Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Ε καλά τι να τα κάνεις τα 100άρια σε single player τίτλο, με locked 60 είσαι πένα. Το θέμα είναι ότι η κάμερα δεν είναι smooth και το camera jittering δεν το έφτιαξαν στο χθεσινό patch όπως είχαν υποσχεθεί αλλά πήρε delay για κάποια στιγμή στο μέλλον.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Ε καλά τι να τα κάνεις τα 100άρια σε single player τίτλο, με locked 60 είσαι πένα. Το θέμα είναι ότι η κάμερα δεν είναι smooth και το camera jittering δεν το έφτιαξαν στο χθεσινό patch όπως είχαν υποσχεθεί αλλά πήρε delay για κάποια στιγμή στο μέλλον.. Ακριβως αυτό με cap στα 70 παίζετε εξαιρετικά καλά το παιχνίδι πέρα από το panning jittering δεν έχω ελπίδες οτι θα το φτιάξουν όπως στο Uncharted 4. Το περιμέναμε χθες τώρα λένε στο μέλλον θα φτιαχτεί που σημαίνει δεν μπορούμε να το φτιάξουμε αλλά θα το δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Άμα δεν φτιάξουν το jittering όλα τα άλλα άψογα να γίνουν είναι για πέταμα το port..Άμπαλοι τελείως στην Iron Galaxy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Απορω γιατι καθεστε και συγκρινετε επεξεργαστες και καρτες γραφικων σε παιχνιδι που αποδεδειγμενα εχει ενα σωρο θεματα. Δηλαδη σα να παιρνεις αεροπλανο και να το βαζεις να κανει κοντρες στο διαστημα. Τετοια παιχνιδια κανονικα δε θα επρεπε καν να μπαινουν σε review καρτων μεχρι να φτιαχτουν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Άμα δεν φτιάξουν το jittering όλα τα άλλα άψογα να γίνουν είναι για πέταμα το port..Άμπαλοι τελείως στην Iron Galaxy. Κοίτα playable ειναι δηλαδή εννοώ ότι συνηθίζεις το panning όσο γίνεται και παίζεις κανονικα στην αρχή στο Uncharted με είχε χαλάσει πολύ όσο έπαιζα το συνήθισα κάπως και το ευχαριστήθηκα μέχρι το τέλος του. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με last of us αν δεν φτιαχτεί στο μεγάλο patch της Παρασκευής μην έχουμε πολλές ελπίδες. Εκτός αν γίνει κάνα θαύμα τελειώσουν το port του Ratchet στην nixxes και βοηθήσουν να το ξεπεταξουν να μάθουν μπαλίτσα στους αμπαλους της IG. Μόλις τώρα, Dantε είπε Απορω γιατι καθεστε και συγκρινετε επεξεργαστες και καρτες γραφικων σε παιχνιδι που αποδεδειγμενα εχει ενα σωρο θεματα. Δηλαδη σα να παιρνεις αεροπλανο και να το βαζεις να κανει κοντρες στο διαστημα. Τετοια παιχνιδια κανονικα δε θα επρεπε καν να μπαινουν σε review καρτων μεχρι να φτιαχτουν. Έχεις απόλυτο δίκιο το είπαν και στο DF να μην το περνουμε σοβαρά όσον αφορά επιδόσεις cpu και καρτών το παιχνιδι αλλά είναι ωραία η συζήτηση που γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Τι να πάρεις στα σοβαρά, εδώ η δέσμευση που κάνει στην VRAM είναι ''fix'' απ' τον developer, δεν είναι ότι κάνει scan στο λειτουργικό και βλέπει πόση VRAM έχει δεσμεύσει το OS + background apps, κοινώς ό,τι να 'ναι.. Στην 4090 λέει ότι το OS + apps καταναλώνουν 5.5GB, LOL. Ωρέ σαν πας στην Καλαμάτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 26 λεπτά πριν, Arkin είπε Σε 5700x δεν τον έχω δει κάτω από 65 και στα πιο δύσκολα σημεία για 8700Κ διαβάζω πέφτει και 45. Λογικά τα 6 core γονατίζουν κανονικά στο παιχνίδι. Βέβαια δεν φταίνε αυτά το το παιχνίδι ειναι για το ανάθεμα στο utilization των πυρήνων. Θες 13900k 7950x3d για 100+fps μόνιμα που έχει το 0.1% του κόσμου. Και ο 12900 σε στοκ βγάζει 100 μόνιμα.Συνήθως στα 150+ είναι αλλά στα πιο βαριά σημεία πάει 120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τι να πάρεις στα σοβαρά, εδώ η δέσμευση που κάνει στην VRAM είναι ''fix'' απ' τον developer, δεν είναι ότι κάνει scan στο λειτουργικό και βλέπει πόση VRAM έχει δεσμεύσει το OS + background apps, κοινώς ό,τι να 'ναι.. Στην 4090 λέει ότι το OS + apps καταναλώνουν 5.5GB, LOL. Ωρέ σαν πας στην Καλαμάτα.. Αλλο ανέκδοτο αυτό. 2400 δεσμεύει σε μένα χωρίς λόγο μετά δεν φτάνει η VRAM τι σαχλαμάρες είναι. 1 λεπτό πριν, Herald είπε Και ο 12900 σε στοκ βγάζει 100 μόνιμα.Συνήθως στα 150+ είναι αλλά στα πιο βαριά σημεία πάει 120 120 είδα με 7950x3d με 4090 έπεφτε μέχρι 110 με Intel πάει καλύτερα όντως. 150 δεν έχω δει ακόμα σε κάποιο βίντεο. Στα πιο βαριά σημεία είδα και με 13900k πέφτει στα 90. Brute force γινετε με τετοια cpu 600 700 ευρώ και βγάζουν τα fps πάλι στο utilization είναι άστα να πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Αλλο ανέκδοτο αυτό. 2400 δεσμεύει σε μένα χωρίς λόγο μετά δεν φτάνει η VRAM τι σαχλαμάρες είναι. 120 είδα με 7950x3d με 4090 έπεφτε μέχρι 110 με Intel πάει καλύτερα όντως. 150 δεν έχω δει ακόμα σε κάποιο βίντεο. Στα πιο βαριά σημεία είδα και με 13900k πέφτει στα 90. Brute force γινετε με τετοια cpu 600 700 ευρώ και βγάζουν τα fps πάλι στο utilization είναι άστα να πάνε. Στην προηγούμενη σκηνή - στο intro δηλαδή που είναι θεόβαρο έβλεπα 115-120. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Στην προηγούμενη σκηνή - στο intro δηλαδή που είναι θεόβαρο έβλεπα 115-120. Γνωρίζεις ρυθμίσεις και ανάλυση στο βίντεο γιατί δεν δείχνει κάτι. Στα 1080p πχ και εγώ είμαι 100+ σε μεγαλύτερες αναλύσεις και Ultra τρώνε τα ζόρια τα μεγάλα με τα τρελά usage των πυρήνων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Γνωρίζεις ρυθμίσεις και ανάλυση στο βίντεο γιατί δεν δείχνει κάτι. Στα 1080p πχ και εγώ είμαι 100+ σε μεγαλύτερες αναλύσεις και Ultra τρώνε τα ζόρια τα μεγάλα με τα τρελά usage των πυρήνων Δικό μου είναι,, όλα τέρμα 1440p + DLSS Q. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Herald είπε Δικό μου είναι,, όλα τέρμα 1440p + DLSS Q. Δες λιγο εδώ. 4Κ dlss quality στο βίντεο ο 13900κ 4090 85 fps βλέπω στο σημείο που είσαι εσύ πως γίνεται να δίνει τα διπλάσια ο 12900k? Όπου έχω δει είναι στα 85 90 σε αυτό το σημείο ο 13900κ με 4090 και dlss quality. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Δες λιγο εδώ. 4Κ dlss quality στο βίντεο ο 13900κ 4090 85 fps βλέπω στο σημείο που είσαι εσύ πως γίνεται να δίνει τα διπλάσια ο 12900k? Όπου έχω δει είναι στα 85 90 σε αυτό το σημείο ο 13900κ με 4090 και dlss quality. Aφού΄τον κόβει η κάρτα Α παρακάτω δεν τον κόβει η κάρτα. Ε προφανώς είναι αξιόπιστος ο testing games Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Herald είπε Aφού΄τον κόβει η κάρτα Α παρακάτω δεν τον κόβει η κάρτα. Ε προφανώς είναι αξιόπιστος ο testing games Δεν είναι μόνο αυτός όποιον έχω δει ίδια fps έχει και δείχνουν όλοι ρυθμίσεις ανάλυση κτλ. Τον 12900k τον βλεπω στα 60fps εδώ στην αρχική σκηνή στο αμάξι δείχνει και ρυθμίσεις ανάλυση κτλ και στο σημείο στην αρχή στα κτίρια είναι στα 75 80fps. Ανέβασε αν μπορείς βίντεο με ρυθμίσεις να φαίνονται όλα. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν είναι μόνο αυτός όποιον έχω δει ίδια fps έχει και δείχνουν όλοι ρυθμίσεις ανάλυση κτλ. Τον 12900k τον βλεπω στα 60fps εδώ στην αρχική σκηνή στο αμάξι δείχνει και ρυθμίσεις ανάλυση κτλ και στο σημείο στην αρχή στα κτίρια είναι στα 75 80fps. Ανέβασε αν μπορείς βίντεο με ρυθμίσεις να φαίνονται όλα. Aυτό που δεν με πιστεύεις Tώρα ανεβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα