Zus Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν βλέπω τι settings τρέχεις. Στο κάστρο πάντως σίγουρα σε κόβει και το CPU, το game έχει πολύ καλό optimization και έχω drops με 4090 Από το 1.50 και μετά φαίνονται. Όλα Ultra με RT On / High και DLSS Q. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Κυνήγι μαγισσών κύριοι, για την ουσία του προβλήματος ……….. Ούτε για αυτό μιλάει κανείς Μόλις τώρα, Zus είπε Από το 1.50 και μετά φαίνονται. Όλα Ultra με RT On / High και DLSS Q. Σκέφτηκες να μην τα τρέχεις όλα ULTRA με Ultra RT σε mid range κάρτα 2ετίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 5 minutes ago, Herald said: Ούτε για αυτό μιλάει κανείς Έχει πρόβλημα με Vram ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, Zus είπε Για αυτό το δράμα εδώ τί έχεις να πεις; Αν βρεις setup που θα τρέχεις σε αυτή την μ@λακία game και δεν θα πηγαίνει σαν να έχει λόξιγκα γράψε μου. Και δεν πέφτει κάτω από 8gb vram ούτε με low textures, αλλού είναι το θέμα του με την vram, όχι στα υπεργαμάτα 8Κ textures που ΔΕΝ έχει, πιθανότατα τρελό memory leak και lazy optimization από τα lidl, στο κλασικό καρκίνωμα για μηχανή γραφικών που τρώμε στην μάπα τα τελευταία χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Έχει πρόβλημα με Vram ?? Α ναί ξέχασα, το να πέφτεις στα 4 μας νοιάζει μόνο όταν είναι θέμα vram, και μόνο αν είναι κάρτα της nvidia. Συγνώμη, να διαγραφεί το πόστ από τα πρακτικά παρακαλώ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Ποιες είναι οι πολύ φθηνότερες κάρτες για 1080p χωρίς να ρίξεις ρυθμίσεις που είναι πολύ φθηνότερες συμφορουμίτη? Επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνετε ορισμένοι για τι ''optimized''παιχνίδια μιλάμε που ξαφνικά βγάζουν off κάρτες σαν την 3070/ti. Ακόμα και κάρτες με 12gb Vram όπως η 6750xt, οριακά στα 60 είναι. Συμφορουμίτη την ποσότητα της Vram που έχει μια κάρτα, την γνωρίζεις πριν την αγοράσεις. Και ακόμα και πίσω στο 2020, δεν θεωρούνταν futureproof τα 8gb Vram, ούτε και τα 10 της 3080. Ο καθένας όταν αγοράζει κάτι, παίρνει τα υπέρ και τα κατά αυτου. Οταν επιλέγει κάποιος 3070 αντί για 6800, επιλέγει μεταξύ άλλων και την λιγότερη Vram, όπως ισχύει και στις πιο καινούργιες 4070ti και 4080 σε σχέση με 7900xt και 7900xtx αντίστοιχα. H 3060 Ti είναι μία πολύ πιο συμφέρουσα επιλογή. Και μπορεί να γνωρίζεις από πριν την ποσότητα της vram που έχει μία κάρτα, αλλά δεν γνωρίζεις από πριν ότι παιχνίδια που θα βγουν ένα χρόνο μετά θα την κασταστήσουν obsolete. Κάτι που γνωρίζει σαφώς η Nvidia αλλά και η AMD. Με βάση αυτή τη γνώση συνεπώς, ο ένας επιλέγει να ταΐσει τις κάρτες του με Vram ενώ ο άλλος βγάζει 4080 με 12 gb και την μαζεύει άρον, άρον μετά το κράξιμο. Για να μη θυμηθώ τις εποχές που βάφτιζε τις κάρτες της με 4gb Vram και στην πραγματικότητα είχαν 3,4 ή κάτι τέτοιο. Και για να μην παρεξηγηθούμε εδώ και μπλέξουμε με fanboys, πούλησα χθες την 3070 Ti και σε μία εβδομάδα θα έχω μία 4080. Δεν είναι δηλαδή ότι θα πάω σε AMD και κράζω. Κράζω γιατί θεωρούν ότι μπορούν να επιβάλλουν τις απαιτήσεις τους στην αγορά, ενώ η αγορά τους πέρδει στα μούτρα μεγαλοπρεπώς. Πετάς στην αγορά 4080 με αρχική τιμή τα 1900 δολλάρια και το παίζεις Apple; Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 3 minutes ago, Herald said: Α ναί ξέχασα, το να πέφτεις στα 4 μας νοιάζει μόνο όταν είναι θέμα vram, και μόνο αν είναι κάρτα της nvidia. Όλες έχουν θέμα με 8GB Vram όχι μόνο η NVIDIA, απλά η NVIDIA εξακολουθεί να πουλάει κάρτα με 8GB Vram στα 500+ ευρώ μέσα στο 2023. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Herald είπε Σκέφτηκες να μην τα τρέχεις όλα ULTRA με Ultra RT σε mid range κάρτα 2ετίας? Φίλος τρολάρεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Κυνήγι μαγισσών κύριοι, για την ουσία του προβλήματος ……….. να ξερεις αυτο δεν ισχυει ,δεν ξερω τι εχει κανει ο steve εγω παιζω με vsync στα 60fps με τα ιδια settings μεσα στο χωριο, καπου στα 8gb μαξαρει η Vram Το παιχνιδι ειναι κακο γενικα ,πιο κακο και απο το tlou Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volman Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 50 λεπτά πριν, Herald είπε Άκου να δείς 6950xt - 1100$ MSRP - 15fps @ 1080p σε παιχνίδι 2 ετών παλιότερο της κάρτας 3070 - 499$ MSRP - 15fps @ 1080p σε παιχνίδι 2 έτη μετά την κυκλοφορία της κάρτας Η πρώτη είναι future proof καρτάρα και η 2η doa με planned obsolescence. Τι σε μπερδεύει; Τι εννοείς δεν βγάζει απολύτως κανένα νόημα αυτό που γράφω?? Μίλα ξεκάθαρα Πραγματικά θέλω να ξέρω που βρίσκεις την υπομονή και απαντάς για τέτοια θέματα. Βασικά μιλάω για όλα τα μέλη που μιλούν με βάση την λογική. Αφήστε τους στον μεσσαίωνά τους παιδιά. Δεν υπάρχει σωτηρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Όλες έχουν θέμα με 8GB Vram όχι μόνο η NVIDIA, απλά η NVIDIA εξακολουθεί να πουλάει κάρτα με 8GB Vram στα 500+ ευρώ μέσα στο 2023. Το πρόβλημα είναι το να έχεις θέμα με 8gb vram η το ότι πέφτουν τα fps στα 4? Δηλαδή αν μια κάρτα πέφτει στα 15 fps σε 1080p είναι πρόβλήμα μόνο αν α υτό συμβαίνει λόγω vram? Πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 8 minutes ago, akoinonitos said: να ξερεις αυτο δεν ισχυει ,δεν ξερω τι εχει κανει ο steve εγω παιζω με vsync στα 60fps με τα ιδια settings μεσα στο χωριο, καπου στα 8gb μαξαρει η Vram Το παιχνιδι ειναι κακο γενικα ,πιο κακο και απο το tlou Δες τι έχει γίνει με το τελευταία patch. https://youtu.be/Rh7kFgHe21k?t=483 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε να ξερεις αυτο δεν ισχυει ,δεν ξερω τι εχει κανει ο steve εγω παιζω με vsync στα 60fps με τα ιδια settings μεσα στο χωριο, καπου στα 8gb μαξαρει η Vram Το παιχνιδι ειναι κακο γενικα ,πιο κακο και απο το tlou Τι, θες να πείς ότι δεν τα πάει χειρότερα η 3080 από την 6650xt? Ποιός να το πίστευε, έχω εκπλαγεί, αυτό είναι άνω ποταμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Just now, Herald said: Το πρόβλημα είναι το να έχεις θέμα με 8gb vram η το ότι πέφτουν τα fps στα 4? Δηλαδή αν μια κάρτα πέφτει στα 15 fps σε 1080p είναι πρόβλήμα μόνο αν α υτό συμβαίνει λόγω vram? Πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω Το ότι γραφούμε σε θέμα για την Vram μάλλον δεν έχεις καταλάβει εσύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Δες τι έχει γίνει με το τελευταία patch. https://youtu.be/Rh7kFgHe21k?t=483 με την αρχικη εκδοση ειμαι ,δεν εχω περασει τπτ ,βασικα το παρατησα το παιχνιδι δεν μου αρεσε Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα