SSS787878 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 πειτε μου αν μπορειτε σας παρακαλω πως γινεται να γραψω ενα audio cd απο mp3 κομματια που ηδη εχω στον υπολογιστη και αυτο το audio cd να το βαλω να παιξει στο cd player του αυτοκινητου και να βλεπω τον τιτλο του τραγουδιου και του καλλιτεχνη; στα mp3 κομματια που εχω στον υπολογιστη εχω βαλει τιτλο τραγουδιου και καλλιτεχνη, και ακομα οταν βαλω ενα original cd στο cd player του αυτοκινητου μου δειχνει τιτλο και καλλιτεχνη.
SSS787878 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 φιλε player μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος, διοτι σαν mp3 το βαζω να παιξει στον media player 9 και φτιαχνω τα advance tag editor, μετα με το nero επιλεγω make audio cd και για να μπορω να το δω επιλεγω το image recorder και μετα με το αλκοχολ 120 βλεπω το image οπου αντι για τον τιτλο και το ονομα του καλλιτεχνη βλεπω track 1 κτλ δηλαδη τζιφος! ακομα και αν το καψω τα ιδια οποτε αν μπορεις εξηγησε μου ακριβως τι εννοεις!
Founes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 mipws na xrisimopoiouses to cd-text apo to nero ???
migel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 πειτε μου αν μπορειτε σας παρακαλω πως γινεται να γραψωενα audio cd απο mp3 κομματια που ηδη εχω στον υπολογιστη και αυτο το audio cd να το βαλω να παιξει στο cd player του αυτοκινητου και να βλεπω τον τιτλο του τραγουδιου και του καλλιτεχνη; στα mp3 κομματια που εχω στον υπολογιστη εχω βαλει τιτλο τραγουδιου και καλλιτεχνη' date=' και ακομα οταν βαλω ενα original cd στο cd player του αυτοκινητου μου δειχνει τιτλο και καλλιτεχνη.[/quote'] Καλησπέρα. Με το Easy CD+DVD Creator 6. 1. Επιλέγεις Creator Classic/Music/Music CD 2. Βάζεις τα MP3 που θέλεις. 3. Δίνεις όνομα στο New Disc Title και στο Artist name ( εάν θέλεις ). 4. Πατάς Burn to disc ( κάτω δεξιά την φλόγα ). 5. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί ( Record setup ) τικάρεις την επιλογή WRITE CD TEXT. Αυτά , ελπίζω να βοήθησα Υ.Σ. Τα δικά μου CDR για το αμάξι ( AUDIO+MP3 ) έτσι τα γράφω και είμαι ΟΚ.
SSS787878 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 εγω μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα για καψιμο το nero και ελεγα μηπως γινοταν να το κανω με αυτο. τωρα αν κανεις δεν ξερει πως ή αν με το nero δεν γινεται τοτε μου φαινεται οτι θα δοκιμασω και την προταση σου migel στην οποια αν καταλαβα καλα χρησιμοποιεις ενα προγραμμα το οποιο κανει audio τα mp3 και μετα τα καιει. θελω να σε ρωτησω αν αναγνωριζει τις playlist apo τον media player και αν εχει και επιλογη για image recorder για να μπορω πριν τα καψω να τα τσεκαρω. και κατι τελευταιο, το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι freeware?
Xvipes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 mipws na xrisimopoiouses to cd-text apo to nero ??? SSS787878 sou apantise o founes gia to nero pws na to kaneis.exei mia epilogi se mia apo tis karteles prin grapseis to cd pou leei cd-text.epelekse tin!
SSS787878 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 nero burning rom-new audio cd-επιλεγω τα mp3 κομματια παταω το εικονιδιο για το καψιμο με τον image recorder και μου βγαζει 4 καρτελες. μια απο αυτες λεει audio cd και σε αυτην την καρτελα εχει την επιλογη write cd text on cd το οποιο και επιλεγω αλλα παλι τζιφος! κανω κατι λαθος ή εχω κατι παραλειψει?
Founes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 exw tin entipwsi pws exwntas tsekarismeni tin epilogi cd-text pernei ta id-tags apo ta mp3 kai ta simplirwnei... an auto to exeis dokimasei kai den ginete isws na prepei na ta grapseis 1-1 tragoudi (emena pados mou exei doulepsei me ta id-tags)
SSS787878 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 δοκιμασα να γραψω μονο ενα mp3 σε audio cd και παλι ομως δεν το αναγνωριζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.