venuets Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Σήμερα αντιμετώπισα το παρακάτω πρόβλημα και δεν ξέρω τι ισχύει. Έκανα update στο 14 προ μαξ και κάτι κόλλησε και έπρεπε να το κάνω επαναφορά μέσω itunes. μπορει αν συμβεί στον καθένα. το έκανα επαναφορά και πάω να σκανάρω την cosmote e-sim και δεν την παίρνει. παίρνω στην Cosmote και με ενημερώνουν ότι πρέπει να εκδωσω νέα και φυσικά πρέπει να πληρώσω με την επανέκδοση. Σε ερώτηση που έκανα στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων μου είπαν από την στιγμή που δεν έχω αλλάξει συσκευή πρέπει να δουλεύει η ίδια η να μ κάνουν δωρεάν αλλαγή. Τι ισχύει ;
nikos_k1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, venuets είπε Σήμερα αντιμετώπισα το παρακάτω πρόβλημα και δεν ξέρω τι ισχύει. Έκανα update στο 14 προ μαξ και κάτι κόλλησε και έπρεπε να το κάνω επαναφορά μέσω itunes. μπορει αν συμβεί στον καθένα. το έκανα επαναφορά και πάω να σκανάρω την cosmote e-sim και δεν την παίρνει. παίρνω στην Cosmote και με ενημερώνουν ότι πρέπει να εκδωσω νέα και φυσικά πρέπει να πληρώσω με την επανέκδοση. Σε ερώτηση που έκανα στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων μου είπαν από την στιγμή που δεν έχω αλλάξει συσκευή πρέπει να δουλεύει η ίδια η να μ κάνουν δωρεάν αλλαγή. Τι ισχύει ; Έχει αναφερθεί κι άλλες φορές δυστυχώς ότι η Cosmote για την E-sim έχει περιορισμό στο να την περάσεις μια φορά. Πιστεύω ότι με λίγο τρέξιμο και ενημέρωση από την ΕΕΤΤ θα στην αντικαταστήσουν δωρεάν.
flyer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, venuets είπε Τι ισχύει ; 5 ευρώ από το πορτοφόλι σου και 5 λεπτά από το χρόνο σου σε ένα κατάστημα cosmote...
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, venuets είπε Σήμερα αντιμετώπισα το παρακάτω πρόβλημα και δεν ξέρω τι ισχύει. Έκανα update στο 14 προ μαξ και κάτι κόλλησε και έπρεπε να το κάνω επαναφορά μέσω itunes. μπορει αν συμβεί στον καθένα. το έκανα επαναφορά και πάω να σκανάρω την cosmote e-sim και δεν την παίρνει. παίρνω στην Cosmote και με ενημερώνουν ότι πρέπει να εκδωσω νέα και φυσικά πρέπει να πληρώσω με την επανέκδοση. Σε ερώτηση που έκανα στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων μου είπαν από την στιγμή που δεν έχω αλλάξει συσκευή πρέπει να δουλεύει η ίδια η να μ κάνουν δωρεάν αλλαγή. Τι ισχύει ; Επαναφορά χωρίς να σβήσεις την esim δεν έχει; Ναι ,πρέπει να πληρώσεις να βγάλεις νέα esim.H vodafone το κάνει μέσα απο την εφαρμογή δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα