Tol1as Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 https://store.chuwi.com/products/chuwi-herobox Για κάποιο περίεργο λόγο ενώ στο store το βγάζει σε ευρώ (137€), στο καλάθι μετά το βγάζει μόνο σε δολάρια... Η τιμή θα εβγαινε 127€ με το κουπόνι. Πληρωμή με paypal ή credit/debit κάρτα. Ενδεχομένως να χρεωθείτε για μετατροπή ευρω σε δολάρια. Έχω στείλει ερώτημα στην Chuwi γι αυτό το θέμα αλλά δεν απάντησαν ακόμα. Αν πάρω απάντηση θα ανεβάσω. Εγγύηση: Αναφορά σε κείμενο Chuwi offers support via email ( [email protected] ) for consultations and after-sales support and 1 year warranty on its products, with free repair during that period. You would have to send the device to Hong Kong or Spain and bear the shipping costs, Chuwi will repair it and return it free of shipping costs. After the warranty period, repairs will be charged. Reviews: https://www.amazon.com/CHUWI-Windows10-Computers-Processor-Portable/dp/B082VZP76P#customerReviews https://www.youtube.com/results?search_query=herobox+n5100+review Για κάνα κατεβαστήρι/home server φαίνεται δελεαστικό. Dual channel μνήμη και εξτρα θέση για 2.5'' ssd. 1
link67 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μόνο δολάρια δέχεται σαν πληρωμή δυστυχώς, αγόρασα ένα τάμπλετ πρόσφατα και τους ρώτησα. 1
Innersense Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Ρε γαμώτο δεν πρόλαβα το Beelink MINI S12 MINI PC N95 στα 150€ με 16GB και ψάχνομαι. Σε αυτό είναι πολύ πιο αδύνατος ο επεγεργαστής; (για media player με full 4K χρήση ρωτάω)
Tol1as Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, link67 είπε Μόνο δολάρια δέχεται σαν πληρωμή δυστυχώς, αγόρασα ένα τάμπλετ πρόσφατα και τους ρώτησα. Πλήρωσες με ευρώ? Αν ναι πόσο χρεώθηκες για τη μετατροπή?
GreeKar98K Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέσα στη σελίδα το αναφέρει πολλές φορές ως Ν4100. Ούτε το promotional material δεν άλλαξαν.
Tol1as Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Innersense είπε Ρε γαμώτο δεν πρόλαβα το Beelink MINI S12 MINI PC N95 στα 150€ με 16GB και ψάχνομαι. Σε αυτό είναι πολύ πιο αδύνατος ο επεγεργαστής; (για media player με full 4K χρήση ρωτάω) https://www.cpubenchmark.net/compare/4331vs4288vs5206/Intel-Celeron-N5100-vs-AMD-Ryzen-3-5300U-vs-Intel-N95 Το N5100 βγήκε το '21. Ενταξει δε το λες και δρομέα αλλά τέτοια δουλειά θα την κάνει.
spyros4776 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Ερώτηση, κάποιος που ασχολείται γνωρίζει αν κάνει κάτι τέτοιο για home assistant? 1
verylife78 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, Innersense είπε Ρε γαμώτο δεν πρόλαβα το Beelink MINI S12 MINI PC N95 στα 150€ με 16GB και ψάχνομαι. Σε αυτό είναι πολύ πιο αδύνατος ο επεγεργαστής; (για media player με full 4K χρήση ρωτάω) που το ειχες βρει με 16gb??? γιαιτ παντου με 8 το βρισκω
link67 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, Tol1as είπε Πλήρωσες με ευρώ? Αν ναι πόσο χρεώθηκες για τη μετατροπή? Για 150 δολάρια ήταν γύρω στα 10 ευρώ. Το καλό ήταν ότι μου έδωσαν ένα κουπόνι των δέκα ευρώ που χρησιμοποίησα στην αγορά 1
Tol1as Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Ανεβάζω το email που μου έστειλε η Chuwi ως απάντηση στις ερωτήσεις που έκανα (1. ΤΙ γίνεται με τα τελωνεία, 2. Μόνο δολλάρια? και 3. Εγγύηση) Αναφορά σε κείμενο Thanks for your message. 1) Please choose shipping from EU warehouse. Shipping from EU is duty free. 2) Sorry, customer can pay in US dollars only. Currency exchange: When you convert your account balance or payment into other currencies, the exchange rate will include a conversion fee. Before the actual conversion, you can see the actual exchange rate (including conversion fees). 3) Chuwi offers support via email for consultations and after-sales support and 1 year warranty on its products. https://store.chuwi.com/pages/help-center-warranty Best regards CHUWI Customer Service Center 2
Tzimmys Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Στις 30/3/2023 στις 4:28 ΜΜ, spyros4776 είπε Ερώτηση, κάποιος που ασχολείται γνωρίζει αν κάνει κάτι τέτοιο για home assistant? Αυτήν η απάντηση με ενδιαφέρει και εμένα...
DownUNDERground Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Στις 30/3/2023 στις 4:28 ΜΜ, spyros4776 είπε Ερώτηση, κάποιος που ασχολείται γνωρίζει αν κάνει κάτι τέτοιο για home assistant? 40 λεπτά πριν, Tzimmys είπε Αυτήν η απάντηση με ενδιαφέρει και εμένα... Τί εννοείτε; Γιατί να μην κάνει; Από άποψη υπολογιστικής ισχύος; Eδώ τρέχει σε raspberry pi που είναι πιο αδύναμα. 2
Tzimmys Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Καταρχάς σε ευχαριστώ. Μετά, ναι, από άποψη υπολογιστικής ισχύος το λέω. Να πω ότι τώρα το ψάχνω με homeassistant, θα με συγχωρέσετε αν πω καμιά βλακεία. Αλλά από το όσο το έχω ψάξει, εννοείται πως για κάποιους απλούς αυτοματισμούς μπορεί να τρέξει και από πιο αδύναμους επεξεργαστές. Αλλά, όταν κοιτούσα τον B max με τον 5095 ας πούμε, κάποιοι λέγανε ότι δεν κάνει, επειδή δεν έκανε κάποιες αποκωδικοποιήσεις και λέγανε ότι το ελάχιστο καλύτερο θα ήταν ο 5100 (του θέματος δηλαδή). Με το homeassistant πιθανά να τρέξουμε κάποια blockads, ίσως frigate, και ίσως κάτι που μου διαφεύγει που θα απαιτεί μια κάποια υπολογιστική ισχύ. 1
DownUNDERground Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, Tzimmys είπε Καταρχάς σε ευχαριστώ. Μετά, ναι, από άποψη υπολογιστικής ισχύος το λέω. Να πω ότι τώρα το ψάχνω με homeassistant, θα με συγχωρέσετε αν πω καμιά βλακεία. Αλλά από το όσο το έχω ψάξει, εννοείται πως για κάποιους απλούς αυτοματισμούς μπορεί να τρέξει και από πιο αδύναμους επεξεργαστές. Αλλά, όταν κοιτούσα τον B max με τον 5095 ας πούμε, κάποιοι λέγανε ότι δεν κάνει, επειδή δεν έκανε κάποιες αποκωδικοποιήσεις και λέγανε ότι το ελάχιστο καλύτερο θα ήταν ο 5100 (του θέματος δηλαδή). Με το homeassistant πιθανά να τρέξουμε κάποια blockads, ίσως frigate, και ίσως κάτι που μου διαφεύγει που θα απαιτεί μια κάποια υπολογιστική ισχύ. Οκ, σε τέτοιο επίπεδο δεν έχω εμβαθύνει συγκεκριμένα με το home assistant για να σου απαντήσω υπεύθυνα. Ίσως μπορείς να γκουγκλάρεις n5100 + frigate και να το ψάξεις ο ίδιος ή να περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος πιο σχετικός. 1
spyros4776 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 5 hours ago, DownUNDERground said: Τί εννοείτε; Γιατί να μην κάνει; Από άποψη υπολογιστικής ισχύος; Eδώ τρέχει σε raspberry pi που είναι πιο αδύναμα. Εγώ το ρώτησα από άποψη συμβατότητας που από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποιο θέμα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα