Herald Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, just_a_dude said: To "Και βέβαια δεν με ενδιαφέρει το RT μόνο σε Technology Demos της NVIDIA" ισοδυναμεί με "δεν με ενδιαφέρει το RT" γιατί μόνο στα games του πέτσινου κάνει εμφανή διαφορά στα visuals το RT. Και αυτό πάλι το λέω όχι βλέποντας βίντεο με 400% zoom αλλά επειδή έχω παίξει games με non-πέτσινος RT (RE Χωριό, Far Cry 6, κτλ) και δεν έχουν διαφορές εμφανείς σε gameplay speeds. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι και χειρότερο, π.χ. RT Reflections στο Χωριό στο 1/4 της native ανάλυσης που δείχνουν χειρότερες από SSR και μετράς τα pixels. E καλά τώρα, τυχαίνει και τον ενδιαφέρουν τα games με RT που τα πάνε καλά σε AMD (επειδή δεν έχουν RT). Τα άλλα είναι tech demos. Γούστα ρε μαν, σίγα μην μας δώσει λογαριασμό Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 αν και προτεραιότητα μου στα games είναι πάντα πρώτα το gameplay-mechanics μετά η ιστορία και τέλος τα visuals δίνω εδώ ένα καλο παράδειγμα στο τι μπορεί να κάνει το rt και ποσο μπορεί να βοηθήσει την ατμόσφαιρα απλά βάλτε το στο 8:20 και δείτε ένα ένα τα rt effect τι διαφορα κάνουν και τελικά όλα μαζί ανοιχτά τι αποτέλεσμα δίνουν... όπως λέει και αυτός στο video είναι λες και έχεις τελείως άλλο παιχνίδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 8 minutes ago, Tambas91 said: αν και προτεραιότητα μου στα games είναι πάντα πρώτα το gameplay-mechanics μετά η ιστορία και τέλος τα visuals δίνω εδώ ένα καλο παράδειγμα στο τι μπορεί να κάνει το rt και ποσο μπορεί να βοηθήσει την ατμόσφαιρα απλά βάλτε το στο 8:20 και δείτε ένα ένα τα rt effect τι διαφορα κάνουν και τελικά όλα μαζί ανοιχτά τι αποτέλεσμα δίνουν... όπως λέει και αυτός στο video είναι λες και έχεις τελείως άλλο παιχνίδι Ελά είσαι και πονηρός. Είδα benchmark πρώτα, οι AMD κάρτες τα πάνε καλύτερα με το RT off άρα μου αρέσει περισσότερο χωρίς RT το λεωφορείο στο 8:20. Καλή η προσπάθεια αλλά δεν μας έπεισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Τα CP 2077, Metro Exodus, Dying Light 2, Control, TW3 κλπ είναι ''NVIDIA tech demos'' δηλαδή ; Επειδή είναι τα μόνα με σοβαρό RT και χαντακώνονται οι κάρτες της αγαπημένης εταιρείας μερικών εδώ μέσα ; Λολ, τι άλλο θα διαβάσουμε.. Δεν μιλάμε για 3DMark ή κάποιο άλλο benchmark, αλλά για παιχνίδια πολλών ωρών με εξαιρετικές βαθμολογίες.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Το σωστό το μεθανιώτικο το δεξιό το RT είναι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Το σωστό το μεθανιώτικο το δεξιό το RT είναι εδώ. κάπου εκεί ανάμεσα στα βατα κρύβεται λίγο rt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε To "Και βέβαια δεν με ενδιαφέρει το RT μόνο σε Technology Demos της NVIDIA" ισοδυναμεί με "δεν με ενδιαφέρει το RT" γιατί μόνο στα games του πέτσινου κάνει εμφανή διαφορά στα visuals το RT. Και αυτό πάλι το λέω όχι βλέποντας βίντεο με 400% zoom αλλά επειδή έχω παίξει games με non-πέτσινος RT (RE Χωριό, Far Cry 6, κτλ) και δεν έχουν διαφορές εμφανείς σε gameplay speeds. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι και χειρότερο, π.χ. RT Reflections στο Χωριό στο 1/4 της native ανάλυσης που δείχνουν χειρότερες από SSR και μετράς τα pixels. Χθες ανακαλυψα οτι τα εξαιρετικα QUBE εχουν παρει RTX updates ειδικα το πρωτο που ειναι 10 χρονων. Εννοειται αγοραστηκαν και ετοιμαζομαι. Δες διαφορες. Το RT το λεω χρονια οτι ειναι το μελλον απλα το 2018 δεν ηταν η ωρα ακομα. Σημερα με τεχνολογιες οπως dlss fsr fg νομιζω εχει ερθει η ωρα και το να το βαζουμε στην ακρη μονο fanboiliki δειχνει και τιποτα αλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, Tambas91 said: κάπου εκεί ανάμεσα στα βατα κρύβεται λίγο rt Έλα στοπ, έχουμε RT σπίτι, το λιγουρεύεσαι? Spoiler 1 hour ago, just_a_dude said: RT (RE Χωριό, Far Cry 6, κτλ) Τώρα το θυμήθηκα, στο χωριό όταν ανοίγεις το RT ανεβαίνουν τα FPS. Μιλάμε για άλλα κόλπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Herald είπε Τώρα το θυμήθηκα, στο χωριό όταν ανοίγεις το RT ανεβαίνουν τα FPS. Μιλάμε για άλλα κόλπα μου έφυγε ο καφές απ' τη μύτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, just_a_dude said: μου έφυγε ο καφές απ' τη μύτη Μη γελάς ρε, δοκίμασε το. Εγώ έπαιρνα 4-5 fps ανάλογα και την περιοχή. Άνοιγα το RT για να έχω περισσότερα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα CP 2077, Metro Exodus, Dying Light 2, Control, TW3 κλπ είναι ''NVIDIA tech demos'' δηλαδή ; Επειδή είναι τα μόνα με σοβαρό RT και χαντακώνονται οι κάρτες της αγαπημένης εταιρείας μερικών εδώ μέσα ; Λολ, τι άλλο θα διαβάσουμε.. Δεν μιλάμε για 3DMark ή κάποιο άλλο benchmark, αλλά για παιχνίδια πολλών ωρών με εξαιρετικές βαθμολογίες.. Chenrobylite επίσης φοβερό RT. Σαν game δεν είναι στα επίπεδα του Exodus και του TW3 αλλά είναι αρκετά καλό και φυσικά όχι απλά ένα tech demo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, Psycho_Warhead said: Τα CP 2077, Metro Exodus, Dying Light 2, Control, TW3 κλπ είναι ''NVIDIA tech demos'' δηλαδή ; Επειδή είναι τα μόνα με σοβαρό RT και χαντακώνονται οι κάρτες της αγαπημένης εταιρείας μερικών εδώ μέσα ; Λολ, τι άλλο θα διαβάσουμε.. Δεν μιλάμε για 3DMark ή κάποιο άλλο benchmark, αλλά για παιχνίδια πολλών ωρών με εξαιρετικές βαθμολογίες.. Όχι για αυτό αλλά γιατί χαντακώνονται οι επιδόσεις στο 80-90% των χρηστών με κάρτες που έχουν Hardware RT Acceleration και μπορούν να τρέξουν τέτοια παιχνίδια. Ιδίως το CP 77 PT είναι τελείως Tech Demo, δεν υπάρχει 1080p κάρτα κάτω από 300-400 USD που να μπορεί να τρέξει το CP 77 PT σε 1080p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Herald είπε Μη γελάς ρε, δοκίμασε το. Εγώ έπαιρνα 4-5 fps ανάλογα και την περιοχή. Άνοιγα το RT για να έχω περισσότερα fps. Το είχα δοκιμάσει και σε κάτι υπόγεια στο κάστρο έβλεπα pixels στις αντανακλάσεις στο νερό και πήγα και έκανα reset to defaults στο nvidia control panel. Λέω μήπως φταίει κάποιο setting. Mετά το κατάλαβα λολ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, Aten-Ra said: Όχι για αυτό αλλά γιατί χαντακώνονται οι επιδόσεις στο 80-90% των χρηστών με κάρτες που έχουν Hardware RT Acceleration και μπορούν να τρέξουν τέτοια παιχνίδια. Ιδίως το CP 77 PT είναι τελείως Tech Demo, δεν υπάρχει 1080p κάρτα κάτω από 300-400 USD που να μπορεί να τρέξει το CP 77 PT σε 1080p. Άρα το starfield είναι tech demo. Ντάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Όχι για αυτό αλλά γιατί χαντακώνονται οι επιδόσεις στο 80-90% των χρηστών με κάρτες που έχουν Hardware RT Acceleration και μπορούν να τρέξουν τέτοια παιχνίδια. Ιδίως το CP 77 PT είναι τελείως Tech Demo, δεν υπάρχει 1080p κάρτα κάτω από 300-400 USD που να μπορεί να τρέξει το CP 77 PT σε 1080p. Ε λογικό ρε συ είναι θεόβαρυ αν εχει όλα τα effects. Αν είναι ελαφρύ δεν θα είναι καλής ποιότητας. You can't have both. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα