Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 41 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Επίσης παρατήρησε στο video όταν μιλάει για τα 8GB πόσο προσπάθησε να το πάει πλαγίως λέγοντας διάφορες δικαιολογίες, απλά μην θίξει κάποιους Έβαλε τόσα παιχνίδια με RT σε 1440p ultra, στα οποία ισοπέδωσε (πέρασε ευθεία) πάνω από την 6700xt πάντως. 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε τι σημασία έχει όμως όταν με dlss balanced η κάρτα βγάζει 60+ στα 1440 τρώει stutters λόγο μνήμης έτσι λέει σε εκείνο το κομμάτι άμα δεις αν αυτό συμβαίνει στο cyberpunk φαντάσου τι θα γίνει σε κάνα harry potter και tlou Έχει σημασσία γιατί δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς κάρτα στα ίδια ή φθηνότερη να μπορεί να παίξει RT overdrive. Εδώ είμαστε, 1440p ultra + RT σε cyberpunk, dying light 2 και control. Φοβερή η 6700xt, δείχνει τα δόντια της σε 1440p με τα 12gb vram και δυστηχώς, θέλουν σφράγισμα Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Herald said: Έβαλε τόσα παιχνίδια με RT σε 1440p ultra, στα οποία ισοπέδωσε (πέρασε ευθεία) πάνω από την 6700xt πάντως. Ναι έβαλε 3 NVIDIA Sponsored Games CP77, Dying Light 2 και το Control, no wonder genius Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ναι έβαλε 3 NVIDIA Sponsored Games CP77, Dying Light 2 και το Control, no wonder genius Έχεις δίκιο. AMD sponsored 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 30 λεπτά πριν, Herald είπε Έχει σημασσία γιατί δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς κάρτα στα ίδια ή φθηνότερη να μπορεί να παίξει RT overdrive. Εδώ είμαστε, 1440p ultra + RT σε cyberpunk, dying light 2 και control. Φοβερή η 6700xt, δείχνει τα δόντια της σε 1440p με τα 12gb vram και δυστηχώς, θέλουν σφράγισμα σίγουρα θα είχε καλύτερες ανάσες άμα είχε πχ 10gb που ουσιαστικά μιλάμε για αστείο κόστος ναι αλλα άμα στην 6700xt βάλεις fsr performance εκεί τι γίνετε γιατί δε μας λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 25 λεπτά πριν, Herald είπε Έβαλε τόσα παιχνίδια με RT σε 1440p ultra, στα οποία ισοπέδωσε (πέρασε ευθεία) πάνω από την 6700xt πάντως. Έχει σημασσία γιατί δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς κάρτα στα ίδια ή φθηνότερη να μπορεί να παίξει RT overdrive. Εδώ είμαστε, 1440p ultra + RT σε cyberpunk, dying light 2 και control. Φοβερή η 6700xt, δείχνει τα δόντια της σε 1440p με τα 12gb vram και δυστηχώς, θέλουν σφράγισμα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εδώ είμαστε, Με την παραπάνω λογική η RX 7900 xtx είναι καλύτερη από την RTX 4090 καθώς στο Call Of Duty έχει καλύτερες αποδόσεις. Άρα και η 4090 δείχνει τα δόντια της αλλά δυστυχώς θέλουν σφράγισμα. Αυτά που γράφεις είναι στα όρια του Troll πάντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 5 minutes ago, Herald said: Έχεις δίκιο. AMD sponsored Τραβάει πάνω από 8GB αυτό το παιχνίδι ?? Το Plaque Tale Requiem που είναι NVIDIA Sponsored με RT το έχεις δει πως τα πάει η 3070 και γενικά κάρτες με 8GB ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DestinyGR είπε Με την παραπάνω λογική η RX 7900 xtx είναι καλύτερη από την RTX 4090 καθώς στο Call Of Duty έχει καλύτερες αποδόσεις. Άρα και η 4090 δείχνει τα δόντια της αλλά δυστυχώς θέλουν σφράγισμα. Αυτά που γράφεις είναι στα όρια του Troll πάντως. Ναι το γνωρίζουμε όλοι ότι η xtx είναι καλύτερη από την 4090 😁 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Τραβάει πάνω από 8GB αυτό το παιχνίδι ?? Το Plaque Tale Requiem που είναι NVIDIA Sponsored με RT το έχεις δει πως τα πάει η 3070 και γενικά κάρτες με 8GB ?? Α στο plague tale δεν σε πειράζει που είναι nvidia sponsored. Επιλεκτική ενόχληση το sponsorship βλέπω 😁😁 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Dantε είπε Με τα τελευταια που το εχουν ξεσκισει το vram usage προφανως θα υπαρχει θεμα. Μα αυτά δεν είναι και το θέμα; Να πάρω κάρτα για να παίζω τα παιχνίδια του χθες; 1 ώρα πριν, Dantε είπε Και με ανοιχτο το RT δεν ανεβαινει η vram usage, οποτε στο συγκεκριμενο παιχνιδι, οχι δε περιοριζεται απο τα 8 gb η καρτα. Σίγουρα δεν σου ανεβάζει το RAM Usage; Είσαι πολύ κοντά στα 8GB και είναι λογικό η κάρτα μετά τα 7GB να πετάει πράγματα στην RAM. 1 ώρα πριν, Dantε είπε Γτ πχ μενα οι μνημες τωρα ειναι XMP και δε τις εχω σφιξει και ειδικα σε ryzen κανουν διαφορα οι σφιγμενες μνημες. Ναι αλλά ποτέ δεν θα φτάσουν τις μνήμες της GPU σε ταχύτητα. Είναι πολλά στάδια παραπάνω που πρέπει να περάσει η GPU για να διαβάσει ή να γράψει κάτι μέσα στην RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Ναι το γνωρίζουμε όλοι ότι η xtx είναι καλύτερη από την 4090 😁 Ναι το γνωρίζουμε όλοι ότι η xtx είναι καλύτερη της 4090. Αει καλα Βλέπεις και μόνος σου ότι η λογική σου είναι άκυρη. Βρήκα και εγώ απο την πλευρά μου το ένα game στο οποίο τα πάει καλύτερα η κόκκινη και αμέσως βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερη. Σταμάτα λοιπόν και εσύ να το παίζεις κουτοπόνηρος με τον τρόπο που επιλέγεις τα benchmarks και έλα να ξανασυζητήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, DestinyGR είπε Βλέπεις και μόνος σου ότι η λογική σου είναι άκυρη. Βρήκα και εγώ απο την πλευρά μου το ένα game στο οποίο τα πάει καλύτερα η κόκκινη και αμέσως βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερη. Σταμάτα λοιπόν και εσύ να το παίζεις κουτοπόνηρος με τον τρόπο που επιλέγεις τα benchmarks και έλα να ξανασυζητήσουμε. Με είδες να βάζω ένα παιχνίδι? Μόνο η δική σου λογική είναι άκυρη. Επίσης χάνει η 4090 από κάρτα προηγούμενης γενιάς? Οπότε τι σχέση έχει αυτό που λες? Εγώ σου έβαλα κάμποσα παιχνίδια που η 6700xt χάνει από μια 2060super... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Οι μεν και οι δε πιάνεστε από ''διάφορα'' για να στηρίξετε το στρατόπεδό σας. Τα 8GB είναι τραγικά για 500 ευρώ κάρτα το 2023, end of story απλά. Από την άλλη pause σε συγκεκριμένο καρέ για να δείξουμε πρόβλημα στο FG είναι το ίδιο τραγικό..Συνεχίστε.. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μα αυτά δεν είναι και το θέμα; Να πάρω κάρτα για να παίζω τα παιχνίδια του χθες; Σίγουρα δεν σου ανεβάζει το RAM Usage; Είσαι πολύ κοντά στα 8GB και είναι λογικό η κάρτα μετά τα 7GB να πετάει πράγματα στην RAM. Ναι αλλά ποτέ δεν θα φτάσουν τις μνήμες της GPU σε ταχύτητα. Είναι πολλά στάδια παραπάνω που πρέπει να περάσει η GPU για να διαβάσει ή να γράψει κάτι μέσα στην RAM. Μα σου ειπα οτι αν επαιρνα τωρα καρτα ,δε θα επαιρνα με 8 gb. Η 3070 καρτα του χθες ειναι και παιχνιδια του χθες τα παιζει μια χαρα. Και μια χαρα παιζει και τη πλειοψηφια των παιχνιδιων του σημερα. Αρα που το θεμα; Και ναι το RTX δεν ανεβαζει το vram usage. Και δεν εχω δει βασικα σε κανενα παιχνιδι να συμβαινει αυτο, η να αυξανεται σε ελαχιστη ποσοτητα. Μεγιστο vram usage που εχω δει στο Hogwarts ειναι 7300ΜΒ. Στο control πχ ,σχεδον τη τερματιζε,βαραγε 7800-7900ΜΒ αλλα ετρεχε οκ. Δε συγκρινω ταχυτητα ραμ με vram. Εγω λεω απλα πως δε γινεται να συγκρινεις average fps 2 gpu σε 2 συστηματα αν δεν ειναι ακριβως τα ιδια. Το γιατι ,αυτονοητο. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από Dantε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Dantε είπε Και ναι το RTX δεν ανεβαζει το vram usage. Και δεν εχω δει βασικα σε κανενα παιχνιδι να συμβαινει αυτο, η να αυξανεται σε ελαχιστη ποσοτητα. Μεγιστο vram usage που εχω δει στο Hogwarts ειναι 7300ΜΒ. Στο control πχ ,σχεδον τη τερματιζε,βαραγε 7800-7900ΜΒ αλλα ετρεχε οκ. Πάντα αυξάνεται το VRAM usage με RT, αν το χρησιμοποιείς παράλληλα με DLSS απλά δεν το καταλαβαίνεις αφού ρίχνεις το resolution ουσιαστικά και έρχεται στα ίσα(με non-RT/native) ας πούμε. Επίσης το VRAM usage ανεβαίνει και με την χρήση του FG, γι' αυτό και η 4060 8GB είναι για τον πέο. Η 16άρα θα της δώσει άλλον αέρα αλλά όπως έχει ήδη ειπωθεί θα την κόβουν τα 128 bit και στην τιμή που θα έρθει θα είναι για τον κάδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Με είδες να βάζω ένα παιχνίδι? Μόνο η δική σου λογική είναι άκυρη. Επίσης χάνει η 4090 από κάρτα προηγούμενης γενιάς? Οπότε τι σχέση έχει αυτό που λες? Εγώ σου έβαλα κάμποσα παιχνίδια που η 6700xt χάνει από μια 2060super... Έβαλες ξεκάθαρα σενάρια που ευνοούν τις πράσινες σε ορισμένα games. Επίσης στο γράφημα που έβαλες δεν έχει καμία 2060 super (έχει RTX 4060 ti, RTX 3070, RTX 3060ti & Rx 6700xt). Έτσι πήρα και εγώ το ένα παράδειγμα που βρήκα πρόχειρα και στο παρουσίασα ως επιχείρημα με την rx 7900 xtx η οποία και προφανώς δεν είναι καλύτερη απο την 4090. Η λογική του ότι παίρνω ως δεδομένο μόνο αυτό μου με συμφέρει και αγνοώ όλους τους υπόλοιπους παράγοντες είναι λάθος από όποια πλευρά και αν το πιάσεις. Αν αδυνατείς να το κατανοήσεις δεν έχει νόημα η συζήτηση που κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πάντα αυξάνεται το VRAM usage με RT, αν το χρησιμοποιείς παράλληλα με DLSS απλά δεν το καταλαβαίνεις αφού ρίχνεις το resolution ουσιαστικά και έρχεται στα ίσα(με non-RT/native) ας πούμε. Επίσης το VRAM usage ανεβαίνει και με την χρήση του FG, γι' αυτό και η 4060 8GB είναι για τον πέο. Η 16άρα θα της δώσει άλλον αέρα αλλά όπως έχει ήδη ειπωθεί θα την κόβουν τα 128 bit και στην τιμή που θα έρθει θα είναι για τον κάδο. Ε αρα η ουσια ειναι οτι δεν αυξανεται. Αν εχεις καρτα αρκετα δυνατη να τρεχει RTX τερμα και να μη χρειαζεται DLSS τοτε προφανως θα εχει και ενα κιβωτιο VRAM. Στη πλειοψηφια των περιπτωσεων που θα ανοιξεις και το DLSS μαζι με το RTX η διαφορα ειναι αμελητεα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από Dantε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα