just_a_dude Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 και για τα δικά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 40άρια δέχομαι μόνο με path-tracing πλέον ή με μπαμ τύπου Crysis 1..Τρώγονται μια χαρά αν τα σαγόνια είναι στο πάτωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε και για τα δικά μου Θέμα συνήθειας είναι. Το σωτήριο έτος 1999-2000 που έπαιζα Thief και Deus Ex είχα πορωθει αφάνταστα και δεν ήξερα τι είναι fps, παίζει να ειχα και 20 καρέ τότε με την Voodoo 3 2000. Απλώς έβαζα την ανάλυση 1024 * 768 και έπαιζα και ας ήταν και slideshow. Ωραίες εποχές... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Θέμα συνήθειας είναι. Το σωτήριο έτος 1999-2000 που έπαιζα Thief και Deus Ex είχα πορωθει αφάνταστα και δεν ήξερα τι είναι fps, παίζει να ειχα και 20 καρέ τότε με την Voodoo 3 2000. Απλώς έβαζα την ανάλυση 1024 * 768 και έπαιζα και ας ήταν και slideshow. Ωραίες εποχές... Ε τώρα έχουμε συνηθίσει αλλιώς σε όλα όμως. Και εγώ δεν είμαι και το καλύτερο δείγμα ανθρώπου, είμαι πολύ καλομαθημένος. Σκέψου δεν μπορώ καν να παρκάρω αυτοκίνητο πλέον χωρίς κάμερα πίσω και αισθητήρες. Ή εντάξει μπορώ αλλά θα κάνω 15 φορές μπρος πίσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Θέμα συνήθειας είναι. Το σωτήριο έτος 1999-2000 που έπαιζα Thief και Deus Ex είχα πορωθει αφάνταστα και δεν ήξερα τι είναι fps, παίζει να ειχα και 20 καρέ τότε με την Voodoo 3 2000. Απλώς έβαζα την ανάλυση 1024 * 768 και έπαιζα και ας ήταν και slideshow. Ωραίες εποχές... Ειμασταν και 7-8-10 χρονων τοτε και εγω καψιμο τοτε με mario 64 pokemon stadium παιζει να ειχα και 20 fps αλλα ποιος ασχολιοταν. Μετα που βγηκαν gpu κτλ και οσο μεγαλωνεις ολα δυσκολεψαν εγιναν πιο περιπλοκα. Τωρα εχουμε 500 ρυθμισεις για το καθετι. Τελικα τι ειναι καλυτερο? Να εχουμε επιλογες η να μην εχουμε και να ειναι πιο απλα τα πραγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Γιατί έχω την εντύπωση ότι αν έβγαζε 45fps η 3080 θα διαβάζαμε διαφορετικά πράγματα ?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Εγώ θυμάμαι εποχές DOOM 3 και Far Cry που δεν είχα αρκετή RAM/VRAM στο PC και πήγαινε το κόλλημα σύννεφο(Το stuttering που αναφέρουμε τώρα είναι τίποτα μπροστά στα τότε κολλήματα)..Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν ήταν ο Azazil :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Ειμασταν και 7-8-10 χρονων τοτε και εγω καψιμο τοτε με mario 64 pokemon stadium παιζει να ειχα και 20 fps αλλα ποιος ασχολιοταν. Μετα που βγηκαν gpu κτλ και οσο μεγαλωνεις ολα δυσκολεψαν εγιναν πιο περιπλοκα. Τωρα εχουμε 500 ρυθμισεις για το καθετι. Τελικα τι ειναι καλυτερο? Να εχουμε επιλογες η να μην εχουμε και να ειναι πιο απλα τα πραγματα? Το καθένα έχει τα καλά του. Καλύτερη είναι η μέση λύση, δηλαδή να έχουμε επιλογές αλλά να μην υπερβάλλουμε όσον αφορά τις επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 45 minutes ago, Tambas91 said: τα 40 είναι unplayble για τα δικά σου στάνταρ όλα τα αλλα είναι ναχαμε να λέγαμε για κάθε στανταρ, όταν μιλάμε για PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ θυμάμαι εποχές DOOM 3 και Far Cry που δεν είχα αρκετή RAM/VRAM στο PC και πήγαινε το κόλλημα σύννεφο(Το stuttering που αναφέρουμε τώρα είναι τίποτα μπροστά στα τότε κολλήματα)..Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν ήταν ο Azazil 2-3 χρόνια μετά είχε κυκλοφορήσει ένα mod για το Far Cry που καλυτερευε ακόμα περισσότερο τα γραφικά αλλά πήγαινε τις απαιτήσεις στο θεό! Μάλιστα όταν ξεκινούσε το παιχνίδι σου πέταγε ένα μήνυμα που έλεγε ότι " προσοχή: οι 6800 Ultra και X850 XT PE θα λιώσουν"!! Τότε το είχα τερματίσει για άλλη μία φορά αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του συγκεκριμένου mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Η διαφορά είναι ότι τότε αν τα ακούμπαγες, έτρεχαν αέρας τα παιχνίδια χωρίς stutters κλπ, χώρια ότι τότε ήταν το PC lead platform και έβλεπες τρελά άλματα οπτικά κάθε 2 χρόνια.. Τώρα και Grace Hopper να πάρεις θα δεις stutters, lol. Επίσης, άλλο ένα πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν χαίρεσαι VFM κάρτες στην κατηγορία x70 όπως παλιότερα(μέχρι την GTX970) όπου έδινες 300-350 ευρώ και μάξαρες τα παιχνίδια εύκολα στην mainstream ανάλυση. Άντε να δούμε τι θα δούμε στα από 'δω και πέρα παιχνίδια για φέτος, στην Gamescom αναμένουμε gameplay reveal απ' το νέο Metro και το Black Myth: Wukong. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η διαφορά είναι ότι τότε αν τα ακούμπαγες, έτρεχαν αέρας τα παιχνίδια χωρίς stutters κλπ, χώρια ότι τότε ήταν το PC lead platform και έβλεπες τρελά άλματα οπτικά κάθε 2 χρόνια.. Τώρα και Grace Hopper να πάρεις θα δεις stutters, lol. Επίσης, άλλο ένα πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν χαίρεσαι VFM κάρτες στην κατηγορία x70 όπως παλιότερα(μέχρι την GTX970) όπου έδινες 300-350 ευρώ και μάξαρες τα παιχνίδια εύκολα στην mainstream ανάλυση. Άντε να δούμε τι θα δούμε στα από 'δω και πέρα παιχνίδια για φέτος, στην Gamescom αναμένουμε gameplay reveal απ' το νέο Metro και το Black Myth: Wukong. Θα βγει νέο Metro ; Τον Glukovski τον κυνηγάνε οι Ρώσοι οπότε χλωμό το βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 15 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Θα βγει νέο Metro ; Τον Glukovski τον κυνηγάνε οι Ρώσοι οπότε χλωμό το βλέπω... Spoiler Ένας παραπάνω λόγος να αγοράσω όλα τα παλιά Metro! Λογικά θα είχε γράψει το σενάριο αρκετά πριν, απ' την άλλη έχει φύγει απ' όσο ξέρω απ' την Ρωσία, οπότε θα μπορεί και να γράψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 35 minutes ago, Psycho_Warhead said: Επίσης, άλλο ένα πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν χαίρεσαι VFM κάρτες στην κατηγορία x70 όπως παλιότερα(μέχρι την GTX970) όπου έδινες 300-350 ευρώ και μάξαρες τα παιχνίδια εύκολα στην mainstream ανάλυση. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και σήμερα μετά από τόσα χρόνια η mainstream ανάλυση εξακολουθει να είναι τα 1080p λόγο της αύξησης των τιμών στις GPU τα τελευταία 5-6 χρόνια που κάνουν απαγορευτική την αγορά μεγαλύτερης ανάλυσης monitor από τον απλό κόσμο. Έτσι σήμερα με 300-350 ευρώ GPU μαξάρεις όλα τα παιχνίδια σε Raster και με μικρότερες κάρτες. Το πρόβλημα ξεκινά αν έχεις μεγαλύτερες αναλύσεις και αν θέλεις να ενεργοποιήσεις και RT, εκεί απλά πας στο χειρουργείο και αφαιρείς νεφρό, σπλήνα, συκώτι για να πληρώσεις μια κάρτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Και το πρόβλημα είναι ότι "παγιδεύεσαι" κιόλας. Εγώ τώρα πλέον δεν μπορώ να γυρίσω ξανά σε 1080p/75. 1440p με 90+ θέλω, οπότε εκεί θες αρκετά λεφτά για κάρτα και λογικά τα επόμενα χρόνια θα θες και περισσότερα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα