Herald Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 47 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Δυο πράγματα, δεν μιλάμε για όλα Ultra αλλά για Textures Ultra που δεν επηρεάζει τις επιδόσεις αλλά μόνο το IQ και δεύτερον φτηνότερες κάρτες έχουν παραπάνω Vram και μπορούν να τρέξουν και με καλύτερο Image Quality και με RT όταν δεν μπορούν οι ακριβότερες. Ps. To Hairworks έχει διαφορά στο IQ . Για να καταλάβω,,την 3060 με τα 12gb ram αν στην αντάλλαζε κάποιος για 3080 θα έλεγες όχι? Προσπαθώ να καταλάβω αν παίζεις τα παιχνίδια καλύτερα με την 3060 από ότι με την 3080, γιατί αυτό πας να περάσεις και αυτό δείχνουν και τα πινακάκια που ανεβάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Πιο πολυ αγχωνεστε εσεις για το πως παιζει τα παιχνιδια η καρτα μου, παρα εγω που τη πληρωσα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Δυο πράγματα, δεν μιλάμε για όλα Ultra αλλά για Textures Ultra που δεν επηρεάζει τις επιδόσεις αλλά μόνο το IQ και δεύτερον φτηνότερες κάρτες έχουν παραπάνω Vram και μπορούν να τρέξουν και με καλύτερο Image Quality και με RT όταν δεν μπορούν οι ακριβότερες. Ps. To Hairworks έχει διαφορά στο IQ . κοίτα είμαι της άποψης γενικά ότι η nvidia τσιγκουνεύεται τη vram στις κάρτες τις... ναι άμα μπορείς να τα βάλεις όλα δεξιά γιατί όχι?! μαζί σου.... όμως και στα textures τα ultra με τα high πρέπει να κανεις 300X zoom να δεις διαφορα τώρα τα hairworks είναι από τις μεγαλύτερες παπατζες που έχω δει μαζί με τα physx 24 λεπτά πριν, Zus είπε Έλα ντε, τί τους έχει πιάσει όλους με το Ultra. Το λέω εγώ που έχω 4090, που έσκασα 2.000€ ακριβώς για να παίζω σε Ultra. όταν έπαιζα metro exodus είχα φωνάξει 2 φιλαράκια σπίτι... στα presets είχε extreme μετά ultra (η very high δε θυμάμαι πως το έλεγε) και μετά high, σε blind test μάντεψε.... διαφορα 0 κανένας δε μπορούσε να βρει πιο είναι πιο αν μου το άλλαζε κάποιος και έπαιζα το παιχνίδι χωρίς να μπω στα settings δε θα έπαιρνα χαμπάρι και ξανά ρωτάω εγώ άμα τα βάλεις αντί για ultra very high θα παίξεις το παιχνίδι κομπλέ? ναι, θα καταλάβεις διαφορα? όχι, θα χάσεις κάτι από την εμπειρία του παιχνιδιού? πάλι όχι... αν υπήρχε αισθητή διαφορα μαζί σου να κράξουμε παρέα απλά αυτό με τα settings είναι το μεγαλύτερο marketing trick στην ιστορία τον βιντεοπαιχνιδιών 25 λεπτά πριν, Zus είπε Αυτό πάντως που όσοι έχετε 4090 υπερασπίζεστε με λύσσα τις αστοχίες της Nvidia να το κοιτάξετε λίγο. Εκτός κι αν σας έχουν δοθεί χορηγούμενες οι κάρτες, οπότε πάσο, έχετε τους λόγους σας. lol ρε αδερφέ τι λες? ρωτα τον @BlurayMoviesGreece και τον @Armoral ποσο την υπερασπίζομαι απλά δείτε τα πράγματα αντικειμενικά Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από Tambas91 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 καλά κάτι άσχετο @akoinonitos από 5800Χ σε 13600 που είσαι άξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 14 minutes ago, Herald said: Για να καταλάβω,,την 3060 με τα 12gb ram αν στην αντάλλαζε κάποιος για 3080 θα έλεγες όχι? Προσπαθώ να καταλάβω αν παίζεις τα παιχνίδια καλύτερα με την 3060 από ότι με την 3080, γιατί αυτό πας να περάσεις και αυτό δείχνουν και τα πινακάκια που ανεβάζεις Με την 3070 σίγουρα δεν θα την αντάλλαζα σήμερα, με την 3080 ναι αλλά θα την πούλαγα και θα αγόραζα άλλη κάρτα με πάνω από 10GB 😁 Είμαι με 1440p 144Ηz, μέσα στο 2023 δεν πάω σε κάρτα κάτω από 12GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Με την 3070 σίγουρα δεν θα την αντάλλαζα σήμερα, με την 3080 ναι αλλά θα την πούλαγα και θα αγόραζα άλλη κάρτα με πάνω από 10GB 😁 Είμαι με 1440p 144Ηz, μέσα στο 2023 δεν πάω σε κάρτα κάτω από 12GB Oπότε η 3060 παίζει καλύτερα από την 3070 / 3070ti. Ντάξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 4 minutes ago, Herald said: Oπότε η 3060 παίζει καλύτερα από την 3070 / 3070ti. Ντάξ Στα παιχνίδια που θέλουν πάνω από 8GB προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Στα παιχνίδια που θέλουν πάνω από 8GB προφανώς E ναί, εννοείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε lol ρε αδερφέ τι λες? ρωτα τον @BlurayMoviesGreece και τον @Armoral ποσο την υπερασπίζομαι απλά δείτε τα πράγματα αντικειμενικά Δεν θα βρεις πιο αντικειμενικό άνθρωπο από εμένα που επιλέγει να κατακεραυνώνει την εταιρεία που προτιμά. Πείτε τώρα κανένα game να παίζει τουλάχιστον Medium / High στην onboard UHD 770 με την οποία έχω ξεμείνει μέχρι να παραλάβω 4080 και αφήστε τα υπόλοιπα 😛 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, Zus είπε Δεν θα βρεις πιο αντικειμενικό άνθρωπο από εμένα που επιλέγει να κατακεραυνώνει την εταιρεία που προτιμά. για πολυεθνικές εταιρίες μεγαθήρια μιλάμε, δεν έχουν φτάσει εκεί που είναι από την καλή τους την καρδια για εσένα και εμενα... το θέμα από εκεί και πέρα είναι εσύ τη μπορείς να κανεις.... ο herald που έπαιξε το game δε νομίζω να το ευχαριστήθηκε λιγότερο επειδή έβαλε high αντί για ultra.. πάντως έτσι για την ιστορία αυτό που πρέπει να απασχολεί πρερισσότερο είναι το optimization και όχι τόσο το hw.... αυτό το παιχνίδι με αυτά τα γραφικά και τα physics τρέχει στο swicth.... οποτε ας βγάλει ο κάθε ένας το συμπέρασμα του τι φταίει τελικά και τι όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε καλά κάτι άσχετο @akoinonitos από 5800Χ σε 13600 που είσαι άξιζει? Ε εχουν διαφορα αρκετη ,τωρα αν αξιζει σχετικο ειναι, αναλογα την περισταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Dantε είπε Πιο πολυ αγχωνεστε εσεις για το πως παιζει τα παιχνιδια η καρτα μου, παρα εγω που τη πληρωσα. Μα πρέπει να βγει η AMD λάδι και οι κάρτες άχρηστες. 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Με την 3070 σίγουρα δεν θα την αντάλλαζα σήμερα, με την 3080 ναι αλλά θα την πούλαγα και θα αγόραζα άλλη κάρτα με πάνω από 10GB 😁 Είμαι με 1440p 144Ηz, μέσα στο 2023 δεν πάω σε κάρτα κάτω από 12GB Δεν πας σε κάρτα γενικά και φροντίζεις να μην πάνε και άλλοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Zus είπε H 3060 Ti είναι μία πολύ πιο συμφέρουσα επιλογή. Και μπορεί να γνωρίζεις από πριν την ποσότητα της vram που έχει μία κάρτα, αλλά δεν γνωρίζεις από πριν ότι παιχνίδια που θα βγουν ένα χρόνο μετά θα την κασταστήσουν obsolete. Και για να μην παρεξηγηθούμε εδώ και μπλέξουμε με fanboys, πούλησα χθες την 3070 Ti και σε μία εβδομάδα θα έχω μία 4080. Δεν είναι δηλαδή ότι θα πάω σε AMD και κράζω. Κράζω γιατί θεωρούν ότι μπορούν να επιβάλλουν τις απαιτήσεις τους στην αγορά, ενώ η αγορά τους πέρδει στα μούτρα μεγαλοπρεπώς. Συγνώμη αλλά όλα τα παιχνίδια που έχουν αναφερθεί ως τώρα που κόβουν την 3070, είναι παιχνίδια του 2023, και όχι του 2021. Από εκεί και περα ερώτηση, για να δεις γιατί γίνεται ότι γίνεται. Για δες το Resident evil 4 σε όλα full με RT πόση μνήμη γεμίζει για πλάκα σε 4Κ σε 4090. Ο Πέτσινος φταίει που εσύ επέλεξες την 4080 με τα 16gb Vram αντί για την αντίστοιχη Amd 7900 xtx με τα 24gb Vram?50% παραπάνω Vram σου δίνει η Amd, αλλά εσύ που κράζεις τον πέτσινο, ψηφίζεις με το πορτοφόλι σου επιβραβεύοντας τον. Καλά έκανες και επέλεξες την 4080, απλά μετά μην απορείτε γιατί ο Πέτσινος και ο κάθε πέτσινος(Apple,Intel κλπ),κάνουν ότι κάνουν, και γιατί το κράξιμο στα forum είναι απλά ανούσιο. Το ίδιο πράγμα είχα γράψει και πέρυσι και φέτος. Αφού γίνεται τόσος ντόρος με την Vram, γιατί ο κόσμος εξακολουθεί και αγοράζει αυτές και δεν πάει στην Amd που δίνει με το κιλό? 3 ώρες πριν, Dantε είπε Πιο πολυ αγχωνεστε εσεις για το πως παιζει τα παιχνιδια η καρτα μου, παρα εγω που τη πληρωσα. Ετσι πρέπει συμφορουμίτη. Ο ένας συμφορουμίτης που σκούζει στο εδώ θέμα εδώ και καιρό, είναι με αντίστοιχη κάρτα(6700 10gb)η οποία και αυτή 1440p κάρτα είναι(καλοκαίρι του 2022 βγήκε με αρχική τιμή κοντά στα 500ευρώ)αλλά δεν αγχώνεται καθόλου. Είναι large με τα 10gb. Με τα 8 της 3070, τα 10 της 3080 και τα 12 της 4070ti αγχώνεται 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Είμαι με 1440p 144Ηz, μέσα στο 2023 δεν πάω σε κάρτα κάτω από 12GB Δεν πάς σε κάρτα κάτω από 12gb μέσα στο 2023, αλλά τέλος του 2022 πήγες σε κάρτα με 10gb Vram για ... future proof Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από Fulgore 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 53 minutes ago, Armoral said: Δεν πας σε κάρτα γενικά και φροντίζεις να μην πάνε και άλλοι; 45 minutes ago, Fulgore said: Δεν πάς σε κάρτα κάτω από 12gb μέσα στο 2023, αλλά τέλος του 2022 πήγες σε κάρτα με 10gb Vram για ... future proof Βλέπω υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον για τις προσωπικές μου αγορές σε Hardware, το επόμενο Topic που θα κάνω θα είναι για τις κάρτες μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Συγνώμη αλλά όλα τα παιχνίδια που έχουν αναφερθεί ως τώρα που κόβουν την 3070, είναι παιχνίδια του 2023, και όχι του 2021. Από εκεί και περα ερώτηση, για να δεις γιατί γίνεται ότι γίνεται. Για δες το Resident evil 4 σε όλα full με RT πόση μνήμη γεμίζει για πλάκα σε 4Κ σε 4090. Ο Πέτσινος φταίει που εσύ επέλεξες την 4080 με τα 16gb Vram αντί για την αντίστοιχη Amd 7900 xtx με τα 24gb Vram?50% παραπάνω Vram σου δίνει η Amd, αλλά εσύ που κράζεις τον πέτσινο, ψηφίζεις με το πορτοφόλι σου επιβραβεύοντας τον. Καλά έκανες και επέλεξες την 4080, απλά μετά μην απορείτε γιατί ο Πέτσινος και ο κάθε πέτσινος(Apple,Intel κλπ),κάνουν ότι κάνουν, και γιατί το κράξιμο στα forum είναι απλά ανούσιο. Το Cyberpunk είναι του 23; Το Apex; Υπονοείς ότι γίνεται, ό,τι γίνεται για να πουλήσει η Nvidia κάρτες. Μάλιστα. Τότε η AMD γιατί έχει παχτώσει 24 gb vram; Δεν ξέρω ποιος είναι ο πέτσινος, δεν μπλέκω με τα φανμποϊλίκια σας. Εγώ δεν κράζω την 4080, μια χαρά θα τα βγάλει τα χρονάκια της. Για την 3070 Ti κράζω, που δεν τα έβγαλε. Πάντως από τότε που μου κάηκε μία R9 390 δεν ξανακούμπησα AMD και ησύχασε το κεφάλι μου. Τυχαίο; Ίσως. Το θέμα είναι όμως ότι έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Nvidia. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα