Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είναι όλα στο μαξ ειδικά με κάρτες τύπου RTX 4060 Ti. Λες και υπάρχουν εμφανείς διαφορές μεταξύ Very High και Ultra...

και όχι μόνο σε τέτοιες κάρτες. σε όλες τις κάρτες αν πας σε high κερδίζεις πολλά fps με σχεδόν μηδαμινή διαφορά στα visuals, εκτός απ' ελάχιστες περιπτώσεις (π.χ. RT Psycho στο CP77 που δίνει bounced lighting το οποίο κάνει διαφορά). Για μένα βάλε textures όσο πιο πάνω αντέχει η vram, όλα τα άλλα high και τέλος.

• Like 1
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, just_a_dude said:

και όχι μόνο σε τέτοιες κάρτες. σε όλες τις κάρτες αν πας σε high κερδίζεις πολλά fps με σχεδόν μηδαμινή διαφορά στα visuals, εκτός απ' ελάχιστες περιπτώσεις (π.χ. RT Psycho στο CP77 που δίνει bounced lighting το οποίο κάνει διαφορά). Για μένα βάλε textures όσο πιο πάνω αντέχει η vram, όλα τα άλλα high και τέλος.

Αν δεν τα τρέχεις όλα Ultra πως θα βγάζει video o hwunboxed? Κλέφτης θα γίνει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Το πρόβλημα είναι ότι και να δώσει 12 ο πέτσινος στην 4060ti σαν base model, θα βγάλει η amd την δικιά της με 16 και πάλι τα amd sponsored θα ζητάνε πάλι από 12. Δεν υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα με την Vram από τον πέτσινο. Η amd πρέπει να σταματήσει τις τρολιες κάποια στιγμή. Εδώ και 3 χρόνια τις ίδιες Παπατζες 

Ε κλάιν για τα ΑMD Sponsored τότε, ας τα αγοράζουν οι κόκκινοι. Άλλωστε no dlss no buy. Και δεν το λεω από fanboyλικι. Αν ήταν το FSR καλύτερο θα έλεγα no fsr no buy.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, just_a_dude said:

Ε κλάιν για τα ΑMD Sponsored τότε, ας τα αγοράζουν οι κόκκινοι. Άλλωστε no dlss no buy. Και δεν το λεω από fanboyλικι. Αν ήταν το FSR καλύτερο θα έλεγα no fsr no buy.

Εγώ θέλω και τα 2 σε όλα τα game. Έχω και το laptop με την rdna 2, σε 14αρα οθόνη το fsr μια χαρά μουρλια είναι. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Εγώ θέλω και τα 2 σε όλα τα game. Έχω και το laptop με την rdna 2, σε 14αρα οθόνη το fsr μια χαρά μουρλια είναι. 

ε ναι το ιδανικό είναι αυτό, μην σου πω και τα 3 με το XeSS μέσα. Αλλά εγώ θέλω σίγουρα το DLSS για να αγοράσω AAA game πλεον σε AAA τιμη.

Δημοσ.
2 minutes ago, Herald said:

Μανιτσα μου εγώ σου δείχνω ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις vram μεταξύ nvidia και amd. Πράγματα που τρέχουν με 8gb vram σε nvidia ξεμείνουν από vram σε 8gb amd. Αυτό συμβαίνει εδώ και 10 κοντά χρόνια τουλάχιστον, έχει καλύτερο compression η nvidia. 

Και επαναλαμβάνω, αυτό προσπαθείς να το δείξεις με troll post σε 4Κ RT σε κάρτες  7600/4060/4060Ti ??

Δημοσ.
Just now, Aten-Ra said:

Και επαναλαμβάνω, αυτό προσπαθείς να το δείξεις με troll post σε 4Κ RT σε κάρτες  7600/4060/4060Ti ??

Ναι, το 4k rt είναι το χειρότερο σενάριο για την Vram. Που το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω? Σταματά ρε συ το fanboyιλικι. 

Δημοσ.
8 minutes ago, azazil1190 said:

Κάτι δεν πάει καλά στην μέτρηση της 8αρας.

39c μόνο και gpu power 78.9w

Εμένα μπορεί να μου το εξηγήσει το παραπάνω κάποιος άνθρωπος?

Έχει πάθει εγκεφαλικό η 8αρα? η τελειώνουν οι μπαταρίες?Η από την vram η κάρτα υπολειτουργεί?😋

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Έχει πάθει εγκεφαλικό η 8αρα? η τελειώνουν οι μπαταρίες?Η από την vram η κάρτα υπολειτουργεί?😋

απ' την vram, έτσι παθαινα και με την 2060 6GB

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, just_a_dude said:

ε ναι το ιδανικό είναι αυτό, μην σου πω και τα 3 με το XeSS μέσα. Αλλά εγώ θέλω σίγουρα το DLSS για να αγοράσω AAA game πλεον σε AAA τιμη.

Το πρόβλημα είναι ότι με τις Παπατζες της amd με φτύνει και εμένα στα μούτρα που τους επέλεξα. 8gb vram έχει η 6700 στο laptop, τα nvidia sponsored τα πάει όλα ευθεία, τα amd sponsored... Crash στο desktop stutters, θολούρα στα textures. Κατάντια μιλάμε. 

1 minute ago, azazil1190 said:

Λογικά απτην vram, ο πυρήνας δουλεύει για 15 fps γιατί περιμένει την μνήμη. 

Δημοσ.
Just now, Herald said:

Ναι, το 4k rt είναι το χειρότερο σενάριο για την Vram. Που το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω? Σταματά ρε συ το fanboyιλικι. 

Το ξέρεις και εσύ και εγώ ότι σε αυτές τις κάρτες (7600/4060/4060Τι) στα 4Κ με η χωρίς RT δεν τις κόβει το Vram αλλά πρώτα το performance. Και επειδή το ξέρεις πολύ καλά γιατί είναι trolling αυτό που κάνεις.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, Aten-Ra said:

Το ξέρεις και εσύ και εγώ ότι σε αυτές τις κάρτες (7600/4060/4060Τι) στα 4Κ με η χωρίς RT δεν τις κόβει το Vram αλλά πρώτα το performance. Και επειδή το ξέρεις πολύ καλά γιατί είναι trolling αυτό που κάνεις.

Μα η vram μας νοιάζει σε αυτό το νήμα, όχι το performance. Δείχνω ότι τα 8gb της nvidia ισοδυναμούν με 10gb σε amd. Δεν σε ενδιαφέρει αυτό στο νήμα για την Vram???? 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Έκανε τα κολπάκια του ο Steve😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...