konan76 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μετά από βλάβη σε κεραία της εταιρείας και μετά από 15 μέρες βλάβης χωρίς καθόλου σήμα μας ανακοίνωσε η εταιρεία ότι δεν πρόκειται να φτιάξει την βλάβη λόγο ότι επικαλείται δολιθιοφθορα στην κεραία και δεν πρόκειται να έχουμε σήμα για αγνωστο χρονικό διάστημα ? Μπορώ και μιλώ μόνο στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και αυτό μόνο μια μπάρα 2g . Έχω πρόβλημα με 3 κινητά και δεν ξέρω τι να κάνω . Καμιά συμβουλή? Όλα αυτά εν Ελλάδι 2023 που έχουν κάλυψη 5g παντού όπως λένε !!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Καλημέρα Έχεις συμβόλαια η καρτοκινητά ;; Αν υπάρχει πρόβλημα είτε μιλάς μέσω wifi calling αν το υποστηρίζει η συσκευή σου Είτε αλλάζεις πάροχο στη περίπτωση συμβολαίου ζητάς να μην χρεωθείς τη πρόωρη αποσύνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, konan76 είπε Μετά από βλάβη σε κεραία της εταιρείας και μετά από 15 μέρες βλάβης χωρίς καθόλου σήμα μας ανακοίνωσε η εταιρεία ότι δεν πρόκειται να φτιάξει την βλάβη λόγο ότι επικαλείται δολιθιοφθορα στην κεραία και δεν πρόκειται να έχουμε σήμα για αγνωστο χρονικό διάστημα ? Μπορώ και μιλώ μόνο στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και αυτό μόνο μια μπάρα 2g . Έχω πρόβλημα με 3 κινητά και δεν ξέρω τι να κάνω . Καμιά συμβουλή? Όλα αυτά εν Ελλάδι 2023 που έχουν κάλυψη 5g παντού όπως λένε !!!!!!!!!! Κατανοητό το πρόβλημα σου φίλε μου, αλλά εαν πραγματοποιούν ζημιές στην κεραία και στην ουσία στον πάροχο βγαίνει ακριβή η συντήρηση, σταματάει την αποκατάσταση. Είτε αναμένεις να γίνει μετακίνηση της κεραίας σε άλλο σημείο (άγνωστο χρονικό διάστημα) είτε αλλάζεις πάροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Giama Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Ελπίζω μόνο αν πρόκειται για συμβόλαια να δεχθούν να διακόψεις χωρίς ποινή. Φαντάζομαι αν πιέσεις θα το δεχτούν, από τη στιγμή που παραδέχονται ότι δεν έχεις σήμα και δεν θα έχεις για άγνωστο χρονικό διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, konan76 είπε Μετά από βλάβη σε κεραία της εταιρείας και μετά από 15 μέρες βλάβης χωρίς καθόλου σήμα μας ανακοίνωσε η εταιρεία ότι δεν πρόκειται να φτιάξει την βλάβη λόγο ότι επικαλείται δολιθιοφθορα στην κεραία και δεν πρόκειται να έχουμε σήμα για αγνωστο χρονικό διάστημα ? Μπορώ και μιλώ μόνο στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και αυτό μόνο μια μπάρα 2g . Έχω πρόβλημα με 3 κινητά και δεν ξέρω τι να κάνω . Καμιά συμβουλή? Όλα αυτά εν Ελλάδι 2023 που έχουν κάλυψη 5g παντού όπως λένε !!!!!!!!!! Εξίσου ενδιαφέρον όμως φαντάζομαι πως θα έχει και η άλλη πλευρά της ιστορίας. Και αναφέρομαι στη δολιοφθορά (αν ισχύει), πιθανότητα από ομάδες "ψεκασμένων" που τους "πιάνει" η ακτινοβολία... Είχα ζήσει τέτοιες ιστορίες στην προηγούμενη περιοχή που έμενα όπου ξήλωναν εξοπλισμό από κεραίες και τα κρεμούσαν στην πλατεία σαν ...λάφυρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billdanos είπε Είχα ζήσει τέτοιες ιστορίες στην προηγούμενη περιοχή που έμενα όπου ξήλωναν εξοπλισμό από κεραίες και τα κρεμούσαν στην πλατεία σαν ...λάφυρα! Ενδιαφέρον! Τι έγινε τελικά στην περιοχή σου; Μείνατε χωρίς σήμα και ησυχάσατε; Θυμάμαι κάποια άρθρα πριν από αρκετά χρόνια σχετικά με μεγάλες κινητοποιήσεις που έκαναν κάποιοι για να φύγουν οι κεραίες από την περιοχή τους και μόλις ξηλώθηκαν και δεν είχαν πια σήμα τις ζητούσαν ξανά πίσω... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από Giama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, Giama είπε Ενδιαφέρον! Τι έγινε τελικά στην περιοχή σου; Μείνατε χωρίς σήμα και ησυχάσατε; Θυμάμαι κάποια άρθρα πριν από αρκετά χρόνια σχετικά με μεγάλες κινητοποιήσεις που έκαναν κάποιοι για να φύγουν οι κεραίες από την περιοχή τους και μόλις ξηλώθηκαν και δεν είχα πια σήμα τις ζητούσαν ξανά πίσω... Προφανώς δεν είχαμε καλό σήμα για 2-3 μηνες, μέχρι που βρήκαν άλλο σημείο πιο απροσπέλαστο και έστησαν νέα κεραία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Ενεργοποίησε το VoWiFi στο κινητό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα