Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 22 ώρες πριν, ethereum είπε νομίζω ότι το καλύτερο που μπορείς να πεις για αυτήν την κάμερα είναι ένα σχόλιο που έπεσα επάνω απο χρήστη A7S III " Αγόρασα πρίν λίγες βδομάδες μία A7S III και τώρα παρακολουθώ κάθε review της ZV-E1 με δάκρυα στα μάτια " Εκτός αν τη θες όντως για φωτογραφίες και όχι για 8Κ βίντεο του brunch σου, εκεί καλή τύχη με EVF σε χαμηλό φωτισμό. Ειδικά δε σε καμιά συναυλία που ο φωτιστής θα σου κάνει τη φωτομέτρηση σουρωτήρι, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη με οθονίτσες και παπαριές. 1
bisbirikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δεν έχει αλμυρή τιμή. Ίσα Ίσα είναι πολύ φθηνότερη από την a7S II και FX-3 με τις οποίες έχει τον ίδιο αισθητήρα. Σε σχέση με άλλες full frame βιντεοκάμερες είναι φτηνή. Βγάζει και φωτογραφίες αλλα όσοι ενδιαφέρονται μόνο για φωτογραφία αλλη καμερα θα προτιμήσουν
keysmith Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, bisbirikos είπε Δεν έχει αλμυρή τιμή. Ίσα Ίσα είναι πολύ φθηνότερη από την a7S II και FX-3 με τις οποίες έχει τον ίδιο αισθητήρα. Σε σχέση με άλλες full frame βιντεοκάμερες είναι φτηνή. Βγάζει και φωτογραφίες αλλα όσοι ενδιαφέρονται μόνο για φωτογραφία αλλη καμερα θα προτιμήσουν είναι αλμυρή η τιμή. Και οι A7S II είναι επίσης ακριβή. Ολες είναι ακριβές. Παραπάνω για αυτό που αξίζουν σε σχέση με το παρελθόν (αναλογικά ότι και τότε ήταν "εντυπωσιακές" και "πρωτοπόρες"). Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Το "άθλημα" φωτογραφικές έγινε πολύ ακριβό για τους "πολλούς" (ερασιτέχνες σίγουρα αλλά και επαγγελματίες). Καταλαβαίνω ότι το "κόστος ανάπτυξης" έχει πέσει σε λιγότερους από ότι παλιά (μειώθηκαν έτσι και αλλιώς οι πελάτες με το "θαύμα" των κινητών και του computational photography) αλλά και πάλι δεν οδηγεί πουθενά. Προσωπικά είμαι δυσαρεστημένος από το τι προσφέρουν σε σχέση με το τι ζητάνε ειδικά συγκρινόμενες πόσο αυτές προόδευσαν τα τελευταία έτη και πόσο προόδευσαν τα.. "κινητά". (ω ναι τα κινητά)
waspatha Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στις 1/4/2023 στις 7:48 ΜΜ, keysmith είπε είναι αλμυρή η τιμή. Και οι A7S II είναι επίσης ακριβή. Ολες είναι ακριβές. Παραπάνω για αυτό που αξίζουν σε σχέση με το παρελθόν (αναλογικά ότι και τότε ήταν "εντυπωσιακές" και "πρωτοπόρες"). Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Το "άθλημα" φωτογραφικές έγινε πολύ ακριβό για τους "πολλούς" (ερασιτέχνες σίγουρα αλλά και επαγγελματίες). Καταλαβαίνω ότι το "κόστος ανάπτυξης" έχει πέσει σε λιγότερους από ότι παλιά (μειώθηκαν έτσι και αλλιώς οι πελάτες με το "θαύμα" των κινητών και του computational photography) αλλά και πάλι δεν οδηγεί πουθενά. Προσωπικά είμαι δυσαρεστημένος από το τι προσφέρουν σε σχέση με το τι ζητάνε ειδικά συγκρινόμενες πόσο αυτές προόδευσαν τα τελευταία έτη και πόσο προόδευσαν τα.. "κινητά". (ω ναι τα κινητά) Φιλε μου τα λες πολυ καλα. Λες και εισαι στο μυαλο μου. Επειδή δεν εχουν την εξέλιξη που πρεπει σου κοπανανε μια τιμη για εμφραγμα για να νομίζεις οτι ειναι οτι καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα