Πέτρος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Herald είπε Θέλω να πω ότι είναι δυσανάλογα μεγάλος ο αριθμός των amd fanatics σε σχέση με τις πωλήσεις. Με βάση τί κριτήρια που να συσχετίζουν το μεν με το δε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 16 minutes ago, Πέτρος said: Με βάση τί κριτήρια που να συσχετίζουν το μεν με το δε? Ε άμα το 89% των πόστς που διαβάζεις σε ότι αφορά Cyberpunk, RT, dlss και τέτοια είναι χλευασμός για τις κάρτες της nvidia, ε ξέρω γω, δεν θα περίμενες διαφορετικα το market share? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Herald είπε Ε άμα το 89% των πόστς που διαβάζεις σε ότι αφορά Cyberpunk, RT, dlss και τέτοια είναι χλευασμός για τις κάρτες της nvidia, ε ξέρω γω, δεν θα περίμενες διαφορετικα το market share? Α, μπήκες δηλαδή στο r/AMD και πέτυχες τέτοια κατάσταση, ε? Μπες σε άλλο νήμα, ίσως αλλάξεις γνώμη. Στο G3D που κόβω βόλτες υπάρχουν συστηματικά κρετίνοι στα ΑΜΔ νήματα που λίγο-πολύ γράφουν ότι οι κόκκινες κάρτες ανατινάζουν υπολογιστές, ότι είναι αδύνατο να παίξεις οτιδήποτε day-1, ότι οι πυρήνες των ΑΜΔ "σπάνε" ακριβώς μετά τη λήξη της εγγύησης και λοιπά πολλά...ε, θα γελάσουμε λίγο, θα κοιτάξουμε να ξαποστείλουμε και μερικούς κι όλα καλά. Δεν θα βγάλουμε καθολικά συμπεράσματα από μια σελίδα στο ντερνέτι, πάντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε γράφουν ότι οι κόκκινες κάρτες ανατινάζουν υπολογιστές, ότι είναι αδύνατο να παίξεις οτιδήποτε day-1, ότι οι πυρήνες των ΑΜΔ "σπάνε" ακριβώς μετά τη λήξη της εγγύησης Την αληθεια δηλαδη 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 19/9/2023 στις 12:31 ΜΜ, Aten-Ra είπε Όποιος αγοράζει NVIDIA να μην γκρινιάζει όταν δεν βάζουν σε παιχνίδια το proprietary software της NVIDIA. Σε indie παιχνίδια, δεν έχω δει κόσμο να γκρινιάζει που απουσιάζει πάντα το Dlss. Αντιθέτως σε ΑΑΑ παιχνίδια με κακό performance(οπως διάφορα φετινά Amd sponsored παιχνίδια),και ενώ έχουν και full price τιμή 70 και 80ευρώ, μια χαρά καλά κάνουν οι περισσότεροι και γκρινιάζουν για την απουσία του. Και σε αυτό δεν βοηθάει και το γεγονός ότι το FSR είναι κατώτερο του dlss,όπως και να το κάνουμε. Τώρα βέβαια οκ, για όποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα πρόφατα παιχνίδια, και κοιτάζει μόνο σε Amd, προφανώς το βλέπει αλλιώς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Πέτρος said: Α, μπήκες δηλαδή στο r/AMD και πέτυχες τέτοια κατάσταση, ε? Μπες σε άλλο νήμα, ίσως αλλάξεις γνώμη. Στο G3D που κόβω βόλτες υπάρχουν συστηματικά κρετίνοι στα ΑΜΔ νήματα που λίγο-πολύ γράφουν ότι οι κόκκινες κάρτες ανατινάζουν υπολογιστές, ότι είναι αδύνατο να παίξεις οτιδήποτε day-1, ότι οι πυρήνες των ΑΜΔ "σπάνε" ακριβώς μετά τη λήξη της εγγύησης και λοιπά πολλά...ε, θα γελάσουμε λίγο, θα κοιτάξουμε να ξαποστείλουμε και μερικούς κι όλα καλά. Δεν θα βγάλουμε καθολικά συμπεράσματα από μια σελίδα στο ντερνέτι, πάντως. Οχι, δεν μιλάω για το amd. Μπες στη σελίδα του pcbuilders ας πούμε, ανέβηκε κατι για το CyberPunk και διαβάζεις από κάτω αναρτήσεις από bots. Είναι σαν αυτό που είχε γράψει το user benchmark, στρατιές από χρήστες fans πληρωμένους και μη να κάνουν προπαγάνδα. Το βλέπουμε άλλωστε και σε αυτό το νήμα με το rt performance 🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Γενικά υπάρχει ένα hate σε οτιδήποτε βγάζει η NVIDIA επειδή είναι μόδα. Games της NVIDIA αποκαλούνται Tech Demos (τώρα από που και ως που games όπως τα Metro και το Control για παράδειγμα είναι tech demos δεν ξέρω) και φυσικά γαργάρα για πιπες της AMD όπως το Forwoken και το Immortals of Unplayable. Κόσμος που δεν είχε ποτέ του RTX κάρτα εκφέρει γνώμη για το αν δείχνει καλό ή όχι το DLSS και φυσικά πάλι γαργάρα για το σάπιο FSR, ενώ μόνο τονίζεται το γεγονός ότι παίζει παντού, λες και ο άλλος που θα δώσει λεφτά για κάρτα τώρα gives a damn αν το FSR παίζει σε αυτόν που ξέμεινε με καμιά 960Ti. Και άλλα πολλά αντίστοιχα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, just_a_dude είπε Γενικά υπάρχει ένα hate σε οτιδήποτε βγάζει η NVIDIA επειδή είναι μόδα. Games της NVIDIA αποκαλούνται Tech Demos (τώρα από που και ως που games όπως τα Metro και το Control για παράδειγμα είναι tech demos δεν ξέρω) και φυσικά γαργάρα για πιπες της AMD όπως το Forwoken και το Immortals of Unplayable. Κόσμος που δεν είχε ποτέ του RTX κάρτα εκφέρει γνώμη για το αν δείχνει καλό ή όχι το DLSS και φυσικά πάλι γαργάρα για το σάπιο FSR, ενώ μόνο τονίζεται το γεγονός ότι παίζει παντού, λες και ο άλλος που θα δώσει λεφτά για κάρτα τώρα gives a damn αν το FSR παίζει σε αυτόν που ξέμεινε με καμιά 960Ti. Και άλλα πολλά αντίστοιχα.. Απλα εχει μεινει η amd ως η εταιρια του λαου και μεχρι ενα σημειο ισχυει. Freesync FSR mantle γενικως ανοιχτα προτυπα για ολους χωρις την ταριφα της nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Απλα εχει μεινει η amd ως η εταιρια του λαου και μεχρι ενα σημειο ισχυει. Freesync FSR mantle γενικως ανοιχτα προτυπα για ολους χωρις την ταριφα της nvidia. Ναι βρε συ αλλά αν είναι μάπα τι να το κάνω; Αν δεν βγω για ποτά ή να πάω καμιά εκδρομή, έχω 2, το πολύ 3 ώρες τη μέρα για gaming. Αν είναι να βγάζω τα μάτια μου κάθε φορά για να γλιτώσω 50 ευρώ ανά 2-3 χρόνια που αλλάζω κάρτα ε 'νταξει τώρα. Αν η AMD έχει τις καλύτερες τεχνολογίες στην επόμενη γενιά, θα πάω σε αυτούς. Το έχω πει πολλές φορές, δεν έχω θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ναι βρε συ αλλά αν είναι μάπα τι να το κάνω; Αν δεν βγω για ποτά ή να πάω καμιά εκδρομή, έχω 2, το πολύ 3 ώρες τη μέρα για gaming. Αν είναι να βγάζω τα μάτια μου κάθε φορά για να γλιτώσω 50 ευρώ ανά 2-3 χρόνια που αλλάζω κάρτα ε 'νταξει τώρα. Αν η AMD έχει τις καλύτερες τεχνολογίες στην επόμενη γενιά, θα πάω σε αυτούς. Το έχω πει πολλές φορές, δεν έχω θέμα. Οχι δεν με καταλαβες προφανως και συμφωνω για τις τεχνολογιες κτλ που η nvidia εχει ξεφυγει. Το ποστ μου ηταν καθαρα στο γιατι καποιοι ειναι τοσο fan της amd και δεν βλεπουν περα απο αυτη. Ανεκαθεν οι περισσοτεροι ηταν με τις εταιριες του λαου που "νοιαζονται για αυτους" ενω οι πιο ακριβες εταιριες θελουν να τους κλεψουν τα λεφτα με το ετσι θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Ναι αλλά ούτε η AMD νοιάζεται, απλά επειδή οι τεχνολογίες της είναι κατώτερες δεν μπορεί να τις κάνει hardware specific. Βέβαια τώρα πάει να το κάνει με το anti-lag+ και με την έκδοση του FSR3 που θα δουλεύει με όλα τα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, Herald είπε Οχι, δεν μιλάω για το amd. Μπες στη σελίδα του pcbuilders ας πούμε, ανέβηκε κατι για το CyberPunk και διαβάζεις από κάτω αναρτήσεις από bots. Είναι σαν αυτό που είχε γράψει το user benchmark, στρατιές από χρήστες fans πληρωμένους και μη να κάνουν προπαγάνδα. Το βλέπουμε άλλωστε και σε αυτό το νήμα με το rt performance 🙄 Ναι, ναι. Κράτα την τελευταία πρόταση από την παράθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, just_a_dude είπε Πάντως αν πάρουμε μόνο τα MSRP η 7800ΧΤ έπεσε σε σχέση με την 6800ΧΤ και δίνει και λίγο perf παραπάνω. Συνεχίζεις να χαλάς την ιστορία και δεν βολεύεις. Στο ξαναείπα το χαλάς εσυ συνεχίζεις ακάθεκτος.😉 4 ώρες πριν, just_a_dude είπε Τα AMD Sponsored games δείχνουν χειρότερα με RT γιατί τα effects γίνονται render σε πολύ χαμηλότερη ανάλυση σε σχέση με την native, γι' αυτό δεν έχει νόημα να τα αναφέρουμε. Φίλτατε δεν γίνεται όμως όταν συζητάτε για rt να μπαίνουν μέσα μόνο τα παιχνίδια που θεωρείτε εσείς ότι έχουν εξαιρετικό rt έτσι δεν είναι; Όταν συγκρίνονται επιδόσεις σε rt μιλάμε για όλα τα παιχνίδια που το υποστηρίζουν. Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να αποκλείουμε από το raster παιχνίδια amd sponsored ή nvidia sponsored αντίστοιχα. Έτσι άκρη δεν βγαίνει νομίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Dantε είπε Την αληθεια δηλαδη 😛 Έτοιμος ήμουν να γράψω το ίδιο χαχαχα.:D 10 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Συνεχίζεις να χαλάς την ιστορία και δεν βολεύεις. Στο ξαναείπα το χαλάς εσυ συνεχίζεις ακάθεκτος.😉 Φίλτατε δεν γίνεται όμως όταν συζητάτε για rt να μπαίνουν μέσα μόνο τα παιχνίδια που θεωρείτε εσείς ότι έχουν εξαιρετικό rt έτσι δεν είναι; Όταν συγκρίνονται επιδόσεις σε rt μιλάμε για όλα τα παιχνίδια που το υποστηρίζουν. Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να αποκλείουμε από το raster παιχνίδια amd sponsored ή nvidia sponsored αντίστοιχα. Έτσι άκρη δεν βγαίνει νομίζω. Δε μπορείς να χαρακτηρισεις ως πραγματικό Raytracing παιχνίδια που το υλοποιουν εν μέρει, πχ στις σκιές. Συγκρίνεις με το απόλυτο, δηλαδή ολοκληρωμένη χρήση στην πλήρη μορφή του αν μπορείς να το πεις έτσι. :Ray tracing is a rendering technique that can realistically simulate the lighting of a scene and its objects by rendering physically accurate reflections, refractions, shadows, and indirect lighting." Μπορει να βολεύει για να λέμε ότι να τρέχουν και οι AMD RT το ίδιο καλά α και κοιτάξτε η διαφορά είναι μόνο 7% σε 40 παιχνίδια άρα κακώς τα ακουμπάτε στην NVidia για το Cyberpunk, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Φίλτατε δεν γίνεται όμως όταν συζητάτε για rt να μπαίνουν μέσα μόνο τα παιχνίδια που θεωρείτε εσείς ότι έχουν εξαιρετικό rt έτσι δεν είναι; Όταν συγκρίνονται επιδόσεις σε rt μιλάμε για όλα τα παιχνίδια που το υποστηρίζουν. Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να αποκλείουμε από το raster παιχνίδια amd sponsored ή nvidia sponsored αντίστοιχα. Έτσι άκρη δεν βγαίνει νομίζω. Το ότι τα games της ΑΜD δεν έχουν καλό RT δεν το θεωρούμε μόνο εμείς οι πρασινοφρουροί αλλά όποιος έχει μάτια. Πραγματικά, δεν υπερβάλω. Βάλε να δεις το RE Χωριό. Τα RT Reflections τρέχουν στο 1/4 της native ανάλυσης και έχουν πολύ pixelation όπως είναι λογικό. Και μάλιστα δεν υπάρχει και επιλογή να ανεβάσεις την ανάλυση. Μάντεψε το γιατί. Το Far Cry 6 επίσης χάλια μαύρα, με πολύ χαμηλές αναλύσεις στα RT Effects. Ενώ αν παίξεις το Exodus με όλα στα τέρματα δείχνει φοβερό. Το ίδιο και και το Chernobylite. Και το CP77 είναι πολύ δυνατό με RT (πιο χαμηλά από τα 2 που προανέφερα πριν κατά τη γνώμη μου όμως). Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα