just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Εμένα πάντως τα RT της AMD μου θυμίζουν τα ψεύτικα κινητά που παίρνουμε στα παιδιά 3-4 χρονών. Σε φάση "να είδες; έχεις και εσύ RT" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Armoral είπε Ναι τα αφήνεις απέξω γιατί δημιουργούν λανθασμένη εικόνα. Δεν έχουν υλοποίηση raytracing. Έχουν ένα μέρος του και αυτό δημιουργεί παρανοήσεις. Να αφήνουμε και τα dx11 στην απ έξω τότε γιατί δημιουργούν λανθασμένη εικόνα για τις κάρτες τις intel και όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερα θα παίζουν dx11. Να αφήνουμε στην απ έξω και αθλητικά παιχνίδια γιατί εγώ δεν παίζω. Να βάζουμε και περισσότερα rpg που εμένα μου αρέσουν. Και μετά δεν βγαίνει άκρη πια. 😂 Δεν είναι λογικό αυτό που λες κατά τη γνώμη μου. Σεβαστή η γνώμη σου παρόλα αυτά. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Όχι το rt…όλο πες το μην το καταπίνεις το μισό. 😉 χαχα ναι εννοώ όσον αφορά την τιμή, μονο το street price τώρα έχει νόημα. Άλλωστε το RT δεν είναι καν αντικείμενο σύγκρισης. Αν σε ενδιαφέρει το RT πας στην NVIDIA έτσι και αλλιώς, δεν κοιτάς καν AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, just_a_dude said: χαχα ναι εννοώ όσον αφορά την τιμή, μονο το street price τώρα έχει νόημα. Άλλωστε το RT δεν είναι καν αντικείμενο σύγκρισης. Αν σε ενδιαφέρει το RT πας στην NVIDIA έτσι και αλλιώς, δεν κοιτάς καν AMD. Μα ΔΕΝ ισχύει αυτό που λες. Αφού 10% διαφορα έχουν σε rt, γιατί να μην πας σε amd. Εκεί είναι το θέμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ πάντως περιμένω την γενοκτονία που θα συμβεί με το AW2 + RT στις AMD.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Εγώ πάντως περιμένω την γενοκτονία που θα συμβεί με το AW2 + RT στις AMD.. Όλο άγνωστες λέξεις ξεστομίζεις γέροντα. Πες και σε μένα τον άσχετο τι είναι αυτό. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Όλο άγνωστες λέξεις ξεστομίζεις γέροντα. Πες και σε μένα τον άσχετο τι είναι αυτό. Alan Wake 2 που ερχεται. Θα περιλαμβανει το full rt πακετο απο οτι φαινεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Όλο άγνωστες λέξεις ξεστομίζεις γέροντα. Πες και σε μένα τον άσχετο τι είναι αυτό. Alan Wake 2. Ή Woke καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Alan Wake 2 που ερχεται. Θα περιλαμβανει το full rt πακετο απο οτι φαινεται. Μόλις τώρα, just_a_dude είπε Alan Wake 2. Ή Woke καλύτερα Μια χαρά καλώς να ορίσει. Να το ευχαριστηθείτε όσοι θα παίξετε. 🙂😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 To τραγελαφικό στην όλη φάση είναι ότι και οι ίδιοι καταλάθος το παραδέχονται ότι οι αηδίες στα amd sponsored δεν είναι RT. Στις τελευταίες 10 σελίδες διάβασα 5-6 φορές ότι RT παίζεις μόνο με 4080 και 4090 και τέτοια. Γιατί τα λένε αυτά; Γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ σαν RT έχουν στο μυαλό τους τα cyberpunk και τα control, όχι το farcry 6 και το dirt 5. Γιατι farcry 6 και dirt 5 παίζεις και με την 2060. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ λέμε ότι το RT είναι βαρύ και μπλα μπλα, στο Cyberbug σε native 1440p με όλα τα raster δεξιά, όλα τα RT ΟΝ και το RT Lighting στο Medium (που ενεργοποιεί το global illumination) έχω λίγα frames παραπάνω σε σχέση με το Quick-Travel-field με Ultra και native 1440p (και φυσικά δείχνει πολύ χειρότερο). χαχαχ Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Σε άλλα νέα λέει ότι το assassins mirage θα υποστηρίζει upscale της intel αλλά όχι των άλλων δυο; Αυτά μας έλειπαν τώρα. Θα αρχίσουμε στο τέλος να μην μπορούμε να παίξουμε καν κάποια παιχνίδια αν δεν έχουμε την καρτα του ενός ή του άλλου. Κοροϊδία θα καταντήσει. 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Εντωμεταξύ λέμε ότι το RT είναι βάρυ και μπλα μπλα, στο Cyberbug σε native 1440p με όλα τα raster δεξιά, όλα τα RT ΟΝ και το RT Lighting στο Mediθμ (που ενεργοποιεί το global illumination) έχω λίγα frames παραπάνω σε σχέση με το Quick-Travel-field με Ultra και native 1440p (και φυσικά δείχνει πολύ χειρότερο). χαχαχ Την τρέλα μου για να σε παρακολουθήσω θέλω μεταπτυχιακό στις gpus. Όλο άγνωστες λέξεις είσαι.😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Σε άλλα νέα λέει ότι το assassins mirage θα υποστηρίζει upscale της intel αλλά όχι των άλλων δυο; Αυτά μας έλειπαν τώρα. Θα αρχίσουμε στο τέλος να μην μπορούμε να παίξουμε καν κάποια παιχνίδια αν δεν έχουμε την καρτα του ενός ή του άλλου. Κοροϊδία θα καταντήσει. Το Μιραααζζζεε θα παίζει και στην τοστιέρα που κάνω πρωινό κάθε πρωί. Σάπια visuals έχει. Δεν χρειάζεται upscale. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Να αφήνουμε και τα dx11 στην απ έξω τότε γιατί δημιουργούν λανθασμένη εικόνα για τις κάρτες τις intel και όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερα θα παίζουν dx11. Να αφήνουμε στην απ έξω και αθλητικά παιχνίδια γιατί εγώ δεν παίζω. Να βάζουμε και περισσότερα rpg που εμένα μου αρέσουν. Και μετά δεν βγαίνει άκρη πια. 😂 Δεν είναι λογικό αυτό που λες κατά τη γνώμη μου. Σεβαστή η γνώμη σου παρόλα αυτά. Αδερφέ άκουσε με. Αν θέλεις να πάρεις Amd κάνε το. Η αγορά που θέλεις πραγματικά να κάνεις θα σε κάνει πιο χαρούμενο. Μην προσπαθείς να διαστρεβλωσεις την πραγματικότητα όμως. Και αυτή είναι ότι σε Full raytacing που είναι και η σωστή ολοκληρωμένη υλοποίηση της τεχνολογίας οι Nvidia είναι πολύ μπροστά. Τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια dx11 το ότι οι intel εκεί όχι απλά σερνονταν απλά δεν τα έπαιζαν δεν είναι θέμα που πρέπει να το αναφέρουμε; Αυτό λέμε. Αν θέλεις RT απόδοση και σοβαρές τεχνολογίες (dlss, fg) πας σε NVidia, αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια dx11 δεν πας σε Intel. Και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει και αυτό με τους νέους drivers. Πάντως έχει πλάκα που μετακινείτε το γκολ ποστ συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Το Μιραααζζζεε θα παίζει και στην τοστιέρα που κάνω πρωινό κάθε πρωί. Σάπια visuals έχει. Δεν ξέρω τι θα έχει, ξέρω ότι έτσι λένε ότι μόνο intel θα υποστηρίξουν σε upscale. Το πρόβλημα είναι ότι μια οι μπετοβλακες της Bethesda μια αυτοί τώρα θα δημιουργηθεί κακό προηγούμενο και θα επεκταθεί σε πολλά πράγματα που αφορούν τις gpus. Δώστε ρε στον gamer όλες τις τεχνολογίες που μπορείτε στα παιχνίδια και αφήστε τον να διαλέξει τι κάρτα και τι τεχνολογία θα ανοίξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα