Petran1965 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Παρακαλώ θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό ενσύρματο ποντίκι για υπολογιστή . Το παλιό ποντίκι ήταν Razer Taipan . Πολύ καλό ........το έχω αρκετά χρόνια .......αλλά με βγάζει τελευταία πρόβλημα με το δεξί κλικ . Το ποντίκι δεν το θέλω για games . Ευχαριστώ .
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Razer viper. Εγώ προσωπικά, το χρησιμοποιώ για σχεδιαστικά προγράμματα και με έχει βολέψει αφάνταστα. Επίσης, απενεργοποιείται αυτό το παραμύθι που έχει πάνω (το τύπου tribal με πράσινο φωτισμό, με κάτι φίδια και σαύρες), για να μην γινόμαστε και ρεντίκολα στους πελάτες. ΥΓ Κατέληξα σε αυτό, αφενός λόγω των καλών κριτικών και αφετέρου επειδή είμαι αριστερόχειρας (έχει πλήρη συμμετρία ως προς τις δύο πλευρές και όχι αυτή την ελαφρά "κλίση" προς τα αριστερά, για δεξιόχειρες). Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από MauroPaltoudias
Petran1965 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Razer viper. Εγώ προσωπικά, το χρησιμοποιώ για σχεδιαστικά προγράμματα και με έχει βολέψει αφάνταστα. Επίσης, απενεργοποιείται αυτό το παραμύθι που έχει πάνω (το τύπου tribal με πράσινο φωτισμό, με κάτι φίδια και σαύρες), για να μην γινόμαστε και ρεντίκολα στους πελάτες. ΥΓ Κατέληξα σε αυτό, αφενός λόγω των καλών κριτικών και αφετέρου επειδή είμαι αριστερόχειρας (έχει πλήρη συμμετρία ως προς τις δύο πλευρές και όχι αυτή την ελαφρά "κλίση" προς τα αριστερά, για δεξιόχειρες). Μάλλον αυτό θα αγοράσω .
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Petran1965 είπε Μάλλον αυτό θα αγοράσω . Οκ, ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα