Xristina_xri23 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σας. Δυστυχώς την έχω την τηλεόραση 3 χρόνια και μου παρουσίασε αυτήν την στάμπα το λεγόμενο burn in. Είναι εκτός εγγύησης. Αγορά από Κωτσόβολο. Είμαι να τρελαθώ 😢 τι μπορώ να κάνω; Απ το service της LG μου ζήτησαν 1100€ επισκευή( αλλαγή πάνελ). Συμβαίνουν αυτά μου είπαν από Κωτσόβολο και LG λες και μιλάμε για συσκευή 100€🙄 υπάρχει κάποια λογική λύση ;🫶🙏
enlightened Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Πάντα πάντα ΠΑΝΤΑ επέκταση εγγύησης όταν παίρνουμε τέτοιες τηλεοράσεις από επίσημα καταστήματα! Είχα παρόμοια περίπτωση με σένα σε LG OLED C9 55" (βέβαια dead pixels, όχι burn in) και μου κάνανε κι εμένα ένα τρελό ποσό quote (1100+ΦΠΑ). Όταν τους είπα ότι έχω κάνει επέκταση εγγύησης, ήρθαν και την πήραν δωρεάν από το σπίτι, και σε 5 μέρες είδαν το πρόβλημα και μου έβγαλαν πιστωτικό 1500€ για αγορά καινούργιας τηλεόρασης. Τώρα δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ίσως αν κλαφτείς στην LG Hellas;
Xristina_xri23 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άσε την πάτησα γιατί ήμουν σίγουρη ότι μου είχαν κάνει την επέκταση, το Total support ,γιατί σε όλες τις άλλες τις συσκευές μου το είχε κάνει αυτόματα ο πωλητής. Είναι γνωστός μας κ μας τα φτιάχνει αυτος τα διαδικαστικά. Ελα που όμως εκεί που χρειαζόταν πιο πολύ δεν μου την έκανε☹️ έχω μιλήσει κ με LG κ Κωτσόβολο κ δεν γίνεται τπτα δυστυχώς ☹️😞
Dantε Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δοκιμασες μια επιλογη που εχει στο μενου συντηρησης; Κατα τα αλλα δε μπορεις να κανεις τιποτα. Τι περιεχομενο εβλεπες; 1
Πέτρος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Να πω ότι ο Κώτσος όταν μου πρότεινε την επέκταση για τη C2 που πήρα, μου είπε πως το burn-in δεν καλύπτεται. Λάθος κατάλαβα? Λάθος υπαλλήλου? Λάθος συνεννόηση γενικά?
Dantε Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Εξαρταται τι εγγυηση πηγαν να σου πουλησουν .Την επισημη της LG η τη βλακεια τη δικια τους; Στη δικια τους προφανως δε θα το καλυψουν. Για της LG δε γνωριζω να πω την αληθεια. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Dantε είπε Εξαρταται τι εγγυηση πηγαν να σου πουλησουν .Την επισημη της LG η τη βλακεια τη δικια τους; Στη δικια τους προφανως δε θα το καλυψουν. Για της LG δε γνωριζω να πω την αληθεια. Και στις "δικές τους" το καλύπτουν. Απλά εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις κάθε φορά... 1 ώρα πριν, Dantε είπε Δοκιμασες μια επιλογη που εχει στο μενου συντηρησης; Κατα τα αλλα δε μπορεις να κανεις τιποτα. Τι περιεχομενο εβλεπες; Δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον από τις επιλογές που έχει η ίδια η τηλεόραση. Το πολύ πολύ να καταφέρει να μειώσει συνολικά τη φωτεινότητα του panel ώστε να φαίνεται λιγότερο το πρόβλημα...
Dantε Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, billdanos είπε Και στις "δικές τους" το καλύπτουν. Απλά εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις κάθε φορά... Δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον από τις επιλογές που έχει η ίδια η τηλεόραση. Το πολύ πολύ να καταφέρει να μειώσει συνολικά τη φωτεινότητα του panel ώστε να φαίνεται λιγότερο το πρόβλημα... Εχω διαβασει κατα καιρους διαφορα περιεργα με τις δικες τους, οποτε δε θα τους εμπιστευομουν για αυτο παντως.
ASFE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Τηρουσες τα <μετρα> για την αντιμετωπιση του burn in? Με αγχωσες τωρα
Klosnic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ έκανα την πενταετή από το πλαίσιο.δεν ήξερα ότι γίνεται πενταετή επέκταση από την lg...πηρα τηλέφωνο στην lg και μου ειπαν αν τύχει burnin θα με καλύψει η lg μέσω της εγγυησης του πλαισίου.δεν ξέρω τώρα αν έπεσα σε υπάλληλο που μπορεί να μην ήξερε το θέμα του burn in στις oled και να μου το είπε έτσι η αν όντως θα με καλύψουν.παρο όλα αυτά σκέφτομαι στα δύο χρόνια να ξανασκασω 150 και να κάνω και την εγγύηση της lg για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.καλυτερα 150ε παρά να φάω καμία νιλα και να κλαίω τα 1300 που εδωσα. εν το μεταξύ η εγγύηση του πλαισίου γράφει:18) Αποτυπώσεις σε τηλεοράσεις plasma, LCD και OLED που οφείλονται στη συνεχή απεικόνιση ίδιας εικόνας ή μέρος αυτής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ύπαρξη απειροελάχιστων σκούρων ή ανοιχτόχρωμων κουκίδων (pixels) δεν αποτελεί αιτία επισκευής ή αντικατάστασης της οθόνης. Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στους όρους εγγύησης του κατασκευαστή. Η φωτογραφία που έχει ανεβάσει η Χριστίνα 23 θα καλύπτεται σίγουρα και από την εγγύηση του πλαισίου.αλλα εγώ για κάποιο λόγο έχω φόβο μην μείνει κάνα αποτύπωμα από τα κανάλια. λογότυπα η τπτ υπότιτλους. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από Klosnic
panospeter Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Klosnic είπε Εγώ έκανα την πενταετή από το πλαίσιο.δεν ήξερα ότι γίνεται πενταετή επέκταση από την lg...πηρα τηλέφωνο στην lg και μου ειπαν αν τύχει burnin θα με καλύψει η lg μέσω της εγγυησης του πλαισίου.δεν ξέρω τώρα αν έπεσα σε υπάλληλο που μπορεί να μην ήξερε το θέμα του burn in στις oled και να μου το είπε έτσι η αν όντως θα με καλύψουν.παρο όλα αυτά σκέφτομαι στα δύο χρόνια να ξανασκασω 150 και να κάνω και την εγγύηση της lg για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.καλυτερα 150ε παρά να φάω καμία νιλα και να κλαίω τα 1300 που εδωσα. εν το μεταξύ η εγγύηση του πλαισίου γράφει ότι δεν καλύπτει το αποτύπωμα από λογότυπα καναλιών κλπ.η φωτογραφία που έχει ανεβάσει η Χριστίνα 23 θα καλύπτεται σίγουρα και από την εγγύηση του πλαισίου.αλλα εγώ για κάποιο λόγο έχω φόβο μην μείνει κάνα αποτύπωμα από τα κανάλια. λογότυπα η τπτ υπότιτλους. Να μην κάνεις και την εγγύηση της LG. Το ίδιο πράγμα είναι. Και στο κομμάτι της Εγγύησης, το Πλαίσιο, Media Markt, Κώτσο μεταπωλητές είναι της 5ετης εγγύησης της Samsung, LG κλπ. Παράδειγμα: https://www.samsung.com/gr/tvs/qled-tv/q70b-55-inch-qled-4k-smart-tv-qe55q70batxxh/ https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/244910-samsung-qled-qe55q70ba-55 https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/tileorasi-samsung-qled-55-4k-smart-qe55q70b/1683881 τα 15 € - 20€ που ζητάει ο Κωτσο, η Mediamarkt παραπάνω είναι για να έρθουν να την μαζέψουν από το σπίτι σου και να την στείλουν εκείνοι στην Samsung. Οταν σου είπε η lg ότι αν τύχει burnin θα με καλύψει η lg μέσω της εγγύησης του πλαισίου, εννοεί ότι θα σε καλύψουν με το προϊόν τους της 5ετής εγγύησης, το οποίο σου μεταπούλησε το πλαίσιο. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από panospeter
Klosnic Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Οκ ευχαριστώ.σκοπευα να ξαναμιλήσω με την lg πριν κλείσουν τα δύο χρόνια να το επιβεβαιώσω.μακαρι να είναι έτσι .
Πέτρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μπορώ να κάνω επέκταση εγγύησης μετά την αγορά της τηλεόρασης, δηλαδή? Εννοείται όσο είναι μέσα στην αρχική.
enlightened Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, Πέτρος είπε Μπορώ να κάνω επέκταση εγγύησης μετά την αγορά της τηλεόρασης, δηλαδή? Εννοείται όσο είναι μέσα στην αρχική. Ρώτησα ακριβώς το ίδιο επειδή η τηλεόραση που σκοπεύω να πάρω (Samsung OLED S95B 55") τρέχει με 100€ δωροεπιταγή η οποία όμως έρχεται μετά από κανά 2βδόμαδο. Τους είπα λοιπόν αν μπορώ να πάρω την 5ετή όταν μου έρθει η δωροεπιταγή για να πληρώσω ουσιαστικά 40€ αντί για 140€ και μου είπαν όχι, το πρόγραμμα πενταετούς πραγματοποιείται μόνο με ταυτόχρονη αγορά της συσκευής. Όμως δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις, ίσως σε εξυπηρετήσουν 1
Dantε Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στην LG μπορεις να αγορασεις την 3ετη επεκταση ακομα και εαν εχει περασει 1 χρονος και 364 μερες απο την αγορα. Αν σας ειπαν αλλιως, ειναι λογω αγνοιας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα