Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι αυτο το 152,33 , και τι εννοει οταν λεει ELPEDISON; Θερμανση εχω αντλια θερμοτητας και την πληρωνω στη ΔΕΗ. 

IMG_20230330_004451.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ρευμα κοινοχρηστων μηπωσ

Ειναι δυνατον να ερχεται τοσο ακριβα; Και γιατι τους δυο προηγουμενους μηνες ηταν μηδενικο εκεινο το σημειο; Καποιους μηνες γραφει ενα μεγαλο ποσο 100-150 ευρω και στις σημειωσεις το ELPESIDON, οποτε και ερχεται ο λογαριασμος κοντα στα 100 ευρω. Και τους αλλους μηνες δεν υπαρχει αυτο το ποσο και ο λογαριασμος κυμαινεται απο 35-70 ευρω, αναλογως..

Μονο τα φωτα εχουμε σε 3 οροφους και το ασανσερ. Τι αλλο θελει ρευμα; Μηπως η ELPEDISON μας τσακιζει με τις ρητρες; 

Επισης οι ειδικες δαπανες ειναι σταθερα στα 45 ευρω, εδω και 2 χρονια.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.

Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. 

Πόσα διαμερίσματα συνολικά έχει η πολυκατοικία 

Τι όροφο είναι το δικό σου 

Πόσα τετραγωνικά ειναι

Κλπ 

Φαίνεται ότι από τα 300€ πληρώνεις τα 100 άρα πρέπει να είστε λίγοι στην οικοδομή. Δεν είναι περίεργα τα 100 αν είναι έτσι. 

Η ΔΕΗ κοινοχρήστων εκδίδεται ανά τρίμηνο στον εκκαθαριστικό προφανώς γιαυτό βλέπεις μηδενικά τους άλλους μήνες. Στη δική μου πολυκατοικία με ΔΕΗ έτσι γίνεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαν, πληρωνετε την Elpedison καθε φορα που ερχεται ο λογαριασμος. Αν ερχεται καθε τριμηνο... μαντεψε.

Εχετε εταιρεία διαχείρισης κοινόχρηστων και δεν ρωτας αυτούς ότι απορίες εχεις, ρωτας εμας. Κουλ.

Επεξ/σία από dbrillis
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα το νερό κοινοχρήστων μου φαίνεται ακραίο, 33 ευρώ;!

Εδώ εγώ που μένω κανονικά σε σπίτι δίνω 15 το 2μηνο/3μηνο πότε βγαίνουν οι λογαριασμοί. Εσείς θέλετε τα διπλά χωρίς να έχετε κοινόχρηστο ντους / πλυντήρια / κήπο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ο φίλος δεν μένει Αθήνα, το νερό κοινοχρήστων δεν ακούγεται και τραγικό.

Το "elpedison" είναι λογαριασμός ρεύματος και τον πληρώνετε τον μήνα που έρχεται. Αν το 150αρι είναι στο τρίμηνο τότε δεν μου φαίνεται περίεργη η τιμή.

Οι ειδικές δαπάνες είναι τα έξοδα διαχείρισης, που έχετε συμφωνήσει να πληρώνετε στην εταιρία που έχετε βάλει κάθε μήνα. Φυσικά και είναι σταθερά.

Γενικά, ο λογαριασμός κανονικός φαίνεται. 4 Διαμερίσματα είστε;

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...