Tilemaxos7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σας! Έχω σύνδεση Vodafone 100σταρα, το ρούτερ που μου έδωσαν είναι το h300s. Λοιπόν, στο ρεζουμέ... το ίντερνετ το χρησιμοποιώ οοταν είμαι σπίτι για gaming, έχω συνδεδεμένο με το ρούτερ το ps4, in game μου δείχνει 80-90ms ping, έτρεξα speedtest στην κονσόλα και μου δείχνει 50ms ping με 90mbps! Α! Η κονσόλα εννοείται είναι καλωδιομένη με το ρούτερ! Το παιχνίδι που λιώνω εάν αυτό βοηθάει κάπου κάπως είναι το Apex legends ! Στις υπόλοιπες συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το ίντερνετ (δύο κινητά όλα κ όλα και τίποτα άλλο) μου δίνει 94+mbps και 15ms ping! Δοκίμασα να πειράξω το ρούτερ μετά από λίγο ψάξιμο μιας και δεν το κατέχω με τα ρούτερ, upnp, dmz και δεν θυμάμαι ούτε εγώ τι άλλο, λογικά θα παραθέσω και screenshots στη συνέχεια! Πέρασα και καρφωτη ip στη κονσόλα καθώς άλλαξα και DNS (cloudflare)! Το αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια τρύπα στο νερό, πάλι το ping in game είναι στον Θεό και δεν λέει να πέσει κάτω από 80ms, ψάχνω να βρω πως θα κάνω και port forwarding αλλά δεν το βρίσκω! Όπως καταλαβαίνετε βρίσκομαι σε απόγνωση και ζητώ ταπεινά την βοήθεια σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα