Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Horizon Forbidden West Complete Edition Launches on PC within a Month, Says Leaker AMD Sponsored άραγε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μα είναι φυσιολογικό αυτό που λες, οι κατώτερες κάρτες θα ανοίξουν RT μέχρι εκεί που αντέχουν. Δεν μπορεί όμως να υπάχει console parity στα visuals μεταξύ PS5/XSX και PC, σημαίνει ότι ο dev δεν έσπρωξε την PC version όσο θα έπρεπε. Το ότι μέτριες GPUs κρατάνε 5-6+ χρόνια λόγω console ports, δεν είναι φυσιολογικό. Σημαίνει ότι δεν υπάρχει εξέλιξη στα γραφικά. Κάποτε στα 2 χρόνια ήταν για πέταμα στην κυριολεξία η high-end GPU, οι μέτριες στον 1 χρόνο κλπ. Άλλαζε το API και γινόταν πανωλεθρία στο Μιλάνο. Το ίδιο συμβαίνει τώρα και με το PT αλλά η AMD το κρατάει πίσω γιατί δεν μπορεί να ακολουθήσει την NVIDIA. Δεν είναι τυχαίο που το RT στα AMD sponsored games είναι της πλάκας. Πάνε αυτές οι εποχές δυστυχώς... Εδώ έπαιξα το CP2077 έστω και στα medium/high( μια χαρά γραφικά για μένα) με την GTX 1070 κάρτα του 2016! Παρεμπιπτόντως από τις καλύτερες αν όχι καλύτερη υλοποίηση κάρτας που είχα Asus Strix GTX 1070! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Πάνε αυτές οι εποχές δυστυχώς... Εδώ έπαιξα το CP2077 έστω και στα medium/high( μια χαρά γραφικά για μένα) με την GTX 1070 κάρτα του 2016! Παρεμπιπτόντως από τις καλύτερες αν όχι καλύτερη υλοποίηση κάρτας που είχα Asus Strix GTX 1070! Ε ναι, ο κόσμος γκρινιάζει για τις τιμές των GPUs ενώ τότε έδινες πολύ περισσότερα λεφτά, ναι ήταν 200-300 ευρώ αλλά κάθε πότε τα έδινες ; Και κάθε πότε δίνεις τώρα τα 400-500 ; Αφού η κάρτα με τα 400-500 τώρα σου βγάζει 5ετία αν δεν είσαι απαιτητικός. Τότε έδινες 400-600 και έβγαζες απλά 2 χρόνια. Με λιγότερα έβγαζες 1 χρόνο και μετά πέταμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Horizon Forbidden West Complete Edition Launches on PC within a Month, Says Leaker AMD Sponsored άραγε ; Αναμενουμε επισημο announce και απο sony. Πολυ γρηγορα θα ερθει αν ισχυει το leak. Και αρχες 2024 Tsushima DC. Ο billbil-kun ειναι εξαιρετικος σε οτι εχει κανει leak εχει πεσει μεσα. Τον βλεπω καθε μηνα που leakarei το humble choice του μηνα 3-4 μερες πριν να κυκλοφορησει κυριως το headliners. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Arkin είπε Καλα CP 2077 τρεχεις αψογα με 4070 στα 2560x1440 με 70-80fps με fg+dlss balanced με RT Phycho βγάζει 100fps με Dlss q 1440p + fg. Εκτός αν εννοείς με PT. 28 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Δεν έχω κανένα πρόβλημα όποιος σκάει 2 χιλιάρικα για κάρτα και θέλει να παίζει CP77 με PT στα 1080p μαγκιά του. Όταν όμως μιλάμε για κάρτες γενικά και διαβάζουμε αυτά τα ωραία όπως η AMD δεν μπορεί να τρέξει RT γιατί σέρνετε στο CP 77 PT, υποτιμούν την νοημοσύνη μας λες και όλες οι κάρτες της NVIDIA μπορούν να τρέξουν CP 77 με PT. Εδώ με το Full RT δεν μπορούν να το τρέξουν το παιχνίδι κάρτες των 200-300 ευρώ και μερικοί κάνετε λες και μόνο οι AMD κάρτες δεν μπορούν να τρέξουν το CP 77. Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε, είμαι υπέρ του RT αλλά μέχρι εκεί που μπορώ να το χρησιμοποιήσω με τις κάρτες που έχω, δεν θα με κάνει το RT όπως είναι σήμερα να πάω να δώσω 2 χιλιάρικα για κάρτα για να δω τα λαμπάκια του CP 77 με PT. Τώρα λες "Θέλω να έχουν όλοι Toyota Yaris γιατί εγώ δεν μπορώ/θέλω να αγοράσω M3". Τι νόημα έχει αυτό; Αν δεν κάνω λάθος στο CP77 έχει κάτι που λέγεται Settings και μπορείς να πας και να προσαρμόσεις το RT στην κάρτα σου. Στο Χωριό και τέρμα να τα βάλεις όλα δείχνει σα σκ@τ@. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, just_a_dude είπε με RT Phycho βγάζει 100fps με Dlss q 1440p + fg. Εκτός αν εννοείς με PT. Τώρα λες "Θέλω να έχουν όλοι Toyota Yaris γιατί εγώ δεν μπορώ/θέλω να αγοράσω M3". Τι νόημα έχει αυτό; Αν δεν κάνω λάθος στο CP77 έχει κάτι που λέγεται Settings και μπορείς να πας και να προσαρμόσεις το RT στην κάρτα σου. Στο Χωριό και τέρμα να τα βάλεις όλα δείχνει σα σκ@τ@. Με pt ναι που ειμαι ο aten οτι θες καρτα 2000 ευρω για να το παιξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε παιδιά γενικά το σωστό είναι να υπάρχει scalability σε ένα παιχνίδι. Δηλαδή τα settings να αντιστοιχούν στο εκάστοτε HW. Τα low για τις πολύ μικρές κάρτες με 30FPS, τα medium για τις μεσαίες κάρτες για 1080P/60, τα high για τις πιο δυνατές για 1440P/60FPS και τα ultra για τις κορυφαίες με 4K/60 + RT όπου θα είναι αισθητό και θα πρέπει να ανοίξεις DLSS ακόμα και με 4080/4090. Κάπως έτσι τέλος πάντων. Αν τα low με τα high έχουν διαφορά μόνο σε στατικές εικόνες δίπλα δίπλα όπως βλέπουμε σε κάτι UE 5 games(Fort Solis) τότε κάτι δεν πάει καλά..Αν πάλι έχουμε περιπτώσεις Starfield όπου ακόμα και η 4090 ζορίζεται να κρατήσει 60FPS σε 4Κ raster, πάλι κάτι δεν πάει καλά..Γενικώς ΔΕΝ υπάρχει scalability και άρα κάτι δεν πάει καλά αφού το βλέπουμε και στα τελευταία παιχνίδια έντονα όπου τα PS5/XSX πρέπει να πέσουν σε 720P render για να βγάλουν 60FPS. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Συνεχίζεις να διαβάζεις μόνο ότι θέλεις και όχι τι έχει γραφτεί…. Συμφορουμίτη, όταν εδώ και μήνες γράφεις το πόσο σημαντική είναι η παραπάνω Vram(270σχόλια έχεις στο εδώ θέμα μόνο) και λέγοντας ότι ακόμα και τα 12gb δεν είναι πολλά, δεν κοιτάς 12gb κάρτα ειδικά όταν έχει τόσο μικρη χρηματική διαφορά οπως οι 7700/7800 😒 Μια από τα ίδια και με το RT. Δεν γίνεται να λές από την μια, με ενδιαφέρει το RT και από την άλλη '' κοιτάζω μόνο Amd κάρτες'' που υστερούν σε αυτό. Οπως δικά σου γραπτά ήταν και αυτά πίσω στον Μαρτιο, και τώρα ξαφνικά.. μπήκε στα πλάνα αναβάθμιση. Και τότε αν θυμάσαι, μια χαρά για 4Κ κάρτα την έλεγες. Απλά όπως πάντα δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι είσαι λάθος. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapnossss Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Πλησιάζει το επόμενο Bullrun! Θα σας πάρουμε πάλι όλες τις κάρτες!!😈😈 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 14 hours ago, Fulgore said: Συμφορουμίτη, όταν εδώ και μήνες γράφεις το πόσο σημαντική είναι η παραπάνω Vram(270σχόλια έχεις στο εδώ θέμα μόνο) και λέγοντας ότι ακόμα και τα 12gb δεν είναι πολλά, δεν κοιτάς 12gb κάρτα ειδικά όταν έχει τόσο μικρη χρηματική διαφορά οπως οι 7700/7800 😒 Συνεχίζεις να διαβάζεις ότι θέλεις όπως τα θέλεις. Δεν είπα ότι τα 12GB δεν είναι πολλά σήμερα, απάντησα σε ερώτηση ποιο παιχνίδι χρειάζεται 12GB σήμερα και έδωσα παράδειγμα το Ratchet & Clank. 14 hours ago, Fulgore said: Μια από τα ίδια και με το RT. Δεν γίνεται να λές από την μια, με ενδιαφέρει το RT και από την άλλη '' κοιτάζω μόνο Amd κάρτες'' που υστερούν σε αυτό. Συνεχίζεις να διαβάζεις ότι θέλεις όπως τα θέλεις. Εγώ απλά εξέφρασα την πρόθεση μου να αγοράσω μια από τις 7700ΧΤ/7800ΧΤ κάποια στιγμή, δεν έγραψα πουθενά ότι κοιτάζω μόνο AMD κάρτες. 14 hours ago, Fulgore said: Οπως δικά σου γραπτά ήταν και αυτά πίσω στον Μαρτιο, και τώρα ξαφνικά.. μπήκε στα πλάνα αναβάθμιση. Και τότε αν θυμάσαι, μια χαρά για 4Κ κάρτα την έλεγες. Συνεχίζεις να διαβάζεις ότι θέλεις όπως τα θέλεις . Έγραψα κάπου τον Μάρτιο ότι δεν θα κάνω αναβάθμιση για τα επόμενα 5-10 χρόνια επειδή αγόρασα την RX6700 η επειδή μπορούσε να τρέξει κάποια παιχνίδια σε 4Κ low settings ??? 14 hours ago, Fulgore said: Απλά όπως πάντα δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι είσαι λάθος. Σε ποιο ρε φίλε ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχεις δίκιο συμφορουμίτη. Αλλος τα έγραψε αυτά, λάθος μου. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Herald είπε Ζητώ και πάλι συγγνώμη .. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Fulgore said: Εχεις δίκιο συμφορουμίτη. Αλλος τα έγραψε αυτά, λάθος μου. Επειδή του κάνεις άδικες επιθέσεις, κοίταξε να δείς 1) Όταν βάζεις γραφήματα 4k με 4060 και 4060ti να είναι 13 φορές πιο γρήγορες από την 7600 (η οποία βγάζει...2 fps) είσαι τρολλ, γιατί αυτές οι κάρτες δεν είναι για 4k (σελίδα 98) 2) Όταν όμως βάζεις γραφήματα με την 6700 σε 4k είσαι λογικός άνθρωπος, γιατί η κάρτα είναι για 4k 3) Όταν η προαναφερόμενη 4060 βγάζει 40 fps σε 4k vs 2 fps που βγάζει η 7600, είναι και οι 2 unplayable οπότε δεν μας ενδιαφέρει 4) Όταν όμως η 7800xt βγάζει 18 fps σε 4k vs 12 της 4070 είναι σημαντικό προβάδισμα και υψίστης σημασίας - πρέπει να τονιστεί. Οπότε δεν καταλαβαίνω με τι από τα παραπάνω διαφωνείς και του κάνεις επιθέσεις. Καλά τα λέει ο συμφορουμίτης Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 hours ago, Arkin said: Αναμενουμε επισημο announce και απο sony. Πολυ γρηγορα θα ερθει αν ισχυει το leak. Και αρχες 2024 Tsushima DC. Ο billbil-kun ειναι εξαιρετικος σε οτι εχει κανει leak εχει πεσει μεσα. Τον βλεπω καθε μηνα που leakarei το humble choice του μηνα 3-4 μερες πριν να κυκλοφορησει κυριως το headliners. Horizon Forbidden West μετά -> Gran Turismo 7 ( Αν και ο developer το απέρριψε, παρότι είχε αναφέρει "το σκεφτόμαστε" - υπάρχει η πιθανότητα να βγει από άλλο Sony στούντιο το πορτ, μπορεί και όχι ) - ίσως να κάνει παρέα στην Digital/Blu Ray διάθεση της ταινίας -> Ghost of Tsushima (ετοιμάζεται ταινία, οπότε θεωρητικά λίγους μήνες πριν βγει ή μετά) -> Demon Souls -> The Last of Us p. 2 (καλό 2025+ μαζί με την 2η σεζόν της σειράς - πιθανότατα ΜΕΤΑ για να μην επηρεάσει τα πράγματα για γνωστούς γκολφ λόγους) Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα