Aten-Ra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γατάκια, σε ένα μήνα θα ανακοινώσει τις RTX5000 με καινούργιο DLSS/FG που δεν θα έχουν τα προβλήματα VRAM των RTX4000 στα καινούργια παιχνιδια της NVIDIA όπως το Indy. Οπότε δεν χρειάζεται ούτε να βγάλουν patch ούτε να ρίχνετε τα Textures , απλά θα αγοράσετε τις καινούργιες κάρτες. Και όπως είπε ένας σοφός γέροντας …… The more you buy the more you save. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Aten-Ra 5 4
kkatzos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Γατάκια, σε ένα μήνα θα ανακοινώσει τις RTX5000 με καινούργιο DLSS/FG που δεν θα έχουν τα προβλήματα VRAM των RTX4000 Εγώ θέλω να δω πως θα δικαιολογήσουν την έλλειψη υποστήριξης του feature από τις παλιότερες γενιές. Θα έχουμε ένα νέο "optical flow accelerator'; Αυτό που είχαν οι RTX4000 για το Frame Generation, το οποίο είδαμε πόσο "απαραίτητο" ήταν 🤣🤣🤣 Εκτός και αν ο γενναιόδωρος 😍 πέτσας κάνει δώρο το neural texture compression και στις RTX4000 (αν και δε νομίζω, πως θα καταφέρει να πουλήσει τις νέες 8άρες και 12άρες RTX5000; ) 2
Tambas91 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Γατάκια, σε ένα μήνα θα ανακοινώσει τις RTX5000 με καινούργιο DLSS/FG που δεν θα έχουν τα προβλήματα VRAM των RTX4000 στα καινούργια παιχνιδια της NVIDIA όπως το Indy. Οπότε δεν χρειάζεται ούτε να βγάλουν patch ούτε να ρίχνετε τα Textures , απλά θα αγοράσετε τις καινούργιες κάρτες. Και όπως είπε ένας σοφός γέροντας …… The more you buy the more you save. Συγχαρητήρια ανακάλυψες την Αμερική εγώ θέλω να δω η AMD θα δώσει τίποτα ουσιαστικό; ή πάλι θα πουλάει vram για χρυσό…
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Συγχαρητήρια ανακάλυψες την Αμερική εγώ θέλω να δω η AMD θα δώσει τίποτα ουσιαστικό; ή πάλι θα πουλάει vram για χρυσό… Θα πρέπει να δώσει RT performance και να φτιάξει το FSR αλλιώς θα είναι πίσω και από την Intel. 5
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Ο φαραώ είναι με 4090 γιαυτό δεν τον απασχολεί τον ίδιο το κομμάτι vram/RT
Aten-Ra Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 H 4070 Super στα 1440p δεν τρέχει με PT στο Medium με Textures στο Supreme ούτε στο Very Ultra ούτε καν στο Ultra, πρέπει να ρίξεις τα textures στο High για να μην περάσει τα 12GB VRAM.
Tambas91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Ευτυχώς στις AMD gpus με την πολύ vram δεν έχουν ανοίξει την επιλογή PT... κρίμα θα ήταν να δούμε την 7900xtx να χαροπαλεύει με καμια 4060 3
nikos5800 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ευτυχώς στις AMD gpus με την πολύ vram δεν έχουν ανοίξει την επιλογή PT... κρίμα θα ήταν να δούμε την 7900xtx να χαροπαλεύει με καμια 4060 κατσε να το δω πως τρεχει στην 4060,το απογευματακι αμα εχω χρονο θα παιξω λιγακι 1
Tambas91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε κατσε να το δω πως τρεχει στην 4060,το απογευματακι αμα εχω χρονο θα παιξω λιγακι Εντάξει πέρα απ την καζούρα το PT το ξεχνάς το παιχνίδι ζητάει τόνους vram χωρίς να δικαιολογεί σε καμια περίπτωση το αποτέλεσμα... Επίσης ισχύει αυτό που έγραψε ο κάτζος, το είχα γράψει και εγώ στο νήμα του indiana... ότι το PT πέρα απ τον λίγο καλύτερο φωτισμό (το παιχνίδι έχει μια χαρά φωτισμό με το απλό rt) διορθώνει διαφορες ατέλειες που φαίνεται να έχουν γίνει σκόπιμα για να βαράνε στο μάτι και να λες τη ωραίο που φαίνεται το pt Όλα τα παιχνίδια πλέον βλέπω βγαίνουν σε τραγική κατάσταση με stutters, bugs και διαφορα ωραία... εδώ τουλάχιστον τρέχει πένα το παιχνίδι με το απλό rt μένει να δούμε αν στα επόμενα patch φτιάξουν αυτά τα προβληματάκια 3
nikos5800 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Εντάξει πέρα απ την καζούρα το PT το ξεχνάς το παιχνίδι ζητάει τόνους vram χωρίς να δικαιολογεί σε καμια περίπτωση το αποτέλεσμα... Επίσης ισχύει αυτό που έγραψε ο κάτζος, το είχα γράψει και εγώ στο νήμα του indiana... ότι το PT πέρα απ τον λίγο καλύτερο φωτισμό (το παιχνίδι έχει μια χαρά φωτισμό με το απλό rt) διορθώνει διαφορες ατέλειες που φαίνεται να έχουν γίνει σκόπιμα για να βαράνε στο μάτι και να λες τη ωραίο που φαίνεται το pt Όλα τα παιχνίδια πλέον βλέπω βγαίνουν σε τραγική κατάσταση με stutters, bugs και διαφορα ωραία... εδώ τουλάχιστον τρέχει πένα το παιχνίδι με το απλό rt μένει να δούμε αν στα επόμενα patch φτιάξουν αυτά τα προβληματάκια Ωραιος,αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί δεν έβαλαν rt αντανακλάσεις στο σκέτο ray tracing ,από τι καταλαβαίνω είναι διαθέσιμο μόνο στο path tracing το όπιο δεν έχει καμία λογική, έπρεπε να υπάρχει διαθέσιμο και για τα δύο mode 1
Tambas91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Ωραιος,αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί δεν έβαλαν rt αντανακλάσεις στο σκέτο ray tracing ,από τι καταλαβαίνω είναι διαθέσιμο μόνο στο path tracing το όπιο δεν έχει καμία λογική, έπρεπε να υπάρχει διαθέσιμο και για τα δύο mode Γιατί όσο το φορτώνεις με παραπάνω πράγματα θα γίνετε και πιο βαρύ, και στο απλό rt δεν έχει επιλογές να τα κλείσεις... οποτε θα γίνω πάλι κουραστικός και θα πω φαντάσου τι θα πάθαιναν τα radeon άμα έβαζαν και αντανακλάσεις εμενα πάντως δε θα με χάλαγε να το παίξω και όπως βγήκε η κάρτα μου το παίζει σε 4k dlssq, εσένα πιστεύω σε 1440p dlssq μια κάτω τα textures θα παίζεις 1
thanosAIAS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Γατάκια, σε ένα μήνα θα ανακοινώσει τις RTX5000 με καινούργιο DLSS/FG που δεν θα έχουν τα προβλήματα VRAM των RTX4000 στα καινούργια παιχνιδια της NVIDIA όπως το Indy. Οπότε δεν χρειάζεται ούτε να βγάλουν patch ούτε να ρίχνετε τα Textures , απλά θα αγοράσετε τις καινούργιες κάρτες. Και όπως είπε ένας σοφός γέροντας …… The more you buy the more you save. Το λες και προφητεία, Φαραώ γαρ 😆
kkatzos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Ωραιος,αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί δεν έβαλαν rt αντανακλάσεις στο σκέτο ray tracing ,από τι καταλαβαίνω είναι διαθέσιμο μόνο στο path tracing το όπιο δεν έχει καμία λογική 20 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Γιατί όσο το φορτώνεις με παραπάνω πράγματα θα γίνετε και πιο βαρύ, και στο απλό rt δεν έχει επιλογές να τα κλείσεις... οποτε θα γίνω πάλι κουραστικός και θα πω φαντάσου τι θα πάθαιναν τα radeon άμα έβαζαν και αντανακλάσεις Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω (ή μάλλον καταλαβαίνω) γιατί το highest LOD στα assets και στις σκιές φορτώνει από πολύ μακρύτερα μόνο αν κάποιος έχει ενεργοποιήσει Path Tracing. Αυτό δηλαδή που περιορίζει το άσχημο pop-in ενός πολύ όμορφου κατά τα άλλα παιχνιδιού. Τι σχέση έχει το pop-in με το Path Tracing. 😗😗😗 Αν είναι δυνατόν... Και εδώ θα στενοχωρήσω το φίλο μου τον Tamba λέγοντας του ότι ο λόγος που το έκαναν έτσι είναι ξεκάθαρος. θα είχαμε ρεζίλεμα των Nvidia καρτών του ίδιου price-range καθώς οι 7800/7900/ΧΤ/GRE με σκέτο RT θα έπαιζαν νεράκι και θα είχαν ελάχιστο pop-in αν αξιοποιούσε το παιχνίδι τα 16/20GB της VRAM των εν λόγω καρτών Δεν είναι κάτι που χρειάζεται έξτρα προγραμματισμό. Όπως κάνει δηλαδή η engine του παιχνιδιου αν ενεργοποιήσει κάποιος το PT αλλά να το επιτρέπει και χωρίς PT. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από kkatzos 2
Πέτρος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, kkatzos είπε Τι σχέση έχει το pop-in με το Path Tracing. 😗😗😗 Αν είναι δυνατόν.. Την ίδια σχέση που είχαν τα promo videos του BFV στις αρχές του RT, όταν με RToff πάλι καλά που δεν έκλειναν εντελώς και τα textures, για να φανεί η υπερδιαφορά. 5
nikos5800 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Γιατί όσο το φορτώνεις με παραπάνω πράγματα θα γίνετε και πιο βαρύ, και στο απλό rt δεν έχει επιλογές να τα κλείσεις... οποτε θα γίνω πάλι κουραστικός και θα πω φαντάσου τι θα πάθαιναν τα radeon άμα έβαζαν και αντανακλάσεις εμενα πάντως δε θα με χάλαγε να το παίξω και όπως βγήκε η κάρτα μου το παίζει σε 4k dlssq, εσένα πιστεύω σε 1440p dlssq μια κάτω τα textures θα παίζεις Απλά να διευκρινίσω ότι οι Radeon κάρτες έχουν πρόβλημα με path tracing,τεράστιο performance hit,στο ray tracing τα πάνε καλά, βρίσκονται πάλι πίσω από την Nvidia αλλά τα πάνε καλά👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα