LabrakisG1992 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Καλημέρα ! ειμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 μηχανές . η χρήση τους θα είναι 90% για βίντεο ( vlogs για yt) και ελάχιστα για φωτογραφίες . Κυρίως με ενδιαφέρει να είναι εύχρηστη καθώς θα είναι η πρώτη μου μηχανή. οποιαδηποτε άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά δεκτή αλλά μέχρι εκεί καθώς έχουμε βαρέσει ταβάνι . Σε παλαιότερο θέμα πολλοί μου είχαν προτείνει να χρησιμοποιήσω κινητό στην αρχή παρολα αυτά δεν με ενδιαφέρει αυτή η λύση για διάφορους λόγους . Καθαρα ανάμεσα από αυτές τις 2 μηχανές ( η κάποια σε αυτά τα λεφτα ) τι θα προτείνατε για βίντεο ;
vagosofron Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Θα πήγαινα στη sony λόγω μεγάλης ποικιλίας φακών. Επίσης αν πάρεις φακούς full frame, θα μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις και στο μέλλον αν αναβαθμίσεις και το σώμα σε full frame. Με την m50 είσαι δεσμευμένος ( βέβαια κάνεις παιχνίδι και με ανταπτορες). 4
Λύση LongTom Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Καθαρα ανάμεσα από αυτές τις 2 μηχανές ( η κάποια σε αυτά τα λεφτα ) τι θα προτείνατε για βίντεο ; Σε βίντεο η ZV-E10, δεν υπάρχει καν σύγκριση. Σχεδιασμένη για τέτοιες χρήσεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα