Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αντιμετώπισα το παρακάτω πρόβλημα και δεν ξέρω τι ισχύει.
Έκανα update στο 14 προ μαξ και κάτι κόλλησε και έπρεπε να το κάνω επαναφορά μέσω itunes.
μπορει αν συμβεί στον καθένα.

το έκανα επαναφορά και πάω να σκανάρω την cosmote e-sim και δεν την παίρνει. παίρνω στην Cosmote και με ενημερώνουν ότι πρέπει να εκδωσω νέα και φυσικά πρέπει να πληρώσω με την επανέκδοση.
Σε ερώτηση που έκανα στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων μου είπαν από την στιγμή που δεν έχω αλλάξει συσκευή πρέπει να δουλεύει η ίδια η να μ κάνουν δωρεάν αλλαγή.
Τι ισχύει ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, venuets είπε

Έκανα update στο 14 προ μαξ και κάτι κόλλησε και έπρεπε να το κάνω επαναφορά μέσω itunes.

το έκανα επαναφορά και πάω να σκανάρω την cosmote e-sim και δεν την παίρνει. παίρνω στην Cosmote και με ενημερώνουν ότι πρέπει να εκδωσω νέα και φυσικά πρέπει να πληρώσω με την επανέκδοση.
Σε ερώτηση που έκανα στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων μου είπαν από την στιγμή που δεν έχω αλλάξει συσκευή πρέπει να δουλεύει η ίδια η να μ κάνουν δωρεάν αλλαγή.
Τι ισχύει ;

Έχει αναφερθεί κι άλλες φορές δυστυχώς ότι η Cosmote για την E-sim έχει περιορισμό στο να την περάσεις μια φορά.

Πιστεύω ότι με λίγο τρέξιμο και ενημέρωση από την ΕΕΤΤ θα στην αντικαταστήσουν δωρεάν.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, venuets είπε

Τι ισχύει ;

5 ευρώ από το πορτοφόλι σου και 5 λεπτά από το χρόνο σου σε ένα κατάστημα cosmote...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, venuets είπε

Τι ισχύει ;

Επαναφορά χωρίς να σβήσεις την esim δεν έχει;

Ναι ,πρέπει να πληρώσεις να βγάλεις νέα  esim.H vodafone το κάνει μέσα απο την εφαρμογή δωρεάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...