Herald Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Tι έχουμε δώ? AMD sponsored ρίχνει την ποιότητα του RT ακόμα πιο κάτω όταν εντοπίζει AMD κάρτα? Xμμμ....
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Armoral είπε Αδερφέ άκουσε με. Αν θέλεις να πάρεις Amd κάνε το. Η αγορά που θέλεις πραγματικά να κάνεις θα σε κάνει πιο χαρούμενο. Μην προσπαθείς να διαστρεβλωσεις την πραγματικότητα όμως. Και αυτή είναι ότι σε Full raytacing που είναι και η σωστή ολοκληρωμένη υλοποίηση της τεχνολογίας οι Nvidia είναι πολύ μπροστά. Τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια dx11 το ότι οι intel εκεί όχι απλά σερνονταν απλά δεν τα έπαιζαν δεν είναι θέμα που πρέπει να το αναφέρουμε; Αυτό λέμε. Αν θέλεις RT απόδοση και σοβαρές τεχνολογίες (dlss, fg) πας σε NVidia, αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια dx11 δεν πας σε Intel. Και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει και αυτό με τους νέους drivers. Πάντως έχει πλάκα που μετακινείτε το γκολ ποστ συνέχεια. Είπα εγώ ποτέ ότι σε full rt η nvidia είναι λίγο μπροστά, πολύ μπροστά, λίγο πίσω ή πολύ πίσω;;;; Δεν δέχομαι ότι προσπαθώ να διαστρεβλώσω τίποτα σε παρακαλώ πολύ. Πριν ήδη είπα ότι δεν ασχολούμαι με rt οποτε δεν ξέρω ποιο rt θεωρείται καλό και ποιο όχι. Διαφωνώ ξεκάθαρα επί της αρχής του να βγάζω ή να βάζω παιχνίδια μέσα έξω σε συγκρίσεις που αφορούν rt στην προκειμένη, γιατί δεν υπάρχει iso ας το πούμε έτσι αδερφέ για το ποια να βάλω ή ποια να βγάλω. Τώρα ποιος προσπαθεί να διαστρεβλώσει ότι είπα ή την πραγματικότητα δεν ξέρω. Ας το σκεφτεί ο καθένας. 14 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Το Μιραααζζζεε θα παίζει και στην τοστιέρα που κάνω πρωινό κάθε πρωί. Σάπια visuals έχει. Δεν χρειάζεται upscale. Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη. Η τοστιέρα σου μήπως παίζει bg3 σε 1440p full με πάνω από 60fps; Γιατί αν είναι να παρω τοστιέρα όχι gpu που βγαίνει ο κούκος αηδόνι.
Age4Greeks Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Πριν ήδη είπα ότι δεν ασχολούμαι με rt οποτε δεν ξέρω ποιο rt θεωρείται καλό και ποιο όχι. Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα, τι εννοείς ότι δεν ασχολείσαι με RT, θες να πεις ότι το RT δεν σε ενδιαφέρει; Εδώ μέσα δεν πρέπει να γράφονται τέτοιες προτάσεις! Όλα τα μέλη του Insomnia ΠΡΕΠΕΙ να ασχολούνται. Για την ιστορία: ίδια ακριβώς συζήτηση έκανα και εγώ πριν 8-9 μήνες, και το χειρότερο; συμμετείχε στην συζήτηση και ο BRJensen. Ε, άστο, ή lexotanil+zanax ή ignore οι μόνες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα, τι εννοείς ότι δεν ασχολείσαι με RT, θες να πεις ότι το RT δεν σε ενδιαφέρει; Εδώ μέσα δεν πρέπει να γράφονται τέτοιες προτάσεις! Όλα τα μέλη του Insomnia ΠΡΕΠΕΙ να ασχολούνται. Για την ιστορία: ίδια ακριβώς συζήτηση έκανα και εγώ πριν 8-9 μήνες, και το χειρότερο; συμμετείχε στην συζήτηση και ο BRJensen. Ε, άστο, ή lexotanil+zanax ή ignore οι μόνες επιλογές Θα με ενδιαφέρει όταν θα μπορεί να παίξει full extra 1440p σε mid range gpus χωρίς upscaling και χωρίς να είναι slideshow. Παίζει και ποτέ δηλαδή έτσι όπως πάει το πράγμα με το upscaling. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από dimoskoutr
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομίζω το ξέρετε, αλλά και όσοι έχουμε NVIDIA μπορούμε να παίζουμε games χωρίς RT. Παίζουν και αυτά στις NVIDIA. Σε αυτή τη γενιά ο μόνος λόγος να προτιμήσεις AMD είναι η vram. 12 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Θα με ενδιαφέρει όταν θα μπορεί να παίξει full extra σε mid range gpus χωρίς upscaling και χωρίς να είναι slideshow. Παίζει και ποτέ δηλαδή έτσι όπως πάει το πράγμα με το upscaling. Αν με το upscale δεν καταλαβαίνεις την διαφορά στην εικόνα σε σχέση με native; Και μη μου πεις για 32αρι monitor με μόνο 1440p ανάλυση. Αυτό είναι λάθος έτσι και αλλιώς. Ακόμη και σε native δεν δείχνει καλό. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude 1
Herald Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 19 minutes ago, dimoskoutr said: Θα με ενδιαφέρει όταν θα μπορεί να παίξει full extra σε mid range gpus χωρίς upscaling και χωρίς να είναι slideshow. Παίζει και ποτέ δηλαδή έτσι όπως πάει το πράγμα με το upscaling. NATO! Aυτό ακριβώς εννοώ. Στα περισσότερα παιχνίδια με RT η 4060 τα τερματίζει με 60+ fps natively 1080p. Απλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εσείς οι ίδιοι όταν μιλάτε για RT δεν εννοείται το dirt 5 και το farcry 6 🤪 27 minutes ago, Age4Greeks said: Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα, τι εννοείς ότι δεν ασχολείσαι με RT, θες να πεις ότι το RT δεν σε ενδιαφέρει; Εδώ μέσα δεν πρέπει να γράφονται τέτοιες προτάσεις! Όλα τα μέλη του Insomnia ΠΡΕΠΕΙ να ασχολούνται. Για την ιστορία: ίδια ακριβώς συζήτηση έκανα και εγώ πριν 8-9 μήνες, και το χειρότερο; συμμετείχε στην συζήτηση και ο BRJensen. Ε, άστο, ή lexotanil+zanax ή ignore οι μόνες επιλογές Δεν είνια το θέμα να μην σε ενδιαφέρει το RT. Μην σώσει και σε ενδιαφέριε ποτέ, πολύ καλά κάνεις. Το πρόβλημα είναι όταν προσπαθείς να μας πείσεις ότι η amd και η nvidia έχουν ίδιες επιδόσεις σε RT. Ε δεν έχουν, τι να κάνουμε.
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Νομίζω το ξέρετε, αλλά και όσοι έχουμε NVIDIA μπορούμε να παίζουμε games χωρίς RT. Παίζουν και αυτά στις NVIDIA. Σε αυτή τη γενιά ο μόνος λόγος να προτιμήσεις AMD είναι η vram. Αν με το upscale δεν καταλαβαίνεις την διαφορά στην εικόνα σε σχέση με native; Και μη μου πεις για 32αρι monitor με μόνο 1440p ανάλυση. Αυτό είναι λάθος έτσι και αλλιώς. Ακόμη και σε native δεν δείχνει καλό. Βρε παίζουν και παραπαίζουν φυσικά. Με καπέλο στην τιμή συνήθως όμως. Μακάρι να μην υπήρχε οικονομικός περιορισμός να πάρω μια 4090 να μην με νοιάζει τίποτα στο τι θα ανοίξω σε ένα παιχνίδι. Θα την ζητήσω από τον άγιο Βασίλη αλλά δεν νομίζω να με ακούσει. Στο upscale σου είπα ότι είναι η μόνη μου εμπειρία. Αν αποκτήσω διαφορετική εικόνα σε λιγότερες από 32 ίντσες καλοδεχούμενο φυσικά. Υποθέτω ότι όλα τα παιχνίδια δεν έχουν και την ίδια ποιότητα στο upscale. Ποιος δεν θα ήθελε να κρατάει η κάρτα του περισσότερο καιρό; Όταν όμως τα 50-100-150 έξτρα που μπορεί να χρειαστεί να δώσεις τώρα (εννοώ με την αγορά της όποιας κάρτας ντούκου) τα μετράς ένα ένα, τότε κοιτάζεις και την τιμή πολύ πολύ καλά και λες μήπως να τα κρατήσω αυτά τα έξτρα για κάτι άλλο; Και ας παίξω με λιγότερες λεπτομέρειες το παιχνίδι μου. Είναι βασικό κομμάτι το τιμολογιακό προσωπικά. Γιατί λες έμεινα με την 570 τόσα χρόνια; Συγκλονίστηκα από τις επιδόσεις της; Γι αυτό σε ρώτησα για την τοστιέρα σου αλλά εσύ δεν απαντάς.😉 1440p η 4060 δεν τερματίζει όχι rt σε 60fps, ούτε raster σκέτο χωρίς πάγο (υπερβάλω λιγάκι σε αρκετά παίζει κοντά στα 60 raster). Να μου πεις παίξε 1080p ε έχω 27άρες τι να κάνω που βλέπω τα pixels σε 1080p.😂 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από dimoskoutr 1
Herald Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Εδώ η 4060, RT να φάν και οι κότες, 200 fps έφτασε στο doom Spoiler
Age4Greeks Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Herald είπε Το πρόβλημα είναι όταν προσπαθείς να μας πείσεις ότι η amd και η nvidia έχουν ίδιες επιδόσεις σε RT. Μήπως νομίζεις ότι απαντάς στον Ατεν-Ρα; Γιατί εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο.
Herald Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, Age4Greeks said: Μήπως νομίζεις ότι απαντάς στον Ατεν-Ρα; Γιατί εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Ούτε είπε κανείς οτι ΠΡΕΠΕΙ να σε νοιάζει το RT. ΠΡΕΠΕΙ όμως να μην προσπαθείς να πείσεις ότι ισχύει κάτι που αντικειμενικά δεν ισχύει. Αυτό δεν σε είδα να το σχολιάζεις.
Age4Greeks Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε ΠΡΕΠΕΙ όμως να μην προσπαθείς να πείσεις ότι ισχύει κάτι που αντικειμενικά δεν ισχύει. Αυτό αν θες το μεταφράζεις γιατί σε έχασα....
Herald Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, Age4Greeks said: Αυτό αν θες το μεταφράζεις γιατί σε έχασα.... Σου εξηγώ ότι το πρόβλημα στο νήμα δε είναι ότι υποχρέωσε κανείς κανένα να του αρέσει το RT. Το πρόβλημα στο νήμα είναι ότι ο atenra προσπαθεί να πείσει τον πλανήτη ότι amd και nvidia είναι κοντά σε επιδόσεις σε RT, πραγμά που απλά ΔΕΝ ισχύει. Όταν θέλουμε να κράξουμε την nvidia για την vram, πιάνουμε τα 2 παιχνίδια που έχουν θέμα και τα κοπανάμε μέχρι θανάτου. Αγννοούμε τα υπόλοιπα 999 παιχνίδια που δεν υπάρχει θέμα. Όταν όμως είναι να μιλήσουμε για το RT της AMD, τα πιάνουμε όλα, και τα 999. Εμετός
Age4Greeks Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτό όμως που κάνεις tag σε μένα για να απαντήσεις στον Ατεν... ωραία πάσα, στο ποδόσφαιρο κεντρικό χαφ έπαιζες; όσο δε για το αν το RT είναι "υποχρεωτικό" πίστεψέ με πως μερικοί εδώ μέσα το θεωρούν ντε και καλά Must.
pirmen56 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, Herald είπε Tι έχουμε δώ? AMD sponsored ρίχνει την ποιότητα του RT ακόμα πιο κάτω όταν εντοπίζει AMD κάρτα? Xμμμ.... Κάθεστε και συζητάτε ακόμα για RT επιδόσεις και αναμοχλεύετε καταστάσεις. Μόνο και μόνο από σεβασμό στον νεκρό(Radeon) πρέπει να το σταματήσετε. Γιατί νομίζεις ότι έχω χρόνια να μπω στο Radeon thread; Για λύπηση είναι.
Herald Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, Age4Greeks said: Αυτό όμως που κάνεις tag σε μένα για να απαντήσεις στον Ατεν... ωραία πάσα, στο ποδόσφαιρο κεντρικό χαφ έπαιζες; όσο δε για το αν το RT είναι "υποχρεωτικό" πίστεψέ με πως μερικοί εδώ μέσα το θεωρούν ντε και καλά Must. Σε κάνω tag γιατί αντί να σε ενοχλεί η παραπληρόφορηση σε ενοχλεί ότι κάπου κάποιος κάτι είπε για το RT... Το RT προφανώς και δεν είναι must, αν δεν σε ενδιαφέρουν τα visuals στα τέτοια σου το RT. Είναι must μόνο αν σε ενδιαφέρει το eye candy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα