azazil1190 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 35 λεπτά πριν, Herald είπε Πόση ram έχει? Έτσι για να είμαστε και εντός θέματος Vram θες να πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Westbaum είπε Δες και τα Denon AH-D9200 σε αυτό το segment.Aρκετοί τα προτιμούν από τα Clear,αν και προσωπικά άκουσα μόνο τα Pro όχι τα MG. Δεν θέλω τα MG, θέλω τα σκέτα τα Clear - αλλά πλέον πάπαλα δεν νομίζω να υπάρχουν κάπου καινούργια δυστηχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε Εσύ όμως είσαι από τους πρώτους που κατακρίνουν όσους δεν τους ενδιαφέρει το RT... τι όχι; Υ.Γ το χιούμορ μου είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να βελτιώσω, δείξε κατανόηση, μόλις γράφτηκα σε δραματική σχολή! Όσους ΛΕΝΕ ότι δεν τους ενδιαφέρει το RT. Όχι όσους δεν έχουν ή δε θέλουν να πάρουν ακριβές κάρτες γραφικών. Εσύ δεν έλεγες για 7900xtx για Age of Empires; Στα πόσα χρήματα είναι αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 40 λεπτά πριν, aki είπε Όχι ακριβώς... Το αρχικό Metro Exodus είχε 2 modes: Raster /ή/ RayTracing με 1 light bounce. Στηριζόταν και πάλι σε πολλαπλά manually τοποθετημένα light sources με αρκετό optimizations το RT, γιατί το καλό Raster λίγο απέχει από το 1 light bounce RT. Δεν είχε Reflections σε RT. Οι διαφορές είναι: το Raster φως είναι 1 σημείο στο χώρο (μια τελεία) ενώ το RT επιτρέπει να έχει σχήμα και όγκο (όπως όλες οι πηγές φωτός δηλαδή) επιτρέποντας penumbra (soft shadows) και ο ουρανός μπορεί να φωτίσει σφαιρικά και όχι απλά μια παράλληλη γωνία. Το Metro Exodus: enchanced edition, έχει μόνο Ray Tracing με σχεδόν ατελείωτα light bounces (υπάρχει όριο) και ο ομογενοποιημένος τρόπο φωτισμού καταργεί την ανάγκη για κρυφά, manually τοποθετημένα lights. Μόνο ότι φωτίζει ως πηγή παραμένει. Δεν έχει illuminated reflections, άρα SSR. Το CP77 ultra RT = Raster + Light Probes. Ακόμα χειρότερα διότι έχεις κενά ανάμεσα στα probes ή και light bleed (να φωτίζει λάθος επιφάνεια). Το RT psycho είναι SSR μπούρδα το αφήνω. Το CP overdrive είναι Ray Casting με 2 light bounces που περιλαμβάνονται και στα reflections που είναι αδιαφανή (opaque). Δεν έχει GI στα RT transparent Reflections. Όλα καλά και παρόμοια, όχι ίδια αποτελέσματα, με υπέρ και κατά. αδερφέ με ψιλό έκαψες απλά επειδή όλοι λένε για το πλήρες πακέτο rt και ότι το έχουν λίγα παιχνίδια όπως control,cyberpank,dl2,tw3 τώρα άμα έχουν μικροδιαφορές και κατά ποσο αυτές παίζουν ρολο στην απόδοση νομίζω μπαίνουμε σε πολύ βαθιά νερά τουλάχιστον για εμενα... πάντως ωραίος για της πληροφορίες! 51 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Soundbar Dolby atmos😜 Δεν μπόρεσα ποτέ τα ακουστικά πάνω από μισάωρο στο κεφάλι μου ,είτε ασύρματα ,είτε ενσύρματα( με dacs pro λαμπατους κτλ. ) Όσο και να φαίνεται αστείο την έχω καταβρει με την ηχομπαρα. Όλα τα άλλα τα έχω off.Πλεον θέλω την ευκολία . Όπως την βρίσκει κανείς! 😆 Απόκρυψη περιεχομένων Welcome to avsite Απόκρυψη περιεχομένων Κάποτε στην άγρια Δύση ποιο soundbar ρε συ πλακα μας κανεις? μονο soundbar δε βλέπεις εκεί με τους διδυμους πύργους που έχεις πάντως ενώ πολύ τα υποτιμούν τα soundbar άμα πάρεις και τα rear δίνουν άλλον αέρα και είναι και συμμαζεμένα 1 ώρα πριν, Herald είπε Πολλά ρε συ για closed back, 2k δεν έχουν? Εγώ είμαι full high endας, χρησιμοποιώ τα ηχεία της C2 πάρε ρε κάνα ηχείο της προκοπης ρε... καλά τα ακουστικά αλλα σαν τον ήχο να παίζει γύρω σου από απόσταση δεν έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Armoral είπε Όσους ΛΕΝΕ ότι δεν τους ενδιαφέρει το RT. Όχι όσους δεν έχουν ή δε θέλουν να πάρουν ακριβές κάρτες γραφικών. Εσύ δεν έλεγες για 7900xtx για Age of Empires; Στα πόσα χρήματα είναι αυτή; Κάνεις λάθος, είχα πει ότι προτιμώ τα 20 GB της 7900ΧΤ έναντι τα 12 της 4070 TI, για τη δική μου χρηση, και ιδιαίτερα θα με ενδιέφερε η ΧΤ αν πέσει κάτω απο 800 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, Tambas91 είπε αδερφέ με ψιλό έκαψες απλά επειδή όλοι λένε για το πλήρες πακέτο rt και ότι το έχουν λίγα παιχνίδια όπως control,cyberpank,dl2,tw3 τώρα άμα έχουν μικροδιαφορές και κατά ποσο αυτές παίζουν ρολο στην απόδοση νομίζω μπαίνουμε σε πολύ βαθιά νερά τουλάχιστον για εμενα... πάντως ωραίος για της πληροφορίες! ποιο soundbar ρε συ πλακα μας κανεις? μονο soundbar δε βλέπεις εκεί με τους διδυμους πύργους που έχεις πάντως ενώ πολύ τα υποτιμούν τα soundbar άμα πάρεις και τα rear δίνουν άλλον αέρα και είναι και συμμαζεμένα πάρε ρε κάνα ηχείο της προκοπης ρε... καλά τα ακουστικά αλλα σαν τον ήχο να παίζει γύρω σου από απόσταση δεν έχει Έχω ηχεία της προκοπής αλλά πιάνουν χώρο στο γραφείο και τα ξήλωσα, το θέλω άδειο 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Tambas91 είπε αδερφέ με ψιλό έκαψες Χαχα, συγγνώμη, το OCD μου σε συνδυασμό με την κάψα μου 😄 Μάλλον για να τα μαθαίνω κι εγώ τα γράφω Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από aki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Herald είπε Έχω ηχεία της προκοπής αλλά πιάνουν χώρο στο γραφείο και τα ξήλωσα, το θέλω άδειο 😁 Πάρε αυτά τα μικρά του azazil μεταφέρονται και εύκολα οσο για τα ακουστικά εδώ είστε μόνο για γνώστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, Tambas91 είπε ποιο soundbar ρε συ πλακα μας κανεις? μονο soundbar δε βλέπεις εκεί με τους διδυμους πύργους που έχεις πάντως ενώ πολύ τα υποτιμούν τα soundbar άμα πάρεις και τα rear δίνουν άλλον αέρα και είναι και συμμαζεμένα Πήρα κομπλέ με surround κτλ αλλιώς δεν λέει απλά μια ηχομπαρα σκέτη μπροστά. Πολύ ευκολία πάντως ,ούτε καλώδια ούτε μουρμούρα από την γυναίκα . Όλα ασύρματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Πήρα κομπλέ με surround κτλ αλλιώς δεν λέει απλά μια ηχομπαρα σκέτη μπροστά. Πολύ ευκολία πάντως ,ούτε καλώδια ούτε μουρμούρα από την γυναίκα . Όλα ασύρματα Δεν εχουν lag? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Πήρα κομπλέ με surround κτλ αλλιώς δεν λέει απλά μια ηχομπαρα σκέτη μπροστά. Πολύ ευκολία πάντως ,ούτε καλώδια ούτε μουρμούρα από την γυναίκα . Όλα ασύρματα το ίδιο έκανα και εγώ πήγα και πήρα αυτήν εδώ: Samsung HW-Q930B Soundbar 540W 9.1.4 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο Μαύρο | Skroutz.gr και ησύχασε το κεφάλι μου από τα καλώδια άσε που έχει πολύ καλο ήχο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Apostol. είπε Δεν εχουν lag? Καθόλου. Με την προηγούμενη την lg sn7y μέ τα surround είχα όμως delay . Από ότι το είχα ψάξει ήταν επειδή αυτή ήταν arc k όχι earc. Αυτή είναι earc και είναι σφαίρα στον ήχο . 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε το ίδιο έκανα και εγώ πήγα και πήρα αυτήν εδώ: Samsung HW-Q930B Soundbar 540W 9.1.4 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο Μαύρο | Skroutz.gr και ησύχασε το κεφάλι μου από τα καλώδια άσε που έχει πολύ καλο ήχο Τούμπανη η Sammy! Παίζουν απίστευτα καλά οι πιο flagship τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Καθόλου. Με την προηγούμενη την lg sn7y μέ τα surround είχα όμως delay . Από ότι το είχα ψάξει ήταν επειδή αυτή ήταν arc k όχι earc. Αυτή είναι earc και είναι σφαίρα στον ήχο . Τούμπανη η Sammy! Παίζουν απίστευτα καλά οι πιο flagship τους. Spoiler Ναι απο arc εχει delay απο earc οχι. Εγω εχω κατι αρχαια του 2000 creative 5.1 inspire κατι δεν θυμαμαι, που εχω αλλαξει ολα τα ηχεια, αλλα παιζω απο οπτικη οποτε μονο συμπιεσμενο dd ή dts συν οτι πρεπει να τραβαω κατευθειαν οπτικη απο το πισι και οχι μεσω hdmi -> tv passthrough γιατι για καποιο λογο εχει delay. Ειναι στα τελευταια του και θελω κανονικο συστημα 5.1 με τα τελευταια format αλλα δεν θελω να δωσω τρελα χρηματα και ιδανικα θα ηθελα receiver hdmi 2.1 που να βγαζει pre-outs για να βαλω active monitors, εχω αυτο το κολλημα. Τεσπα ξεφυγαμε offtopic Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από Apostol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 35 λεπτά πριν, Apostol. είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ναι απο arc εχει delay απο earc οχι. Εγω εχω κατι αρχαια του 2000 creative 5.1 inspire κατι δεν θυμαμαι, που εχω αλλαξει ολα τα ηχεια, αλλα παιζω απο οπτικη οποτε μονο συμπιεσμενο dd ή dts συν οτι πρεπει να τραβαω κατευθειαν οπτικη απο το πισι και οχι μεσω hdmi -> tv passthrough γιατι για καποιο λογο εχει delay. Ειναι στα τελευταια του και θελω κανονικο συστημα 5.1 με τα τελευταια format αλλα δεν θελω να δωσω τρελα χρηματα και ιδανικα θα ηθελα receiver hdmi 2.1 που να βγαζει pre-outs για να βαλω active monitors, εχω αυτο το κολλημα. Τεσπα ξεφυγαμε offtopic Για av 2.1 με pre outs δυστυχώς πρέπει να τα σκάσεις καλά το ίδιο και για τα ενεργά . Βέβαια θα τα πάρεις μια και δεν ξανά ασχολείσαι . Τώρα εάν θες να πας σε κάτι που θα σου δώσει την αίσθηση του ατμός χωρις να χαλάσεις μια περιουσία ,πας σε soundbar atmos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, Herald είπε 800% μεγαλύτερη cache έχει η 4070ti από την 3090!!! Επειδή έχουμε αρκετή ώρα να αρπαχτούμε... 48ΜΒ με 192bit δίαυλο η 4070Ti (504GB/s), 80ΜΒ με 320bit η 7900ΧΤ (800GB/s), 128ΜΒ με 256bit η 6950ΧΤ (576GB/s...κι εδώ φαίνεται το ζόρι σε 4Κ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα