Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Το θέμα στο τέλος της ημέρας, πόση διαφορά έχει το high με το ultra ; Αν θέλω στατικές εικόνες δίπλα-δίπλα για να δω τυχόν διαφορές, βράστα..Ο John2gr είπε ότι θα ανεβάσει εικόνες απ' το TLOU με high vs ultra, πάω στοίχημα ότι οι διαφορές θα είναι του πώλου.

Το ''ultra settings'' δηλαδή πιο πολύ ψυχολογικό είναι παρά ουσία.

Δες ξανά το video του RE4 Remake παραπάνω και θα δεις ότι και High που βάζει τα textures έχουν διαβάθμιση Tex cache σε GB, οι διαφορές στο High 0.5GB και  στο High 1GB είναι εμφανείς. Επίσης όταν δεν έχεις Vram, παίρνει από την System RAM αλλά κάνει downgrade/popup  τα Textures συνέχεια σε μικρότερο setting.

16 minutes ago, Arkin said:

Very high με low παιδιά. Δείτε very high με high και πείτε μου διαφορές. 

Το πρόβλημα με την 3070 στα 1440p στο RE4 Remake είναι ότι όταν ανοίξεις το RT τότε πρέπει να ρίξεις τα textures στο High 0.5GB γιατί αλλιώς βγαίνεις έκτος 8GB Vram και εκεί τα Textures έχουν μεγάλη οπτική διαφορά και φαίνονται άσχημα.

Textures High 0.5GB 

3070-1440p-High-TEX-0-5-GB.png

Textures High 1GB

3070-1440p-High-TEX-1-GB.png

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα υποτίθεται αφορά όλες τις κάρτες ανεξαρτήτου εταιρείας, αλλά ας ασχοληθούμε πάλι με συγκεκριμένες nvidia κάρτες σε συγκεκριμένα πάλι παιχνιδια για να βγάλουμε ότι να ναι συμπεράσματα.

Αφήσαμε τώρα το Hogwarts, πιάσαμε το Last of us. 

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Westbaum είπε

That's right.Και μια που μιλάμε για Last of Us ας το ανεβάσω και εδώ.Sad 4070TI noises..

Βλέπω περνάει 7900xt στα 1440p. Not bad not bad at all. Και με dlss quality θα τσιμπήσει 20 30fps ακόμα. Μια χαρά optimized το βλέπω το παιχνίδι με πολύ καλά fps. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Herald είπε

Αν είναι να λαμβάνουμε υπόψιν το τι λέει ο καθένας, ο w1z από το TPU έφαγε CTD λόγω έλλειψης ram με 4090 + 16gb ram στο last of us. Ε είτε παπάτζα έχει κάνει ο ίδιος, είτε κάτι παεί στραβά με το game. 

Στα recommended έχει 32gb ram το παιχνίδι σε 4k ultra.

Και εγώ έχω φάει crash με 4090+16gb ram στο Hogwarts Legacy.

Προφανώς και τα games είναι λιγότερο optimized από κάτι cyberpunk, μετά τα patches 🤣, που δεν τρώει εύκολα CPU bottleneck και φτάνει 11-12gb ram usage μόνο.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Jts είπε

Στα recommended έχει 32gb ram το παιχνίδι σε 4k ultra.

Και εγώ έχω φάει crash με 4090+16gb ram στο Hogwarts Legacy.

Προφανώς και τα games είναι λιγότερο optimized από κάτι cyberpunk, μετά τα patches 🤣, που δεν τρώει εύκολα CPU bottleneck και φτάνει 11-12gb ram usage μόνο.

Εσύ ένα μπερντάκι το θες μεταξύ μας που τολμάς να έχεις 16GB με 4090🤨

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Εσύ ένα μπερντάκι το θες μεταξύ μας που τολμάς να έχεις 16GB με 4090🤨

Ε περιμένω να δω και 7800x3d, πούλησα και 3080, οπότε έρχεται το upgrade κι εκεί σιγά σιγά 🤣.

Ούτε μήνα την έχω μην νομίζεις.

Άλλωστε έρχεται και dlc forbidden west σε λίγο, οπότε το κάψιμο του Απριλίου θα είναι εκεί.

Επεξ/σία από Jts
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Μετασχηματίζεται σε 1080p η 3070 με γοργά βήματα

Trololol video? 

Godfall, η 3070 ρίχνει κατούρημα στην 6700xt (90 vs 73 average, 57 vs 51 minimum). Με RT δεν τόλμησε να τεστάρι την 6700xt, αλλά μας ενημερώσε ότι δεν πάει καλά η 3070. Ενώ η 6700xt, σίγουρα θα πέταγε.

Στο 7:06 του video μας ενημερώνει κιόλας ότι η 3070 έχει microstutters, και ταυτόχρονα βλέπεις την 6700xt να τρώει σχεδόν crash to desktop απτό stutter. LOL 

Άει καλά :P 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Herald said:

Trololol video? 

Godfall, η 3070 ρίχνει κατούρημα στην 6700xt (90 vs 73 average, 57 vs 51 minimum). Με RT δεν τόλμησε να τεστάρι την 6700xt, αλλά μας ενημερώσε ότι δεν πάει καλά η 3070. Ενώ η 6700xt, σίγουρα θα πέταγε.

Στο 7:06 του video μας ενημερώνει κιόλας ότι η 3070 έχει microstutters, και ταυτόχρονα βλέπεις την 6700xt να τρώει σχεδόν crash to desktop απτό stutter. LOL 

Άει καλά :P 

Μάλλον λάθος video βλέπεις, η 3070 μπορεί να έχει παραπάνω avg fps αλλά έχει σε όλο το Godfall λόξιγκες.  

To πρώτο video του Godfall που έχει μαζί και την 6700ΧΤ είναι με RT : Quality

Δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η 6700ΧΤ στο time 7:06

3070-vs-6700-XT-Godfall-637.png

3070-vs-6700-XT-Godfall-647.png

7:06

3070-vs-6700-XT-Godfall-706.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Μάλλον λάθος video βλέπεις, η 3070 μπορεί να έχει παραπάνω avg fps αλλά έχει σε όλο το Godfall λόξιγκες.  

To πρώτο video του Godfall που έχει μαζί και την 6700ΧΤ είναι με RT : Quality

Δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η 6700ΧΤ στο time 7:06

3070-vs-6700-XT-Godfall-637.png

3070-vs-6700-XT-Godfall-647.png

7:06

3070-vs-6700-XT-Godfall-706.png

Τι δεν έχει πρόβλημα ρε μαν,, δεν βλέπεις στο video που τρώει σχεδόν CTD? LOL 

Στο 7:14 ακριβώς, παγώνει η οθόνη τελείως. Smoothila. To αστείο είναι ότι ακριβώς εκείνη την στιγμή λέει πως "the game feels stuttery" για την 3070.. RTG marketing department η φάση

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Herald said:

Τι δεν έχει πρόβλημα ρε μαν,, δεν βλέπεις στο video που τρώει σχεδόν CTD? LOL 

Στο 7:14 ακριβώς, παγώνει η οθόνη τελείως. Smoothila. To αστείο είναι ότι ακριβώς εκείνη την στιγμή λέει πως "the game feels stuttery" για την 3070.. RTG marketing department η φάση

Όλο το video του Godfall έχει μόνο ένα Stutter στην 6700ΧΤ στο time 7:14, από την άλλη μεριά η 3070 έχει stuttering από την αρχή μέχρι το τέλος . Εσύ βέβαια είδες μόνο το ένα Stutter της 6700ΧΤ και τα avg της 3070.  LOL

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Όλο το video του Godfall έχει μόνο ένα Stutter στην 6700ΧΤ στο time 7:14, από την άλλη μεριά η 3070 έχει stuttering από την αρχή μέχρι το τέλος . Εσύ βέβαια είδες μόνο το ένα Stutter της 6700ΧΤ και τα avg της 3070.  LOL

Θες να μου δείξεις κάτι παρόμοιο στην 3070? Σε ποιό timestamp. Αλήθεια δεν είδα τέτοιο πράμα πουθενά αλλά μπορεί να μου διέφυγε - ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν έγινε κάτι τέτοιο. Δεν μιλάμε για microstutter, μιλάμε για σεισμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...