Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το lumen επίσης δείχνει τρομερό το είχα δοκιμάσει πρόσφατα στο fortnite.. άμα χρησιμοποιούσε μια τέτοια τεχνική το starfield θα έδειχνε πολύ πιο όμορφο 

• Like 1
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, just_a_dude said:

Ε λογικό ρε συ είναι θεόβαρυ αν εχει όλα τα effects. Αν είναι ελαφρύ δεν θα είναι καλής ποιότητας. You can't have both.

Για αυτό το λέμε Tech demo

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Όχι για αυτό αλλά γιατί χαντακώνονται οι επιδόσεις στο 80-90% των χρηστών με κάρτες που έχουν Hardware RT Acceleration και μπορούν να τρέξουν τέτοια παιχνίδια. Ιδίως το CP 77 PT είναι τελείως Tech Demo, δεν υπάρχει 1080p κάρτα κάτω από 300-400 USD που να μπορεί να τρέξει το CP 77 PT σε 1080p.

Ρε είσαι σοβαρός τώρα ; Μιλάς για CP 2077 με PT ; Σα να λέμε Crysis 1 με όλα Very High το 2007 και να λες ότι είναι tech demo επειδή δεν το max-άρουν 8600GT κλπ ;

Tech demo είναι αυτό που λέει η λέξη, όχι παιχνίδι με gameplay πάντως.

Δημοσ.
Just now, Psycho_Warhead said:

Ρε είσαι σοβαρός τώρα ; Μιλάς για CP 2077 με PT ; Σα να λέμε Crysis 1 με όλα Very High το 2007 και να λες ότι είναι tech demo επειδή δεν το max-άρουν 8600GT κλπ ;

Tech demo είναι αυτό που λέει η λέξη, όχι παιχνίδι με gameplay πάντως.

Tech Demo είναι το PT Implementation στο CP 77 όχι το ίδιο το παιχνίδι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Tech Demo είναι το PT Implementation στο CP 77 όχι το ίδιο το παιχνίδι.

Βασικά το PT στο CP 2077 είναι ο ορισμός του ''ό,τι πληρώνω, παίρνω''. Αυτό που έπρεπε να ισχύει σε ΟΛΑ τα παιχνίδια και όχι απλά στο CP 2077. Δηλαδή, έχεις 4090 ; Θα παίξεις με PT/Ultra settings κλπ και θα 'σαι 3 κλάσεις πάνω απ' τον mid-ranga και τον κονσολά.

Αυτό είναι το φυσιολογικό και όχι τύπου Starfield, δηλαδή η 4090 να βγάζει απλά 60FPS με XSX visuals διότι η 4090 δεν είναι απλά 2x XSX..Κάπου τα 'χετε μπερδέψει και σας έχουν κάνει πουρέ το μυαλό οι εταιρείες τόσα χρόνια με το console parity ή σας βολεύει το πως έχουν τα πράγματα επειδή δεν είστε διατεθειμένοι να τα σκάσετε σε HW.

Τα max settings και το eye candy παλιά δεν ήταν για την πλειοψηφία αλλά για όσους τα έσκαγαν χοντρά σε HW, αυτό άλλαξε από τότε που αρχίσαμε να παίρνουμε console ports. Τώρα πάει να αλλάξει πάλι το σκηνικό όπου μπαίνει σοβαρό RT και ξεφεύγει το high-end PC HW σε σχέση με τις κονσόλες.

• Like 4
Δημοσ.
Just now, Psycho_Warhead said:

Τώρα πάει να αλλάξει πάλι το σκηνικό όπου μπαίνει σοβαρό RT και ξεφεύγει το high-end PC HW σε σχέση με τις κονσόλες.

Παπάτζες θα αλλάξει. Τα 5 games που θα βγάζει ο πέτσινος. Στην πλειοψηφία με farcry RT θα την βγάζουμε για να είναι η διαφορά 15% στα γραφήματα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Παπάτζες θα αλλάξει. Τα 5 games που θα βγάζει ο πέτσινος. Στην πλειοψηφία με farcry RT θα την βγάζουμε για να είναι η διαφορά 15% στα γραφήματα. 

Ε ναι θα παρακαλάμε να κάνει σπονσοριλίκι ο πέτσινος για να δούμε σοβαρές διαφορές με τις κονσόλες..

• Like 1
Δημοσ.

Aten εγώ σε πάω ρε φιλε γιατί μας περιπαίζεις όλους εδώ μέσα, τον herald τον έχεις κάνει μπάλα, και στο τέλος μονο ο δήμος θα αγοράσει amd gpu.... εσύ θα του κουνάς το μαντίλι με καμια 4060ti-4070 θα βγούν και τα 14th gen να βάλεις κάνα 14600k πύραυλο θα το κανεις το pc

άντε σε αφήνω να συνεχίσεις την καλή δουλειά ❤️ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Ε ναι θα παρακαλάμε να κάνει σπονσοριλίκι ο πέτσινος για να δούμε σοβαρές διαφορές με τις κονσόλες..

Πέτσινος και rockstar μόνο για visuals. Η καταραμένη η ubisoft κάποτε πούσαρε αλλά απέκτησε sponsorship και αυτή.  Η λαίλαπα του pc gaming έχει καταντήσει η amd αλλά τεσπά

YΓ1. Ακόμα θυμάμαι το κλάμα που έπεφτε τότε με το AC Unity. Έχω 8ετίας κάρτα και πιάνω 20 fps, μου΄φα το game..

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.

Ναι το AC: Mirage έφαγε push-back για να τρέχει στα PS4/X1, το Avatar δείχνει πολύ καλό πάντως..Αν και το RTGI το έφαγε η μαρμάγκα για τους ''γνωστούς λόγους''.

Δημοσ.
11 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Βασικά το PT στο CP 2077 είναι ο ορισμός του ''ό,τι πληρώνω, παίρνω''. Αυτό που έπρεπε να ισχύει σε ΟΛΑ τα παιχνίδια και όχι απλά στο CP 2077. Δηλαδή, έχεις 4090 ; Θα παίξεις με PT/Ultra settings κλπ και θα 'σαι 3 κλάσεις πάνω απ' τον mid-ranga και τον κονσολά.

Αυτό είναι το φυσιολογικό και όχι τύπου Starfield, δηλαδή η 4090 να βγάζει απλά 60FPS με XSX visuals διότι η 4090 δεν είναι απλά 2x XSX..Κάπου τα 'χετε μπερδέψει και σας έχουν κάνει πουρέ το μυαλό οι εταιρείες τόσα χρόνια με το console parity ή σας βολεύει το πως έχουν τα πράγματα επειδή δεν είστε διατεθειμένοι να τα σκάσετε σε HW.

Τα max settings και το eye candy παλιά δεν ήταν για την πλειοψηφία αλλά για όσους τα έσκαγαν χοντρά σε HW, αυτό άλλαξε από τότε που αρχίσαμε να παίρνουμε console ports. Τώρα πάει να αλλάξει πάλι το σκηνικό όπου μπαίνει σοβαρό RT και ξεφεύγει το high-end PC HW σε σχέση με τις κονσόλες.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα όποιος σκάει 2 χιλιάρικα για κάρτα και θέλει να παίζει CP77 με PT στα 1080p μαγκιά του. Όταν όμως μιλάμε για κάρτες γενικά και διαβάζουμε αυτά τα ωραία όπως η AMD δεν μπορεί να τρέξει RT γιατί σέρνετε στο CP 77 PT, υποτιμούν την νοημοσύνη μας λες και όλες οι κάρτες της NVIDIA μπορούν να τρέξουν CP 77 με PT. Εδώ με το Full RT δεν μπορούν να το τρέξουν το παιχνίδι κάρτες των 200-300 ευρώ και μερικοί κάνετε λες και μόνο οι AMD κάρτες δεν μπορούν να τρέξουν το CP 77.

Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε, είμαι υπέρ του RT αλλά μέχρι εκεί που μπορώ να το χρησιμοποιήσω με τις κάρτες που έχω, δεν θα με κάνει το RT όπως είναι σήμερα να πάω να δώσω 2 χιλιάρικα για κάρτα για να δω τα λαμπάκια του CP 77 με PT.

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Tambas91 said:

Aten εγώ σε πάω ρε φιλε γιατί μας περιπαίζεις όλους εδώ μέσα, τον herald τον έχεις κάνει μπάλα, και στο τέλος μονο ο δήμος θα αγοράσει amd gpu.... εσύ θα του κουνάς το μαντίλι με καμια 4060ti-4070 θα βγούν και τα 14th gen να βάλεις κάνα 14600k πύραυλο θα το κανεις το pc

άντε σε αφήνω να συνεχίσεις την καλή δουλειά ❤️ 

Eσύ πάνε παίξε AC unity και βάλτο δίπλα δίπλα στο starfield να δείς τι σου κάνουν 10 χρόνια progress :P 

Just now, Aten-Ra said:

Δεν έχω κανένα πρόβλημα όποιος σκάει 2 χιλιάρικα για κάρτα και θέλει να παίζει CP77 με PT στα 1080p μαγκιά του. Όταν όμως μιλάμε για κάρτες γενικά και διαβάζουμε αυτά τα ωραία όπως η AMD δεν μπορεί να τρέξει RT γιατί σέρνετε στο CP 77 PT, υποτιμούν την νοημοσύνη μας λες και όλες οι κάρτες της NVIDIA μπορούν να τρέξουν CP 77 με PT. Εδώ με το Full RT δεν μπορούν να το τρέξουν το παιχνίδι κάρτες των 200-300 ευρώ και μερικοί κάνετε λες και μόνο οι AMD κάρτες δεν μπορούν να τρέξουν το CP 77.

Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε, είμαι υπέρ του RT αλλά μέχρι εκεί που μπορώ να το χρησιμοποιήσω με τις κάρτες που έχω, δεν θα με κάνει το RT όπως είναι σήμερα να πάω να δώσω 2 χιλιάρικα για κάρτα για να δω τα λαμπάκια του CP 77 με PT.

Αντιλαβού φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να τρέξεις με το PT αν έχεις κάρτα των 400€. Μπορείς να τρέξεις με σκέτο RT στο psycho, με RT στο Ultra, στο High στο medium κλπα. 

Στο RE village και στο farcry 6 και όλα τα υπόλοιπα amd sponsored δεν έχεις επιλογές. Τι on τι off, το ίδιο κάνει. Αν δεν καταλαίβεις το ΓΙΑΤΙ συμβαίνει αυτό...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Καλα CP 2077 τρεχεις αψογα με 4070 στα 2560x1440 με 70-80fps με fg+dlss balanced και με 4060ti σε 1080p με dlss quality+fg. Οποτε τι 2 χιλιαρικα λετε μια χαρα path tracing παιζεις και με πολυ φθηνοτερες καρτες και με πολυ καλα fps. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Μα είναι φυσιολογικό αυτό που λες, οι κατώτερες κάρτες θα ανοίξουν RT μέχρι εκεί που αντέχουν. Δεν μπορεί όμως να υπάχει console parity στα visuals μεταξύ PS5/XSX και PC, σημαίνει ότι ο dev δεν έσπρωξε την PC version όσο θα έπρεπε.

Το ότι μέτριες GPUs κρατάνε 5-6+ χρόνια λόγω console ports, δεν είναι φυσιολογικό. Σημαίνει ότι δεν υπάρχει εξέλιξη στα γραφικά. Κάποτε στα 2 χρόνια ήταν για πέταμα στην κυριολεξία η high-end GPU, οι μέτριες στον 1 χρόνο κλπ. Άλλαζε το API και γινόταν πανωλεθρία στο Μιλάνο. Το ίδιο συμβαίνει τώρα και με το PT αλλά η AMD το κρατάει πίσω γιατί δεν μπορεί να ακολουθήσει την NVIDIA. Δεν είναι τυχαίο που το RT στα AMD sponsored games είναι της πλάκας.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Eσύ πάνε παίξε AC unity και βάλτο δίπλα δίπλα στο starfield να δείς τι σου κάνουν 10 χρόνια progress :P 

το starfield η αλήθεια είναι ότι με baitαρε στην αρχή μέσα στον κλειστό χώρο στον πρώτο πλανήτη, έχει ωραία γραφικά και φωτισμούς έξω θέλει πολύ δουλειά (αν και με τα mods που θα βγάλουν θα τα περάσει όλα αυτό) ...τώρα το AC unity είναι οπτικό διαμάντι ρε συ ok

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...