nikos5800 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Fulgore είπε @nikos5800δες τι λέει στο 13:05 και γιατί μερικές φορές δεν φαίνονται τα θέματα σε γρήγορα benchmarks. Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει τέτοια θέματα,αν ένα παιχνίδι έχει stutter δεν έχει πολύ σημασία άμα παίζω μια ώρα η πέντε ώρες 👍 ο Ρυθμός του stuttering είναι ο ίδιος 😜 Επεξ/σία 13 Απριλίου από nikos5800
_Theo_ Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Αν πάρουμε σαν σημείο αναφοράς το Cyberpunk 2077 το οποίο πλέον είναι αρκετά optimized : Για full γραφικά συν RT είναι αρκετά τα 12 GB σε 1440p, πόσο δε μάλλον σε 1080p. Αν θες όμως Path Tracing τα 12 GB δεν αρκούν, για να είσαι ασφαλής θες τουλάχιστον 16 GB. Τόσο απλά. Για κάρτες όμως με 8 GB VRAM το RT είναι απαγορευτικό ακόμα και σε 1080p. Για απλό raster είσαι οκ. 1
just_a_dude Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Το CP77 είναι παλιό παιχνίδι πλέον. Έχει τραγικά textures 4
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 7 ώρες πριν, nikos5800 είπε Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει τέτοια θέματα,αν ένα παιχνίδι έχει stutter δεν έχει πολύ σημασία άμα παίζω μια ώρα η πέντε ώρες 👍 ο Ρυθμός του stuttering είναι ο ίδιος 😜 Μα δεν λέει ότι είναι κανόνας αυτό. Λέει ότι είναι κάτι που σε συγκεκριμένα παιχνίδια δεν φαίνεται αν τρέξεις ένα benchmark των 2 λεπτών, αλλά αν παίξεις παραπάνω ώρα. 1
_Theo_ Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 23 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Το CP77 είναι παλιό παιχνίδι πλέον. Έχει τραγικά textures Τραγικά δεν τα λες αλλά σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο. Πάντως με το DLSS 4 έχει βελτιωθεί αισθητά η εικόνα και το ΑΑ και τα γραφικά του είναι από τα καλύτερα εκεί έξω. 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα δεν λέει ότι είναι κανόνας αυτό. Λέει ότι είναι κάτι που σε συγκεκριμένα παιχνίδια δεν φαίνεται αν τρέξεις ένα benchmark των 2 λεπτών, αλλά αν παίξεις παραπάνω ώρα. Ισχύει. Σε πολλά παιχνίδια πρέπει να τα παίξεις κάποια ώρα για να βγει κάποιο συμπέρασμα. 1
nikos5800 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 15 ώρες πριν, just_a_dude είπε Το CP77 είναι παλιό παιχνίδι πλέον. Έχει τραγικά textures Δεν ξέρω άμα μπορώ να το αποκαλέσω τραγικά αλλά σίγουρα δεν έχει χειρότερα textures από το Indiana Jones που ζητά διπλάσια vram 😅
Arkin Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Στις 14/4/2025 στις 9:51 ΠΜ, nikos5800 είπε Δεν ξέρω άμα μπορώ να το αποκαλέσω τραγικά αλλά σίγουρα δεν έχει χειρότερα textures από το Indiana Jones που ζητά διπλάσια vram 😅 Νομιζω το αδικουμε πολυ το indiana. Προσωπικα οσο το προχωρησα τοσο περισσοτερο μου αρεσε αυτο που ειδα και το path tracing εξαιρετικο μεσα εξω αλλα και τα textures αναγλυφα με βαθος δεν ηταν ενα flat πραγμα. Αντιστοιχα το 2077 με το νεο RR και PT βγαζει πολυ καλα textures κυριως στο interior κομματι εξω λογο του φωτισμου ειναι αρκετα πιο smooth.
nikos5800 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Νομιζω το αδικουμε πολυ το indiana. Προσωπικα οσο το προχωρησα τοσο περισσοτερο μου αρεσε αυτο που ειδα και το path tracing εξαιρετικο μεσα εξω αλλα και τα textures αναγλυφα με βαθος δεν ηταν ενα flat πραγμα. Αντιστοιχα το 2077 με το νεο RR και PT βγαζει πολυ καλα textures κυριως στο interior κομματι εξω λογο του φωτισμου ειναι αρκετα πιο smooth. Και τα δύο έχουν ps4 quality textures,παίξε το last of us 2 η το uncharted 4 να δεις τι textures έχουν.
just getting started Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου On 15/04/2025 at 17:02, nikos5800 said: Και τα δύο έχουν ps4 quality textures,παίξε το last of us 2 η το uncharted 4 να δεις τι textures έχουν. Το uncharted 4 έχει σίγουρα PS4 quality textures, ειδικά στα βράχια και στο terrain, μην πω πιο κάτω. Το tlou 2 οκ μια χαρά είναι, αλλά το part 1 μου φαίνεται έχει καλύτερα textures ή είναι ιδέα μου? 1
nikos5800 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Μόλις τώρα, just getting started είπε Το uncharted 4 έχει σίγουρα PS4 quality textures, ειδικά στα βράχια και στο terrain, μην πω πιο κάτω. Το tlou 2 οκ μια χαρά είναι, αλλά το part 1 μου φαίνεται έχει καλύτερα textures ή είναι ιδέα μου? ναι το part 1 εχει καλυτερα textures👍 1
korakios Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Τελικά δεν είναι μόνο οτι "απλά" δε φτάνει η vram , αλλά εκτός απο stutter δε θα φορτώνουν σωστά τα textures το οποίο μου φαίνεται χειρότερο .
TopCLR Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Γιατί δυσανασχετείτε; Μια χαρά κάρτα των 500€ για 1080p medium είναι η 5060ti 8GB!!! 2
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Ωρες ώρες πραγματικά απορώ με αυτά που διαβάζω. Εσύ συμφορουμίτη που παρακολουθείς και το εδώ θέμα, είναι δυνατόν να γράφεις αυτά που γράφεις?? Ειναι δυνατόν να συμφωνείς/κάνεις damage control σε κάρτες σαν την 5060ti 8gb??? Τέλος, ποια αυτιά ακριβώς χαιδεύει το HWU προς Amd μεριά, ειδικά για 8gb κάρτα??? Για δες τα thumbnail των προηγούμενων 7000 καρτών, και ειδικά της 7600 8gb(κάρτα 270$ msrp, όχι 380$ που έχει η 5060ti 8gb) Ελεος..... Spoiler 4
nikos5800 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ωρες ώρες πραγματικά απορώ με αυτά που διαβάζω. Εσύ συμφορουμίτη που παρακολουθείς και το εδώ θέμα, είναι δυνατόν να γράφεις αυτά που γράφεις?? Ειναι δυνατόν να συμφωνείς/κάνεις damage control σε κάρτες σαν την 5060ti 8gb??? Τέλος, ποια αυτιά ακριβώς χαιδεύει το HWU προς Amd μεριά, ειδικά για 8gb κάρτα??? Για δες τα thumbnail των προηγούμενων 7000 καρτών, και ειδικά της 7600 8gb(κάρτα 270$ msrp, όχι 380$ που έχει η 5060ti 8gb) Ελεος..... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Είπα συμφωνώ με το hardware unboxed στον θέμα της ρτχ 5060τι 8gb αλλά διαφωνώ στο πώς κριτικάρει την Nvidia και πώς την amd,γενικά κρατάει πολύ θετική στάση υπέρ της AMD που πολλές φορές δεν έπρεπε,ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να σταυρώσει την Nvidia για ψηλού πήδημα 👍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα