nermain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλησπερα, η γιαγια μου εχει βαλει φωτοβολταικα στο σπιτι της εδω και περιπου 10 χρονια, χωρις κανενα προβλημα ερχοταν ο εκκαθαριστικος και πληρωνοντουσαν στο IBAN καθε 4μηνο περιπου. Βγηκε το e-bill σημερα και βλεπω οτι ο ΔΕΔΔΗΕ εβαλε την ιδια μετρηση με το προηγουμενο τετραμηνο στο μετρητη των φωτοβολταικων, παιρνω την γιαγια κ μου λεει οτι "κολλησε και οτι τον αλλαξαν αυτες τις μερες". Τωρα τι ακριβως να κανω δεν ξερω, αντι να παρει δηλαδη 400-500ε εχει να πληρωνει 300 ρευμα. Σε αντιστοιχες περιπτωσεις που κολλαει ο μετρητης της ΔΕΗ σε σπιτι διαβασα οτι βαζουν χρεωση στον καταναλωτη αναλογα με τον προηγουμενο χρονο αυτο λογικα γιατι οι καταναλωτες ειναι πολυ large και δεν χρειαζεται να κανει και η ΔΕΗ το ιδιο. Δηλαδη 4 μηνες επαιρνε τζαμπα ρευμα η ΔΕΗ; Ουτε τηλεφωνο μπορω να παρω ουτε τιποτα , η γιαγια ειναι 200 χλμ μακρια 80 χρονων και δεν προκειται να τρεχει σε ΔΕΔΔΗΕ κ ΔΕΗ μονη της, στο τηλεφωνο μας ρωτανε αν ειμαστε η γιαγια και να παρει να τα πει η ιδια (ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ) σκεφτομαι να κανω αιτημα ΡΑΕ αφου εχω ολα τα στοιχεια εγω αλλα θα απαντησουν σε μισο χρονο και ακρη σιγα μην βγει. Το μονο π σκεφτομαι ειναι οταν παμε εκει πριν το πασχα με εξουσιοδοτηση να τρεξουμε εμεις αλλα αν εχει καποιος/α παρομοια εμπειρια με αυτο ας με ενημερωσει τι εκανε αν κ αυτο π πιστευω ειναι πως η ΔΕΗ τζαμπα το πηρε το ρευμα και σιγα μην το πληρωσει. Ελπιζω τουλαχιστον να εβαλαν ψηφιακο.
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Και ΡΑΕ, δεν θα καταφερεις κατι χωρις εξουσιοδοτησεις κτλ. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Πάρε τηλ και πες ότι είσαι η γιαγιά και θα σε εξυπηρετήσουν έτσι. Πρέπει να ξέρεις βέβαια και όποια προσωπικά στοιχεία σου ζητήσουν 1
nermain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πάρε τηλ και πες ότι είσαι η γιαγιά και θα σε εξυπηρετήσουν έτσι. Πρέπει να ξέρεις βέβαια και όποια προσωπικά στοιχεία σου ζητήσουν Δυσκολο ειμαστε ολοι μαντραχαλοι
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δεν νομίζω ότι θα παίξει ρόλο. Πες ότι είσαι η γιαγιά και άμα δώσεις τα στοιχεία που θέλουν δεν πιστεύω ότι έχουν δικαίωμα να αρνηθούν την εξυπηρέτηση. Εγώ ούτε την φωνή δεν θα άλλαζα Από το να τρέχεις και να μην φτάνεις όπως τώρα, στο κάτω κάτω απλά δοκίμασέ το και δες. 1
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, nermain είπε Καλησπερα, η γιαγια μου εχει βαλει φωτοβολταικα στο σπιτι της εδω και περιπου 10 χρονια, χωρις κανενα προβλημα ερχοταν ο εκκαθαριστικος και πληρωνοντουσαν στο IBAN καθε 4μηνο περιπου. Βγηκε το e-bill σημερα και βλεπω οτι ο ΔΕΔΔΗΕ εβαλε την ιδια μετρηση με το προηγουμενο τετραμηνο στο μετρητη των φωτοβολταικων, παιρνω την γιαγια κ μου λεει οτι "κολλησε και οτι τον αλλαξαν αυτες τις μερες". Τωρα τι ακριβως να κανω δεν ξερω, αντι να παρει δηλαδη 400-500ε εχει να πληρωνει 300 ρευμα. Σε αντιστοιχες περιπτωσεις που κολλαει ο μετρητης της ΔΕΗ σε σπιτι διαβασα οτι βαζουν χρεωση στον καταναλωτη αναλογα με τον προηγουμενο χρονο αυτο λογικα γιατι οι καταναλωτες ειναι πολυ large και δεν χρειαζεται να κανει και η ΔΕΗ το ιδιο. Δηλαδη 4 μηνες επαιρνε τζαμπα ρευμα η ΔΕΗ; Ουτε τηλεφωνο μπορω να παρω ουτε τιποτα , η γιαγια ειναι 200 χλμ μακρια 80 χρονων και δεν προκειται να τρεχει σε ΔΕΔΔΗΕ κ ΔΕΗ μονη της, στο τηλεφωνο μας ρωτανε αν ειμαστε η γιαγια και να παρει να τα πει η ιδια (ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ) σκεφτομαι να κανω αιτημα ΡΑΕ αφου εχω ολα τα στοιχεια εγω αλλα θα απαντησουν σε μισο χρονο και ακρη σιγα μην βγει. Το μονο π σκεφτομαι ειναι οταν παμε εκει πριν το πασχα με εξουσιοδοτηση να τρεξουμε εμεις αλλα αν εχει καποιος/α παρομοια εμπειρια με αυτο ας με ενημερωσει τι εκανε αν κ αυτο π πιστευω ειναι πως η ΔΕΗ τζαμπα το πηρε το ρευμα και σιγα μην το πληρωσει. Ελπιζω τουλαχιστον να εβαλαν ψηφιακο. Καλημέρα.. Να πάρεις μια εξουσιοδότηση και να το τρέξεις εσυ το θέμα αυτό είναι.. Αφού αυτό το άτομο δεν μπορεί.. Μπορεί και να σου γίνει κάποια πίστωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα