση vram και την αλλη να χει να καθεται και να τα πεταει στη ραμ, δε το εχω δει πουθενα. Αν εχεις δει κατι τετοιο, δωσε ενα λινκ. Οπως και να χει ,παλι κακος σχεδιαστος του παιχνιδιου θα ηταν και οχι θεμα ανεπαρκειας vram. Εγω παντως επαναλαμβανω οτι στο συστημα μου με αυτα που βλεπω, ελλειψη Vram οπως διατυμπανιζεται δεξια και αριστερα ,δε βλεπω. Και εβαλα αποδεικτικα. Περιμενα γενικα να ετρεχε πολυ χειροτερα με αυτα που διαβαζα το πρωτο καιρο. Τωρα αν καποιος θελει να βγαζει συμπερασματα απο διαφορα βιντεο, σεβαστο. Πχ ενω εβαλα βιντεο στη προηγουμενη σελιδα, account που εχει ψυχωση με τις 3070/3070Τι συνεχιζει να γραφει οτι εχει θεμα το παιχνιδι με τη vram. Ε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 3 hours ago, Herald said: αντιλαμβάνεσαι ότι παίζουν πολύ καλύτερα πχ σε μια 3060ti η μία 3070 (μιλάμε για έως και 30% πάνω επιδόσεις) με ένα κλικ κάτω τα textures από ότι πχ σε μια 6700xt? Αυτό ξέρεις πως λέγετε ?? Ότι δεν φτάνει η Αλεπού ….. ρίχνει τα Texture για να βγάλουμε επάνω την 3070. 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Αυτό ξέρεις πως λέγετε ?? Ότι δεν φτάνει η Αλεπού ….. ρίχνει τα Texture για να βγάλουμε επάνω την 3070. 🤪 Και το αντίστροφο, ότι δεν φτάνει η αλεπού, ανεβάζες τα textures γιατί αλλιώς τρώει 30% ροχάλα η 6700xt 😁 Θα κάνω ένα μακροσκέλες και όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό ποστ για να καταλάβουν όλοι ποιό είναι αυτό το πρόβλημα με τις κάρτες των 8gb. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 5-10 παιχνίδια,, ας πούμε 10 για να μην αναλωθούμε σε περιττές αψιμαχίες, που δεν μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα 1440p + Ultra Textures + RT. Η θα πρέπει να ρίξεις ένα κλικ τα textures, ή να κλείσεις το RT. Εξαίρεση αποτελεί το TLOU που δεν έχει RT. Οπότε το φοβερό αυτό πρόβλημα είναι ότι αντί για Ultra nightmare textures στο doom, θα πρέπει να το παίξεις με σκέτο Ultra. Και θα πεί κάποιος τώρα, οκ δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά γιατι να μην πάρω κάρτα με 10 ή με 12gb vram αφού χοντρικά κοστίζουν το ίδιο. Φοβερή ερώτηση, σε ευχαριστώ που την έκανες. Και η απάντηση είναι, γιατί στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ αυτών των παιχνιδιών, ΔΕΝ μπορείς να παίξεις 1440p + Ultra textures + RT ούτε με τις κάρτες με 10 και 12gb vram, γιατί απλά σέρνονται στα 10-15-20-25-30 fps. Έχουν την vram να τα τρέξουν, αλλά δεν έχουν την δύναμη..Και όχι μόνο δεν έχουν την δύναμη να τρέξουν πολλά από αυτά τα 10 παιχνίδια της λίστας, δεν έχουν την δύναμη να τρέξουν και άλλα παιχνίδια εκτός της λίστας με RT γιατί επίσης σέρνονται (πχ. control, cyberpunk, dying light 2) Η μόνη λύση σε αυτά τα παιχνίδια είναι να κλείσεις το RT, αλλά αν κλείσεις το RT παύουν να έχουν θέμα και οι κάρτες με 8gb vram έτσι και αλλιώς. Οπότε τι κατάφερες? Μια τρύπα στο νερό. Όχι μόνο αυτό, αλλά το φανταστικό της όλης ιστορίας είναι πώς, λόγου το πόσο πιο γρήγορες σε RT είναι οι κάρτες με τα 8gb vram, μειώνοντας τα textures από το ultra nightmare στο σκέτο ultra πχ. στο doom eternal, βγάζουν 30-40% υψηλότερο framerate από τις κάρτες με 10 και 12gb vram. Δηλαδή ναι μεν θα έχεις λίγο χειρότερα textures, αλλά θα μπορείς να παίξεις πχ. σε ανάλυση 1440p + RT ενώ οι κάρτες των 10 και 12 gb vram θα τρέχουν σε 1080p. Όσα παιχνίδια υπάρχουν στα οποία έχουν πρόβλημα οι κάρτες με 8gb vram, άλλα τόσα και περισσότερα υπάρχουν που έχουν πρόβλημα οι κάρτες με 10 και 12gb vram, με την διαφορά ότι η λύση στο 1ο πρόβλημα είναι εύκολη, μειώνεις 1 κλικ τα textures και παίζεις σε υψηλότερη τελικά ανάλυση. Οπότε όποιος σου προτείνει να μην πάρεις κάρτα με 8gb vram αλλά ανταυτού πάρε το τάδε αστέρι με τα 12gb vram για να μην κάνεις παραχωρήσεις σε παραμυθιάζει - κοροιδεύει μεσα στη μούρη σου. Με ΟΛΕΣ αυτες τις κάρτες θα κάνεις παραχωρήσεις. In fact, μάλλον περισσότερες παραχωρήσεις θα κάνεις με τις κάρτες των 10-12gb... Η φτηνότερη κάρτα που μπορείς να τα συνδυάσεις όλα χωρίς παραχωρήσεις είναι η 4070 των κοντά 600€ ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν προτείνω σε κανέναν να πάρει 8gb vram. Απλά δεν προτείνω επίσης να πάρει κάρτα με RT επιδόσεις και upscaling του 2018. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2023 από Herald 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα