azazil1190 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, Westbaum είπε Όποιος δώσει headfone pass έχει την ψήφο μου 😎 Πέτα τα ακουστικά και έλα να σε μυησω στα hiend συνοδά και καυλωδια τέκνον μου😆 Και άσε τους άλλους να σφάζονται στην ποδιά της Λίζας και του πέτσα τα δερμάτινα 2
Herald Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Westbaum είπε Όποιος δώσει headphone pass έχει την ψήφο μου 😎 Πολλά ρε συ για closed back, 2k δεν έχουν? 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Πέτα τα ακουστικά και έλα να σε μυησω στα hiend συνοδά και καυλωδια τέκνον μου😆 Και άσε τους άλλους να σφάζονται στην ποδιά της Λίζας και του πέτσα τα δερμάτινα Εγώ είμαι full high endας, χρησιμοποιώ τα ηχεία της C2 1
azazil1190 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Εγώ είμαι full high endας, χρησιμοποιώ τα ηχεία της C2 Με game optimiser mode? παναθεμασε 😆
Aris-leme Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) @Armoral Είπα εγώ να σταματήσει ο πετσινος το ΡΤ???? Αλλά ότι δεν μπορούν μερικοί να δεχτούν ότι δεν είναι καν στα πρώτα κριτήρια επιλογής μιας κάρτας η επιδόσεις στο ΡΤ για κάποιους. @Herald Κυρίως γραντ στρατετζι tycoon γκειμς κτλ. Απλά πού και πού και κανα παιχνίδι με απαιτήσεις και γι αυτό έγραψα προσωπικά και τώρα θα πήγαινα στην 3070 για 1440p διότι αυτά που παίζω σήμερα δεν έχουν τρελές απαιτήσεις. Γενικά είναι λίγο υπερβολή το θέμα VRAM. Π.χ. αν η 4060ΤΙ βγει στα 350 ευρώ ο μέσος γκέιμερ δε θα έχει πρόβλημα αν είναι με 8GB. Αν όμως είναι στα 450+ τότε ναι θα φάει κράξιμο. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από Aris-leme
Herald Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Με game optimiser mode? παναθεμασε 😆 Aφού έχω τόσα ακουστικά, να πάρω και ηχεία δεν ξέρω τι να πρωτοχρησιμοποιήσω
Westbaum Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Από 3Κ,αλλά αξίζουν ειδικά τα Stellia.Eχω αρχίσει να καλοβλέπω για τέταρτο dap,ανάμεσα σε Ultima 3000,Cayin N8ii.DX320 Max Ti.Δύσκολα είμαστε.Καλύτερα εδώ να μαλώνουμε για το πότε θα ρίξει ο πέτσινος κάνα κατοστάρι την 4070TI παρά headfi😐. 3
azazil1190 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Herald είπε Aφού έχω τόσα ακουστικά, να πάρω και ηχεία δεν ξέρω τι να πρωτοχρησιμοποιήσω Soundbar Dolby atmos😜 Δεν μπόρεσα ποτέ τα ακουστικά πάνω από μισάωρο στο κεφάλι μου ,είτε ασύρματα ,είτε ενσύρματα( με dacs pro λαμπατους κτλ. ) Όσο και να φαίνεται αστείο την έχω καταβρει με την ηχομπαρα. Όλα τα άλλα τα έχω off.Πλεον θέλω την ευκολία . Όπως την βρίσκει κανείς! 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Avclub μπηκα τι φαση? 😆 Spoiler Welcome to avsite Spoiler Κάποτε στην άγρια Δύση Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από azazil1190 5
Armoral Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Aris-leme είπε @Armoral Είπα εγώ να σταματήσει ο πετσινος το ΡΤ???? Αλλά ότι δεν μπορούν μερικοί να δεχτούν ότι δεν είναι καν στα πρώτα κριτήρια επιλογής μιας κάρτας η επιδόσεις στο ΡΤ για κάποιους. @Herald Κυρίως γραντ στρατετζι tycoon γκειμς κτλ. Απλά πού και πού και κανα παιχνίδι με απαιτήσεις και γι αυτό έγραψα προσωπικά και τώρα θα πήγαινα στην 3070 για 1440p διότι αυτά που παίζω σήμερα δεν έχουν τρελές απαιτήσεις. Γενικά είναι λίγο υπερβολή το θέμα VRAM. Π.χ. αν η 4060ΤΙ βγει στα 350 ευρώ ο μέσος γκέιμερ δε θα έχει πρόβλημα αν είναι με 8GB. Αν όμως είναι στα 450+ τότε ναι θα φάει κράξιμο. Σήμερα είναι το RT. Τέλος. Και συμφωνώ ότι και άλλα παίζουν ρόλο αλλά όποιος ενδιαφέρεται για το επόμενο βήμα στο gaming πρέπει να ζητά να κατευθυνθούν οι εταιρίες προς τα εκεί. Δηλαδή αν είναι έτσι να μην πάμε ούτε σε Unreal engine 5. Μακάρι να προχωρήσει το πράγμα ακόμη πιο γρήγορα.
aki Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε μιλάω για την έκδοση πριν το overdrive ίδια rt effects δεν είχαν cp και metro? Όχι ακριβώς... Το αρχικό Metro Exodus είχε 2 modes: Raster /ή/ RayTracing με 1 light bounce. Στηριζόταν και πάλι σε πολλαπλά manually τοποθετημένα light sources με αρκετό optimizations το RT, γιατί το καλό Raster λίγο απέχει από το 1 light bounce RT. Δεν είχε Reflections σε RT. Οι διαφορές είναι: το Raster φως είναι 1 σημείο στο χώρο (μια τελεία) ενώ το RT επιτρέπει να έχει σχήμα και όγκο (όπως όλες οι πηγές φωτός δηλαδή) επιτρέποντας penumbra (soft shadows) και ο ουρανός μπορεί να φωτίσει σφαιρικά και όχι απλά μια παράλληλη γωνία. Το Metro Exodus: enchanced edition, έχει μόνο Ray Tracing με σχεδόν ατελείωτα light bounces (υπάρχει όριο) και ο ομογενοποιημένος τρόπο φωτισμού καταργεί την ανάγκη για κρυφά, manually τοποθετημένα lights. Μόνο ότι φωτίζει ως πηγή παραμένει. Δεν έχει illuminated reflections, άρα SSR. Το CP77 ultra RT = Raster + Light Probes. Ακόμα χειρότερα διότι έχεις κενά ανάμεσα στα probes ή και light bleed (να φωτίζει λάθος επιφάνεια). Το RT psycho είναι SSR μπούρδα το αφήνω. Το CP overdrive είναι Ray Casting με 2 light bounces που περιλαμβάνονται και στα reflections που είναι αδιαφανή (opaque). Δεν έχει GI στα RT transparent Reflections. Όλα καλά και παρόμοια, όχι ίδια αποτελέσματα, με υπέρ και κατά.
Herald Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Westbaum είπε Από 3Κ,αλλά αξίζουν ειδικά τα Stellia.Eχω αρχίσει να καλοβλέπω για τέταρτο dap,ανάμεσα σε Ultima 3000,Cayin N8ii.DX320 Max Ti.Δύσκολα είμαστε.Καλύτερα εδώ να μαλώνουμε για το πότε θα ρίξει ο πέτσινος κάνα κατοστάρι την 4070TI παρά headfi😐. Πόση ram έχει? Έτσι για να είμαστε και εντός θέματος
Apostol. Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, Westbaum είπε Από 3Κ,αλλά αξίζουν ειδικά τα Stellia.Eχω αρχίσει να καλοβλέπω για τέταρτο dap,ανάμεσα σε Ultima 3000,Cayin N8ii.DX320 Max Ti.Δύσκολα είμαστε.Καλύτερα εδώ να μαλώνουμε για το πότε θα ρίξει ο πέτσινος κάνα κατοστάρι την 4070TI παρά headfi😐. Σιγα με τα focal τωρα, στην λεω με m50x fight me 🤪 2 ώρες πριν, Herald είπε Βγάλτε το παρακάτω post screenshot γιατί δεν θα με ξαναδείτε να κράζω nvidia. Το έχει παρα****μήσει η nvidia με τις τιμές, η 4070ti και η 4080 είναι εντελώς ανέκδοτα εδώ που τα λέμε, είναι πέραν πάσης λογικής τέτοιες τιμές - και προτιμώ να σκιπάρω και να πάω σε 4090 ή να μην αγοράσω τίποτα παρά αυτές τις κάρτες. Και θα μου πεί τώρα ο atenra, γιατί δεν τα γράφεις αυτά τόσο καιρό. Ε γιατί ρε φίλε όταν βλέπω και τις τιμές της AMD, αισθάνομαι ηλίθιος να κράζω την nvidia. Όταν είδα launch price 4070ti στα 950€ (ή κάτι τέτοιο παλαβό) λέω ντάξει, το έχει γυρίσει στα σκληρά ο πέτσινος, αλλά ρε φίλε όταν την ίδια στιγμή η 7900xt ήταν στα 1100€, ε τον δικαιολογώ τον τύπο. Γιατί να δώσει την 70ti φτηνότερα όταν η Λίζα δίπλα σου ζητάει θυσία τον πρωτότοκο. Γιαυτό είχα γράψει τότε, θα πρέπει να του λέμε και ευχαριστώ. Ο τύπος θυσία έκανε και μας έδωσε παρόμοια κάρτα με την AMD σε φθηνότερη τιμή. Άσχετα που η τιμή της είναι εκτός λογικής, δίπλα στην 900xt μοιάζει με ευκαιρία τρεχάτε να προλάβετε η φάση. Συμφωνω για τις τιμες, για μενα η 4090 αυτη την στιγμη ειναι ευκαιρια μπροστα στην 4080. Ειχε την ευκαιρια της η λιζα αλλα την πεταξε, και απο εκει φαινεται οτι μας εχουν γραμμενοι και οι δυο στα τετοια τους.
Herald Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, Apostol. είπε Σιγα με τα focal τωρα, στην λεω με m50x fight me 🤪 Ειμουνα μεταξύ focal clear και Arya, πηγα στα Arya. Κάποια στιγμή θα τα χτυπήσω και τα clear, Yolo
Age4Greeks Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Armoral είπε Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να καθορίζεσαι ή να χαρακτηρίζεσαι από το αν μπορείς ή θέλεις να αγοράσεις ένα προϊόν ή όχι. Εσύ όμως είσαι από τους πρώτους που κατακρίνουν όσους δεν τους ενδιαφέρει το RT... τι όχι; Υ.Γ το χιούμορ μου είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να βελτιώσω, δείξε κατανόηση, μόλις γράφτηκα σε δραματική σχολή!
Westbaum Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Ειμουνα μεταξύ focal clear και Arya, πηγα στα Arya. Κάποια στιγμή θα τα χτυπήσω και τα clear, Yolo Δες και τα Denon AH-D9200 σε αυτό το segment.Aρκετοί τα προτιμούν από τα Clear,αν και προσωπικά άκουσα μόνο τα Pro όχι τα MG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα