Προς το περιεχόμενο

GPU Vram και οι επιπτώσεις στα Games.

Od1sseas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η AMD που είναι του ''open-source'' και καλά όχι μόνο κάνει τα sponsored παιχνίδια της ρουφήχτρες της VRAM για να θαφτούν οι αντίστοιχες πράσινες, ΔΕΝ αφήνει και τον dev να βάλει DLSS support(RE 4 Remake για παράδειγμα).

Και boundary το ίδιο 👌

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, Herald said:

Και boundary το ίδιο 👌

Πέταξαν στα σκουπίδια το Ray Tracing οι devs στον συγκεκριμένο τίτλο, απ'ότι διάβασα σε ανακοίνωση τους, παρότι έφαγαν μήνες στον προγραμματισμό του με σκοπό ένα πολλά υποσχόμενο αποτέλεσμα, όμως τους έφαγε άδικα χρόνο με σκοπό να έχουν αργήσει πολύ καιρό την κυκλοφορία του τίτλου και για να μην κολλήσει περισσότερο η ανάπτυξη.

[...] After struggling for a long time, we finally decided to drop it from the launch version. This decision was not easy, as we are a team of technology-driven game developers, especially since we spent a lot of time doing ray tracing benchmarks for Boundary.

Επεξ/σία από 7nisiotis

13 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Πέταξαν στα σκουπίδια το Ray Tracing οι devs στον συγκεκριμένο τίτλο, απ'ότι διάβασα σε ανακοίνωση τους, παρότι έφαγαν μήνες στον προγραμματισμό του με σκοπό ένα πολλά υποσχόμενο αποτέλεσμα, όμως τους έφαγε άδικα χρόνο με σκοπό να έχουν αργήσει πολύ καιρό την κυκλοφορία του τίτλου και για να μην κολλήσει περισσότερο η ανάπτυξη.

[...] After struggling for a long time, we finally decided to drop it from the launch version. This decision was not easy, as we are a team of technology-driven game developers, especially since we spent a lot of time doing ray tracing benchmarks for Boundary.

Για το dlss μιλάω 

5 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Για το μέλλον ρώτησα. Έχω μια rtx 2060 6gb , θα είναι άνετη και μετά από πχ 2 χρόνια σε 1080p με τα 6gb vram ; Μέχρι τώρα με καλύπτει σε ό,τι παίζω εγώ και ο γιος μου.

Μια χαρά θα είναι φίλε μου η κάρτα σε 1080p.

Τώρα αν σε 2-3 κακογραμμένα games χρειαστεί να ρίξεις τα textures στα high δεν χάθηκε ο κόσμος.Δεν σημαίνει ότι η κάρτα είναι outdated. 

Το κυνήγι και της τελευταίας ρύθμισης στα ultra δεν τελειωμό. 

Εγώ τα games πάντως τα απολάμβανα περισσότερο πολυ πολυ παλιοτερα πριν ανακαλυψω τα fps counter. 

Έριχνα τα settings και απολαμβανα το game με όσα fps κι αν έτρεχε. 

• Like 1

1 hour ago, Fulgore said:

Επίσης έχει ήδη αναφερθεί πάρα πολλές φορές ότι η 4070ti δεν είναι 4Κ ultra κάρτα

Αποκαλύψεις ε. 950+€ κάρτα και δεν μπορεί να τρέξει 4Κ ικανοποιητικά παντού. red pill GIF

Expensive Manipulation tactics by papa J

• Like 1

1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Αποκαλύψεις ε. 950+€ κάρτα και δεν μπορεί να τρέξει 4Κ ικανοποιητικά παντού. 

Σορρυ αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, ασχέτως αν δεν θέλετε ορισμένοι να την αποδεχτείτε. 

Επίσης έχεις δίκιο, δεν μπορεί να παίξει η συγκεκριμένη κάρτα ικανοποιητικά σε 4Κ τίποτα παρόλο που δεν προορίζεται για αυτή την ανάλυση.

Τρέξε κόσμε και πούλησε 4070ti για να αγοράσεις πραγματική 4Κ κάρτα όπως είναι η 6900xt ή τις περσινές nvidia κάρτες κάτω των 950ευρώ....oh wait..

image.png.d4a1d2ee6f007cb7f3ed8bdc2a1c768a.png

Χαρά στο κουράγιο σας να γράφετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, ενώ βλέπετε ότι μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας τα πιστεύετε :) 

• Like 2

13 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αποκαλύψεις ε. 950+€ κάρτα και δεν μπορεί να τρέξει 4Κ ικανοποιητικά παντού. red pill GIF

Ούτε η 4090 των 1700 ευρώ δεν παίζει 4Κ παντού ικανοποιητικά..

άλλο ένα video που ζορίζεται να μας αποδείξει ότι τα AMD είναι ανωτερα στο gaming , ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω , προσωπικά θα παραμείνω πιστός στην πράσινη ομάδα σε συνδυασμό με intel επεξεργαστή και ας ζω με τον φόβο ότι θα ξεμείνω από vram

3 ώρες πριν, Herald είπε

Μηπως ο Aten-Ra να ανοίξει θέμα "κουτσόπυρηνα και οι επιπτώσεις στα games"? Το λέω τόσο καιρό, που πας πας μαρη να μου πουλήσεις High endιλα με 6 πυρήνες στα 300 ευρώ, lol. 

Εγώ λέω να ανοίξουμε θέμα "τα Forums και ο διαθέσιμος χρόνος στα games" :D

Ι'll bite.Είμαι πιθανόν ο μόνος που πήρε 4090 απ΄τον Οκτώβριο έχοντας παίξει/τερματίσει μόνο ένα παιχνίδι,το RE3 remake ενώ ο χρόνος που αφιέρωσα σε mobile gaming είναι άνετα 20πλάσιος.Δεν βρίσκω  αρκετό χρόνο για pc gaming🥲

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Σορρυ αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, ασχέτως αν δεν θέλετε ορισμένοι να την αποδεχτείτε. 

Επίσης έχεις δίκιο, δεν μπορεί να παίξει η συγκεκριμένη κάρτα ικανοποιητικά σε 4Κ τίποτα παρόλο που δεν προορίζεται για αυτή την ανάλυση.

Τρέξε κόσμε και πούλησε 4070ti για να αγοράσεις πραγματική 4Κ κάρτα όπως είναι η 6900xt ή τις περσινές nvidia κάρτες κάτω των 950ευρώ....oh wait..

image.png.d4a1d2ee6f007cb7f3ed8bdc2a1c768a.png

Χαρά στο κουράγιο σας να γράφετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, ενώ βλέπετε ότι μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας τα πιστεύετε :) 

Μια χαρά 4k κάρτα είναι η 4070ti όπως και η 7900xt.

Τα 12gb να μην είχε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Ι'll bite.Είμαι πιθανόν ο μόνος που πήρε 4090 απ΄τον Οκτώβριο έχοντας παίξει/τερματίσει μόνο ένα παιχνίδι,το RE3 remake ενώ ο χρόνος που αφιέρωσα σε mobile gaming είναι άνετα 20πλάσιος.Δεν βρίσκω  αρκετό χρόνο για pc gaming🥲

I feel you... κι εγώ πήρα 5800x3d εδώ και 5 μήνες και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ουσιαστικά παραπάνω από καμιά 15-αριά ώρες στο σύνολο. Και αντί να παίξω ένα παιχνίδι γράφω περιστασιακά στο forum.. :Ρ

Ευτυχώς που το Portal RTX ήταν σύντομο, ακόμα και αυτό το έκανα 5 (απολαυστικές) δώσεις.

Επεξ/σία από aki
  • Sad 1

16 λεπτά πριν, bonorov είπε

Μια χαρά 4k κάρτα είναι η 4070ti όπως και η 7900xt.

Τα 12gb να μην είχε... 

Γιαυτό υπάρχει και η ακριβότερη 4080/4090 :) 

Οπως ισχύει και με όλα τα υπόλοιπα πράγματα, όσο πιο μεγάλες απαιτήσεις έχεις, τόσο πιο βαθιά πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη .

13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιαυτό υπάρχει και η ακριβότερη 4080/4090 :) 

Οπως ισχύει και με όλα τα υπόλοιπα πράγματα, όσο πιο μεγάλες απαιτήσεις έχεις, τόσο πιο βαθιά πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη .

Δεν λεω να βάζανε 20gb που έχει η 7900xt που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής αλλά τουλάχιστον ένα 16αρι θα την έκανε sweet spot για το 4k.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...