Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Μα δεν γράφει ότι δεν τον νοιάζει το rt. Τον νοιάζει, απλά θέλει να πιστεύει ότι έχουν παρόμοιες επιδόσεις amd και nvidia σε rt. 

:lol:

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Γελάς φίλε αλλά αν εγώ έλεγα σε θέμα NVIDIA ότι κάνω trolling όπως υπονόησε μόνος του ποιο πίσω ο Herald , θα έπεφταν 100 άτομα επάνω μου και θα με έδιναν στεγνά για ban.

Εντάξει αυτά είναι κομπλεξικά εγώ πάντα γράφω με humor και αυτοσαρκαζομαι κιόλας … και για εσένα και τον herald τα γράφω με μια δόση πειράγματος … στην προκειμένη συμφωνώ πιο πολύ με τον φίλο μας τον herald αλλά ακούω όλες τις γνώμες, μακάρι όλα μας τα προβλήματα να ήταν οι κάρτες ✌️ 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ πάντως ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πως γίνεται να λέει κάποιος ''δεν με νοιάζει το RT'' και να θέλει να πάρει 7900XT/XTX, άρα να δώσει 1000άρικο για GPU.

Αν δεν με ένοιαζε το eye candy προσωπικά δεν θα αγόραζα κάτι μεγαλύτερο από 6700XT. Κάπου δεν κολλάνε κάποια πράγματα που γράφετε μερικοί.

Και αυτόν με RX 6700 XT τον νοιάζει το eye candy. Απλώς δεν είναι αρρωστάκιας με τα πολλά καρέ ούτε παίζει σε 4K.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Και αυτόν με RX 6700 XT τον νοιάζει το eye candy. Απλώς δεν είναι αρρωστάκιας με τα πολλά καρέ ούτε παίζει σε 4K.

Ναι θέλω να πω δεν τον νοιάζουν τα ντε και καλά ultra settings με υψηλές αναλύσεις κλπ, βολεύεται μια χαρά και με 1080P/High.

Όταν όμως ακουμπάς 1000άρικο, θες τις τελευταίες τεχνολογίες τζετ. Και μην μου πει κανείς για 4Κ/Ultra raster γιατί το high με το ultra μόνο σε στατικές εικόνες δίπλα δίπλα το διακρίνεις, μόνο το RT κάνει αισθητή διαφορά..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Μα πλέον το eye candy είναι το RT. Το raster δεν έχει να δώσει κάτι άλλο. Το καλύτερο raster game είναι το RDR2 και από τότε δεν έχει βγει καλύτερο. Οπότε αν δεν σε νοιάζει το RT απλά δίνεις ένα σκασμό λεφτά για να παίζεις τα ίδια visuals με πριν 5 χρόνια αλλά σε υψηλότερα frames. Αν αυτό κάποιους τους καλύπτει, όλα καλά.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι θέλω να πω δεν τον νοιάζουν τα ντε και καλά ultra settings με υψηλές αναλύσεις κλπ, βολεύεται μια χαρά και με 1080P/High.

Όταν όμως ακουμπάς 1000άρικο, θες τις τελευταίες τεχνολογίες τζετ. Και μην μου πει κανείς για 4Κ/Ultra raster γιατί το high με το ultra μόνο σε στατικές εικόνες δίπλα δίπλα το διακρίνεις, μόνο το RT κάνει αισθητή διαφορά..

Ε εντάξει ρε φίλε, ο atenra είναι ολιγαρκής δεν γουστάρει το RT. Θέλει raster, pure powaaaaaa λέμε!!

2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Μα πλέον το eye candy είναι το RT. Το raster δεν έχει να δώσει κάτι άλλο. Το καλύτερο raster game είναι το RDR2 δεν από τότε δεν έχει βγει καλύτερο. Οπότε αν δεν σε νοιάζει το RT απλά δίνεις ένα σκασμό λεφτά για να παίζεις τα ίδια visuals με πριν 5 χρόνια αλλά σε υψηλότερα frames. Αν αυτό κάποιους τους καλύπτει, όλα καλά.

Νομίζω αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα, ότι δηλαδή δεν σημειώνεται καμία πρόοδος στην ποιότητα των textures εδώ και χρόνια.

Το RT είναι το δένδρο ενώ χάνουμε το δάσος. 

Δημοσ.
1 minute ago, _Theo_ said:

Ε εντάξει ρε φίλε, ο atenra είναι ολιγαρκής δεν γουστάρει το RT. Θέλει raster, pure powaaaaaa λέμε!!

Δεν είναι μόνο αυτός. Στρατιές ολόκληρες στο reddit οπότε βγαίνει κάτι καινούργιο για το CyberPunk expansion ξεκινάει το θάψιμο. Μουφα rt, fake frames, ευχαριστώ θα πάρω amd και τέτοια. 

Σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί όλες αυτές οι φωνές δεν αντικατοπτριζοντια και στις πωλήσεις. Είναι λες και υπάρχει στρατιά από amd bots να σπαμμαρουν τέτοια comments παντού. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το πράμα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Είναι λες και υπάρχει στρατιά από amd bots να σπαμμαρουν τέτοια comments παντού. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το πράμα. 

Μα αυτό είναι. Άμα με πλήρωναν θα το έκανα και εγώ, μουχαχαχααχχα:devil:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Νομίζω αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα, ότι δηλαδή δεν σημειώνεται καμία πρόοδος στην ποιότητα των textures εδώ και χρόνια.

Το peak των textures νομίζω είναι το FC6 με το texture pack πάντως, κυριολεκτικά κρύσταλλο οι υφές όπου κι αν κοιτάξεις. Το θέμα δεν είναι τα textures όμως που τα φτιάχνουν με mods κλπ..Αυτό που έχει μείνει πίσω είναι τα animations, ειδικά στα πρόσωπα, το AI που είναι μούφα σε όλα και τα physics που έχουν μείνει πολύ πίσω.

Οι νέες κονσόλες δυστυχώς είναι απλά One X * 2 σε δύναμη και όχι κάτι το τρομερό. Το RDR 2 τρέχει σε native 4K/30FPS στο One X, ε το XSX είναι για 60FPS στο RDR 2 ας πούμε χοντρικά..Δεν είναι άλμα αυτό, γι΄αυτό η Sony καίγεται να βγάλει PS5 Pro που δεν θα καταφέρει και πολλά γιατί ο ''ελάχιστος κοινός παρανομαστής'' θα παραμείνει το Series S των 4 TFLOPs.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Psycho_Warhead said:

Το peak των textures νομίζω είναι το FC6 με το texture pack πάντως, κυριολεκτικά κρύσταλλο οι υφές όπου κι αν κοιτάξεις. Το θέμα δεν είναι τα textures όμως που τα φτιάχνουν με mods κλπ..Αυτό που έχει μείνει πίσω είναι τα animations, ειδικά στα πρόσωπα, το AI που είναι μούφα σε όλα και τα physics που έχουν μείνει πολύ πίσω.

Οι νέες κονσόλες δυστυχώς είναι απλά One X * 2 σε δύναμη και όχι κάτι το τρομερό. Το RDR 2 τρέχει σε native 4K/30FPS στο One X, ε το XSX είναι για 60FPS στο RDR 2 ας πούμε χοντρικά..Δεν είναι άλμα αυτό, γι΄αυτό η Sony καίγεται να βγάλει PS5 Pro που δεν θα καταφέρει και πολλά γιατί ο ''ελάχιστος κοινός παρανομαστής'' θα παραμείνει το Series S των 4 TFLOPs.

Καλα για games τύπου rdr2 Witcher 3 και baldur's gate 3 θες 5-6-7+ χρόνια development. To cyberpunk πηγε να αγγίξει αλλά γλίστρησε και έσκασε με τα μούτρα στο πάτωμα. Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά δεν φτάνει τα παραπάνω 3 με καμία δύναμη. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλα άμα υπάρχει θέληση και μαεστρία από τους devs μια χαρά θαύματα μπορούν να κάνουν πχ tlou2 σε ps4, Zelda και the Witcher στο switch ….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Tambas91 είπε

Καλα άμα υπάρχει θέληση και μαεστρία από τους devs μια χαρά θαύματα μπορούν να κάνουν πχ tlou2 σε ps4, Zelda και the Witcher στο switch ….

Ναι οι 2-3 first-party εταιρείες. Οι υπόλοιποι τι προσφέρουν ; Jedi Survivor σε 648P και Immortals of Aveum σε 720P.

Ακόμα όμως κι αν πιάσουμε αυτούς, πάρε παράδειγμα το Spiderman 2. Σιγά τις διαφορές που έχει με το πρώτο που ήταν PS4 game. Δεν είναι μεγάλο το jump όπως υπήρχε παλιότερα PS2 -> PS3 για παράδειγμα..Και φυσικά έχουν μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τα PC, 12 TFLOPs έχει το XSX και κάποιοι έλεγαν ουάου το 2020, τώρα η 4090 έχει 90 TFLOPs..Οπότε τι να κλ@σει..

Πιστεύω στο GTA 6 θα δούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις νέες κονσόλες όσον αφορά το AI, τα Physics κλπ.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Τα textures μια χαρά είναι, υπάρχει πρόοδος. Οι raster τεχνικές δεν έχουν κάτι να δώσουν. Στο RDR2 έγινε το καλύτερο implementation συνολικά. Δεν έχει υπάρξει κάτι καλύτερο σε σκέτο raster από τότε.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Δεν είναι μόνο αυτός. Στρατιές ολόκληρες στο reddit οπότε βγαίνει κάτι καινούργιο για το CyberPunk expansion ξεκινάει το θάψιμο. Μουφα rt, fake frames, ευχαριστώ θα πάρω amd και τέτοια. 

Σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί όλες αυτές οι φωνές δεν αντικατοπτριζοντια και στις πωλήσεις. Είναι λες και υπάρχει στρατιά από amd bots να σπαμμαρουν τέτοια comments παντού. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το πράμα. 

Θες να πεις ότι μερικές χιλιάδες (στην καλύτερη, πολλά βάζω) posts στο reddit δεν αντιστοιχούν καν στον αριθμό πωλήσεων της ΑΜΔ?

Ούτε κάποιες χιλιάδες κάρτες παγκοσμίως δεν πουλάει πια?

Δημοσ.
9 minutes ago, Πέτρος said:

Θες να πεις ότι μερικές χιλιάδες (στην καλύτερη, πολλά βάζω) posts στο reddit δεν αντιστοιχούν καν στον αριθμό πωλήσεων της ΑΜΔ?

Ούτε κάποιες χιλιάδες κάρτες παγκοσμίως δεν πουλάει πια?

Θέλω να πω ότι είναι δυσανάλογα μεγάλος ο αριθμός των amd fanatics σε σχέση με τις πωλήσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...