Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Zus είπε

Άντε πάλι. Γιατί δεν με ενδιαφέρει η AMD ούτε στο ελάχιστο. Έχω επιλέξει μετά την 7970 συνειδητά να επενδύω στην Nvidia, την Nvidia θα κράζω. Θέλεις να κράξω και την AMD; Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Εξάλλου στην Nvidia θα συνεχίσω να τα ακουμπάω, ποιος ο λόγος να ασχολούμαι με μία εταιρεία που δεν με ενδιαφέρει; 

Mα δεν χρειάζεται να κράξεις κανέναν από τους 2. Άσε στην άκρη το αν η κάρτα είναι της nvidia ή της amd. Σουυ εξηγώ ότι η NVIDIA 6950xt του 2022 των 1100$ MSRP δεν μπορεί να παίξει παλιά games σε 1080p ultra + RT, αλλά εσύ περιμένεις η NVIDIA 3070 του 2020 των 499$ MSRP να το κάνει. Καταλαβαίνεις το πρόβλημα;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Herald είπε

Σουυ εξηγώ ότι η NVIDIA 6950xt του 2022

Για να ακριβολογούμε το τσιπάκι είναι από τέλη του 2020, το ότι κυκλοφόρησε ως μια υπερχρονισμένη 6900ΧΤ ενάμιση χρόνο μετά δεν την κάνει κάρτα του 2022...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε

Για να ακριβολογούμε το τσιπάκι είναι από τέλη του 2020, το ότι κυκλοφόρησε ως μια υπερχρονισμένη 6900ΧΤ ενάμιση χρόνο μετά δεν την κάνει κάρτα του 2022...

To 2022 κυκλοφόρησε η κάρτα με 1100$ MSRP. Έτσι κρίνεις μια κάρτα, πόσο έκανε και πότε βγήκε. Αν το τσιπάκι ήταν στις αποθήκες τις AMD για 2 χρόνια και έχει μπαγιατέψει ας το πουλήσει τότε φθηνότερα, μην το λανσάρι στα 1100$. Εγώ την κρίνω σαν κάρτα που έκανε 1100$ το 2022. Οτιδήποτε άλλο είναι παράλογο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zus είπε

Φίλος τρολάρεις; 

image.png

συγγνώμη αλλα με το πινακάκι που βάζεις επιβεβαιώνεις ότι η κάρτα δε μπορεί να τρέξει σε ultra η μια από τις κάρτες έχει 11gb vram (2080ti) η άλλη έχει 16 (6800xt) η δικη σου έχει 8 

βάζεις high settings που είναι 99% ίδια εικόνα και είσαι μπόμπα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

συγγνώμη αλλα με το πινακάκι που βάζεις επιβεβαιώνεις ότι η κάρτα δε μπορεί να τρέξει σε ultra η μια από τις κάρτες έχει 11gb vram (2080ti) η άλλη έχει 16 (6800xt) η δικη σου έχει 8 

Μα και να μην το επιβεβαίωνε το πινακάκι τι θα άλλαζε? :P Θα ήταν απλά λάθος το πινακάκι, ε καί? Η nvidia το βγάζει? :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Μα και να μην το επιβεβαίωνε το πινακάκι τι θα άλλαζε? :P Θα ήταν απλά λάθος το πινακάκι, ε καί? Η nvidia το βγάζει? :P 

καλά το αναφέρω επειδή ο φίλος το έφερε σαν επιχείρημα ενώ ουσιαστικά δείχνει το αντίθετο.... τώρα γενικά τα πινακάκια είναι ότι νάνε 

πάντως πραγματικά δε ξέρω τι τους έχει πιάσει όλους με το ultra...εγώ που έχω 4090 και έχω βάλει wicther χωρίς hairworks ας πούμε (δεν κάνουν απόλυτος τίποτα) η εικόνα που παίρνεις στα high με ultra είναι 99% ίδιες οποιος θέλει κάνουμε blind tests να δούμε άμα θα βρει διαφορα το αετίσιο μάτι του

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tambas91 είπε

καλά το αναφέρω επειδή ο φίλος το έφερε σαν επιχείρημα ενώ ουσιαστικά δείχνει το αντίθετο.... τώρα γενικά τα πινακάκια είναι ότι νάνε 

πάντως πραγματικά δε ξέρω τι τους έχει πιάσει όλους με το ultra...εγώ που έχω 4090 και έχω βάλει wicther χωρίς hairworks ας πούμε (δεν κάνουν απόλυτος τίποτα) η εικόνα που παίρνεις στα high με ultra είναι 99% ίδιες οποιος θέλει κάνουμε blind tests να δούμε άμα θα βρει διαφορα το αετίσιο μάτι του

Όχι φίλε, πήρα midrange κάρτα πριν 3 χρόνια, θα πρέπει να παίζει ultra. Ειδικά θα πρέπει να μην ξεμένει από vram. Αν ξεμένει από πυρήνα σε 1080p και βγάζει 5 fps δεν μας πειράζει, και ας είναι κάρτα των 1100$ μόλις 1 έτους. Επιλεκτική ενόχληση :P 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Westbaum είπε

Το θέμα είναι ψυχολογικό.Αν πας από Ultra σε high το pp μικραίνει 3cm.

ευτυχώς εγώ την έχω μεγάλη και να μικρύνει λίγο δε πειράζει :P 

Spoiler

για την κάρτα μιλάμε έτσι ?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Herald είπε

To 2022 κυκλοφόρησε η κάρτα με 1100$ MSRP. Έτσι κρίνεις μια κάρτα, πόσο έκανε και πότε βγήκε. Αν το τσιπάκι ήταν στις αποθήκες τις AMD για 2 χρόνια και έχει μπαγιατέψει ας το πουλήσει τότε φθηνότερα, μην το λανσάρι στα 1100$. Εγώ την κρίνω σαν κάρτα που έκανε 1100$ το 2022. Οτιδήποτε άλλο είναι παράλογο

Το 2022 κυκλοφόρησε η κάρτα μέσα στην καταιγίδα των τιμών σε όλα τα είδη λόγω mining+ covid, τη χρησιμοποιείς ως μέτρο σύγκρισης με την τιμή της πράσινης στο launch της πριν των τρελών τιμών και όχι όταν είχε φτάσει και αυτή τα 1000+ ...και σε χαλάνε τα 1100 της 6950 (τάχα μου κάρτα του 2022) όταν η κάρτα προφανώς με όλες τις άλλες ήταν στο Θεό.

ΤΕΡΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ είσαι φίλε!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Age4Greeks είπε

Το 2022 κυκλοφόρησε η κάρτα μέσα στην καταιγίδα των τιμών σε όλα τα είδη λόγω mining+ covid, τη χρησιμοποιείς ως μέτρο σύγκρισης με την τιμή της πράσινης στο launch της πριν των τρελών τιμών και όχι όταν είχε φτάσει και αυτή τα 1000+ ...και σε χαλάνε τα 1100 της 6950 (τάχα μου κάρτα του 2022) όταν η κάρτα προφανώς με όλες τις άλλες ήταν στο Θεό.

ΤΕΡΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ είσαι φίλε!

Eίμαι τέρας αντικειμενικότητας όντως, συγκρίννω και στους 2 τιμές MSRP.. Όπως δεν έβρισκες 3070 στα 499$ έτσι δεν έβρισκες και 6950xt στα 1100$ οπότε δεν ξέρω γιατί μου αναφέρεις covid κλπα. 1500 με 1700€ έφτασε στα καταστήματα η 6950xt. 

Μήπως εσύ δεν είσαι τέρας αντικειμενικότητας? Λέώ μήπως

Δημοσ.

Αν δεν έβρισκες τιμή στα 499 προς τι το επιχείρημα της τιμής τότε. Πας να μου συγκρίνεις τσιπάκια προηγούμενης γενιάς, παρουσιάζεις της AMD ως πιο καινούργιο αλλά δεν είναι, και πιο ακριβό αλλά μου λες και τα 2 ήταν ακριβά, ωστόσο της Nvidia μου το παρουσιάζεις πλασματικά φθηνότερο...σου εξήγησα το λόγο, ήταν καθαρά το timing και μου το παίζεις τρελίτσα στα περί covid όταν όλοι είχανε χαζέψει με τις τιμές....

και μια που τα παράπονα σου για την ακριβή 6950ΧΤ εισακούστηκαν ορίστε:

https://videocardz.com/newz/amd-radeon-rx-6950xt-drops-to-599-usd-now-at-same-price-as-rtx-4070

Υ.Γ Όσο και να θες να με παρουσιάσεις ως fanboy απλά άστο, ούτε καν.

Δημοσ.
46 minutes ago, Tambas91 said:

Δυο πράγματα, δεν μιλάμε για όλα Ultra αλλά για Textures Ultra που δεν επηρεάζει τις επιδόσεις αλλά μόνο το IQ και δεύτερον φτηνότερες κάρτες έχουν παραπάνω Vram και μπορούν να τρέξουν και με καλύτερο Image Quality και με RT όταν δεν μπορούν οι ακριβότερες.

Ps. To Hairworks έχει διαφορά στο IQ .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Έλα ντε, τί τους έχει πιάσει όλους με το Ultra. Το λέω εγώ που έχω 4090, που έσκασα 2.000€ ακριβώς για να παίζω σε Ultra. :D

Αυτό πάντως που όσοι έχετε 4090 υπερασπίζεστε με λύσσα τις αστοχίες της Nvidia να το κοιτάξετε λίγο. Εκτός κι αν σας έχουν δοθεί χορηγούμενες οι κάρτες, οπότε πάσο, έχετε τους λόγους σας.

1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Και χωρίς να το καταλάβεις έρχεσαι στα λόγια μου.

Η 3070 Ti έχει καλύτερη απόδοση με περισσότερα FPS σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια από την 2080 Ti.

Η έμπνευση της Nvidia να βάλει μόνο 8 gb στην 3070 Ti μας οδήγησε στην εξής παράδοξη κατάσταση:

Κάρτες προπροηγούμενης γενιάς (20ΧΧ) να τρέχουν καλύτερα τα νέα παιχνίδια από τις κάρτες της προηγούμενης (30ΧΧ).

Επεξ/σία από Zus
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...