HALF EVIL Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στις 30/3/2023 στις 4:04 ΜΜ, Xristina_xri23 είπε Καλησπέρα σας. Δυστυχώς την έχω την τηλεόραση 3 χρόνια και μου παρουσίασε αυτήν την στάμπα το λεγόμενο burn in. Είναι εκτός εγγύησης. Αγορά από Κωτσόβολο. Είμαι να τρελαθώ 😢 τι μπορώ να κάνω; Απ το service της LG μου ζήτησαν 1100€ επισκευή( αλλαγή πάνελ). Συμβαίνουν αυτά μου είπαν από Κωτσόβολο και LG λες και μιλάμε για συσκευή 100€🙄 υπάρχει κάποια λογική λύση ;🫶🙏 Από την εικόνα που ανέβασες περισσότερο για λεκέ ή αστοχία του πάνελ μου φαίνεται πάρα για burn in. Δεν διακρίνεται κάποια αποτύπωση λογότυπου, ή κάτι παρόμοιο. Την είδε τεχνικός ή εσύ τους είπες ότι έχω burn in. Ίσως αν την δει δια ζώσης κάποιος να σε καλύψει για αντικατάσταση λόγω αστοχίας σε μικρό χρονικό διάστημα. Πίεσε και λίγο , ίσως κάτι κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 36 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Από την εικόνα που ανέβασες περισσότερο για λεκέ ή αστοχία του πάνελ μου φαίνεται πάρα για burn in. Δεν διακρίνεται κάποια αποτύπωση λογότυπου, ή κάτι παρόμοιο. Την είδε τεχνικός ή εσύ τους είπες ότι έχω burn in. Ίσως αν την δει δια ζώσης κάποιος να σε καλύψει για αντικατάσταση λόγω αστοχίας σε μικρό χρονικό διάστημα. Πίεσε και λίγο , ίσως κάτι κάνεις. Ειναι εκτος εγγυησης,τι αντικατασταση να καλυψουν. Επσιης αστοχια θα ηταν αν υπηρχε εξαρχης. Δε θα εμφανιζοταν λογω αστοχιας τετοια σταμπα τοσο μετα. Παντως και εγω ρωτησα τι περιεχομενο εβλεπε γιατι ειναι περιεργο μοτιβο για burn in. Επαιζε κανα πιτσιρικας φιφα ολη μερα μηπως; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα