Aggelos468 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Θέλω μια νεα τηλεόραση, κυρίως για gaming σε ps4 (το slim όχι το pro) Κατά προτίμηση θα ήθελα να είναι περίπου 40ιντσες (απόσταση θέασης περίπου 2,7 μέτρα) Θα προτιμούσα lg η samsung. Ποια απ τις δύο μάρκες έχει πιο καλή εικόνα? Έχω δύο lg οι οποίες έχουν βγει πολύ αξιόπιστες. Αξίζει η αγορά μιας qled, η είναι πεταμένα λεφτά? Σε budget δεν θέλω να ξεπεράσει το 500αρι
panospeter Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Από την στιγμή που την θες για gaming, με την προοπτική να πας σε ps5, καλό θα ήταν να πάρεις μία με 100+ Hz. Σε samsung όμως δεν θα βρεις +100 Hz αν δεν είναι τουλάχιστον QLED, ενώ σε LG αν δεν είναι OLED. (και οι οποίες σε βγάζουν εκτός badget) Η qled αξίζει αν θες ικανοποιητική απόδοση σε HDR περιεχόμενο, λόγο φωτεινότητας (πολύ πίσω βέβαια από OLED και NeoQLED). Οι χαμηλότερες τεχνολογίες αν και υποστηρίζουν HDR δεν αξίζει τον κόπο (λόγω χαμηλότερης φωτεινότητας).
alexzorb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Πάμε στο πιο βάσικο σε 2,7μ απόσταση και 40 ίντσες τηλεόραση δεν μπορέις να διακρήνεις διαφορα στην εικόνα ανάμεσα σε απλό HD και Full HD δεν μιλάμε καν για 4Κ. Αρά οι 40 ιντσες είναι κάτω και απ τις δυνατότητες του απλού ps4. Ξεκίνας να κοιτάς από 50+ για Full HD και 55+ για 4Κ. Αν σε μέγεθος σε πέρνει να πας σε 55'' κάλη λυση στο budget σου είναι η https://www.skroutz.gr/s/36089648/TCL-Smart-Τηλεόραση-55-4K-UHD-QLED-55C635-HDR-2022.html Αν θες Samsung ή LG για σιγουρία κοιτάς τα πιο φθηνά 4κ μοντέλα του 2022 στις 55 ίντσες. Γενική οδηγία αν υπάρχουν αρκετοι που βλέπουν υπό γωνία τηλεόραση πας lg αν βλεπουν σε ευθεία samsung. Τέλος αν δεν σε μπορείς λόγω χώρου να πας πάνω από 40-43 ίντσες πάρε ότι πιο φθηνό βρεις σε αυτές τις 2 μάρκες με το ίδιο σκεπτικό επιλογής ανάμεσά τους.
life is music Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στις 30/3/2023 στις 1:06 ΜΜ, alexzorb είπε Πάμε στο πιο βάσικο σε 2,7μ απόσταση και 40 ίντσες τηλεόραση δεν μπορέις να διακρήνεις διαφορα στην εικόνα ανάμεσα σε απλό HD και Full HD δεν μιλάμε καν για 4Κ. Αρά οι 40 ιντσες είναι κάτω και απ τις δυνατότητες του απλού ps4. Ξεκίνας να κοιτάς από 50+ για Full HD και 55+ για 4Κ. Αν σε μέγεθος σε πέρνει να πας σε 55'' κάλη λυση στο budget σου είναι η https://www.skroutz.gr/s/36089648/TCL-Smart-Τηλεόραση-55-4K-UHD-QLED-55C635-HDR-2022.html Αν θες Samsung ή LG για σιγουρία κοιτάς τα πιο φθηνά 4κ μοντέλα του 2022 στις 55 ίντσες. Γενική οδηγία αν υπάρχουν αρκετοι που βλέπουν υπό γωνία τηλεόραση πας lg αν βλεπουν σε ευθεία samsung. Τέλος αν δεν σε μπορείς λόγω χώρου να πας πάνω από 40-43 ίντσες πάρε ότι πιο φθηνό βρεις σε αυτές τις 2 μάρκες με το ίδιο σκεπτικό επιλογής ανάμεσά τους. δεν μπορω να καταλαβω γιατι προτεινεται tcl ...οταν η κορυφαίες εταιριες σε τηλεοράσεις ειναι samsung , sony , lg και καποια ακριβα μοντελα της panasonic .
andreas-d Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, life is music είπε δεν μπορω να καταλαβω γιατι προτεινεται tcl ...οταν η κορυφαίες εταιριες σε τηλεοράσεις ειναι samsung , sony , lg και καποια ακριβα μοντελα της panasonic . Το ποιο πιθανό να την έχουν και να θέλουν να την προβάλλουν σαν τέλεια τηλεόραση ώστε να νιώθουν ότι δεν έκαναν κακή επιλογή. Εγώ την πήρα και είδα ότι στο μόνο που υπερτερεί από την παλιά μου samsung 6500 είναι στο μέγεθος από εικόνα η tcl κάτω του μετρίου την κατατάσσω.
life is music Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, andreas-d είπε Το ποιο πιθανό να την έχουν και να θέλουν να την προβάλλουν σαν τέλεια τηλεόραση ώστε να νιώθουν ότι δεν έκαναν κακή επιλογή. Εγώ την πήρα και είδα ότι στο μόνο που υπερτερεί από την παλιά μου samsung 6500 είναι στο μέγεθος από εικόνα η tcl κάτω του μετρίου την κατατάσσω.
alexzorb Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, andreas-d είπε Το ποιο πιθανό να την έχουν και να θέλουν να την προβάλλουν σαν τέλεια τηλεόραση ώστε να νιώθουν ότι δεν έκαναν κακή επιλογή. Εγώ την πήρα και είδα ότι στο μόνο που υπερτερεί από την παλιά μου samsung 6500 είναι στο μέγεθος από εικόνα η tcl κάτω του μετρίου την κατατάσσω. Οι κάποιο δεν μπορούν να αποδεχτόυν ότι υπάρχουν και νέες εταιρίες με αξιόλογες πρωτάσεις στην basic mid range κατηγορία που οι παραδωσιακές εταιρίες έχουν απαξιώσει και θέλουν να πιστεύουν ότι δεν εδώσαν τζάπμπα περισσότερα λεφτά χωρίς αντίκρισμα. (Κάτοχος samung και sony btw)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα